Реформаторският блок организира митинг срещу решението за земята

Реформаторският блок свиква тази вечер протестен митинг срещу решението на парламента да удължи мораториума върху продажбата на земя на чужденци. От блока настояха Народното събрание да се разпусне незабавно.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок организира митинг срещу решението за земята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ, ХУБАВО ГО ОРГАНИЗИРАТ, АМА КАТО СЕ СЕТЯ КАКВИ ГИ НАДРОБИХА СДС -НАЧЕЛО С КОСТОВ, КЛЬОЩАВОТО НАДЕ, СОЦИАЛНИЯТ МИНИСТЪР -ДЕТО ОКРАДЕ МИН.ВОДА НА РУДАРЦИ, ТА ТРЯБВАШЕ ХОРАТА ДА СКОЧАТ! ПАК ИСКАТЕ ДА КРАДЕТЕ - ПОСЛЕДНАТА ЧЕРВЕНА КУКУВИЦА И ДРЕБНИЯТ РАДАН -АМА АЛЧЕН! ВИНАГИ ИЗПОЛЗУВАТЕ МЛАДИТЕ, А ПОСЛЕ ГИ ЗАХВЪРЛЯТЕ! АБЕ -НЕ СЕ ЛИ НАЯДОХТЕ? НЕНАПЪЛНИХТЕ ЛИ СИ ГУШКИТЕ И БАНКИТЕ В КИПЪР И ЛИХТЕНЩАЙН! НЯМАТЕ СРАМ!

РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ОРГАНИЗИРА И ПРОТЕСТА НА СТУДЕНТИТЕ

Естествено. Да не искаш Атакисти, БСП ри или мутри да го организират!?

преди време оная фуста спря реакторите ,а се оказа,че обслужва френски интереси . сега със земята какви интереси обслужва . я помислете малко

КАКВИ СТЕ ВИЕ БЕ ?! БОКЛУЦИ. САМО С ФАЛШИФИКАТ ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ЩЕ НИ ОТВАРЯТЕ РАБОТА ДА ВИ ИЗКАРВАМЕ

Борба за българската земя????? Кунева-ПРЪМОВА затвори главата "Селско стопанство" без да договори правилни квоти за Б-я ,

Виждаме как бавно ЧЕРВЕНО и СИНЬОТО се сливат в ЕДНО! Какво ли ще се получи? А дали пък ЦСКА и "Левски" няма да се СЛЕЯТ! В името уж на ................?!?!?!

Така навремето рисуваха по плакатите Маркс и Енгелс, липсва само другаря Ленин, затов рябва да попълнят липста с "емблемата" на демокрацията, титанът на мисълта и делото, вечната Амбър на протесторите Сугарев. И още нещо, овчия поглед на капитализма, не импонира на "революционния" вид на амбициозната застаряваща снаха на комунизма

Боже, доживяхме, другарката Пръмова, известна в Брюксел с прозвището "госпожа Йес" да организира митинги, а тоя до нея на снимкатаа кой беше и той, завалията, май е гладен за власт....

Когато жени и подлоги ни управляват.Женската алчност е пословична.Това е в природата на жената на всяка цена и с всички средства да има сигурност.Колко повече средства има Кунева толкова тя е по сигурна че навсякъде по света ще се оправи.Другите да му мислят.

Само е завъртяла някой арабин.........

Тази нали вече продаде веднъж България, набра опит и почна пак да си точи зъбите.

Мисля да разпусна народното събрание и да продадем българската земя. Не разбирате ли, че такива неща като парламент и земя не ни трябват ? Ние искаме власт и пари

Ще ви изкупим земята и ще ви изгоним , нещастници долни . След като не умеете да управлявате държавата си , не я заслужавате . Така или иначе, вече сме изкупили 35% от цялата обработваема площ .

