Коментари - За първи път говори пребитият от роми във Войводиново командос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ,не обиждайте истинските командоси сравнявайки го с тоя смешник. Две циганета го смляли от бой, да ходи и да става някъде секретарка, командос ми бил. За съжаление голяма част от армията ни са като този и само излагат пагона. Ако трябва да се бие в реални бойни сражения сигурно пръв ще побегне.

БЕШЕ КОМАНДОС,ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ТАКА ОБУЧЕН,ЧЕ ДА МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ СЕБЕ СИ,СЕМЕЙСТВОТО СИ,БГ... АКО И ДРУГИТЕ СА ТОЛКОВА ПОДГОТВЕНИ ,ЖАЛНА НИ МАЙКА...

Спрете да наричате този срам за пагона и герба - Командос. Ако беше такъв, циганите щяха да са в неговото положение.

ВЗЕМИ ОРЪЖИЕ ИЗБИЙ ВСИЧКИ ГАДНИ МАНГАЛИ И ГИ КОПАЙ В ГОРАТА!!!!!!!!!

Трябва да учим децата си да спортуват и придобиват умения за самозащита! Като видят, че нападат някого, да не бягат а да го защитят! Ако циврим и хленчим, докато си пием ракията, за никъде не сме!

Сори пичове, но не се връзвам на тезата му, че след като са го напусвали на майка и той е слязъл от колата не е проявил агресия към тях. Не ме разбирайте погрешно, нула симпатия към БХК, ноо няма в историята и един човек, който слиза от колата за да направи любезна забележка!

Повечето цигани са примитивни същества. С тях не се разговаря нормално. Когато контактуваш с някого, трябва да го направиш по начин, подходящ за нивото му. Все едно да обясняваш на куче висша математика и да се чудиш защо те лае. Ако е искал да общува с тези примитиви, е трябвало да извади оръжието и тогава да задава въпроси.

Следващият път да извади пищова и да пръсне главата на първия, после да прави той споразумение с прокуратурата. А на когото не му харесва - да се гръмне доброволно.

Само нинджа може да убие друга нинджа. Боят е бил равностоен.

Циганинът си е циганин. Вари го, печи го, пак циганин.

Има много неизяснени моменти (както винаги) Школника се е връщал зимата от вадене на кръст, карал на отворен прозорец (така казва) Спира щото нещо не му харесва в опстановката, че даже и излиза. Ами при такава разстановка циганите са имали два варианта - да побягнат или да се нахвърлят. Избрали са втория. Точка! Сега вече съда ще реши кой какво и колко. Не се знае дали нема да го привикат и него за подбудителство ...

Абе, много адекватна оПстановка си обрисувал. Социалните взе ли си ги?

Значи първо решил е да се разправя и е слязъл от колата, настъпила е враждебна обстановка. И как ти дойде на ум да се обърнеш с гръб, като добре си видял кой стои срещу теб. Нали си командос, какво те научиха в школата - да заставаш с гръб към врага. Естествено че ще се възползват да те удрят това са примати все пак!!!

Жалкото е , че дори да осъди за обезщетение много трудно ще го вземе от тези примати заради тъпите закони които кове Боко и ГЕРБ в парламента ! Иначе тези заслужават да ги съди за обезщетения докато ги вкара в панделата за да си заработят там обезщетенията !

Как при Живков всеки си знаеше мястото а сега не може ? Ромите бяха Цигани , нямаше безработни , нямаше фалшиви книжки и диплми , всички работеха и си стояха в махалите .Ако някой дръзнеше да отправя обиди към Българите и към България , отиваше в Белене и на други места и нещата приключваха .Сега стана страшно : убийства , изнасилвания , побоища , наглост ............................... ДОКОГА ?

Абе Манго иди ти в гетото и си живей как па взе да казваш кой каде ще живее бе много отворени станахте по форумите а след врата сте мишки едно време Манго живеехме през 90-те и бяхме приятели и още сме лайнар такъв излизаме на дискотеки аз също съм със от произхода която е синоним на боклук защото от боклуци дойде вие да не сте цвете света дева Мария яде и пие със тебе и зад гарбът ти каже циганин ей мухали попаднали да знаете че ще излезе и вашето чудо то се вижда какви крадливи са ви и хората дето заемат ръководни постове в политиката крадци възползва щи се от служебно положение за лични цели един дол дренки сте не се прави на луд деда ти открадна селото.

Значи, като си слязъл от колата да раздаваш правосъдие на своя глава, трябва да си готов и да го отнесеш! Така работят законите на джунглата!

Брат, случайно да си примат?

Брат :))), не усещаш ли че и ти ще си в кюпа ако отговоря с "Да"?

