Коментари - За пръв път "Хизбула" сложи на мушката и Кипър | Днес.dir.bg

За пръв път "Хизбула" сложи на мушката и Кипър

Островната държава осигурява плацдарм за военни учения на Израел и затова се превърна в мишена на близката до Иран шиитска групировка, която е базирана в и атакува от Ливан

Обратно в новината

Коментари - За пръв път "Хизбула" сложи на мушката и Кипър | Днес.dir.bg

Коментари

Добро дошло за турската част на острова, да му мисли дерлайен....

Абе не е будала другаря от "Хичбудала" сър Насрала ага!!!! -)))))

Добър вечер. Живея в Кипър от години....всъщност повече от колкото съм живял в България...много повече! Помня как през войната в Кувейт, Садам беше заплашил английските бази тука (които са трън в очите на местните). Хората изкупиха всичко от магазините и затвориха училищата. Нищо не стана. Кипър е част от ЕС но не е част от НАТО. Вместо това, под егидата на САЩ, Кипър е в де-факто военнен съюз с Израел и Гърция (най вече против Турция), така че арабина не заплашва Кипър тука така. От както започна конфликта в Газа, ДжиПиес сигнала в Кипър често показва че се намираш в Ливан. Обяснението дадено от кипърското правителство, е че това е поради блокирането на ДжиПиес сигнали от израелската армия, чийто вълни стигат и до острова. Ние сме на 30мин разтояние със самолет от Израел. Другият интересен факт са залежите с газ. Една част от тях се пада в Израелската и тази на Газа икономическа зона. Мисля че това има роля в конфликта, както и в съюза между Кипър и Израел (Турция претендира за почти цялата икономическа зона на острова по море). Не мога да кажа че има притеснени тука относно това изказване на арабина. Трудно ми е да си представя как могът да пратят ракети до острова, имайки се в предвид че няма с какво да ги насочат...както вече споменах, ДжиПиеса няма да им сработи а те собствена сателитна навигация (като Глонас на руснаците) нямат! Не бих се изненадал, ако Ердоган не го е помолил да каже това за да стряска хората на острова....той обича такива номера. Последно, острова се пази от С300 който официално се води на Гърция, но реално е купен и издържан от Кипър.

Балистичните ракети се насочват основно с инерциална навигационна система - жироскоп

"Хизбула" - радикална Ислямистка джихадистска терористична организация, която никога не е зачитала каквито и да е правила. Имат значително количество ракети (между 80 и 120 хиляди), които са на доста по-високо технологично ниво от самоделките на "Хамас". В следствие представляват сериозна заплаха за Израел. Въпреки това нямат реални шансове да им нанесат сериозни/значителни поражения. Граничната линия с Израел би следвало да е под контрол на ООН ... би следвало, но уви - не е. Да започват и да ги приключват. И без това от октомври миналата година си разменят ракети.

Ма нещо не моат да ги приключат. То не е като в соросокопа на фортнайта. Тепърва почва потъването на Краваристан и Ционистки Израел в пустинята която сами създаваха половин век. Афганистан ще им се види като разходка в парка. Войната е глобална, не е като с Ирак да няма кой да ти го прасне. Са е друг филма, ма вие още гледате Канал 2.

DarkStar

България е Християнска държава. Като такава сме се нагледали на Ислямистки зверства и то векове наред. Предполагам, че си Ислямист - не виждам друга причина да защитаваш радикална Ислямистка терористична организация. Предлага ти да си стегнеш куфарите и да отиваш при тях. Колкото до "Ционитски Израел" - всички държави в региона са създадени след падането на Отоманския халифат, последващи Английски и Френски мандати и съответно след края им се формират държавите Йордания, Сирия, Либия и т.н. Естествено Израел е проблематичен :-) Тези, който от хилядолетия обитават тези земи. Също така октомври миналата година "Хамас" започна конфликта. На 6-ти Октомври имаше мир. Колкото до Иран - погледни каква процъфтяваща държава бе до 1979, до Арабската революция. В монета има действаща Шариат, протестиращите млади мъже и жени биват убивани, бичувани, бесени по кранове и т.н. Истинският Ирански народ, които са Перси, страдат и искат да бъдат освободени. Тяхната религия не е Ислям, а Зороастризъм. Една от най-древните Монотеистични религии. П.П. Ще е добре да се научиш да пишеш правилно, без да използваш обидни думи и все пак следвайки някаква логика в писанията си.

