Зад предложението за мир в Украйна Китай предвижда край на войната през лятото

Симулация на военна академия подтиква Пекин да прокара план за прекратяване на огъня

Обратно в новината

Коментари - Зад предложението за мир в Украйна Китай предвижда край на войната през лятото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайците понеже са близки с путин и знаят по-точно имат информация че победата за путин ще дойде лятото

Ще посмее ли Китай да рискува достъпа до американския и европейския пазари? Възможно ли е и на Си, както на путин, чавка да му е изпила мозъка? Не знам, ще видим. Нещо им става на диктаторите, когато се сдобият с неограничена власт в държавите си. Почват да мечтаят за неограничена власт в света. А такъв случай в световната история няма - никой не е завладял целия свят...

След като се опита да превземе Тайван със сила.Си ще катастрофира Китай и неговата клика ще бъде изтребена показно по стадионите на Китай.Много е възможно този бъдещ конфликт да предизвика и падането на феодално-робовладелският режим в Северна Корея.Русия ще бъде смазана бързо и безпощадно от ,,Запада” и ЮеСеЙ Да видим какво ще последва.Може и на аятоласите в Иран да им опърлят брадите. Беш младши малко стана да ги деаятолахизира навремето. И Израел не спи

Абе хубавец наистина ли мислиш че русия може да бъде победена поне към момента не виждам някоя сила която може да се изпречка на русия така че продължавайте да си мечтаете драги

Зелински сънува да си върне териториите.. Няма да му плащаме неговите мераци!!!!

"стои прогнозата на китайски военни експерти, че войната ще приключи това лято, пише японското издание Nikkei." Кой пък е упълномощил японците да говорят от името на китайците?

…от сащ и света могат да се прочетат в този стил. ако разузнавателните служби на сащ кажат, че в Ирак има химическо оръжие, то кой е председателя на цру какво иска да угоди на управляващата партия и към кого иска да наклони везните в сащ. Ако Китай иска мир защото подкрепя Рисия сащ защо иска война в украйна като я подкрепя с милярди за оръжие , а не за въстновяване от агресора???

Също тъка Китай заявиха, че ще продадат оръжия за същата сума, която САЩ ще продаде на Тайван.

От настоящата ситуация, но никои не иска ескалация до ядрен конфликт.

Нека видим как ще минат изборите. Ако САЩ спрат доставските, Европа също ще ги спре и Зеленски увисва. Явно са му обещали помощ 2014 г по време на преврата. Да видим до кога ще могат да му дават.

Eh bulgari, bulgari, Gruzia shte se osvobodi ot ruskata kochina predi nas.

България никога не е била част от руската кочина. Малко по-леко с русофобията.

Ало, Зеленски взе властта 2019 - а и е проект на Коломойски и Кремъл, за да махнат Порошенко. Само че клоунът взе да лъже и мами.

Колкото и да протакат, джендърите няма да постигна нищо, освенда си го набият отзад. Но пък така накрая всички ще са доволни.

Разпределиха ли достатъчно милиарди долари?

епа първо САЩ няма да се откажат да подкрепят Украйна! Понеже рашистан се набута в такива гуйна и започна нещо което НЕ може да завърши! Но САЩ могат да го завършат! Отделно, че така САЩ просто си тества оръжията срещу рашистанските такива и се оказа, че рашистан и оръжия няма! :)))))))))

Нищо нямат. Ама как копат с лопатки! Кют-пат и после коп-коп!

Жив зян щом светът опря до тия двама КЪСИ!

бре хора. Една клика в САЩ и Англия ще направят всичко възможно да има ТСВ.

За свободна и независима България, само Възраждане. Гласувайте #3

Ти на копейков любовника ли си?

Ако Китай продължи да го играе страничен наблюдател, светът ще изгори в ядрена война и най-важното, самият Китай ще бъде първи ударен.

Не ги разбират китайците тия работи. Още много петилетки ще трябва да минат, за да се понаучат.

Ще трябва да им ги обясниш тия работи на китайците.След 2 ракии с кисело зеле.

Понеже китайците изобщо не ги разбират тези работи, цял свят изучава "Изкувството на войната".

Какъв МИР, какви 5 лева?! МИР ще има само при КАПИТУЛАЦИЯ на една от двете държави -Русия или Украйна!

