17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога медиите ще отразят протестите от стотици хиляди в Италия и от десетки хиляди в Швейцария?

Поствай на фейсбук като останалите откачалки

Трябват Куршуми по министрите- Мошеници... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари... Хората НЯМАТ Пари за Храна и дрехи, а тоя министър иска да купуваме и носим МАСКИ..Здравния Министър е Трафикант на Китайско- турски МАСКИ и китайски турски ВАКСИНИ . Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците... Като УБИЯТ Здравния министър, ще се РАЗБЯГАТ надалече от България, всички араби и китайци, които се въртят около него да му ПРОДАВАТ маски и ваксини..

Любо, лягай си.

Хитлер (Радев) е заповядал цензура по всички медии. Който оспорва корона вируса да бъде изтрит. Скоро ще има арести за всички. антиваксъри. Фашистите избиват български граждани. Трима от четирима с тръба в гърлото умира. Вместо кислород им вкарват отровни газове. Както в концлагерите. Знам защото бях с тръба в гърлото. На втората минута я извадих с голямо усилие. Оцелях защото избягах от ковид отделението.

Международна група от 7500 лекари и учени подписаха в петък декларация, в която обвиняват създателите на политиките за COVID-19 в „престъпления срещу човечеството“ за това, че възпрепятстват използването на животоспасяващи лечения на техните пациенти. До понеделник сутринта Декларацията на лекарите (https://doctorsandscientistsdeclaration.org/) беше събрала повече от 7500 подписа. Подписалите се обвиняват създателите на политиките, че налагат „универсална“ стратегия за лечение, която води до „ненужни болести и смърт“, вместо да „поддържат фундаменталните концепции за индивидуалния подход“. https://bit.ly/7800DoctorDeclaration . (ВИДЕО БГ) Един МЕГА ЯК клип за РАЗПЕРДУШИНЕНАТА пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосат така, че да им се прииска да не са се раждали. Вижте го, и за секунда няма да съжелите за отделеното време. https://bit.ly/BTVpropagandaOff . Ето какво още искам да ви покажа по темата, то си говори само по себе си за всичко което някога ви е трябвало с точните аргументи, документи и сравнения. Извънредно важно предупреждение до всички на който им е мил живота! (ВИДЕО БГ) Ваксерите, а и всички останали чисти, чуйте от изрелец-журналист, какво става в Израел наистина, но се крие от всички медий. А, знайте, че това същото става и по-света, и у нас! https://bit.ly/Alarma-ot-Israel

Абсолютно си прав! Днес направих само един негативен коментар за него и неговото правителство, след което моето ip веднага бе баннато. При това не бях написал никаква обида, са мо казах че ако някой иска още от същите изпълнения, тогава да иде да гласува за него и неговото правителство. Та сега вече не мога да коментирам по нормалния начин, а трябва да ползвам специализирани приложения!

Само да те информирам че Моника Йосифова съпругата на Сергей Станишев е част от акционерите на дир.бг, тоест дир.бг е част от БСП...вече!

Но твоят коментар срещу него не е изтрит.

Християните в Западна Европа не са християни,те са гейове, джендъри и педофили. Затова там има КОВИД и ще умират в адски мъки от ваксините. Това е божие наказание. В Афганистан няма Ковид. Защото спазваме Корана и се молим всеки ден. САЩ и Австралия също са гейове, джендъри и педофили. В Африка няма Ковид ,но там са набожни . В Азия няма КОВИД,там хората вярват. Десетки години Ковид ще убива в Еврогейския съюз,САЩ и Австралия. Това в божието наказание.

Нямам търпение да дойде следващата ковид вълна на Запад, за да ги вида тамошната и тукашната мафия в бели престилки какво ще обяснява!

Ахаха те си имат решение...ще кажат нова мутация се появила XXL мутация и срещу нея ваксите не действат...фармите пускат нови вакси за 4-5 милиарда евра и колелото се завърта пак....ваксинираните пак се редят за x на н-та ваксина....дори може ваксините за започнат да се продават като презервативи във всяка аптека...минаваш покрай аптеката кеф ти и се боцкаш и отиваш на работа

Да зивее свободата на словото в ДИР-а....

Има и умни а не бели мишки

И кое им е умното....ще стоят глаанди

Абеее я да не отидат на работа 10 милиона души...да видим....тук в Лондон работещите в метрото само да протестират 1 седмица и на Лондон загубите му са около 5 милиона паунда на ден....1 седмица около 40 милиона загуби....а месец....ще трябва да разпродават метрото на арабите.... хората не знаят каква сила имат в ръцете си....всички са станали едни страхливи мишки.