За първи път ДПС ще има свой кандидат за президент

Партията внесе документи в ЦИК и за президентския вот, и за парламентарните избори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този за Президент на България ли бре?...

Този е от Столипиново Пловдивско..

Крайно време е това движение да бъде обявено за нелигитимно.Станаха много нагли.

На човек с фес не рапортирам! Казал го е великият българин ген. Данаил Николаев. Тия искат някой негов наследник да го погази!

Та да питам тоя, който срича на български в изказванията си, роден в България с Родина южна съседка на България на сърцето му, назначен начело на ДПС, коя е неговата Родина - България или Турция?

Индия.

отлично знаят, че няма да победят, но само така могат да отклонят всички свои гласове от кандидатурата на Парадев, което е и неговата предизвестена загуба. Просто са изключително опитни играчи. Умно.

Рязаните нямат никакъв шанс, колкото и да се напъват.

Това е по нареждане на Еррдо

Радев просто разединява честните от корумпираните политици. Той обединява всички, които искат нормална държава. И това се вижда с резултатите на служ. правителство.

то само туй остана резан да си турим за президент... напускайте потъващия кораб България докато можете

Че Плевньо к'ъв беше?!

Браво на ДПС, по принцип не гласувам за тях, но този път ми харесват. Трябва обединение на всички партии които са против този зъл тип Радев, Да не го допуснем до втори мандат ако искаме държавата да се развива.

За първи път и дай боже за последен

От ГЕРБ ли ще бъде?

ГЛУПИ, ТИ НЕ ПРОЧЕТЕ ЛИ СТАТИЯТА. 2016 ДПС СА ПОДКРЕПИЛИ МУНЧО РАДЕВ! АМА ЧУКЧАТА Е ПИСАТЕЛ, НЕ ЧИТАТЕЛ

Евала.. Крайно време беше.

Е аут

1.ДПС са само и единствено етническа партия- всички техни партии, депутати, кметове, ходжи и прочие имат само и единствено етнически искания, за тях държавата не съществува, те не се интересуват от другите етноси - българи, цигани, евреи, арменци и прочие.БГ партии и депутати трябва да мисли за всички етноси, но ДПС- не, те мислят само за техния си етнос. Няма обаче прокуратура която да ги подхване, защото на тази основа те са нелегитимна партия. 2.Освен това са сепаратиска партия- техните цели е откъсване на Родопите и не го крият - там е държава в държавата, не можеш да чуеш дори българска реч, облъчването на хората там е тотално. Разград, Търговище, Шумен - също, техни бизнеси, език, живеят изолирано само в техни махали, не допускат други. 3.За ислямизирането да не говорим,привличат вече и циганите за повече гласове, а самите цигани като приемат исляма не са цигани-мюсюлмани, а се представят като турци, все едно са от този етнос. Скоро очаквам И радикалния ислям да си покаже лицето. Резултата е че всички работят за Турция, те са 5-та колона на Турция. 4.Доказаха че са гърба на герб. Докато БСП беше в легална тройна коалиция с тях, то с герб са скрито, потайно, зад гърба на народа, което е по-гнусния вариант.Борисов им плащаше милиони и милиони от нашите пари, за да им има гърба(на това се казва "етнически мир").Нека данъчните да представят колко данъци са внесли тия райони - николко, работят навън, крият си доходите и получават помощи като "бедни") 5.Издигането на президентска кандидатура само доказва че са в съглашателство с герб, както и че турските служби ги ръчкат, Турция има интерес Борисофф да е на власт, защото той измъкваше за тях милиарди от Европа(т.е. и от нас) да му плащаме уж за "бежанци"). 6.играят курвачката когато не им се угажда с пари, постове и си мислят че като вземат гласове,и като твърдия герберски електорат гласува за герб двойката ще е повече от гласувалите за Радев макар и с малко, и така герберски президент на линия - т.е. цялата външна политика налагана отвън - ще ни я стовари един герберски президент.Т.е. бездействието на хората с негласуване да докара тотално западните ценности и още по-голямо ограбване на ресурсите ни.

Да, понятията етнически мир, държава, родина, за ДПС са със съвсем друг смисъл, а крайната им цел и девиз е - цицай БГ държавата, нека гяурите работят за нас. Не случайно селскостопанските ни земи и "златна Добруджа" е собственост все на турци. Изнасят житото за Турция, ние "гяурите" продължаваме да ги храним с евтиния си наемен труд. Още имаме турски имена като гяур дере, а Мусала е Мус-аллах, накрая все стигаме до аллах в православна България.

и туй ле вече е етнос...?

А вие как обединявате, като ходите да се кланяте на Ердоган и открито заявявате, че не сте българи. Вашите ценности са само на думи. Така е било открай време. Не се ли уморихте години наред да разединявате насила народа на българи и турци. Та вашата партия се крепи на разединението. Нямаме нужда от вас.