Ти сигурно си звезда на тъпунгерите с промити чутури. Почваш от десет кладенеца вода да носиш, пропускаш хиляди неудобни факти, от типа, че държава Израел няма и е създадена изкуствено след ВСВ. Да не говорим, че същите под опеката на САЩ пропускат да спазят приетата резолюция на ООН за Палестина. ОТ 1964 година и правят практически най-големият концлагер от нея. Какво да говорим за Мосад. Ти сигурно не си и чул за тях. В твоя празен кашон пълен с американска пропаганда няма място за факти. Ма нали заработвате тука ръждивите центчета, като утрепки в най-умиращата територия на Света и то по данни на господарите ви от ЦРУ. Геноцид направи Израел. В интернет е пълно с видеа. Срина болници, университети с американски бомби. Изби цивилни. Над 50 000. Каква религия нахаквате тука? Кви християни сте вие бе? Какво разбира продажната ти душа от християнство? А? Генерализация на религиозна основа. Супер. Айде следващата да минеш. Расовата. Тъкмо като ционистките евреи, за които и ти си гоим. Дрискате малоумие в интернет. Цъкате си някви плюсчета и си мислите, че правите нещо. Жалки олигофрени с празни кратуни сте. Арабите също са семити. Дори и дефиницията за разделение ви е объркана.

...Досега сме воювали с част от собствените си оръжия. Сега получихме нови оръжия. Разбира се, няма да казвам какви са те тук. Това ще се види на бойното поле, когато бъде взето решението. Наскоро използвахме някои нови оръжия, както всички видяхте и естествено, ще запазим други оръжия за бъдещето"... Асиметричният отговор на Русия? Или просто нова доставка от Иран? „В миналото споменахме, че произвеждаме наши собствени дронове и затова имаме този голям и огромен брой дронове. Тогава се шегувахме, че всеки, който има интерес, може да дойде и да си купи, но никой не дойде да купи, нито ние ще продадем."

Защо още не сте ги насрали тези последователи на Насрала???

Тез дори и си нямат представа скоро какви лайна чалми и петолъчка ще се разхвърчат!!!

Нямат идея в какви плаващи пясъци се нахеднрят. В нета Хизбула върти девет минутен клип с дрон над всичките военни производства в Хайфа с описание кое какво е на фирмата Рафал. Тия са под земята, ма за разлика от Хамас са армия, подготвена с яко оръжия и боен опит от Сирия придобит с не кой да е а Вагнерските части. Живейте си в метавръза сороски.

ехиден

75 години бой до посиняване на иначе мургавите араби......Израел смля Ирак,Сирия,Йордания,Египет ЕДНОВРЕМЕННО.......страни,въоръжени до зъби със руско джилязо от СССР сега от палестинските клечовци и иранските проксита хизбула ли ше се уплашат ве, папагал червен ? 1982 год. на същото място (Южен Ливан) са ООП (военното крило Фатах - територията я наричат Фатах-ленд. Рипат,рипат , накрая на евреите им писва и ги прегазват ,онея си чупят краката да бягат към позициите на сирийската армия. И познай какво се случва - долината Бекаа става скотобойна по въздух и земя. А въздушната битка е най-показателна - по различни данни между 77 и 102 бр. сирийски самолети са свалени срещу НУЛА (до 2 бр. , най-вероятно повредени,но успели да кацнат) израелски. Тотален срам за съветското оръжие и пълен потрес за болшевишкото политбюро. И ако Израел почнат офанзива - давам им макс. седмица да ги изринат , няма да ги жалят и да пъплят като в Газа заради отвлечените си граждани. Зануляване тотално ще бъде !

PEYTSCH

Кипър е ЕС и НАТО. Нападнати сме от една чалма. Не ни е първица...

смешко, кипър не е в нато, но три държави които имат влияние там са!! това са гърция, турция и британия! а чалмата не е нападнала кипър и няма да го напада, понеже с иран ще се получи като с ирак! ти помнишли ирак, и откачалника саддам хюсеин, дето нападна първо иран, сетне кувейт?? е, прочети нещо по темата, тогава пиши!!

но определно са в Европейския съюз и то от 2004та Преди да пишеш...информирай се

смотльо, за разлика от тебе съм информиран, затова ти пиша, че кипър не е в нато! и ти обяснявам пачему! а ес изобщо не съм споменавал, смотльо!

са в ЕС, и Хизбула по този начин заплашва членка на ЕС. Това, че не са в НАТО нищо не значи.

