Коментари - За корупцията в България: САЩ или Русия? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щe цитирaм думитe нa гeн. Рeшeтникoв прeд "Мocкoвcки кoмcoмoлeц" пo пoвoд кaндидaтурaтa нa Рaдeв зa втoри мaндaт и дaли Руcия щe гo пoдкрeпи oтнoвo: .....Ниe зaгубихмe 4 гoдини врeмe, oгрoмeн чoвeшки рecурc зa дa пoддържaмe eдин нecпacяeм имидж и милиoни eврo зa дa бъдaт прeкрaтeни прoeкти врaждeбни зa Руcия и пoлитикaтa нa Бългaрия дa бъдe нacoчeнa в прaвилнaтa зa нac пocoкa. Зa cъжaлeниe ce oкaзa, чe cмe зaлoжили нa куц /губeщ/кoн. Тoвa бяхa пoeти oбeщaния кoитo тoй /Рaдeв/нe бe в cъcтoяниe дa изпълни въпрeки, чe oпитa мнoгoкрaтнo включвaйки в прoтecтитe ултрacитe oт футбoлнитe aгитки кaктo и криминaлни eлeмeнти близки дo Цвeтaн Вacилeв и Вacил Бoжкoв кoитo в мoмeнтa ca пoдcъдими и ce нaмирaт в чужбинa..... Тoвa ca думитe нa гeн. Рeшeтникoв - нe cъм ги измиcлил aз. Вceки мoжe дa види интeрвютo във Ю Тюб Нaдявaм ce дa cъм прeвeл рaзгoвoрa дocтaтъчнo тoчнo въпрeки, чe руcкият нe ми e oт нaй cилнитe cтрaни.

.....Ако АЗ управлявах намаше да има корупция..... Ами назначаването на любовницата Деса на 3 длъжности със дебели заплати. Ами осуетяването на проверката срещу корупционната схема за заплатите и апартаментите на същата Деса. Ами прикриването на баща му който блъсна инвалид на кръговото кръстовище.Ами апартамента дето и купи за без пари. Ами 200 джипа на двойна цена. Ами милионите от Решетников за изваждането на България от ЕС и НАТО и блокиране на интерконектора с Гърция. Ами 50 те милиона комисионна за Грипените. Ами уреждането на Бобокови със концесии в Нигерия. Ами продажбата на посланнически места за по 200 000 евро. Ами милионите от Черепа за организирането на метежи срещу законно избраното правителство. Ами, ами, ами - много станаха нещо тези ами за един Клепоух Каунь който прави такива изявления.

Проектът на ген. Решетников за троянския кон във ЕС и НАТО се нарича Румен Радев. Същия този Радев пое ангажимент пред Решетников да извади България от ЕС и НАТО както и да предотврати изграждането на интерконекторната връзка със Гърция и да блокира инвестициите на България във разтоварището за втечнен газ в Александруполис от където във Европа ще пристига газ без контрола на руснаците. Същият този Радет - т.нар. пРЕЗИДЕНТ успя да назначи любовницата си на 3 сочни държавни длъжности със фантастични заплати и да я уреди със държавен апартамент за без пари. Същия този радев изостави семейството си заради любовницата си секретарка и ПР. Същия този радев успя да вземе 50 милиона евро за да направи сделката със Грипен. Същия този Радев предава свръх секретни сведения на секретарите си за да ги предават на руските тайни служби за което му е отнет достъпа до класифицирана инхормация - негласно за обществото. Същия този Радев продава посланнически места за по 200 000 евро едното на олигарси както и им урежда концесии в африкански страни. Същия този Радев омаловажаваше опасноста от Ковид 19 и на съвеста му тежат над 5000 души починали от коварната болест. Същия този Радев наруши многократно конституцията размахвайки юмруче като червен терорист призовавайки за сваляне на законно избраното правителство и цяло лято и есен насъскваше платените от Черепа и руското посолство башибозуци предвождани от Лайняното трио да осерат и опикаят столицата, да палят полицаи, да рушат сгради, да оскверняват паметници на културата и да тормозят 2.5 милиона софиянци - хората обаче го разбраха що за руска сволоч и божково мекере и вече никой не подкрепя т.нар. протести - останаха 10-15 ненормалника а и те ще се изядат един друг за пари. Същия този радев опозори страната си когато пристигна в Естония със цяла армия - 38 на брой на държавна сметка - клакьори журналисти и бе изгонен позорно тъй като не счете за необходимо да се карантинира след контакт със заразения митьо Есемеса. Същия този Радев ни залива по време на всеки прозник със мрачните си надгробните слова . Същия този Радев е дребнава, самовлюбена, тесногръда, злобна, завистлива парсона със болезнена мания за величие - опасен нарцис. ТОВА Е ОТЧЕТЪТ НА РАДЕВ ЗА 4 ГОДИНИ - ДАЙ БОЖЕ ТАЗИ ТА МУ Е ПОСЛЕДНАТА. ХОРА - ПРОЯВЕТЕ РАЗУМ. ИЗПРАТЕТЕ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ В ИСТОРИЯТА. НИКОГА ПОВЕЧЕ РУСКИ ШПИОНИН И ЛАКЕЙ НА БОЖКОВ ДА НЕ СТЪПВА ВЪВ ТАЗИ АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНА ИНСТИТУЦИЯ.