БЕЗ ТИЯ. ДОКАТО НЕ БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОРКИТЕ, НИКАКЪВ МИР. КОЙ ГАРАНТИРА, ЧЕ НЯКОЙ РУСКИ ПСИХОПАТ СЛЕД 10 ГПДИНИ НЯМА ПАК ДА НАХЛУЕ. УКРАЙНА В ГРАНИЦИТЕ ОТ 1992 И СЪД ЗА ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

китайците вече са решили кога свършва войната, и ще сведат информацията до изпълнителя, двойния агент путин.

Сталин бая е объркал живота на много националности в бившия СССР. Пратил евреите чак най-на Изток където сега е автономията Биробиджан. Мисля, че няма голям риска да сгреша ако кажа, че юдеите сред като не се признава завещанието на Август за автономия на Израел с Rex ХеШу започват нескончаеми войни само и само да се намери някой който да ги пра знае за самостоятелен правосубект. Една през 1948 година СССР признава Израел, ала преди това е трябвало СССР да спечели война, за да може да се налага в международните отношения след като през т.нар. ПСВ този номер не минава….Следователно, понеже евреите са една прленена славянска армия, разумно е да се обединят в един междуродно признат правосубект. Сам тези от днешен Израел са достатъчно за да се върнат в земите на дедите си-България, а другите-в Украйна. Но първо биробиджанци следва да започнат да продават имотите ни на Китай, с парите а закупуват имоти в Украйна от руснаците, а те с парите да си търсят закрила другаде по цялата територия на РФ. И всички ще са доволни; нито РФ ще се налага да пази интереси на свои граждани, няма да има война а съвсем мирно преселение на националности. Това като първи етап.

Кажи ди направо. Искате да Възродите Велика Хазария, която княз Светослав руски е разгромил. За това кръвно мразите русите? Нали вече опитахте с Болшевишката революция и СССР. Избихте над 50 млн. Но не мина номерът тогава и няма да мине и сега.

Бивш шпионин на САЩ обяви плановете на Русия да отреже Украйна от Черно море Бивш офицер от американското разузнаване Ритър каза, че Руската федерация скоро ще прекъсне достъпа на Украйна до Черно море. Русия може скоро да лиши Украйна от достъп до стратегически важното Черно море и да поеме контрола над Одеса , каза офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ Скот Ритър в интервю за канала Dive with Jackson Hinkle. Според военния експерт, след като са превзели Одеса, въоръжените сили на Руската федерация няма да спрат и ще се бият за територията до Приднестровието. „Те ще създадат сухопътен мост и ще отрежат Украйна от Черно море“, прогнозира Ритър". Бившият офицер от разузнаването смята, че тази стратегия е в съответствие с плана на руския президент Владимир Путин , според който е необходимо страната да бъде защитена от западните далекобойни артилерийски системи, доставени на Киев . През февруари Скот Ритър прогнозира момента на капитулацията на въоръжените сили на Украйна : според него Киев ще спре да получава западно оборудване до средата на лятото и ще бъде победен през есента. Играйте любимата си игра директно на Lenta.ru ЩЕ ИГРАЕМ ЛИ Само това, което е важно за вас, е в „Емисията на

Скот Ритер е готин, но не е нужно да си бил аналитик в Американската армия, та да предположиш че Одеса може да е основна цел, за да се задушат окрите и мирясат. От Окрайна от 40на милиона вече е към 25-30. Ако махнеш чисто рускоговорящите, около 10 млн, българи и поляци (общо към половин млн), и смесено говорящите край Харков и Киев то чисти Окри не останаха

Постигането на мир е много лесно.Просто монголо-татарските окупатори се изтеглят от всички украински територии,плащат всичко разрушено и всички жертви и всичко е О.К.

Нема Украински територия както и няма такава държава. Германският ГенЩаб я организират преь 1914/ПСВ с цел да отслабят Русия както и пращат Ленин във влак натоварен със злато да прай Октомврийска Революция с украинските евреи. Това парче зрмя между Полша и Русия (чст от това днес) нарекли Покрайна и единствено междунатодно свидетелство за такава държава. По-късно като е в състава на СССР украинските евреи заделят руска територия за да има УССР. Междувпрочем днес най-многолюдно е руското или полуруско население. Интересно че българското мнозинство от около 200,000 души е по-гплямо от полското към 150,000.

