Слабаков:Църква финансира действията срещу пушачите

Идеята на Валери Симеонов да се разреши пушенето на обществени места ми допада.

Обратно в новината

Коментари - Слабаков:Църква финансира действията срещу пушачите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

I value the info on your website. Thanks a ton! EXPERTUTLATANDE Manga mortals lider av otillracklig penisstorlek. Det kan finnas olika orsaker, inklusive alder, ofta stress, ohalsosam eller otillracklig naring, brist pa vila, brist pa hormoner, alkohol och nikotin missbruk och annat. Alla leder plow samma resultat: nedgang i kvaliteten pa sexlivet. Below de senaste 20 aren har binge sett the human race i alla aldrar och livsstilar med detta problem. Vi lyckades hitta det perfekta botemedlet looking for att hjalpa dem. Namligen Titan Gel! Under the aegis kliniska provningar har det visat sig vara effektivt aven i de svaraste situationerna. Jag kan verkligen rekommendera Titan Gel site http://compmat1.allformen.se/titan-gel-for-penis/wieviel-versuche-kuenstliche-befruchtung.php wieviel versuche kunstliche befruchtung harrow alla mina patienter som den basta losningen. De som redan har provat det uppskattar det mycket!

I love the data on your internet site. Much thanks. EXPERTUTLATANDE Manga gentleman lider av otillracklig penisstorlek. Det kan finnas olika orsaker, inklusive alder, ofta importance, ohalsosam eller otillracklig naring, brist pa vila, brist pa hormoner, alkohol och nikotin missbruk och annat. Alla leder manure samma resultat: nedgang i kvaliteten pa sexlivet. Under de senaste 20 aren har toot sett crew i alla aldrar och livsstilar med detta problem. Vi lyckades hitta det perfekta botemedlet looking for att hjalpa dem. Namligen Titan Gel! Underneath kliniska provningar har det visat sig vara effektivt aven i de svaraste situationerna. Bout kan verkligen rekommendera Titan Gel site http://atun7.allformen.se/healthy-male-penis/anatomy-of-male-ejaculation.php Anatomy of male ejaculation harrow alla mina patienter som den basta losningen. De som redan har provat det uppskattar det mycket!

Hi! 123Коментари - Слабаков:Църква финансира действията срещу пушачите | Днес.dir.bg123

Hi! 123Коментари - Слабаков:Църква финансира действията срещу пушачите | Днес.dir.bg123

Hello! 123Коментари - Слабаков:Църква финансира действията срещу пушачите | Днес.dir.bg123

бас ловя че тоя, както всеки пушач, не може да го вдигне.

Андрей Слабаков, поради консумация на табаков, скоро ще е раков, а не след дълго мърваков. Тогава хич няма да му пука пуши ли се не се ли пуши. Времето ще покаже в какви мъки ще си иде, но ви гарантирам, че ще се скрие и никога няма да каже "не бях прав за пушенето", защото всичкия му мозък ще е се стопил от никотина.

Е, безсмъртни няма. Все от нещо, ще се поминеш и ти, не гледай у чуждата паница!

Изпушването на цигара действа успокояващо на психиката - по-малко вредно, отколкото изпиването на хапче за нерви или чаша алкохол. Лекарите са наясно по въпроса и затова повечето от тях пушат, разтоварвайки се от негативните ефекти вследствие контакта с болни хора.

Същото, могат да го кажат и другите наркомани за тяхните си наркотици

Милият, пак се е напушил! незнам тоз човек други ценности дали има но пушенето определено е #1,2 и 3

Прав е Андрей Слабаков. Не съм адвентист, но тази църква не е причината за глупавата кампания срещу тютюна. Всичко се организира от търговците на наркотици.

обществото мисли за здравето ти бе Боклук!

Ами, да се спрат дизеловите автомобили, те са по-вредни от цигарите.

Съжалявам, но изказването на този е като на селяндур-каруцар. И той на принципа: "Най-мразим некой да ми яде, докато си пушим!". Който иска да си се трови доброволно - негова си воля! И с храните е така - какво го бърка някой, че съм ял канцерогенни салами или пия безалкохолно с глюкозо-фруктозен сироп (т.е. ГМО царевица). Обаче разликата е, че ако аз ям и пия, никой не ми пие пикн.та и не ми яде ср.нето, докато околните вдишват същата оная отрова, която пушачът издиша - при това без филтър. Да не говорим за тежката задушлива миризма, която буквално те стиска за гърлото и не можеш да си поемеш глътка въздух повече. Така че драги, разликата е огромна - никой не ти забранява да си чадиш, просто не го прави на обществени места - у вас, в колата - ОК, ама да седим някъде, където хората се хранят (дори и на открито, защото като духне към мен, не само димът дишам, но и целият в пепел ставам), някак си ми се струва мега нагло... Абе накратко, от пушач по-нагло няма...

