17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я сега да видим кой е финансирал кампанията на Рублен Радев и това разплуто от ояждане нищожество , къде е писана програмата му и кой е изиграл най голяма роля за избирането му. Клипа е малко след като е избран и е на руски. Наслаждавайте се. https://www.youtube.com/watch?v=oqLyrL95r_k&list=WL&index=4

Защо слагате снимки и на двамата с маски, бе? Вие на личната си карта с маски ли сте снимани? Или ни подготвяте за новата ненормалност - сам с маска вкъщи на работа през Zoom.

Без Русия нямаше да има България! Без руската императорска армия нямаше да има нито опълченци, нито каквито и да било други войни!!! Без Русия, днес щяхме да сме турска провинция. Без Русия няма и не може да има България. Всяко посегателство срещу Русия е посегателство срещу България. България започва от Русия, а древна Русия започна от древна България. България и Русия са един и същи организъм на две различни места, но СВЪРЗАНИ ДУХОВНО! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

тази стихотворна фекалия майка ти ли я написа?

Кой граби златото и редките руди на Р. България от времето на синия българофоб и русофоб мангал Костов за 1,5% концесионна такса? :)) Вече 25 години презокеанската (дори не и европейска) транснационална корпорация "Дънди Прешъс Металс" ограбва на майка ти родината, а ти им продаваш сестра си Сийка за по 5 стотинки за направена свирка на американците.;) В черна Африка негрото си дава златото и ердките руди на концесия за не по-малко от 30-40% концесионна такса. Това не го ли знаеш, нещастно седесарче и педалче рядко? А знаеш ли че в азиатската държава Киргизия изгониха транснационалната корпорация "Дънди Прешъс Металс" през 2015 г. за това, че е сключила неизгоден за Киргизия договор за концесионна такса от 30% ? А сестра си Сийка тук продължаваш да я продаваш на черните американски войници с 4-те окупационни американски бази в България за 5 стотинки на свика! :)) Я кажи педалче нещастно, продължаваш ли с еврогейските си изяви по гей парадите в София? Правиш ли се още на демократ и още кой те клати, крати, и опитваш ли се да родиш или вече ще си сменяш пола? :)))

Ами от Радой Ралин са бе червеногъз русофилистичен русороб. Трябва да четеш повечко, че "то четмото от сляпото, окато прави" както гласи стара българска поговорка. Ама от къде акъл у един руски ибрикчия и плазмодий.

Мамин Ралин и празноглав Крумчо Локумчо! Не ти ли е казвала фекалната ти мъжка майка, че този Радой е списвал в елитен русофилски и комунистически смешен вестник "Стършел"? Като е списвал и е преписвал в името на фекалната си слава, но винаги на отчет пред ДС и на разположение на ДС, твоят дядо Радой буквално е крадял фекално творчество и си го е приписвал. Тези му "етични" действия се наричат плагиатство. А като доверено лице на ДС твоят дядо Радой успешно участва в полза на ДС и на БКП в подбудителството към палеж на Партийния дом на БКП, където пожарът започна както отвън, така и отвътре в Партийния дом. Защо дядо Радой така самоотвержено се хвърли на телевизионната амбразура да пледира за спасяване на поставения за самозапалване провокатор и хързулна дежурните идиоти да свършат черната работа на ДС и на БКП? Какво е имало за дядо ти Радой плагиатора в архивите на Партийния дом на БКП?!! Дали защото е знаел от неслучайния провокатор по самозапалване по веригата на ДС или специално са му прозвънили от ДС да вдигне аларма? Защо не прозвъниха на дежурен идиот като теб или алармата не произлезе от МВР, а беше произведена от дядо ти с фекалните преписани стихове, от тук, от там... След нещастния трол Павел, ти си най-тъпото тролче, което списва в този сайт. Нищо вярно няма във фекалните преписани стихове, с които се кичеше дядо ти Радой плагиатора. Благодарение на СССР българският народ имаше средноевропейски стандарт на живот, наравно с този на Чехословакия и Унгария. През 1946 г. СССР дава на България жито и дългосрочен ниско лихвен заем, с 2% лихва, за възстановяване на разрушената от войната икономика на България, при положение, че в самия СССР хората са гладували и всичко е било в развалини. Благодарение на СССР, Народна република България достига до 27 място в света по национален доход на човек от населението, съгласно статистиката на ООН и изпреварва такива европейски държави като Испания, Португалия, Гърция, Турция, Румъния, Полша… С помощта на СССР на България е предоставено да произвежда не само специална военна продукция за целия свят, но и компютри и дискови запаметяващи устройства, като до 60% от изчислителната техника в СИВ е била дело на НР България. От външния стокооборот на НР България, 72% са се падали на СССР, като съвкупния съветски народ е купувал всички всевъзможни български производства, вкл. компютри и дискови запаметяващи устройства, космическо оборудване; електро и мото-кари, металорежещи машини, електротелфери; консерви всякакви, плодове и зеленчуци; транспортна продукция по море и суша; тежко машинно оборудване на заводите в Русе и в Червена могила… Не стига че си повече от тъп – буквално празноглав, но мърсиш и името на великия български владетел Кан Крум!