Няма и Македония Била е българсла земя ама те с претенцой Еее да ги нападнем ли И какво да пчалваюе

Става дума за самоопределяне на населението. От миналия век държат руското население като заложници в голямата игра на Запада. Не е по-различно и със създаването/разпадането на Федеративна Югославия

По неграмотната ти логика Крим е турски и навремето пък византийски.Виждал съм в Крим останки от византийска крепост,още съществуват.Сибир е китайски,до 1859 Владивосток е китайски.Курилските острови са японски от край време.Турците могат да си търсят земите от времето на Отоманската империя.И т.н.

По неграмотната ти логика Крим е турски и навремето пък византийски.Виждал съм в Крим останки от византийска крепост,още съществуват.Сибир е китайски,до 1859 Владивосток е китайски.Курилските острови са японски от край време.Турците могат да си търсят земите от времето на Отоманската империя.И т.н.

Пак с помии ни заливат димукратите. Сега пробутват китайски симулациина японски комютри?, де да беше симулацията от Шри Ланка щехме до поверваме. Инак до края на лятото Окрайна може и да я нема а с нея и Еурупекият СССР, ЕСсСе-рът, де.

Аз предлагам Путин да се хвърли от прозореца а блядките да се изтеглят до 24 часа. Така войната ще свърши още по бързо.

защо не да е Зеленски ?

Щото си е у тях.

МИР ще има само с Тръмп, Путин и Си.

ДОообре отивай при тях ..

Тогава ще има делба на масата за преговори.

Ама Тръмп е путю и исраелска подлога. Прркрати един важен противоядрен мирен договор с Русия. Той даде рсзрешение да убият ген Сюлеймани в Ирак и т.н.

Големия китайски страпон напъпва руската мечка! Ще има да търси вече европейска чурка ама няма!

Китайското предложение включва създаване на руска зона за сигурност - всичко от лявото крайбрежие на Днепър. Донякъде добре, но не вклюва исконно руските Одеса и Николаев и задушаване на бандеровските фашисти в петлювия ъгъл около Лвов. Смъртн на украинските фашисти!

Руският режим провежда геноцид спрямо всички народности в Украйна - няма разлика между украинци, българи или руснаци, живеещи на територията на украйна! Вижте снимките на украинските градове преди войната и сринатите с бясна омраза след войната! Те какво, мислеха, че украинците ще ги посрещнат с хляб и сол!? В момента Русия и Путин вече са мразени и от руско говорящото население в Украйна! Как мислите, че приемат хората унищожаването на прекрасно поддържаните си градове и земя!?

А дано Русия ви избие всичките мръсни бандеровски украински фашисти докрак!

Тях ги изби през 40-те. Сега е време Украйна да върне услугата и да избие всички руски нацисти и фашисти.

А дано се видим някога очи в очи, не че не може и да те намерим с тея глупости дето пишеш през 10 минути. Аман от простаци и невестулки зли. и пак пробвай да заплашваш...

Байдън конкретно ангажира САЩ и НАТО във войната. Войната ще свърши през 2023г. Затова Китай бърза да не изтърве влака - каквото може да измоли от САЩ за "да не се намеси" във войната. Китай в момента се мъчи да стане лидер на "южните държяви" - Третият свят и търси способи да го покаже. Въпросът е кой ще надделее между САЩ и Китай за да се реши формата на съществуване на Русия без Крим. Нито САЩ, нито Китай имат интерес от голяма криза в Русия, още ро-малко от тоталното и разпадане.

след тази шокова помощ , каквото постигнат Зеленски, после .. мир, прекратяване на огъня и т.н.

Всяка война приключва с мирни преговори и договори – нищо ново под слънцето, което китайците да не знаят и от което да не се възползват. Не е тайна и това, че тази война беше предсказана от баба Ванга – според пророчеството й, през 2022 г. “...по-големият брат ще нападне по-малкия и ще си вземе своето…” Пак според нея, войната ще приключи към края на лятото 2023г. На там сочат както настъпилата умора в ЕС да поддържа фашисткия режим на Зеленски, така и осезаемото въздържане на САЩ да хвърлят на вятъра още финансови и материални средства. Остава само онези български политици-серсеми, които дърдорят глупотевини - как Украйна щяла да победи, как трябвало да й подаряваме оръжие и др.п., да си сверят “часовниците”, защото цяла Европа много бързо ще си възстанови икономическите отношения с Русия, а ние пак ще останем да гледаме като “теле – бърз влак”.