И какво сега трябва да му съчувстваме ли? Да би мирно седяло не би чудо видяло.

Един ден, когато попаднеш в неговата ситуация, друга песен ще пееш...

ЗНАЧИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА , ТАКА ЛИ? СТИГА ДА Е И ПО-СИЛЕН ИЛИ ДА СА В ГЛУТНИЦА КАТО ТЕЗИ ЦИГАНИ !?! ТИ СИ ТРАЙ, ДА ТЕ МАЧКАТ , НО СИ ЖИВ НАЛИ?? ПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКА - И ПОЛУЧАВАШ БОЙ, ХАЙДЕ В БОЛНИЦАТА ИЛИ НАПРАВО В ГРОБИЩАТА, ЗА ЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА!!! ЕПА.... МНОГО СА ЕРБАП ЦИГАНИТЕ И ТАК ЩЕ БЪДАТ С ТЕЗИ УСЛОВНИ ПРИСЪДИ.... ЗА МЕН ТОВА Е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СМЕ В БЪЛГАРИЯ И СИ ТРАЕМ

В центъра на София ме засича кола от която се появиха от отворените прозорци мангали търсещи саморазправа. Не стига че маневрата им е неправилна а ми и бесни бастуни. Единственият проблем ми бяха камерите и многото минувачи .... оживено кръстовище. Продължиха по живо по здраво с явния заряд че са недосегаеми . Ако ги бях помлял, щях да бъда предаден от българите, същите, които и тук се жалват от очевидната несправедливост. Така се само скопяваме, съжалявам за израза но той е ОЧЕВИДЕН ФАКТ.

Не знам на какво основание въпросния военнослужещ е наричан командос, може би затова че е само снайперист, но дори да е само снайперист, това не изключва необходимостта да бъде физически подготвен. Много голяма част от днешните военни са занемарили физическата си подготовка. Вчера гледах как група професионални войници, слизайки от служебния автобус след работа, веднага налапаха цигарите и се насочиха към магазин за напитки и се хванаха за бирите.

Началникът Шкембов им служи за пример.

Ами циганите като нямат никакъв респект, какво се очаква друго? Тия НПО-та само навредиха, и конфликта между българи и цигани стана много по-голям от преди. Един училищен психолог работещ в ромско училище ми каза: "те разбират само от лошо, от добро не разбират". И е така наистина, като оставиш някой да си прави каквото иска без последствия, така става. Ама и самите българи доста са пропаднали, вече почти няма разлика между българи и цигани.

Интересно ми е обаче колегите ти какво чакат ??!! И тях да ги пребият ли ?????????

Ако съдът не си разбере отговорността ,ако продължава да отсъжда несправедливо ,това в един ден ще доведе до страшни последици. Дали са роми или българи-няма значение. Двама престъпници са пребили войник на българската армия. Това престъпление трябва да получи адекватно сурово наказание-за пример на всички останали. В нашия случай, с тази присъда съдът насажда антиромски настроения. Ако това е била целта на меката присъда е редно прокуратурата да се самосезира и да повдигне обвинение към този съдебен състав за насаждане по индиректен начин на етническа омраза .Защото не мога по друг начин да определя това срамно съдебно решение . Относно неприличните изказвания-какъв командос е той та така са го пребили-момчето е снайперист .На него не му е необходимо да е Рамбо. Той няма пряк досег с противника. И се чудя от къде тая арогантна многознайност от мъжаги дето дори не са служили .

Едно само е пропуснато в този коментар - военнослужещите много добре знаят как ще ги смачка системата, ако се защитят адекватно!!! Ако момчето беше размазало от бой тия двама измекяри, сега същите, дето питат какъв командое е, щяха да пищят, че си е превишил правата, а военния съд отдавна щеше да е издал ефективна присъда. Справка - случаят с командоса, който уби с един удар ПРИ САМОЗАЩИТА полицаят, който си мислеше, че всичко му е позволено. Ще кажа само, че не познавам командоса, но знам какво представляваше полицаят... Ама, за умрелите - или хубаво, или нищо...

Как пък тая не му зададе един истински въпрос - до сега стрелял ли е по хора и има ли резултат от стрелбата.

Как така слизаш от колата да се караш с двама циганина без да се замислиш. Със сигурност командоса е слязъл, ако не да се бие, то поне да ги сбута там да ги стресне. Ама онези са му скочили бързо и са го пребили. Аз поне от колата си няма да сляза никога, защото не мога да се бия, пък то една разправия много бързо прераства в бой.

Повечето ман..али са въоръжени с ножове и дори умеещия да се бие рискува да бъде намушкан в гръб.