Тази ояла се свинкя дали даде някакво смислено обяснение от къде взе половин милион лева за сватбата на синът си? Дали от вицепрезидентската си закуска? Като гледам обаче видът на необятният и задник се съмнявам, че парите са от там. В такъв случай откъде са?

Кунчо ква беше разликата между честването на Шипка и зарята-проверка в София? Бях и на двете и никаква разлика не видях. Просто придворните помияри отново "повишиха" доверието в своите действия!

Честит празник, българи! Но заглавието е провокативно. Това за/против за какво се отнася, изобщо за тържествата или за посещение на Шипка при пандемия? Май най-вече да се захранят троловете с джепане, било против Радев или ГЕРБерите, било срещу кризисния щаб. Пък ДИРа започнаха умело, евроатлантически и политсъобразено с историка Стоянович, от 10 кладенеца вода да донесе за да опорочи датата 3 март, най-вече да омаловажи делото на Русия. Но се се чудете, вече доста години се води кампания да се заличи тази дата, пък и робството се поставя под съмнение. Мизерници!

Кунчев, виж ТКП как спазва дистанция!

Честит празник Българи! Не позволявайте да ви разединяват, единството е сила.

Богаташите преливат от пари по скъпите хотели, вие чествайте гладни и без зъби

Учител съм и виждам как скромни деца от села нямат 1 зъб в устата (няма вече държавен зъболекар безплатен) Виждам как нямат дрешка на гърба. Празнувайте Празнувайте и се гордейте че богаташи мазни по хотелите преяждат на вашият измъчен гръб, празнувайте нека ви е сладко.

Я не ползвай името на Апостола на свободата, баш на празника. Това не е само някакъв си празник, един не работен ден за плебса. Никой не те гони да ходиш на Шипка или да отдадеш почит на героите от войната.

да ти е*ба майката пролетарий

Да живее България! Вечна слава на братския руски народ и на всички румънски, финландски и други войни дали живота си за Освобождението на България!

Без Русия нямаше да има България! Без руската императорска армия нямаше да има нито опълченци, нито каквито и да било други войни!!! Без Русия, днес щяхме да сме турска провинция. Без Русия няма и не може да има България. Всяко посегателство срещу Русия е посегателство срещу България. България започва от Русия, а древна Русия започна от древна България. България и Русия са един и същи организъм на две различни места, но СВЪРЗАНИ ДУХОВНО! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!

тези от щаба са продажници а не БЪЛГАРИ те затова не зачитат 3,МАРТ заНОЧИОНАЛЕН ПРАЗНИКслед като няма зараза в заведенията

Нали искаше кръчми бе? Сега пък - кръчми имало, не можело на Шипка. Всеки има глава на раменете и мозък да мисли. Е, в президентството не мислят, там им казват от Мацква какво да мислят, но това е друга тема.

Ти като мислиш, защо тролиш с опорки от Козяк?

На днешния тържествен ден, в който отбелязваме 143-тата годишнина от Освобождението на България Така каза днес Агата от Банкя От кое освобождение бе Ага От Албанско робство ли от Македонско ли Плъхът страхлив се страхува да каже думата /ОТ ТУРСКО РОБСТВО/ заради побратимият му от Турция

CHESTIT PRAZNIK BALGARI !!!

na Muncho ot Getoto, otneha mu i Vetoto. Sega se CHudi de da Mitka,Tragnal e kam SHIPKA. CHAKAME TE sas SPUTNIK !!!

Шибаняк, ти резаците ли защитаваш бе, олигофрен.

Всеки може да отиде или да не отиде на Шипка, но това как ще го отбележат овластените на държавни постове показва дали сме държава или сбирщина от кебапчии бираджии сеирджии

Колко от вас утре са на Шипка и колко по кафенетата? Ама честно! Доктор кунчев не е отменял нищо. Община Габрово го напарви. А Радев пусна Йотова дса се жали, че му спирали комуникацията с гражданите. Какво нарича той комуникация? Да се изправи и да държи час реч ли? Нищо и никой не му пречи да излезе през президентстовот и да си овори с който иска . Или да си напарви профил в Туитър! Доналд Тръмп така управляваше 4 години

Къв е тоя бастун Шопаров /Кунчев/ та да налага правила. Тва,че взима 100 бона месечно, не значи ,че може да налага правила от които нищо не разбира. Та тоя мухльо не е виждал болница, един прост администратор,който преди години ни обясняваше,че грипната вълна в България си идва естествено от ниските температури. А тази година г-н Мухльо къде е грипа? Що не се скриеш некъде, където слънцето не огрева, заедно с другите гробари от Щаба и да върнете взетите пари. Нещастници! Ти можеш да бъдеш единствено главен ибрикчия на управляващите.

Абе, всеки от вас може да отиде и да празнува на Шипка, нали?! Надявам се, че няма да ви притеснява фактът, че не са ви казали: "Тържеството започва в 10 часа и ще слушате реч на кмета.". Голямо приказване, голямо нещо!!! :)

Аферим бяа! Хош булдог. (Томисляве)

Всъщност отмяната е само за църковно-военния ритуал и няма забрана за посещение на Шипка.