"Във вътрешни изключително мръсни битки се вихри т.нар. Реформаторски блок.Реформаторите са се договорили вътрешно Меглена Кунева да води листата им за евроизборите. Така прекараният е Светослав Маринов от ДСБ. Не се очаквало никаква демократична процедура по избор на водач на листа. В същото време Надежда Нейнски се договаря тайно с Бойко Борисов, твърдят източниците ни, за да влезе в листата на ГЕРБ."

ееее мегленче, е кунева, спри се, и питам какъв реформаторски блок?СТАРОТО НОВО хайде стига!!!!!!!!!!!!със стари к...урви нов бъдак не става!схвани го най накрая!

Не разбирам ?!? Защо "Реформаторския" блок се наема с таква позиция? Вие ли сте бъдещето? Готови да разпродавате? Я иж! Със стари ку*рви нов бардак не става! Тумор се реже.

Нима има гнусотели, които ще отидат на тоз" митинг". Тази Кукунивица защо не си разкара кривоустието, удобно и полезно само при фелацио, от политиката. Не вижда ли, че е засрана от главата до петите!

Че тя точно Кунева-Пръмове, ИЛИ Т.Н. МАДАМ УЕС беше от договарящите за приемана на България в ЕС, и договори спиране на реакторите в Козлодуй, най-ниските ставки за фермери и животновъди И ПРОДАЖБАТА НА ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ. ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ ПРОТЕСТИРА, НАЛИ ГУШНА МИЛИАРДИ ЗА ДА ДОГОВОРИ ТАКИВА УСЛОВИЯ......

Кунева и Кънев се правят, че не разбират проблема: Ниските доходи на БЪЛГАРИТЕ се основният проблем. Така българи няма да могат да купят земя ивън БГ, просто защото нямат пари. Но един среден французин би могъл да купи доста БГ земя. Кунева не договори изравняване на стандатрта на живот, постави Българите в неравностойно положение и сега се чуди какви глупости да приказва.

ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТА НА РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК! ИМА СЪВСЕМ ДРУГИ НАЧИНИ ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГРСКАТА ЗЕМЯ! ОТ 1300 ГОДИНИ СМЕ СИ ВСЕ ТУК!

Хъ! .. То па едно решение!!?

На всяка манджа - мерудия, това е формулата за успех на т. н. "рЕФОРМАТОРСКИ БЛОК (блок - от блокирам).

Ползвайте русизми!! Реформблок!!

Рифоматори, аниматори, комутатори, алабатори .... атори...

Сета стана ясно на кого са Фондовете дето изкупуват земята в България като луди за стотинки. Те до 2020 година немогат да чакат за да си върнат десеторно парите и затова ще правят митинг .

И ние, българите сме хора и имаме право да живеем свободни и щастливи в родината си България! Както Европа си пази Шенген, така и ние си пазим земята и държавата! Това е естествено и справедливо! Да защитава националните интереси на България и българския народ е дълг на всеки депутат! В никакъв случай това не е лудост! Лудостта на политическите лидери и някои депутати е друга, че са алчни за власт и пари "блюдолизци"! Европа си пази Шенген, а обвинява българите, че си пазят зямята и държавата! Задължават ни да бъдем буфер и ни задръстват с ислямисти и терористи, а те да бъдат чисти! Не им щем нито парите, нито бежанците - пришълци! Нека си ги настанят в Шенген! И ние българите сме хора! Няма справедливост и демокрация, сега, нито в България, нито в ЕС!

И ние, българите сме хора и имаме право да живеем свободни и щастливи в родината си България! Както Европа си пази Шенген, така и ние си пазим земята и държавата! Това е естествено и справедливо!

Да защитава националните интереси на България и българския народ е дълг на всеки депутат! В никакъв случай това не е лудост! Лудостта на политическите лидери и някои депутати е друга, че са алчни за власт и пари "блюдолизци"! Европа си пази Шенген, а обвинява българите, че си пазят зямята и държавата! Задължават ни да бъдем буфер и ни задръстват с ислямисти и терористи, а те да бъдат чисти! Не им щем нито парите, нито бежанците - пришълци! Нека си ги настанят в Шенген! И ние българите сме хора! Няма справедливост и демокрация, сега, нито в България нито в ЕС!