много мек, примирен и плах тоз КО мандос бе, то бива бива страх да не каже нещо ВЯРНО за орките, егати скапа ната псевдо толерантност майка му, срам ме е дори като чета тези сълзливи и сополиви тъпотии - как ги нарича "момчета"все едно са играли карти, а не му ебмайката. Кажи че "царя е гол"бе , по дяволите, почти те убиха като куче тези и зроди а ти се правиш на папата.. ако това са ни командосите - умрели сме жалко но факт въоръжете се със сили и средства не сме овце на заколение

Самият факт, че не е завел частно дело говори много....

Вие предсатвяте ли си колко време този човек е обучаван и сега може на млади години да не може да работи това? В САЩ знаете как е - нападнеш ли военен или полицай тежко ти до живот...Тук за нула време пуснаха виновниците. Тук не става въпрос дори за това дали са цигани или не. Примерът е лош. Утре още някой ще реши да напада полицаи, да ги бие, обижда, защото ще знае, че последствията ще са минимални...

Човече, разликите не са само в размера на присъдите тук и в САЩ. В БГ кои стават полицаи и военни ? Който не го бива за нищо друго..нека си го кажем честно. Армията и полицията ни са все още в соца...може би не само те, но те са очебиен пример...така че аз лично не се учудвам от развръзката на боя .....

Pazete se ot BG komandosi maistori Po lüstene na semki i metene na plaza

защо се съмняваме в Българското правосъдие ? Един младеж с колата си се качи на тротоара и отрепа двама, взе два живота !! - E получи строго мъмрене и незнам дали го лишиха от право да шофира? Тоя, пияния командос: 1. кара колата си в нетрезво състояние !! 2. псува циганите които му пречат на движението!! 3. Razruшиха на хората къщите !! Какво като са цигани ?? Слънцето грее за всички, де да можехте и него да вземете за себе си, расисти !!

Te буквално са му стъпкали достойнството ( ако изобщо го е имал ), а той се жали все едно са го настъпили в метрото...какъв клетник...

Направили се на неразбрали български, но когато се обърнал са го нападнали в гръб и са го ударили с твърд предмет в главата и счупили черепа - комоцио и мортус... няма такива опасни твари дори в Ислямска държава като орките... човекът е бил и в други страни с всякаква ислямска измет, но орките са по опасни от терористите от ИД, а са защитавани от цялата българска-циганска държава, съд и прокаратура, видяхме присъдата срещу тях при опит за убийство на БЪЛГАРИН - НЕВИННИ КАТО СЪЛЗА според "Българския" съд и прокуратура, дори ако го бяха убили щяха пак да ги оправдаят!!! Забележи пълното мълчание на "Патриотите" с техния военен министър, чийто наместник е защитавал незаконните цигански къщи там, както кмета, затварящ си очите... Забележи, че дори във френския парламент разискваха получени български паспорти от 800 африканци... те били българи, според "Патриотите" май...

Цяла България разбра че е бил пиян до козирката, но се качил на колата. Всички разбраха че е заплашват слабите и дребни циганета и ги ги е обиждал. Сега се прави на герой и страдалец. НАГЛЕЦ.

Грешката ти е че слизайки от колата си стъпил на земята на орките .... от там на татък можеш да питаш само Тиквата и м-р Апартмънт защо се е получило така.

Май ББ трябва вече официално да промени името на България на Циганистан по името на неговите "златни" избиратели, които издържа целия български народ? Май българите трябва да се махат вече от Циганистан и да оставят орките и ББ сами да градят бъдещето на Циганистан?

Този бития ако е командос аз съм ...

Пред клавиатурата всички сте големи герои и интернета ви е тесен. Как сте обаче в реални живот само вие си знаете.

точно и на място казано, за съжаление си прав

Кой ги съди биячите? Държавата, или командоса?

Държавно обвинение. Ама с тоя съд е все тая.

Не може да се разчита на "честет съд" в Циганистан! Българите са винаги виновни, циганите са винаги НЕВИННИ! Държавата е тяхна! Ако командоса ги беше ударил щеше да лежи в затвора и да бъде уволнен от армията... Забелязахте ли данните, които изнесе ББ - от 12 000 затворници в България, 11 000 са цигани... останалите цигани са с по 27 задържания и обвинения... В нормална държава всички български цигани щяха да бъдат в затвора... не и в Циганистан...

Дано се възстанови и да си гледа децата! На негово място, щеше да ме е срам да давам интервюта и да обяснявам как 2-ма циганиа едва на са ме убили! Още като са го напсували е трябвало да слезе и да ги смачка, а не да ги пита културно какво искат?! Поне в армията, и особено при командосите, трябва да служат и да се възпитават МЪЖЕ!!! Да не забравяме, че и в Габрово 2-ма българи гледаха как 3-ма цигани биеха смелия магазинер, който най-вероятно е защитавал единия от тях!