Да не са докачиле антивирусната на Киберсигурност, която винаги е крачка напред https://bg.kaspersky.com/ Саша Безуханова дали знаа че некой антивирусни са по скъпи от Хюлед Пакард и един контупер има system call shell code та влаза на канално ниво у оси модела на Краваристан

вие помните ли генерал касим солеймани?? е щатите го гръмнаха от космоса, докато се правеше на велик! а после приматите на погребението му докато викаха акбар изпотъпкаха до смърт 200 по дребни примата!! хасан насрала го бройте покойник ако реши да изпълни коя да е от заплахите си! или го бройте за мъченик и светец, ако сте россолюбци!

Тия един път ще си видят ли нивтото и какво ги прави Израел и ще си замълчат. Този командир на Хизбула от къде знаел Израел къде да го намери, май плановете на Хизбула достигат до Израел преди този дето дето се разпенил.

Проект Супер Боровец направлен на расширение существующего горнолыжного курорта Боровец Абэ Княгина калина да не подкара трутунетката по велоалейте пред сладкарница Магурата Вдовицата на Кюлев продаде дела си в "Супер Боровец" на "Главболгарстрой" https://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2007/02/15/312080_vdovicata_na_kjulev_prodade_dela_si_v_super_borovec_na/

Сичкото еврокрадец, уркофашист, руски крадлив апаратчик пере там пари през имоти и машинации. Требе лапат бахура.

на грузинеца товарищ Джугашвили Нет человек есть проблем плииз ЭврогейЭвроатлантики Президентът е интелигентен държавник, но хора около него създават среда, която го подвежда https://bnr.bg/horizont/post/101852098/aleksei-petrov

Поне като цитираш нещо е добре да го знаеш. Сталин е казал "Няма човек, няма проблем".

на иронията по на ти съм с граматиката от болшевиките Эврогеюве

От крайно-дясни не останаха дясни на тази планета!!!

променливо Я...

бившият министър на иновациите и растежа Даниел Лорер.

"Със стари курви нов бардак не се прави" Даниел Лорер: Не може да се разчита на Газпром https://news.bg/politics/daniel-lorer-ne-mozhe-da-se-razchita-na-gazprom.html

след Хамас, тези са следващите,които жужи ще покани в Масква,за да обсъдят световния мир

иранските аятоласи също като рассийските умеят да си създават приятелства!

Коментари - За пръв път "Хизбула" сложи на мушката и Кипър | Днес.dir.bg

За пръв път "Хизбула" сложи на мушката и Кипър

Островната държава осигурява плацдарм за военни учения на Израел и затова се превърна в мишена на близката до Иран шиитска групировка, която е базирана в и атакува от Ливан

Обратно в новината

Коментари - За пръв път "Хизбула" сложи на мушката и Кипър | Днес.dir.bg

Коментари

Добро дошло за турската част на острова, да му мисли дерлайен....

Абе не е будала другаря от "Хичбудала" сър Насрала ага!!!! -)))))

Добър вечер. Живея в Кипър от години....всъщност повече от колкото съм живял в България...много повече! Помня как през войната в Кувейт, Садам беше заплашил английските бази тука (които са трън в очите на местните). Хората изкупиха всичко от магазините и затвориха училищата. Нищо не стана. Кипър е част от ЕС но не е част от НАТО. Вместо това, под егидата на САЩ, Кипър е в де-факто военнен съюз с Израел и Гърция (най вече против Турция), така че арабина не заплашва Кипър тука така. От както започна конфликта в Газа, ДжиПиес сигнала в Кипър често показва че се намираш в Ливан. Обяснението дадено от кипърското правителство, е че това е поради блокирането на ДжиПиес сигнали от израелската армия, чийто вълни стигат и до острова. Ние сме на 30мин разтояние със самолет от Израел. Другият интересен факт са залежите с газ. Една част от тях се пада в Израелската и тази на Газа икономическа зона. Мисля че това има роля в конфликта, както и в съюза между Кипър и Израел (Турция претендира за почти цялата икономическа зона на острова по море). Не мога да кажа че има притеснени тука относно това изказване на арабина. Трудно ми е да си представя как могът да пратят ракети до острова, имайки се в предвид че няма с какво да ги насочат...както вече споменах, ДжиПиеса няма да им сработи а те собствена сателитна навигация (като Глонас на руснаците) нямат! Не бих се изненадал, ако Ердоган не го е помолил да каже това за да стряска хората на острова....той обича такива номера. Последно, острова се пази от С300 който официално се води на Гърция, но реално е купен и издържан от Кипър.