Специалната военна операция ще приключи по-късно имайки се впредвид военната помощ от НАТО и голямата територия на покрайнината.Вероятно ще приключи около пролетта на следващата година.

Украйна на украински език означава РОДЕН КРАЙ(РОДИНА).

Македония на македонски език,нали:))))))))Окраината си е окраина и ще остане такава,само че с доста редуцирани територия и население;)

Путин консерви ли гледа на снимката? Да не би Мао Дзе Дун да му ги праща да храни руснаците с тях ?

Русия изнася храни за половината свят, айде помисли малко кой кого храни.

Само да ти обърна внимание, че Русия точно сега себе си не може да изхрани. Ама то и няма нужда де. С тия темпове дето мрат руснаците в Украйна нямат нужда от много храна. И няма и да имат.

Разбира се, свободен си да мислиш каквото си поискаш в твоята паралелна вселена, но ако решиш малко да си образоваш 2-та си неврона и синаптичната връзка помежду им, може да прочетеш за някой друг факт от реалността, като например това, че само от износ на пшеница Русия прави повече пари отколкото от износ на оръжия.

Русия с рекордна реколта и рекорден износ на пшеница ЯНУАРИ 13, 2023 През 2022 година Русия прибра рекордна зърнена реколта, сочат официалните данни на земеделското министерство в Москва – 151 милиона тона, от които близо 103 милиона тона са пшеница. Това ще принуди американското агроведомство да коригира своята прогноза за руската реколта с 10 милиона тона нагоре, както и световното предлагане. През декември експертите във Вашингтон очакваха 91 милиона тона хлебно зърно, както и износ в размер на 43 милиона тона. Стигне ли се до корекция на прогнозата, тя ще окаже значителен натиск върху цените на големите борси. Огромната руска реколта се потвърждава и от данните за руския експорт. Според анализатори в Москва през януари ще бъдат изнесени между 3,6 и 3,8 милиона тона пшеница, а за миналия декември се изчисляват около 4,3 милиона тона. Руските власти не публикуват официални данни за експорта, за да не дават почва за спекулации, цитира агенция Ройтерс изявление на митническата администрация. В момента един тон руска пшеница със 12,5 процента белтъчини за незабавна доставка от Черно море струва между 307 и 311 долара. Допълнителна подкрепа за експорта идва и от поевтиняването на рублата спрямо долара, макар че този ефект е краткотраен, тъй като износното мито, определяно седмица за седмица, се покачва заради слабата рубла. За новата година Москва очаква зърнено производство в размер на 125 до 127 милиона тона, от които само 85 милиона тона ще са пшеница. От аграрното министерство призовават стопаните да увеличат с поне 400 хиляди хектара площите с летен ечемик и да заделят допълнителни 125 хиляди хектара за бобови култури. В същото време земите с пшеница трябва да се намалят с половин милион хектара, за да се запази ценовия баланс и да се стабилизира вътрешния пазар. Полските култури тази година ще заемат над 82 милиона хектара. ----- И това е само за пшеницата, ама достатъчно, че да не вземе да ти се препълни двуклетъчното буферче

Вярно! Украйнска пшеница. Иначе те повече от бутилка не вдигат. ... е и калашници...

Русия храни света?????Кой мизерник яде гречка,крупа,квас,огурцьй?

Скрий се бе селяндур тъп.

Китай съвсем скоро ще трябва да избере дали е на страната на победителите или загубилите

Китай не им бери гайлето те са си направили сметката хитри са мислят много ходове напред няма да се прецакат, обаче ние тука в Европа сме го закъсали с тия първосигнални лидери дето не могат и един ход напред да предвидят какво ше стане

И какво ще стане? Щото явно ти ги разбираш много нещата?