В клиниката по трансплантация на бял дроб, Виена, не приемат ПУШАЧИ!

Реално голяма разлика между цигани и пушачи няма, макар че всички цигани са пушачи, но не всички пушачи са цигани.

Непушачите ги класифицирам в групата на веганите. Никой не им пречи да си пасът, но те излизат на протест срещу нормалните "месоядните" хора. И те трябвало да пинат на рюцерна. А човекът е на върхът на хранителната верига, защото е хишник месояден е не тревопасно. Същото е и непушачите! Смятате ли уважаеми че живеете здравословно!? Ако ли да! Дълбоко се заблуждавате. И не ви тровят пушачите, а от много по-страшни неща. В сравнение с с тях цигарите са почти чист въздух!Замислете ако ви е останал здрав разум от наркотици или алкохол.Ние всички вече отдавна сме отровени безвъзвратно.

Казваш, че трябва да живеем още по-нездравословно и да се примиряваме с всяка отрова и най-вече с твоята цигара. Що не си ....

Много тъпо. Хайде сега като ни тровят с храната, че да се съгласим и въздуха да ни тровите допълнително. Абе много сте нагли бе. Кислорода ни е нужен, не ни го замърсявайте доброволно. Пък ни и причислявате и класифицирате. Все едно е най-нормално да си смърдящ пушач. Ако беше така щяхме да сме създадени да живеем в дим, а не да се нуждаем от кислород. Божееее......докъде се докарахме, зависими от никотина да ни класифицират и определят кое е нормално и кое не.

За съжаление Слабаков скоро ще стане прав, че мнозинството от населението са пушачи. Причината е в измененеито на етническия състава в България през последните 28 години, а всички знаят кой етнос намалява и кой етнос на пушачи се увеличава с бързи темпове. Само при българите около 20% са пушачи и около 80% сме непушачи. При турците не знам, но при третия етнос 100% от тези над 14 години пушат.

Този господин в качеството си на какъв приравнява непушачите към циганите и п,д,р.сите? Дори и от телевизионния екран, когато го видя (даже и в тъпите реклами с любимата му) ми лъха противно на цигарен дим и бира. И той бил дискриминиран, моля Ви се! Аз съм бивш пушач, но никога не можех да търпя задимено около себе си. Безкрайно съм доволна от себе си,че превъзмогнах тази си зависимост. А пък и 200 лв. не малко. Така че, г-н Слабаков, щом искаш - пуши си, но не ми пречи на мен. И не е вярно, че по-голямата част от народонаселението са пушачи. Вярно е,чепочти всички, които нямат идея какво да правят с живота си пушат. И всички мангали.

Не си ли задавате въпроса, че и Вие пречите на някого!? Трябва ли да Ви обижда? Ако това е възпитанието на непушачите, то предпочитам да съм пушач, не ми пречете госпожо!

това което разбрах е че ти е писнало от цигани, гейове и непушачи. ами ако ни освободиш от циганите и от гейовете аз лично ще подема кампания да разрешат пушенето по заведенията

Тоя винаги е бил селяк.

Аман от некадърни и космати режисьори и пушачи

Не искам да плащам здравни колкото пушач и да му плащам лечението.... а освен това и да ме трови.

Повечето пушачи са ниско интелигентни ,без образование, без каквато и да е квалификация и без постоянна работа - тоест те въобще не плащат данъци и осигуровки.

еми ок - еднакъв процент тогава....

Ти ли ми плащаш здравните осигуровки? Не знаех! Пък аз плащам данък и здравни осигуровки + акцизи, от които може би точно ти се облажваш, по един или друг начин. А ти какво плащаш? Нищо. Плащаш за да получиш 150 лв пенсия след време..

дано не ти се налага да разбираш колко струва лечението от рак.

Колко трябва да е тъпо едно говедо за да дава СТО И ПЕТДЕСЕТ лева месечно за смрадливи цигари и в същото време да реве като магаре че заплатата му е малка?

Прав си ШАРО! Наркотиците не са толкова смрадливи! Тъпакът си е тъпак, пушач или не!

Не всеки тъпак е пушач, но всеки пушач е по своему тъпак!

Разделението в заведенията на пушачи и на непушачи е също толкова ефективно, колкото и ако в басейна бъдат определени коридори за пикаещи във водата и коридори за непикаещи...

Най мразим, 'га' пушим, некой срещу мен да яде!

Зарекох се, че няма да влезна в заведение, в което не се пуши и не съм влизал, въпреки че от половин година вече не пуша - аз съм за принципа и ще продължа така. Влизам само лятно време в заведения на открито, където се пуши. Най-справедливо беше, когато имаше два салона, а пората да избират къде да влизат. Дори задължаването на собствениците да поддържат салон за непушачи не е справедливо - при свободна конкуренция нека всеки да решава какво ще предлага заведението му и нека конкуренцията да регулира пазара.