Балистичните ракети се насочват основно с инерциална навигационна система - жироскоп

"Хизбула" - радикална Ислямистка джихадистска терористична организация, която никога не е зачитала каквито и да е правила. Имат значително количество ракети (между 80 и 120 хиляди), които са на доста по-високо технологично ниво от самоделките на "Хамас". В следствие представляват сериозна заплаха за Израел. Въпреки това нямат реални шансове да им нанесат сериозни/значителни поражения. Граничната линия с Израел би следвало да е под контрол на ООН ... би следвало, но уви - не е. Да започват и да ги приключват. И без това от октомври миналата година си разменят ракети.

Ма нещо не моат да ги приключат. То не е като в соросокопа на фортнайта. Тепърва почва потъването на Краваристан и Ционистки Израел в пустинята която сами създаваха половин век. Афганистан ще им се види като разходка в парка. Войната е глобална, не е като с Ирак да няма кой да ти го прасне. Са е друг филма, ма вие още гледате Канал 2.

DarkStar

България е Християнска държава. Като такава сме се нагледали на Ислямистки зверства и то векове наред. Предполагам, че си Ислямист - не виждам друга причина да защитаваш радикална Ислямистка терористична организация. Предлага ти да си стегнеш куфарите и да отиваш при тях. Колкото до "Ционитски Израел" - всички държави в региона са създадени след падането на Отоманския халифат, последващи Английски и Френски мандати и съответно след края им се формират държавите Йордания, Сирия, Либия и т.н. Естествено Израел е проблематичен :-) Тези, който от хилядолетия обитават тези земи. Също така октомври миналата година "Хамас" започна конфликта. На 6-ти Октомври имаше мир. Колкото до Иран - погледни каква процъфтяваща държава бе до 1979, до Арабската революция. В монета има действаща Шариат, протестиращите млади мъже и жени биват убивани, бичувани, бесени по кранове и т.н. Истинският Ирански народ, които са Перси, страдат и искат да бъдат освободени. Тяхната религия не е Ислям, а Зороастризъм. Една от най-древните Монотеистични религии. П.П. Ще е добре да се научиш да пишеш правилно, без да използваш обидни думи и все пак следвайки някаква логика в писанията си.

Ти сигурно си звезда на тъпунгерите с промити чутури. Почваш от десет кладенеца вода да носиш, пропускаш хиляди неудобни факти, от типа, че държава Израел няма и е създадена изкуствено след ВСВ. Да не говорим, че същите под опеката на САЩ пропускат да спазят приетата резолюция на ООН за Палестина. ОТ 1964 година и правят практически най-големият концлагер от нея. Какво да говорим за Мосад. Ти сигурно не си и чул за тях. В твоя празен кашон пълен с американска пропаганда няма място за факти. Ма нали заработвате тука ръждивите центчета, като утрепки в най-умиращата територия на Света и то по данни на господарите ви от ЦРУ. Геноцид направи Израел. В интернет е пълно с видеа. Срина болници, университети с американски бомби. Изби цивилни. Над 50 000. Каква религия нахаквате тука? Кви християни сте вие бе? Какво разбира продажната ти душа от християнство? А? Генерализация на религиозна основа. Супер. Айде следващата да минеш. Расовата. Тъкмо като ционистките евреи, за които и ти си гоим. Дрискате малоумие в интернет. Цъкате си някви плюсчета и си мислите, че правите нещо. Жалки олигофрени с празни кратуни сте. Арабите също са семити. Дори и дефиницията за разделение ви е объркана.

...Досега сме воювали с част от собствените си оръжия. Сега получихме нови оръжия. Разбира се, няма да казвам какви са те тук. Това ще се види на бойното поле, когато бъде взето решението. Наскоро използвахме някои нови оръжия, както всички видяхте и естествено, ще запазим други оръжия за бъдещето"... Асиметричният отговор на Русия? Или просто нова доставка от Иран? „В миналото споменахме, че произвеждаме наши собствени дронове и затова имаме този голям и огромен брой дронове. Тогава се шегувахме, че всеки, който има интерес, може да дойде и да си купи, но никой не дойде да купи, нито ние ще продадем."

Защо още не сте ги насрали тези последователи на Насрала???

Тез дори и си нямат представа скоро какви лайна чалми и петолъчка ще се разхвърчат!!!

Нямат идея в какви плаващи пясъци се нахеднрят. В нета Хизбула върти девет минутен клип с дрон над всичките военни производства в Хайфа с описание кое какво е на фирмата Рафал. Тия са под земята, ма за разлика от Хамас са армия, подготвена с яко оръжия и боен опит от Сирия придобит с не кой да е а Вагнерските части. Живейте си в метавръза сороски.

