За цял пленарен ден разправии депутатите приеха само заглавието на Изборния кодекс

ДПС и БСП извадиха данни за машинации, ПП се опитаха да осуетят гласуването, Кирил Петков цитира Нинова: "Ще гласувам и с ГЕРБ, и с ДПС, и с дявола, ако това ще ми донесе още 15 депутата

Обратно в новината

Коментари - За цял пленарен ден разправии депутатите приеха само заглавието на Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПП трябва да бъдат отстранени от залата.

Народните избранници са си като на кръчма в тоя парламент. Празни приказки, лапане за без пари, само не са се сбили още. И всичко това се плаща от други. Баси... Искам и аз така!

аа да бе защо да не отстраним Курнелия и ДПС??? ПП поне говориха някакви по смислени неща

Връщането на хартиените бюлетини ще е много добър ход. Много хора се отказаха да гласуват заради сложността и недосъпността на машините за гласуване.

А ние с Бойко мачкаме чаршафите

Ми много добре.По добре нищо да не решават .Театър да става.

Няма смисъл на следващите избори ще отпаднат.

Защото скочиха на бой, крещяха и искаха да блокират заседанието.

Ебати Смешниците

ПП май още не са осъзнали, че ЗАГУБИХА ИЗБОРИТЕ...

Мен повече ме тревожи факта дали са хапнали кифтенца по обяд в стола на парламента.

А бе малоумници, с машини , без машини, с хартии или камъчета все тая! ИЗБИРАТЕЛИ не останаха, бре идиоти!!!

Долу ПП и "ДеБъ"!

2022-08-26 19:20:34 богиня Рея Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ обръщам Ви внимание че: АЗ СЪМ богинята на Свободата не аз трябва да Ви убеждавам, за възможността програмата с тежестния коефициент ДА СЕ НАМИРА В ОПЕРАТИВНАТА ПАМЕТ НА ПРИНТЕРА, ПРИ БУФЕРА ЗА ВГРАДЕНИТЕ ШРИФТОВЕ И ПАМЕТТА ЗА ОПАШКАТА СТРАНИЦИ А НЕ НА МАШИНАТА не аз трябва да Ви убеждавам, за възможността програмата за манипулация да се стартира при отпускане на бутона ентер от екрана и преди заявката за печат не аз трябва да Ви убеждавам, за възможността програмата да е написана на HPGL 2 дори от мързел тежетната променлива да е сложена с математическата си буква "m" и да е различно "пипната" за различните печатащи устройства, нещо което си пролича в секциите в чужбина при смяна на принтерите. не аз трябва да Ви убеждавам, че математикът има инициали "К", живее зад Мола на Цариградското, и че жена му носи обувки 37ми номер. ВИЕ ТРЯБВА ДА УБЕДИТЕ МЕН КАТО БОГИНЯ, ЧЕ ОПАСЕНИЯТА МИ НЯМАТ ОСНОВАНИЕ И ЧЕ ТОВА НЕ Е ТАКА https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

А ние с Кирчо мачкаме чаршафите...

2022-11-24 09:11:44 Goddess Rhеa Бюлетината Е ТРАЕН ДОКУМЕНТ ПРИЗНАВАН В СЪД Флашката НЕ Е ДОКУМЕНТ И НЕ СЕ ПРИЗНАВА В НИКОЙ СЪД защото няма еднозначност на записа всеки следващ запис заличава предишния освен това флашките се влияят от електромагнитни смушения и могат да се изтрият от буря например ПОРАДИ ТОВА НИКЪДЕ В ДЕМОКРАЦИИТЕ НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ МАШИНИ защото фалшификацията не може да се докаже еднозначно ТАКА МАШИНИТЕ НАРУШАВАТ КОНСТИТУЦИЯТА ЗАЩОТО ОТНЕМАТ ВЪЗМОЖНОСТТА УЧАСНИЦИТЕ ДА БЛАМИРАТ ПРЕД СЪДА РЕЗУЛТАТА ЛИШАВАТ НАРОДА ОТ ЧЕСТЕН ВОД И ДЕФОРМИРАТ ВОЛЯТА МУ 2022-11-24 09:15:24 Goddess Rhеa воТ правописност... нали Холото ми слага грешки за автентичност като диктувам... виждате ли, че и при нас боговете не се признава машинен запис, та холограмния комп слага описваши грешки...