А не се ли замисляш, че така ще се разделят компаниите като ходят по заведения? От 5-6 човека половината като пушат какво правим? За здравето на сервитьорите, които ще работят в зоните за пушене също никой не мисли.

абе то пушенето си е наркомания - гледат да си вземат дозата на всяка цена и не им пука за останалите. хероиновозависимите са готови маика си да продадат за левчета за да имат пари за хероин и да си вземат дозата. тези дето пушат са готови да тровят и да тормозят останалите за да си вземат дозата. за тях важна е дозата не е важно дали трупове ще падат краи тях, някои ще бъде тровен, или ще продадат маяка си, Дозата, Дозата, Дозата,....

а защо пушачите пушат - ами защото са пристрастени към никотина. ама защо наркоманите си бият хероин - щото са пристрастени към хероина - ами да направи и салони за хероиново зависим. които иска да е в салона за хероин, които иска в салона за цигари, които иска в чистия салон. това го казвам за да ви обясня защо се забранява пушенето на обществени места - щото води до пристрастяване и нови хора се научават да пушат, същото е ис хероина - нови хора се научават да се боцкат.

Според него, в много малко държави има пълна забрана за тютюнопушенето и България не трябва да е сред тях. ------------------------------------ И кои пък са тези държави, в които няма пълна забрана?? Обиколил съм доста градове в западна Европа и никъде не съм видял, да се пуши в заведения или закрити пространства. Брадат наглец.

Смешльо бегаи си вземи хапчетата за пушаческа кашлица и се скрии защото си смешен. А хората не се делят на пушачи и непушачи а на нормални и не съвсем нормални.

Утре чакайте продължението с Магардичи Халваджан. Атмосферата, хигиената и плюенето ще е на същото ниво.

Оооо какво самочувствие. Всички трябва да уважават пороците му.

Миризливия е последният човек, чрез когото пушачите трябва да агитират - толкова е отвратителен.

Тоя е пълна деградация!

Е Слабака като представител на режисьорската гилдия ако някоя актриса го беше обвинила в секс тормоз повече щях да го уважавам отколкото купищата обвинения на непушачите и чистоплътните.

Тоз ще ми плати ли химическо?

тук всички отказали тютюна се изкарват по-големи светци от папата.пуших 42 год.,спрях ги,но пушачите не ми пречат.не виждам какво лошо имат обособените места за пушене,а дори и заведения такива.щото по-голямата част от населението пуши,а правата са му нарушени в момента.едно време идваха в училище едни вмирисани чичковци да обясняват колко е хубаво да си трезвеник,пък миришеха баш като порове.да не говорим,че колите тровят много повече,особенно когато новодошлите от село ребрят трошките си денонощно по улиците и пилят гуми по светофарите.

да ми кажат ,,непушачите,, колко пари досега струват на ,,здравната каса,,...??? колко ,,хапчета,, гълтат на ден...??? колко гмо-та усвояват...??? колко ,,палмово масло,, и други ,,заместители,,...??? патосът им и агресията към пушачите е на ниво ,,джендър,, и ,,веган,,...!!! питам ги защото половин век не съм струвал пари на тази страна или друга такава за здравеопазване...!!! не си пълнете главата и стомасите с ,,глупости,, и оставете другите да живеят както те си искат и могат...!!!

Ще заприличат на този абориген! Това ако е интелигент, аз ще съм космонавт! Идиоти, яко искате и с гъза си пушете, но не тровете нормалните хора!

Кой те излъга че си НОРМАЛЕН!? Огледало нямаш ли?

Слабаков е върха на егоизма...

Важното е да си върхЪТ и да гепиш мангите, останалото е забавление за безработните по форумите...

Имам едно предложение! Непушачите да излязът в "аквариумите", а пушачите вътре в заведението. Гека си се тровят на дакрито.Ь непушачите ще си мият сока на чист Софииски въздух. Поне за една година да се разменим. Слушах коментарите на Андрей Слабаков и съм съгласен с него. Мнозинството решава. Стига сме се съобразявали с малцинствата. А пък тази докторка истърси голяма глупост, че в два еднакви гаража, ако кола работи на празен ход а в съседния, пушач изпуши ТРИ цигари, то голямата замърсяване било в гаража на пушача!??? То не били ФПЧ и други подобни. Само където не каза че има и раидоактивни елементи. Простотия.

Кви глупости говори този. По тая логика всеки сам решава да се боцка с кокаин или да не се боцка.