Българският парламент не е сбор на мъдреци,на най големите умове на България.а сборище на най -болните амбиции ,на най-злощастните и зловредни хора,влюбени само в себе си,в кесиите си,в славата си, но не и в България. Атанас Буров

ТИЯ- СИНИТЕ ЗОМБИТА- ПО- ДОБРЕ ДА НАПРАВЯТ МИТИНГ НА НЯКОЯ МАЛКА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА, НО ТОЛКОВА СА МАЛКО, ЧЕ И ТЯ ЩЕ ИМ Е ШИРОКА

Чудя се какво животно е т.н "Реформаторски блок"?Щом е блок,трябва да е нещо комплексно-комплектовано-обединено -съединено-монтирано заедно?Ако е Реформаторски,трябва да усетим поне някакъв полъх за реформи.Таща че,такова животно нЕма,а тия са нЕкакви разединени сектантски групировки за риформясване!Другояче казано-рИформаджии,обединени само в идеята за далавери!

Какъв митинг бе? Та Вие останахте един Фаетон хора. Не разбрахте ли, че без обединяване на дясното пространство, няма да постигнете нищо.

Кривата мутра не беше ли подала оставка? - май си беше признала, че е нефелна... Сега както и да се върти задника ще и е винаги отпред.

а бе вие още ли на разбрахте, че без ББ читав капитализъм няма да видим!:)))

Е,сърбахме му и на него попарата.. и на Дянков.На рамо да си го носи.

Нереформаторски Бъг на строкомунистичската плутокрация.

сега се прави на демократ, а ни продаде преди години за жълти стотинки, срам и резил и най-вече върхобно безсрамие.

По нагла жена от Пръмова - НЕМА! Тая мръсница продаде енергетиката и закри 3 и 4 блок по същия начим направи и със земята а сега плаче....егати държавата сме!

Тези не само ще потопят България , но ще я и удавят !!! Сега се подготвя и 1,5 МИЛИАРДА евро заем - кредит - за да строим заедно с расия - Южния поток ..тайно и бързо .. Нещо ненужно нам :))Срещу това - България ще предостави окло 100 квадратни километра ЗЕМЯ - за НИЩО !!! След 20-25 години - ще сме изплатили с транзитни ТАКСИ !!?? - този заем и ..ще станем собственици - на ИЗГНИЛИ ТРЪБИ - които кой знае на кого ще бъдат нужни , тогава ::) Тези , заедно е герб - неадекватните - ПАК потопяват България !! САМО луди или руски агенти могат да подпишат такъв договор !!

Предлагам на митинга да се даде разрешение на земите притежавани от Кунева и Радан Кънев да бъдат продадени на европейците а държавните земи и земите на целяните да си останат в държавата. След като докараха хората до просяшка тояга и да нямат пари за хляб, сега искат да им се купи земята на безценица. Така Иван Костов раздържави държавата и я ограбиха тогавашните политици. Кунева е злодей за бг демокрация. Всички държави в Европа са по богати и ще изкупят от този беден народ всичко и после.... Кой ще е виновен? Ще има ли хора за затвора? Няма....

И вие ли? Та ние и сега сме гетото на Европа. А колкото до крепостничеството, явно се грижите за нас да бъдем крепостни и на чуждата мафия (на монсантовци, на шистовци и пр.)

Реформаторския Б. защо не организира и митинг при отмяната на забраната бивши ченгета от ДС да работят в БНТ

Все пак не я разбирам тази странна симбиоза между крайно дясно с ляво-монархо-центриско-лобиско-юдеиска партия

Тези двете гадинки от снимката използуват форума за да си правят реклама и да призовават за абсурден митинг!Тази жалка жена не трябва да бъде пускана по никакви медии,а и този до нея вече успешно разкри своето лице и разбрахме,какви са неговите щения и защо се стреми да се докопа до власта!Тези са мръсни продажници и безродници!Целият им блок е збор от такива продажници!Жалки твари!