ако беше реагирал така вярвай ми другите цигани нямаше да ги разтървават, а да се включат в мелето. И аз като баща ти казвам, че ако видя някой да бие децата ми го започвам него без да питам какво е станало.

Командоса колко бой е изял от тези две циганчета та още не може да се възстанови ? Болнични плащат ли му ?

Защо протестите не са пред народното събрание, все пак именно там се коват законите? Не се учудвам, че на двамата биячи ще им се размине, преди 9.09.1944 г. обаче от истинското ВМРО отдавна да са им видяли сметката.

Какво общо има Народното събрание, казуса е за съда, евентуално полиция, т.е. правителство?

Ами просто и елементарно: съда, прокуратура, полиция прилагат законите, тяхната дейност пряко зависи от законовата рамка, а къде се пишат и приемат законите - в парламента от дупетатите. Така че би следвало да се протестира пред парламента за приемането на по строги закони и наказания при извършване на закононарушение.

Те и командосите ни като цялата държава под мъдрото управление на великите ГЕРБ.

Пратете биячите в САЩ, да целунат Суши.

Качи се на баира на селото и почвай да тренираш по движещи се цели иначе няма как да се върнеш на работа.

като си почнала, дай глас и на циганите де. Сигурен съм че Мекия е казал: Много уважаеми господа, с цялото ми уважение, най-сърдечно ви моля да ми обясните защо използвате думите с "майка" накрая.

С тях не трябва да се разговаря. Момчето е интелигентно, но отсега нататък трябва да е разбрал, че те от дума не разбират, а и българи възрастни им се подмазвач, и ако се наложи да свидетелстват българи биха защитили цигани. И с разселване и живеене при бъ

Искам да чуя разказа на циганите, защото имам съмнение, че командоса лъже.

по--бързо да се оправи и да почне да борави със снайперската пушка ... После да го обяви публично, че си е избрал вече целите... Ако циганетата не почнат да ходят постоянно насрани ще се изненадам...!

Ако в Щатите 2 мангусти бяха нападнали военен, нещата щяха да приключат с 2 трупа за 20 секунди.

Да не забравяме, че ще го пратят на психолог за да преживее емоционалната травма от случката.

При нашето сегашно Българско Правосъдие едва ли ще накажат биячите от цигански произход ! Трябва за такива знакови Съдебни Дела да има Специален Съд с участие на Граждани избрани ! Тогава може да бъдат Наказани Циганите ! На Иванчева и дадоха 20 години на Кмета на Несебър дрябва да му дадат 536 години ,но няма Съд , вижте Пламен Георгиев съди , но трябва и да го съдят !

Пожелавам му да се въстанови напълно и да използва пушката каквото и е предназначението.

Този командос на всеки неправилно пресичащ пешеходец ли спира да направи забележка ?

да направиш опит да завършиш поне 8-ми клас, защото четенето ти куца!!!

Каква е тая правосъдна система, тези съдии, адвокати, как спят спокойно за съвест явно не говорим те я успокояват с пари. Не е лошо за да е годен за служба да потренира малко на движещи се мишени, които приличат на хора. По този начин ще се възстанови най бързо.

Слабичко говори - или го е страх да си изгуби работата, или по природа е доста мекичък. По-скоро първото. Не може да говориш толкова примирено след такава още прясна случка - даже и дадените присъди не иска да коментира. Можеше да е доста по-твърд в интервюто, без да насажда етническа омраза. Незнам кога българите ще разберат, че да си спасиш работата пред достойнството не е толкова добро решение. Аз оставам с впечатление, че този човек е доволен от развръзката на събитията и иска всичко да бъде забравено най-бързо. Това е естествена реакция само за пацифисти, а той е военен. Никаква логика.

Правилно беше решил да мълчиш. Сега колкото повече се обясняваш, по-смешен ставаш. Ако ги бил набил, какво щяло да стане. Ако баба ти беше мъжка, но не би. Истината е, че две гурливи циганета те направиха за смях. Те, че са за затвор - безспорно, но и ти петниш българския пагон.

Истината е, че станахме чужденци в собствената си държава... съвсем предумишлено ни направиха такива, но и ние се оставихме, Колко ли дава съдът в Хага за предумишлен геноцид, да вземем да осъдим нашите 'политици' там!

Да бе, бай Сорос сън не го лови, че има още българи в България, човека не може да си отиде спокойно на оня свят.