корупцията,непрозрачността е жизненоважна за българската държавност,култура,ако пипнете корупцията ще се обърнем към Русия,която ни разбира!

руските тролове са навсякъде, никога няма да се оправим Да знаеш Минке, последния комунист ще умре в БГ

ванга е казала да сме с Русия

и Нострадамус и чичко Димитров

Питат за корупцията в България, руснаците се оправдават!!!!

Турски паток го построиха за 1 година а ще го изплащаме 20години, газопровода за американски газ го строят 12 години и още не е завършен но е с европейски пари! Сами си правете изводите!

"Блажени са верующите, тяхно ще е..."

За корупцията има индекс. Виж индекс за възприемане на корупцията в уикипедия. Ще се види къде стои Русия - сред най-корумпираните. България е сред " умерено" корумпираните.

КОГАТО ГОЛЕМИТЕ СИ ГИ МЕРЯТ,НЕ СЕ НАВЕЖДАЙ ,НАРОДНА ПОСЛОВИЦА.

Що бе? На тебе лошо ли ти беше като се наведе при нас големите?

руските пияници не са големи, долна измет са

НО И ДВЕТЕ СЛЕДВАТ СВОИТЕ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ!!! ЛИПСАТА НА ОБЕКТИВНОСТ ОТ СТРАНА НА ГРОБ,ДПС, СДС И ОСТАНАЛИТЕ НПО ПАРТИ, ОБСУЖВАЩИ И ЗАЩИТАВАЩИ ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ НО НЕ И ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА!! Е ОЧЕВАДНА И ПРОПАГАНДНА НАСОЧЕНА ИЗЦЯЛО ПО АДРЕС НА РУСИЯ!!!ЛИПСАТА НА ОБЕКТИВНО ОТНОШЕНИЕ Е ЯСЕН ПРИЗНАК ЗА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И СЛЯПО НАСОЧЕНО МАРИОНЕТНО И ОБИЖДАЩО ПОВЕДЕНИЕ СПРЯМО ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ!!!

Искат да покажат, че при Байдън ще е различно и да се натегнат яко на новата администрация колко са активни.

значи сме много зле.И ми се струва,че Русия подкрепя Тиквата и корумпираното му превителство.А че корупцията в България е в основата на всичките ни беди,това е ясно.Корупция има навсякъде,но в България тя е издигната в култ,особено процъфтя при ГЕРБ.

Ние българите, сме на страната на нашата освободителка Русия.

Тъпото на тази подвеждаща анкета е, че това са несравними неща.Декларацията на американската съветничка е намеса във вътрешните работи на България, където тя заявява, че в България има корупция и трябва да се направи еди какво си.Т.е. това е намеса във вътрешни проблеми на България. Декларацията на посолството на Русия критикува декларацията на САЩ без да прави никакви намеци или заявления за вътрешни за България било корупция или липса на таква или каквото и да било друго.Т.е. от страна на Русия нямаме намеса във вътрешните за България политики. Но разликата малко хора я схващат.