да не споменаваме пък и че е противокунституционна ама интересно как висшите съдии се правят на утрепани все едно не знаят това

Противоконституционна партия с кандидат президент!?

Нормално. Ненормално беше 20г да нямат. Очертава се балотаж между Радев и Лупи. ГЕРБ ще са изпаднали ...

ако изборите можеха да променят ситуацията то тогава нямаше да има такива

в щатите беше негър а тук ще е талибанец с български паспорт

Обама е много по умерен и интелигентен от Рижко Майка му е бяла,а баща му Кениец...

еврейка, имали са роби, както и на Байдън предците

“Карадайъ не издаде името на техния избраник за кандидат-президент” Правилно! Няма нужда да знаем кой ви е избраника, току виж някой взел че гласувал за него! Егати политиците!

Герб и дпс са част от задкулисието и затова толкова писукат. И в момента дпс бягат пред вятъра, за да не им пречат да купуват гласове. И понеже са доносници и клеветници по природа ще ходят в ЕС да се оплакват.Толкова жалка работа.

Някой от библиотекарския кръжец ?

Ще се радвам да видя Радев как връчва Първия мандат на Първата политическа сила в НС. Колкото и да съска и да свива устнички, ако пак не поздрави ГЕРБ с победата и не им пожелае успех в съставянето на кабинет, следва ГЕРБ да вземат мандата с ръкавици мълчаливо и с подсмихване. Никакво връщане веднага, а бавене максимално и дори с кабинет на малцинството. Нека се видят кои са разделителите и цяла Европа да разбере що за уроди са.

Абе спряхме ви кранчетата и затова виете на умряло! Мамка ви мръсна крадлива!

Ако Радев загуби вината за това носи тоя Рашков.

Не е хубаво да ми триете Коментарите ДОЛУ ДПС !

Каква е тая партия пълна с рамадани,хасани,мустафи,османи и прочие башибозуг ? А има и една продажна МЕНТА

Все пак това са половин милион гласа. Който ги загуби, губи много...

Коя е твоята родина ,бе Мустафа?

Родина може да се отнася за: Страната (обикновено държава), в която човек се е родил, или с която се чувства кръвно свързан. В този смисъл синоним на отечество и татковина; Страната на произход на нещо; А какво мислиш за гражданство? Въпроса зададен от Р.Р. беше зададен непочтено защото трябваше да защити един умен и красив, усмихващ се министър и да отклони всички въпроси касаещи министъра. А, ако беше попитал какво е гражданството на Карадая то отговора е еднозначен - само българско. Та да питам колко е почтен Р.Р.?

# КОЙ ли ще е?

Наблюдавай го добре твоя радев, като говори за опозицията си ,свити устни ,като кокошо дупе и той не говори буквално съска и това го правят хората на работното си място, защото в къщи просто нямат думата !

Ще се радвам да го видя как връчва Първия мандат на Първата политическа сила в НС. Колкото и да съска и да свива устнички, ако пак не ги поздрави с победата и не им пожелае успех в съставянето на кабинет, следва ГЕРБ да вземат мандата с ръкавици мълчаливо и с подсмихване. Никакво връяане веднага, а бавене максимално и дори кабинет на малцинството. Нека се видят разделителите и цяла Европа да разбере що за уроди са.

Трябва ни НОРМАЛЕН ЧОВЕК!!!

Не Герб, а ЕНЕРГЕТИКАТА ЩЕ СВАЛИ МУНЧО. ЦЕНИТЕ. ЦЕНИТЕ. ЦЕНИТЕ. УДРЯТ НЕБЕСАТА И ПРОДЪЛЖАВАТ НАГОРЕ. ЖАНЧО ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ КАТО ИСУС ХРИСТОС.

А кой управлява енергетиката-герб и дпс! Ясна работа!

Всички тия дето не си казват имената на кандидатите все едно крият нещо. Какво , всички ли са компрометирани ? Все едно няма ние да ги избираме. Аз не бих гласувал за кандидат който ми се представи 2-3 седмици преди изборите

Има си нормални срокове за всичко. Герб няма да посочат Непознати.

нов модел за осребряване на ;златния пръст ; , тец , пристанище , сега какво ще е ? военните заводи

В дъждовна утрин светът се срина: - О, Радев, чао, Радев, чао, Радев, чао, чао, чао! И бесна Деса далеч замина. - О, Радев, чао, Радев, чао, Радев, чао, чао, чао

Да пре.е.бем, че кандидата им ще говори и български!

Ако не гласувате, ще го наплавят депесарите под строй и ще имате президент като мента, а защо не нЕкой мустафа.

По-добре Мустафа, отколкото фатмака!

ментооо, ти ли си?