Трябва да си спомним 1934 година

ПП отново се държаха като примати. И най вече Кирчото. Скочи на бой и не спря да крещи като селянин.

Цял загубен ден за българските данъкоплатци, плащащи заплатите на хора като Настю Дюдюка, Киро Простото , Асен мошеника и цялата малоумна кохорта ПП. Но да е жива и здрава Корнелия Нинова , че осветли "честните и почтените" Киро и Асен какво са и предлагали.

Киро Канадеца ще ни стане народен любимц. Такъв страх, че ще изпадне от властта

и двама заместници

Харесва ли ви шоуто, а ? Много добре стана нали ? Бойко много яко вкара ред в хаоса! Само заради вас ! И само заради вас ! Още 12 години !

Кирчо Петков към Корнелия Нинова: "Добре, ще въведем хартиената бюлетина, ама дайте да го направим за над 60-годишните, за да си приберете вашия електорат!"

С тези нов бардак няма да стане.

Обаче катилите ще получат индексирани те си заплата, а народа да го духа за МРЗ !

Продуктивна е многопартийната ни политическа система спор няма.

Ами Нинова каза, че над 60 години нямали компютърна грамотност. Какво да каже Кирил на това?

Май и ПП ще изчезне от парламента като Има такъв народ. С такова поведение не се печелят избиратели, момчета и момичета. Много сте неопитни и незнаещи. Идете да си доучите, понатрупайте опит и ако още съществувате след 5-6 години, пак участвайте в политическия живот. За вас гласувах 2 пъти, но, уви, не ставате. Гледайте батковците и каките от ГЕРБ, БСП и ДПС как го правят. Те са печени, ако и несимпатични и ще лапнат кокала.

Когато в миналия парламент гербаджиите прилагаха процедурни хватки ПП ги оплюваше и говореха как така се руши демокрацията, но днес ги надминаха с много. Вече сме свикнали с това което се критикува в другите да е морално и честно кохато се прави от ПП. Само едно ще ви кажа, смешни и жалки сте и губиъе ереме на паршамента за закони за хората, но ние ще ви го върнем

моля, разбра ли някой какво е заглавието на Кодекса. Тази статия е пълна с лъжи и кой какво рекъл. но къде е новната за заглавието. моля ви, напишете е.

Харесва ли ти предложението на Кирчо, което между другото нарушава Конституцията и демонстрира бахганьовско мислене?

А Бойко и Доган си пият уискито с дебели пури и..

Колко лева ни стува това заглавие БЕ, ИДИОТИ!

Харесва ли ви шоуто, а ? Много добре стана нали ? Кирчо и Кокорчо много яко докараха промяната ! Само заради вас ! И само заради вас ! Още 2 години !

написал си ник точка. какво предложение на Кирчо? А, за възрастта. Ами Нинова го поиска.

... и си бъркат по дупките?

Тези хора не трябва да получават нито пари, нито внимание.

Кирчо Петков към Корнелия Нинова: "Добре, ще въведем хартиената бюлетина, ама дайте да го направим само за над 60-годишните, за да си приберете вашия електорат!"

разбра ли някой заглавието на Кодекса? хартията е глупост. Връщат я корумпираните партии. А как промениха заглавието, някаква новина?

Тези хора какво работят? Колко пари е данъкоплатеца назад от днешния пленарен ден? Какво за обществото свършиха народните представители? Думата е една - дебилизъм.

Богиньо ненормална. Мъж ли си, жена ли си, но със сигурност ти хлопа поне 1 дъска.

Нинова въвежда промените заради 60-те годишните. Така каза.

Боко управлява 12 години, най-бедните в Европа сме, мизерия, мизерия! Хареса ли ти шоуто а ???

Цяла корумпирана Европа гласува с хартия.

БСП вече са статуквото, а не промяната - така ли да разбирам?

в новината дори не е написано какво е. Явно сеира е гледал пишещия.

Сега берете плодовете от юмручехо на рендето Радев!!!

Нинова въвежда хартията ЗА ВСИЧКИ. Кики е искал хартията САМО ЗА НАД 60 ГОДИШНИТЕ. Първото е законно, второто е противоконституционно. Тъп ли си?

назови държавите, защото нр знам да е така. В Русия как гласуват бе?

На Борисов дайте флашката, на КараДгд чувалите и всичко ще е точно.