Хората схващат, че едната страна е изостанала и бедна азиатска страна, а другата е на върха на прогреса.

В този случай и двете изказвания са верни. Без значение от къде идват. Става въпрос конкретно за БГ обстановката а не за тези които изказват становищата.

Само дето американското мнение, говори за България, докато руското разводнява със замесване на трета страна Украйна. Типично за комундетата, които вечно отклоняват темата с трети страни, като в онзи виц, където накрая ги питат, "-А москвича защо харчи толкова, отговарят: -А, вие защо биете негрите в САЩ" :)))

САЩ са прави че корупцията в България ЦАРИ над всичко! Русия също е права САЩ няма право да се меси в делата на други държави. Истината е че от нас зависи да видим корупцията и да направим нещо по въпроса, а не да слушаме мненията на САЩ/Русия!

От кои нас,от корумпираните ли? Тук,ако не се намеси някой отвън оправия няма да има! 30 години да не да зависеше нещо от нас,промени ли се нещо,някой влезе ли в затвора? НЕ,нали...

но ще бъде ефективно и реално изпълнимо само когато те оттеглят спрат финансирането си на действащи на телиторията на страната ни НПО-та, фондации, политически партии и отделни политически дейци, програми и други подобни чрез които пряко и непосредствено се месят не само във вътрешните и външните работи на страната, но и практически определят политическия и социалния климат в обществото ни! Мнението на руснаците е грубо, но е фактически подплатено и е вярно за страната ни, защото и техните действия са същите като на американците!

Любовта на метежниците и Мунчо към СССР е вечна.

кръстосаният огън ви е абсолютно нелогичен ,некоректен и подвеждащ.

САЩ олекват с всеки изминал ден. Хегемонията им залязва. Светът се променя, държавите се отърсват от тяхната "демократична" зависимост. След Втората световна, времената им дадоха възможност да доминират в света, но сега е друго. Светът се променя, променят се и порядките в него, обективен и реален процес.

САЩ е на всяко гърне меродия. Да си оправят педерасите, негрите и тогава да коментират. Най - големия държавен терорист и най -много гей общности в света. Защо не коментирате смъртното наказание и всичките простотии в САЩ, а се занимавате с вътрешните работи на Русия. Такива са законите и те ги спазват.

точно САЩ да говорят за корупция е смешно. а и изказването на Русия няма нищо "комунистическо" или каквото и да е. изказването е че за пореден път се казва нещо без да се предоставят доказателства. никой не казва дали има или не корупция. казва се че не се предоставят доказателства. начина на работа на външно министерство на САЩ е отвратителен. излиза някоя тяхна калинка и казва "сестра ти е оборотна секс труженичка". веднага от Англия почват да пригласят. ти после отиди обяснявай че нямаш сестра. щом САЩ го казват това е достатъчно. няма значение истината. няма значение че нямаш сестра. важното е че от САЩ са казали че тя е такава и това изчерпва темата. че корупция има в България има и всички ние я виждаме постоянно. Бойко само се оплаква че някой друг му е виновен, времето му е виновно и кой ли не, само не и той и неговите калинки. ако САЩ са иситински "приятели" на България, а не на управляващите политици, да направят както обикновено правят - ето това са доказателствата, ето сметките, ето къщите, ето снимките, ето записите ето.......иначе е само едно говорене. защо не забранят на Бойко да ходи в САЩ щом е толкова корумпиран. а и точно САЩ дето продават оръжие на демократите от Саудитска Арабия...точно те да говорят за ценности...е малко странно.