Казвам ти веднага - на по-голямата част на света (като население) им писна от това Американците да им определят и понеже се позамогнаха икономически сега в момента се организират да са контра - БРИКС, Шаннхайската група. Китай е много активен в това отношение и е вече толкова напред че няма как да бъде спрян. За Китай е златна възможност това че Американците вместо да се занимават с тях, както ги беше почнал Тръмп, сега затънаха в Украйна. Имено затова ще подкрепят индиректно Русия докрай - това им изнася. Американците вече получиха първия си урок когато поискаха от Саудитците да увеличат добива на петрол и Бай Дън лично ходи там да им се мазни и се влачи по корем но му се показаха среден пръст и за капак ще има разплащания за петрол вече и в Юани Рупии и Рубли - това беше немислимо само преди 10 години.

Да се организират ако ще в брикет. Китай е производител, САЩ е консуматор. В момента, в който САЩ спре да купува от Китай, с него е свършено. Продавачи много - платежоспособни купувачи е номера да намериш. Ако на Китай му стискаше, досега да е прегазил Тайван.

Русия е изтощена. За да превземе Бахмут трябва да използва оръжия за масово поразяване. Това са оръжия на безсилието.

Много е изтощена! Група пандизчии си правят ташак с украинската армия

Глупости пишеш

Така е. Свършиха ракетите, сега като свършат и лопатите само гледай.

А Европа е цъфнала и вързала

В Русия свършват лопатите и края на войната до лятото е неизбежен. Нали господа еврогейци.

Хубаво би било да се постигне мир. Путин да обяви, че целите на СВО са изпълнени и да се изтегли от Украйна и Крим.

Всеки може да направи смес от ацитиленоксид и магнезиев прах. Това е вакумната бомба, която е по страшна от ядрената

Мир е трудно да се постигне, след като Зеленски не иска да преговаря. Този човек явно живее в някаква паралелна вселена, където украинците явно печелят войната, тук обаче е точно обратното. Те губят и губят с много, скоро и войниците ще свършат въпреки ГРУБИТЕ И НЕЧОВЕШКИТЕ им мобилизации, абсолютно НАСИЛСТВЕНИ. Хора закарани по този начин на фронта, не ги бройте за войници, ще избягат при първа възможност. Все се споменава за украински загуби - убити и ранени, за дезертьори обаче никой и дума не казва а те предполагам не са малко. Та така Зеленски губи ценно време за преговори, вече се вижда как се опитва да вкара елитните си войници в боя да прекратят настъплението на една частна армия (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧАСТНА АРМИЯ ГИ БИЕ), към Часов Яр, защото Бахмут вече е бита карта. Та както Лавров каза веднъж, колкото повече запада въоръжава Украйна, толкова повече ще се изменя целта на специалната военна операция. Да се готви Одеса, те както са мобилизирали вече хората от там и както е близо до брега, че и кораби да ги гърмят, май там ще им е най-лесно на руснаците. А и Медведев беше казал преди (веднъж, когато украинците скромничко си поискаха подводници от германците), че скоро няма да имат излаз на море урките. Те така, забавете мира още и последствията ще са по-тежки. Да не вземе на края самата Украйна да изчезне от картата на света, за мен лично няма да е голяма загуба, но американците (американското правителство), ще пикаят олио.

Викаш, Зеленски да сваля гащите, а? ДругарЕ русофилистици, това, че вие нямате национално и личностно достойнство, не означава, че и другите нямат. Зеленски ще преговаря, когато Мордор няма да може да диктува условията, т. е. когато славна Украйна натика ватниците обратно в кочината им.

По-скоро се надявам да прояви мъдрост и да запази страната си, ти гледаш на това, като унижение а аз като мъдра преценка на случващото се там. Защото как я виждаш обявената им контра-атака? Та те дори не могат да си защитят територията, камо ли да атакуват.... За това е мъдро да се съгласиш на някакво примирие, докато все още имаш възможност. Ясно е че няма как да си върне тези вече 4 области а за Крим, е изключено, дори да се мисли да бъде пак украински. Така че не е срамно да се признаеш за победен, когато виждаш че нямаш друг избор. 200-300 танка ще го спасят ли? Или там 40-50 самолета, ако им се дадат?

интересно да си представим как "мирните" граждани на кърджали и хасково вадят от мазетата си танкове, гаубици, бтр-и, противосамолетни установки, картечници и т.н.? Не звучи естествено "мирните" граждани на донбас да са имали толкова оръжие да се сражават с редовна украинска армия, стига глупави опорки, това е подготвяно с години преди това.