вика дръжте крадеца, след като лично ни накисна преди време в проблема със земеделските земи. А сега се прави на демократ тая комунистическа сатрапкиня.

Тази ненормалница, ще протестира, вместо да се скрие, защото е за затвора. Отваряше и затваряше глави, без и да чете какво подписва и тепърва ще излизат налице престъпните и действия. Ако сте луди - гласувайте за този вампир.

...що обиждаш вампирите, бе? Какво са ти направили?

А кой допусна такава клауза в договора за присъединяване към ЕС? Кой го подписа? Май беше Станишев - започнат от правителството на царя и окончателно подписан от Станишев? Беше ли уведомен българския народ? Какви са били условията? Какви са и сега малко хора знаят? Защо нямаше референдум за земята? Или понеже отдавна продаваме жените и децата си на европейците - да си продадем и земята?!! Бог да пази БЪЛГАРИЯ!

А наясно ли сте как протече предприсъединителния период? И че се закриваха глава след глава по договора след покриване на известни критерии? Наясно ли сте, че Станишев постави последния подпис от един дълъг процес? И че благодарение на всички, работили за присъединяването ни към ЕС сега можете да пътувате без ограничения и визи в Европа, че децата Ви, както и Вие да учите свободно в Европа, да придобивате имущество там. Очаква се и отварянето на пазара на труда. На мен тези възможности ми харесват!

Как се "закриваха" главите към договора - да, помним. Особено нелицеприятното прозвище "Yes, Sir!", лепнато точно на другарката Пръмова и на трабанта Паси. Впрочем опитай се да си купиш земя в Германия, Австрия или Холандия например. След това коментирай на воля - ако смееш!

и тези муцуни не са алтернативата!!!

Тез двамата на снимката да се вземат - лика са си прилика гадинки. Ще си народят влечуги като тях. Да си извикат гея и бея за кръстник и кръстница - да има толерантност. Цветелин Кънчев - шаферка. Под звуците на "Ода на радостта" в изпълнение на Иво Папазов.

Кунева и седемте джуджета се опитват да спечелят дивиденти от тъпотията на депутатите. Но се спотайват за собствените си гафове. Например 3-ти и 4-ти блок, приватизацията и пр.

Не искам да коментирам парламентарния цирк при гласуването на т.н. Мораториум. Не искам да коментирам изтрезнелите лидери от Брюксел. Нямя да кажа нищо и за протеска на блока от коли въже. Искам само да попитам всичи дами и господа /парламентаристи и тези извън парламента/ и специално г-жа Кунева. О.К. подкрепяте покупката на земя от граждани на ЕС. Ама защо в Европа също у разрешено, но при определени условия. И защо напр. в Унгария е забранена покупката на земя от юридически лица, офшорки и фондове, а при нас това до сега бе разрешено. Ами колко земя има изкупена от фондове зад които не се знае кой стои. Изкупена на безценица. Ами пак в Унгария - физически лица имат право да купят земя, но при определени условия. Не искам да Ви подсказвам при какви условия, но само ще кажа, че са такива, че не всеки тръгва на покупка. Защото знаем, че тук ще влезнат всякакви печалбари, които ако усетят, че имат шанс за печалба и веднага ще долетят.

У нас също може да се въведат такива закони, но тези, които трябва да ги сътворят и приемат, нямат време. Постоянно са заети с кавги, вотове, наддумвания и още дивотии, за да си доказват един на друг кой е "по, че най".

Вече се вижда ясно кой- кой е и кой му плаща , повече боклук на едно място не съм виждал .а за тези които си мислят че ще си продадат земята изгодно на чужденци ще им кажа ,че те не са в сметките . номерът е такъв има много общинска и държавна земя , ще си сложат кметове и областни ще направят търгове за които никой не знае и ще я подарят ,