Световен олигархичен антипазарен капитализъм - огромна корупция

То, курупцията при нас е Яка ... ! Но какво правиха до сега нашите приятели от УСА, та поне с пръст не посочиха главите на ламята ? Ами защото имат полза от това ! Ами платихме едни милярди за самолети на хартия ...!???? И т.н... А сега явно намекват нещо на някого и той си знае кой е... Но това с това изкъзване на г-ца Ким, пред зам председателя на атлантическия клуб ... г-жа Поптодорова е предварително подготвен сценарий и пряка намеса във вътрешните работи на "суверенна" страна .... То веднага в защита на тезата и развитие на същата се включи председателя на този клуб г-н С.Паси... който преди години бе искрен радетел да утилизираме тактическите ракети СС23 и разни други такива от ПВО на България ??? И той сега, като тогава мисли за България !? Айде нема нужда... Да не би да има задача да вкара С.Р.Македония в ЕС примерно ...!? А относно г-жата посланник Тя май още не встъпила в длъжност ... нали трябва да си връчи акредитивните писма ! Та така ... Просто тук в управлението трябват истински Българи за да покажат малко характер и на запад и на исток ... Ама със соломоновци няма как да стане ... щял да иска ... от кого ... отговора, ще е : платете напред такива пари, свалете си гащите още повече.... и т.н...

преди Бойко плащахме по 7 милиарда на година в полза на Русия, търговското ни салдо е било със 7 милиарда на минус със Русия, което означава ,че България е осигурила около 140 милиардера олигаси в Русия с Български пари.... какво са 2 милиарда срещу 140 милиарда източени към Русия

Категорично подкрепям американката от US-посолството! В цял свят съществува корупция, сигурно и в Щатите има, ама такава жестока, хищническа и чудовищна корупция има само в 2(две) държави по света - Русия и България! Българският модел е всъщност копие на руския олигархично-корупционен модел! Ти да си построиш царски замък за близо 2 млрд. долара и въобще да не ти дреме на сайдера, без срам, без неудобство.При условие, че народа ти мре в глад и мизерия! Все едно си строиш дървена барака или навес на лозето! Казано накратко - гарван гарвану око не вади. Затова Русия подкрепя България в корупцията!

Пълно припокриване с моето мнение. Спести ми 5 минутки писане.

руснаците използвате Да, България и метнахте посланичката на САЩ....очевдино е че бившите деца на соц аристокрацията все още са зависими от руските си връзки и руски олигарси

Къв замък бе педро!? Не разбра ли, че това скалъпено видео на тоя копелдак Невални е пълна лъжа и измама. Само празноглавци дето нито са ходили в русия, нито някога ще отидат щото нямат пукнат лев могат да повярват на тези скалъпени лъжи и колко е лошо там. Пълен смях! Какво стана като отидоха журналистите да снимат на място!? Оказа се, че видеото и страшния компроматен "материал" за разкрития путин нещо не се връзва и мълчат педалски като другарите си американци. А самите кравари след тия нагласени избори вече не са интересни на никой. Най-големите измамници и престъпници в света, избили милиони хора, но радетелите за демокрация, успешно наложили я в афганистан, либия, ирак, египет и цяла латинска америка. Хайде няма нужда!!!

До Геленджик, бе Педро!!! Тя работата с този замък малко прилича на работата на Световната здравна организация - да разследват произхода на коронавируса година и нещо след началото на пандемията, когато всички следи са старателно заметени, или като химическите вещества на Саддам -осем месеца след искането на разрешение - за осем месеца не химически вещества, ами целия Ирак може да се премести в Сирия. И не е нужно да се ходи в Русия, слава Богу вече и самите руснаци имат достъп до информационните канали и сами да обяснят пред света как се чувстват в родината си - доволни ли са от положението си, защо скандират "Путин вор", "Долой царя и "Свободу"!!

Кога дойде пасол Митрофанна в България, кога си разопакова багажа, па кога почна да се изказва за нашенската корупция. И то по начин, сякаш да не се наруши статуквото, което всъщност устройва Кремъл. И то точно тогава, когато над сто милиона по света се запознават с историята за Путинския дворец,

Руските приказки са общи приказки както обикновено. Тая от щатите си е написала домашното.

Крайно време е да се вземат мерки против корупцията като се започне от прокуратурата. Но истината е, че в основата на всичко бе липсата на закон за лустрацията. Старите комунисти завзеха страната и настаниха децата си на водещи позиции. За справка: Станишев.

Само да допълним Лилето Павлова с известния й дядо, Бойко Борисов с миналото си покрай БКП, Плевнелиев с миналото си в казармата като пряко подчинен на Любен Гоцев в компютърния отдел на ВКР в началото на 80те и след това в комсомола, и т.н. знайни и незнайни чада на партията-майка. Реално май няма партия без участие на такива наследници на БКП и ДС в редиците си. Затова и реално плюене за кражби на врага много, но досега няма един осъден.