ехиден

75 години бой до посиняване на иначе мургавите араби......Израел смля Ирак,Сирия,Йордания,Египет ЕДНОВРЕМЕННО.......страни,въоръжени до зъби със руско джилязо от СССР сега от палестинските клечовци и иранските проксита хизбула ли ше се уплашат ве, папагал червен ? 1982 год. на същото място (Южен Ливан) са ООП (военното крило Фатах - територията я наричат Фатах-ленд. Рипат,рипат , накрая на евреите им писва и ги прегазват ,онея си чупят краката да бягат към позициите на сирийската армия. И познай какво се случва - долината Бекаа става скотобойна по въздух и земя. А въздушната битка е най-показателна - по различни данни между 77 и 102 бр. сирийски самолети са свалени срещу НУЛА (до 2 бр. , най-вероятно повредени,но успели да кацнат) израелски. Тотален срам за съветското оръжие и пълен потрес за болшевишкото политбюро. И ако Израел почнат офанзива - давам им макс. седмица да ги изринат , няма да ги жалят и да пъплят като в Газа заради отвлечените си граждани. Зануляване тотално ще бъде !

PEYTSCH

Кипър е ЕС и НАТО. Нападнати сме от една чалма. Не ни е първица...

смешко, кипър не е в нато, но три държави които имат влияние там са!! това са гърция, турция и британия! а чалмата не е нападнала кипър и няма да го напада, понеже с иран ще се получи като с ирак! ти помнишли ирак, и откачалника саддам хюсеин, дето нападна първо иран, сетне кувейт?? е, прочети нещо по темата, тогава пиши!!

но определно са в Европейския съюз и то от 2004та Преди да пишеш...информирай се

смотльо, за разлика от тебе съм информиран, затова ти пиша, че кипър не е в нато! и ти обяснявам пачему! а ес изобщо не съм споменавал, смотльо!

са в ЕС, и Хизбула по този начин заплашва членка на ЕС. Това, че не са в НАТО нищо не значи.

Да не са докачиле антивирусната на Киберсигурност, която винаги е крачка напред https://bg.kaspersky.com/ Саша Безуханова дали знаа че некой антивирусни са по скъпи от Хюлед Пакард и един контупер има system call shell code та влаза на канално ниво у оси модела на Краваристан

вие помните ли генерал касим солеймани?? е щатите го гръмнаха от космоса, докато се правеше на велик! а после приматите на погребението му докато викаха акбар изпотъпкаха до смърт 200 по дребни примата!! хасан насрала го бройте покойник ако реши да изпълни коя да е от заплахите си! или го бройте за мъченик и светец, ако сте россолюбци!

Тия един път ще си видят ли нивтото и какво ги прави Израел и ще си замълчат. Този командир на Хизбула от къде знаел Израел къде да го намери, май плановете на Хизбула достигат до Израел преди този дето дето се разпенил.

Проект Супер Боровец направлен на расширение существующего горнолыжного курорта Боровец Абэ Княгина калина да не подкара трутунетката по велоалейте пред сладкарница Магурата Вдовицата на Кюлев продаде дела си в "Супер Боровец" на "Главболгарстрой" https://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2007/02/15/312080_vdovicata_na_kjulev_prodade_dela_si_v_super_borovec_na/

Сичкото еврокрадец, уркофашист, руски крадлив апаратчик пере там пари през имоти и машинации. Требе лапат бахура.

на грузинеца товарищ Джугашвили Нет человек есть проблем плииз ЭврогейЭвроатлантики Президентът е интелигентен държавник, но хора около него създават среда, която го подвежда https://bnr.bg/horizont/post/101852098/aleksei-petrov

Поне като цитираш нещо е добре да го знаеш. Сталин е казал "Няма човек, няма проблем".

на иронията по на ти съм с граматиката от болшевиките Эврогеюве

От крайно-дясни не останаха дясни на тази планета!!!

променливо Я...

бившият министър на иновациите и растежа Даниел Лорер.

"Със стари курви нов бардак не се прави" Даниел Лорер: Не може да се разчита на Газпром https://news.bg/politics/daniel-lorer-ne-mozhe-da-se-razchita-na-gazprom.html

след Хамас, тези са следващите,които жужи ще покани в Масква,за да обсъдят световния мир

иранските аятоласи също като рассийските умеят да си създават приятелства!