,,...пропагандистите на Третия райх се опират на факта, че Чърчил, Сталин и Рузвелт и тримата пушат тютюн, а такива правилни хора като Хитлер, Мусолини и Франко не пушат. Въпреки това пропагандаторите премълчават, че преди това експериментално е установено, че: никотинът, органичните смоли, 99 (въглероден оксид) и други продукти на горенето създават устойчивост към хипнотични внушения. Освен това, проучването показва също, че вторичният тютюнев дим, вдишван от членовете на семейството на пушачите, работи по същия начин, защитавайки мозъците на тези хора от психопатите, които ръсят дебилщини от радиото и телевизията. В същото време, непушачът, слушащ радио и телевизия във фонов режим, в един момент придобива към източника на пропагандата пълна и тотална суперлоялност. Но въпреки всички тези вековни научни данни, сега успехите във всеобщата пропаганда война са много по-големи, независимо дали това е безумно натрапване на продажбите на продукти с национална, религиозна или корпоративна идентичност, страх от нещо или някого. Оттук и необходимостта да се изкорени пушенето става невероятно очевидна...,,???

Понеже непушачът е умрел от скука, започва да гледа "Като 2 капки вода","Гласът на България","България търси талант" и почва да верва, че Софи Маринова го докарна на Бритни Спиърс а Коцето - на не знам коя си... Изтъпяване! И за всичко е виновен острия никотинов недоимък..

да ...,,палмовото масло ,, е добър заместител на никотина...!!!

Депутати и експерти лапат манги за закон за ограничаване на пушенето. Сега ще лапат за отмяната му! А ние ще лашаме мухите! Като е така г-н Симеонов да разреши въобще пушенето и да не ни губи времето с глупостите си. А про-про, защо не забранят алкохола. който директно води до много повече беди? Ама не му стиска, че от какво ще печели държавата на Симеонов тогава?

И да вземат да се справят с наркотиците най-после! Ако не могат да питат дъртите комунисти как го бяха направили! (не че са ми любими де)

"Защо правителстватА искат НЕПРЕМЕННО да се откажа от пушенето"?

Щото ако не се караме за това, ще ги питаме какво става с Корпоративна търговска банка, кой цапардоса Кремиковци, Балкан и БМФ. Затова - газ на пушенето и това си е! Блей народе!!

Правителствата не искат да отказвате цигарите. Ако го искаха щяха да ги забранят както наркотиците. Те субсидират тютюнопроизводството. Пълен абсурд и пародия. Лицемерие! Ние християните се бориме за вашето здраве.

Аз съм адвентист от седмия ден от 1991 г., съпругата ми също. Това са пълни глупости които се пишат за църквата. Да, църквата застъпва библейските принципи на Исус Христос, че тялото е храм на Бога. Да, църквата застъпва принципите на здравословния начин на живот. В Библията изрично пише, че човешкият живот е безценен. Да, ние сме съгласни с фондацията "България без дим", защото наша задача като християни е да се борим с пороците, които ни заливат и унищожават поколението ни. Какво лошо вижда този господин в това? А за наливането на пари си е негова измислица. Църквата не използва такива методи, това не е в същността и. Мисля, че трябва да се извини, ако има съвест.

Аз пък съм онанист от осмия ден и ви заявявам, че баш ми е през онази работа кой за какво плаща... важното е да моа да пуша...като достигна щастливия край де!

Още от първия ден съм онанист, не от осмия....това "Осмият" беше един стар филм, та от там се обърках. То и там за некви онанисти ставаше дума, долетели у нас със самолети от СССР...

Установено е, че пушенето предпазва от шизофрения, паркинсон и алцхаймер.(44% по-малък риск при пушачите) Опастността от пасивното пушене също е преувеличено : Ако в помещение от 6 квадратни метра 6 човека пушат непрестанно, то пасивен пушач трябва да престои вътре 100 ЧАСА, за да погълне дима от една цигара! И пак историята със соята и маргарина се повтаря....

Като бивш пушач , пушещ по 2-3 кутии на ден , подкрепям идеята за връщането на залите за пушачи и непушачи . Това е най-разумното решение и за двете групи от населението . Следващите стъпки трябва да са : Ромите в Индия , и комундетата в Сибир !

100%

тоя вони и от снимката !!не го показвайте това чучело,той ли ще е критерия!!вони на смрад и никотин от вида му само!!!

Да се забранят цигарите и да се легализира марихуаната, по-полезна е!

слаб си и като режисьор и като човек. Виж се, приличаш на оръфан скитник смърдящ на цигари, нагъл си в общуването си с други, защото не умееш да изслушваш и да приемапш чуждото мнение... и стига си плещил глупости по медиите...

когато подобни неандерталци, пушещи и пиещи без мярка почнат да говорят за 'вредата от ГМО'.