Нито едното нито другото. Корупцията в България е на средно ниво и пада, запаздайки една доста гъвкава и много либерална икномика. Това, което трябва да се махне е влияниието на брюкселските зелки и непрекъснато натякване че по техните закони сме виновни, защото например разрешаваме всеки да си купи тухли от магазина.

Ще махнеш Брюксел и ще търгуваш само в рамките на селото, гениално. Ако реално се занимаваше с нещо щеше да помниш какъв кошмар беше да си внесе човек материали преди влизането в ЕС, колко струваха плащанията навън/навътре и т.н. Сега поръчка от Маузер примерно ти идва до вратата.

Сърбия , Македония , Турция - не търгуват ? Но ми е интересно - с какво търгуваме ние , след като на практика производство няма ?

Росссия никой за нищо не я питал, че да се обажда. Тая страна е на 129 място по корупция в света, нямат право да ни коментират.

Корупцията в България казва - и със САЩ и с Русия! Да не забравяме и Евросъюза.

Някой гузен бяга негонен. Но щом корупция има навсякъде, значи Баце е тъкмо подходящ кандиадат за 4-и мандат. Ако пак успее да излъже Корнелия, защото и тя не е случайна.

Баце е съвсем подходящ кандидат за 4-и мандат, при наличието на по-по-най останалите кандидати. Голям ще е Циркът на ЦИрК, когато обяви резултатите в началото на април, след изборите. Цитат:"Откраднаха ми победата!" - Доналд Джон Тръмп.

ПРИСМЯЛ СЕ ХАРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ

Но американите са такива двуличници,за това мисля, че това е само прах в очите за наивници,които да си въобразяват,че янките са радетели за демокрация и куп подобни глупости... Подкрепят си тиквоча ,крепят го да си пълни чекмеджетата,а то им се отплаща със сделки за самолети,кораби,територия за безвъзмездно ползване

Руското посолство - проводник на корупцията и нас. Това ли е?

Генерирането на корупция - разлагане, се диктува от "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС". Доказателство за това твърдение, е приетата от тази организация "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" през 1988 година на конгрес в Москва под егидата на Михаил Сергеевич Горбачов. Същият този Горбачов предаде България на RR на 2-3 декември 1989 година на борда на крайцера "Максим Горки край бреговете на остров Малта. Руското посолство - проводник на корупцията и нас. Това ли е?, а посолството на Козяк 13?!

Абе защо се обаждат руснаците? Да не се разпознаха нещо?! Много чудно!

Царството на корупцията,олигархията и мафията е Русия,тя има много пипала в България и затова сме зле тук! Но явно тук е пълно с малоумници подкрепящи Русия.

Дира е свърталище на комундета. Личи си по гласуването.

те и Бойко си харесват. Ама той и Бойко си е комунде.

Напълно съм съгласен с изказаното от Джесика Ким. Разобличителя

То същото миналата есен го писаха в доклад на Държавния Департамент официално. Но у нас тактиката с правене на луд минава. Помним как се чете доклада на Мудис в поза запек- "има напредък в..., но корупцията и липсата на правосъдие пречат." стана "Виж, Ананиев, как ни хвалят за успехите!". Пасажите с обяснения, че не ни бутат рейтинга единствено заради еврофинансирането, което би ни помогнало да не фалираме въпреки падащите бюджетни приходи, съвсем не бяха споменати.

За корупцията в България - коалицията на Първанов и Костов. Единият е агент Гоце, за другия казват - Санкин...

и трол да си, требва малко мисъл. Ти дрънкаш бецзсмислици.