Първанов също беше комунист, но той не изпитваше такава злоба към политическите си противници. Радев е вреден за България, с тази си злоба той що настройва едни общонсти срещу други по всякакви признаци. Демокряти срещу комунисти, българи срещу турци и помаци, работници срещу работодатели, граждани срещу селяни, лекари срещу пациенти, строители срещу шофори и за квото друго се сетите!

Ако има някой, който да сипе злоба и омраза, то това е Еднокнижния Дебил от Банкя!

Нормален поздрав по случай национален празник, НГодина и всякакъв повод чухме ли от РР? Един път поне да беше казал :Честит празник българи! Бъдете здрави!То се лееше само омраза , противопоставяне и словоблудсва. Е, как да кажа ДА за такъв човек? Това не е президента - обединител на нацията! Не е моят президент!

На Радев злобата е от панически страх, щото ако загуби имунитет е и с двата крака в панделата!

А Е рдоган знае ли,че почти всички в ДПС са ченгета.

Mунчо е толкова прост, че убеди не само БСП, а дори и ДПС да не гласуват за него. Не знам кой ще гласува за Мунчо, след като ГЕРБ ще издигнат свой кандидат, а така най-вероятно ще направят и ДБ и ИТН. Мунчо отива в кошчето на историята, където му е мястото.

Мунчо ви направи смешни и жалки, герберите. С един вдигнат юмрук. Ви изби зъбките.

Поднасям извинението си, но :БФС плаче за ревизия- основна, подробна и обективна.Там пискат,че парите им или не от държавата и нямало кой и как да ги проверява.Напротив! Трябва да се проверяват и съгласно резултатите да се заключват по каушите заради злоупотреби с европари отпуснати за спорт, а похарчени по тайни доби в компания на първескини с разбити предници. БФС трябва да бъде закрит за 3-4 години, кото може от футболистите да замине ва чужбина на обучение и да се сложи едно нова начало без старите мастии.

каква стана тя сега ще стане реалното преброяване по етноси браво Радев ти сътвори най-голямото зло причинявал някой политик на България

"Лидерът на движението съобщи, че през следващата седмица отива в Брюксел и ще отнесе сигналите за полицейски произвол спрямо областни, общински и местни лидери, общински съветници, кандидат-депутати, кметове и активисти на ДПС" "Има достатъчно факти, събличане на хора, хора на земята, обиски по домове, изреди част от сигналите лидерът на ДПС" Чакай да видя дали разбирам правилно! Редица хора биват насилствено проверявани под предтекста "борба с купуването на гласове", в домовете си и на работното си място като че са престъпници и въпреки това никой не излиза на протест или най-малкото да заведе дело срещу органите!? Не вместо това тези хора отиват директно при Карадайьо да му реват на рамото за да може той да изпрати писмо до Брюксел, та те там да отсъдят вместо българският съд!?!? Този май забравя че съдът в Брюсел не малко пъти е отхвърлял подобни жалби поради това, че ние си имаме собствен съд за тези въпроси! И нека да позная в писмото си в Брюксел ще посочат че те са обект на полицейски произвол поради расизъм, нали?! Така де как без расовата карта с която за всичко се изкарват жертви!?

Любе, това е проблема! Тези хора не се надяват държавата да им защити правата и приказката на президента поддържа тези им страхове. След като според него те не носят България в сърцето си, те биха ли могли да очакват от България майчинско отношение?

"Бяхме Абсурдистан, сега ще станем ДОГАНИСТАН. Честито! Незаконно регистрирана Етническа партия излъчва кандидат за президент.. И с темповете с които българското население намалява, след няколко години ще направят "референдум" и ще присъединят ДОГАНИСТАН към Турската империя.. Пак честито! Докъде я докарахме.. " не са още. гласувайте.. за който и да е, но да не е ДПС. даже тези, които 'играят' с тях ще ги зарежат, ако станат не-необходимо малцинство

Сега на мода са хорица удостоени по различен начин, с различни мотиви, от различни хора със званието " генерал", което е доста инфлационно,като се има предвид реномето на генералите начело на войници погинали за майка България.Вероятно и от ДПС ще номинират някой генерал / има такива,които в името на нещо си загърбиха идеалите и се настаниха удобно в етнически изградената партия.

ДПС било против купуването на гласове?! Тоя резак чува ли се? Те са основния купувач на циганския пазар.

При всички случаи кандидатът на ДПС ще е по добър вариант от Цецка 2 на толупа. Относно ДБ,вече трябваше да имат силен кандидат.Без такъв,губят гласове.

Важното е да не е Радев! Другото са подробности!

осигурявали а им рана, квартира и приятелка ... https://agentibg.com/index.php/bg/a-bg/127-2014-03-08-09-27-14

Журналистите защо не питат разединителя на нацията, Тайбе Юсеин носи ли България в сърцето си?