Според британското министерство на отбраната Русия е използвала термобарично оръжие, познато още като вакуумна бомба, в Украйна, предава Би Би Си. Какво представлява всъщност? Термобаричните оръжия са противоречиви, тъй като са доста по-опустошителни от стандартните експлозиви със сходни размери. Освен това оказват ужасен ефект върху всеки, който се намира в техния радиус на взрив. За разлика от обикновения експлозив, който носи в себе си окислител, термобаричният боеприпас използва атмосферния кислород при взрива. Други названия са вакуумна бомба или горивно-въздушна бомба.

Нещо не си разбрала: Солнцепек се използва отдавна. Опустошава украинските опорни пунктове и така руските загуби при атака са минимални.

Вследствие на атаки с касетъчни бомби руската армия е убила десетки цивилни украинци в североизточния град Харков, сочи доклад на правозащитната организация Амнести интернешънъл. Според правозащитниците става въпрос за военни престъпления. Докладът, публикуван в понеделник, е базиран на разследване на място в града, при което са намерени доказателства за 41 руски атаки. При тях са загинали най-малко 61 цивилни, а 196 са били ранени.

Войната ще свърши когато кажат краварите и нато ха ха

То хубаво, ама какво правим, като се запази тенденцията на редуциране на укрите?

"В доклада се казва, че както руската, така и украинската икономика ще бъдат твърде изтощени, за да продължат войната след лятото.".....хайде дееее.....говорим за сериозни центрове, при това китайски. Силно се съмнявам някой да си позволи дори да драска глупости като "украинска икономика" и прочие. Това е за наште Шаламановци.....

Украйна разшири искането за касетъчни бомби от Съединените щати, за да включи оръжие, което иска да канибализира, за да пусне съдържащите се в него противобронирани бомби върху руските сили от дронове, според двама американски законодатели, съобщава „Ройтерс”. Киев призова членовете на Конгреса да повлияят на Белия дом да одобри изпращането на оръжията, но в никакъв случай не е сигурно, че администрацията на Байдън ще подпише това. Касетъчните боеприпаси, забранени от повече от 120 държави, обикновено освобождават голям брой по-малки бомби, които могат да убиват безразборно в широка област, заплашвайки цивилни. Освен това Киев вече е поискал от Вашингтон 155-милиметрови касетъчни артилерийски снаряди. Украйна се нуждае от MK-20, доставяна по въздуха касетъчна бомба, за да освободи своите отделни експлозиви от дронове, казаха представителите на САЩ Джейсън Кроу и Адам Смит, и двамата служат в Комисията по въоръжените сили на Камарата на представителите. Те коментира още, че украински служители са призовали американските законодатели на Мюнхенската конференция по сигурността миналия месец да настояват за одобрението на Белия дом. По-рано държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен съобщи, че САЩ са предоставили на Украйна нов, 33-ти поред пакет военна помощ на стойност около 400 милиона долара.

„Ройтерс”: Украйна търси касетъчни бомби МК-20, които да бъдат адаптирани за използване с дронове.

На 21 март Си пристига на официално посещение в Москва! Предстоят кардинални промени за цял свят. Срещата ще бъде съдбоносна.

Путин защо гледа като умствено изостанал? Изглежда като аутистче.

Ей, тъпигьоз! Аутистите не са умствено изостанали за разлика от теб мама ти тролска покендзана.

В отговор на ядреното оръжие на Путин, Украйна ще отговори с конвенционални бомби, по мощни от ядрените

От година чакаме да превземат Бахмут ежедневно! Едва като го превземат ще свърши войната! Тоест няма да е скоро!

Няма лошо..чакай...Руснаците чакаха 8 години Минските съглашения... Сега ти си наред да чакаш...А през това време хохлите са на пълна западна, респективно и твоя издръжка...

Хахаха .... Помниш ли как свърши мача Комунизъм срещу Капитализъм? Хахаха...

А хохлите и това лято ще са ти на главата в хотелите по черноморието...

Пешко пешко ма той тоя мач и сега се играе но играчите са други и изобщо не се знае какво ше стане накрая