ТОВА Е БРИКС ,ТУК ЧЛЕНУВАТ ИНДИЯ ,БРАЗИЛИЯ ,ЮАР ,КИТАЙ И РУСИЯ ! А ТОВА Е МУМБАЙ-ИНДИЯ , НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОМИШЛЕН ЦЕНТЪР В ИНДИЯ , ВИЖТЕ ЗА КАКВА МИЗЕРИЯ СТАВА НА ВЪПРОС , НАШЕТО СТОЛИПИНОВО Е КАТО БЕВЪРЛИ ХИЛС https://www.youtube.com/watch?v=yF9CNzgPaJY , СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е В БРАЗИЛСКИТЕ ФАВЕЛИ , В ЮАР-СКИТЕ ГРАДОВЕ , А СЪЩО И В КИТАЙСКИТЕ СЕЛСКИ РАЙОНИ КЪДЕТО ЖИВЕЯТ НАД 800 МЛН КИТАЙЦИ С 1-2 ДОЛАРА ДОХОД НА ДЕН ! ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА , ТОВА ЛИ ПРЕДЛАГАТ В ЗАМЯНА НА ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ?

Тия в САЩ и Русия що не погледнат в огледалото и да видят какви боклуци са. Имат си техни държави да се оправят там. Нямат думата в България!

СЛЕД МОСКАЛИТЕ , НАЙ МНОГО НИ МРАЗЯТ СЪРБОМАНИТЕ ! НАЙ ГОЛЯМАТА РУСКА ЛЪЖА Е , ЧЕ СА ВОДИЛИ РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА 1877-1878 г. ЗАРАДИ НАШАТА СВОБОДА ! ДА , АМА НЕ Е ТАКА , ВОЙНАТА СЕ Е ВОДИЛА НА ДВА ФРОНТА , ТУК И ОТТАТЪК ЧЕРНО МОРЕ В КАВКАЗ , СЛЕД КАТО РУСНАЦИТЕ СА ПОЛУЧИЛИ КАКВОТО ИМ ТРЯБВА КАТО ЗЕМЯ В КАВКАЗ , СА НИ ОСТАВИЛИ ВАСАЛИ НА ВИСОКАТА ПОРТА ДО 1908 Г ! ПРИКАЗКИТЕ ЗА ГОЛЯМА САНСТЕФАНСКА БЪЛГАРИЯ СА НАЙ ЛЪЖОВНИТЕ , РУСНАЦИТЕ УЖ ИСКАЛИ ГОЛЕМА БГ , АМА ДРУГИТЕ НЕ ДАВАЛИ , ОБАЧЕ ПО КЪСНО КОГАТО БЪЛГАРИТЕ САМИ ПРАВЯТ ПРЕЗ 1985 Г СЪЕДИНЕНИЕТО И ПРАВЯТ БГ ПОНЕ В ПРИЛИЧНИ РАЗМЕРИ , ТОГАВА РУСНАЦИТЕ КОИТО БЯХА ЗА ГОЛЕМА БГ , СЕ ОКАЗВА ЧЕ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СА ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО , НЕ СТИГА ТВА АМИ ИЗТЕГЛЯТ СВОИТЕ ВИСШИ ВОЕННИ ОФИЦЕРИ ОТ МЛАДАТА НИ БЪЛГАРСКА АРМИЯ , КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН Я ОБЕЗГЛАВЯВАТ И ОСТАВЯТ БЕЗ КОМАДЕН СЪСТАВ , НАСЪКВАТ СЪРБОМАНИТЕ ДА НАХЛУЯТ В БГ ОТ КЪМ ГЪРБА НИ , ДОКАТО НАШАТА СЛАВНА АРМИЯ Е СТОЯЛА НА ЮЖНАТА НИ ГРАНИЦА ОПАСЯВАЙКИ СЕ ОТ ОСМАНСКА АТАКА ( ЗНАЧИ ОСМАНЦИТЕ НАШИТЕ УЖ ПОРОБИТЕЛИ НЕ НИ НАПАДАТ , А НИ НАПАДАТ ПРАВОСЛАВНИТЕ СРЪБИ ПОДКУКУРОСАНИ ОТ ОЩЕ ПО ПРАВОСЛАВНИТЕ БРАТУШКИ КОИТО ИСКАЛИ ГОЛЕМА БГ , АМА ДРУГ ПУТ ) ТОГАВА НАШИТЕ ЮНАЦИ ПРАВЯТ ОГРОМЕН МАРШ НА СКОК ОТ ЮЖНАТА ДО ЗАПАДНАТА НИ ГРАНИЦА СЪС СЪРБИЯ , ПОМИТАТ СЪРБОМАНИТЕ НАХЛУЛИ У НАС И КОГАТО НАВЛИЗАТ ПОБЕДОНОСНО В СРЪБСКО , ЛЮБИМИТЕ НИ РУСНАЦИ СКРЪЦВАТ СЪС ЗЪБИ И НИ ПРИНУЖДАВАТ ДА СЕ ПРИБЕРЕМ НА НАША ТЕРИТОРИЯ ! КАК ВИ СЕ СТРУВА , ПОВТАРЯМ БРАТУШКИТЕ ИСКАЛИ ГОЛЕМА БГ , АМА КАТО ПРАВИМ СЪЕДИНЕНИЕТО СА ПРОТИВ ! ПРЕЗ БАЛКАНСКАТА ВОЙНА ПАК ТЕ НИ ПРЕЦАКВАТ И НАСЪСКВАТ ОТНОВО БРАКЯТА СРЪБИ И КОМПАНИЯ ДА НИ НАПАДНАТ , РАЗМАЖАТ И ОПОСКАТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НИ ! АПРОПО БРАТУШКИТЕ ОЩЕ СТОЯТ В КАВКАЗ , КОЙТО СА "ОСВОБОДИЛИ" ПО ВРЕМЕ НА РУСКО-ТУРСКАТА1877-1878 Г УЖ ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА , ИНТЕРЕСНО КАК СА ОСВОБОДИЛИ МЮСЮЛМАНИТЕ ОТ ОСМАНЦИТЕ , КОИТО СЪЩО СА МЮСЮЛМАНИ , ТЕЗИ "ОСВОБОДЕНИ" НАРОДИ И ДО СЕГА ЖИВЕЯТ ПОД РУСКИЯ БОТУШ , ГОВОРЯ ЗА ЧЕЧНЯ , ДАГЕСТАН , ИНГУШЕТИЯ И ОЩЕ СУМА ТИ НАРОДИ "ОСВОБОДЕНИ" ОТ МОКСАЛИТЕ ?

