За първи път в Европа продават на търг рядък скелет на гигантски тиранозавър рекс

Едрият хищник, наречен „TRX-293 Тринити“, се очаква да бъде закупен на цена между 5 и 8 милиона швейцарски франка

Обратно в новината

Коментари - За първи път в Европа продават на търг рядък скелет на гигантски тиранозавър рекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всъщност, имало е само един вид динозаври. Просто начините на сглобяване са различни. И така се получават различните видове динозаври.

Понеже не е достатъчно повтаряно нека напиша и аз : Всъщност до около 1970 или 1980 г. е имало по-малко от дузина тиранозаври...

Ако ще го купува " частен купувач" , за да си го сложи в спалнята , то той трябва да живее в Самолетен хангар на летище , освен ако не го иска заради кокалите ( за супа ) , защото си е за предпочитане пред хлебарките и щурците които тепърва ще се ядадт в Европа ?! Ето защо е неободимо ЗАНУЛЯВАНЕ - Заради хораската ПРОСТОТИЯ - Едните протестират срещу цената на храната и че ще трябва да рабнотят докато умрат ,а други с ограбени пари си купуват БУКЛУЦИ за милиони !! Не ми пуак дали ще меразберете или не - Но нали никой тук няма да ме убеждава че някой ще даде толкова пари , ако чи е спечелил с работа ?!

Зависи каква работа. Ако за теб работа е само да копаш значи няма да ги е спечелил с работа. Само че хората на изкуството също работят и някои от тях са достатъчно добре заплатени и могат да си позволят подобни разходи.

Имаш парите да си го позволиш и съхраняваш си е готина придобивка