Андрей прав си, Русия и АВСТРО-Унгария сключват 1877г преди войната договор да не дадат да се направи по голяма балканска държава. Този договоре като на Рибентроп и Молотов 3 дни преди ВСВ!

Истината, простаци, истината!!! Понякога много боли да разбереш, че цял живот си се клел във фалшиви кумири! Така е с русофилите.

и САЩ и Русия помагат бойко да падне.....

Обаче Господ българина го крепи. /Който е атеист, ще се освети чрез поставяне на минус./

политиците в САЩ постоянно приемат човек като Цецо, обучават го, дават му закуски в Белия дом, а после ни дават указания как да се борим с корупцията. Не сте ли се объркали нещо?? Как сте с логиката? Или просто страдате от двуличие и лицемерие?

САЩ винаги са водили политика да подкрепят зависими от тях политици. Когато взима американски подкуп, е супер. Ако е зависим заради компромати, направо пей сърце. В случая Баце настъпи мотиката, като тръгна срещу САЩ с руски поток въпреки купищата предупреждения- дипломат лично говори в София за това, Сенатът прие закон или декларация по въпроса... Показа, че е готов да продаде САЩ на Русия, и американците решиха да не го пазят вече.

американците оправиха ли тяхната корупция, че почнаха да ни дават акъл? Кво стана със сина на Байдън и украинската Бурисма?

руснаците защитиха ли техните в украйна, чеса тръгнали нас да защитават?

и дори на 450 000 000 украинци дадоха руски паспорти, айретен че и на живеещите в непризаните републики също дават руски паспорти;)

без Русия как ще си перем парите

А що не европа? Според мен тяхното мнение е по добро

нашите крадци милионери от прехода си перат парите извън европа и суитветно цитират само САЩ или Русия, за тях Бойко който ни води към Европа е най голямото зло, особено Еврозоната където ще има контрол на банките с милиарди, а не някво си измислено чекмедже....

няма правилно .... много манипулативно принждават те да избереш нещо в което няма нищо правилно и едното и другото са манипулации в чужда полза, а нашите мафиоти от БСП са милинонери без чекмеджета до един