по-лека ,лека да се премахне праздника, и това е първата стъпка

Бесепарски глупости! ББ е наясно, че не само ще бъде упрекнат от БСП за тази отмяна, но и че ще загуби рейтинг поради този силно чувствителен за нас национално-исторически въпрос, но въпреки това се държи като мъж в условията на тази смъртоносна пандемия, докато другарите, начело с другаря Румен отново се доказват като абсолютни лицемери.

Лумпен, А защо да няма църковен ритуал? С какво ще попречи на пандемичните мерки?

Не знам, но има знаещи учени, които са наясно и налагат съответни мерки. И да питам, откога другарите, довчера все антихристи, ги сърби за религиозни ритуали? И това ако не е най-чиста проба другарско лицемерие, тогава какво е?

Няма как един лумпен да знае. Лумпенът прави само това, което му кажат да прави. Лумпенът не е нужно да знае.

Що за малоумни решения на това "правителство" против честването на национален празник ъ=там където се е решавало съществуването на България.

Поредната възможност президента да се изхрачи както винаги го е правил. Той май само това може да прави. За друго просто не става. Акъл се иска, а такъв при прост винтяга със зелени чопрапи много, ама много липсва. ОК, вдигна юмручето си и какво стана. Поведе яйчарите да омърсят София, но Бойко му се изсмя и изобщо не се трогна. Юмручето увисна като умрял мъжки полов орган. Отровното трио стана дуо и от нищото изскочи великата президентска любимка Мая общата. На това му казват мерзост по радевски.

В случая се изхрачи Кунчев.

ТОЗИ БАБИЕР ЩЕ СЧУПИ КАНТАРА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО СКОРО !! БАЩА И КАТО ЧЛЕН НА БКП Я ЗАБУТА ЗДРАВО НАВРЕМЕТО !! ТО И СЕСТРА И СЕ НАМЕСТИ ПОКРАИ НЕЯ !! ТРЯБВА ДА Е ПЕНСИОНЕРКА ВЕЧЕ ?? КЪДЕ СЕ ПЪЧИ И ТЯ !!!

Като се върне един ден при мен Почетния Председател/знаете ,че той беше тук преди 10.11.1989 г./първо ще трябва да декламира "Опълченците на Шипка".Докато не го научи - килия единочка.Бай ви Ставри е строг , но справедлив.

Кунчев е подлога на герб. Няма смисъл да се пъне. Да си гледа болните. Патриотите са на паметника!

Днес е 2-и. Предлагам да поспорят още един ден и така естествено ще отпадне нуждата от еднопосочно решение на тогова или оногова! Дето се казва, и вълкът цял, и агнето сито! Мъдър е нашият народ, ейййй! Но да не стане накрая бързата кучка планина повдига и сговорна дружина слепи ги ражда!

Защо сме такива бездушници ?

НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК 3 МАРТ НА ОТКРИТО НЕ.

"За" честванията на Шипка. Срам и позор за тези, които го възпрепятстват.

От герп, али боко бостан ибън кюрбиз баба и кризистният щаб.

от ГЕРБ не се посвениха да пипнат и 3-ти март, само и само да удрят по Президента. Страхът е голям ! Срамно е !

ами от безродници какво добро да чакаш! Пречи им националният празник , но на фона на растящи положителни и болни отвориха моловете , а сега и ресторантите. Пълни некадърници.

Денят,в който руската империя продаде България, не може да бъде национален празник, другари....

Що за безумие? В магазините и по заведенията се тъпчем, а на открито не може?!?!?!

Оправете си анкетата, отново може да се гласува неограничен брой пъти!

Това е умишлено, те печалят от кликове

Аз съм ЗА тържествата на 3 март

Естествено че ще са против Шипка при тези килограми !

Тея от "Щаба" нема ли да ми додат на мернико, па кат' зе'ем едно по дебело д'ръво па връти, връти... Па после ще пропеят друпа песен, да ги таковам у п...

И като се събудиш копитото ти цопнало в цукалото....а бе памперс посран,що не си гледаш старините,че само като се изкашлям до теб и ще ме съдят за убийство

В София ще има Митинг заря и поднасяне на венци ,а на Шипка се забранява защото преди това Президента Румен Радев обяви че ще отиди там.Същия номер му скроиха и 2020 година. СЗО казва ,че случаите на болни почват да се увеличават и веднага за последното денонощие болните се увеличиха у нас.

След тържествата на Шипка заразата плъзна в Габрово и района! Това е факт!

Забравяш, че Габрово е ГЕРБЕРСКА община. Ще плъзнат всякакви, социологически обосновани зарази. Ти, въобще вярваш ли на статистиката, която ти се подава всеки ден за Ковид ? Статистика ? Световен ХАОС !

Тя България е герберска и това ви е мъката комуноиди и така ще бъде до като не изчезнете от лицето на земята-за това ги избираме гробарите за да си свършат работата до край-понял?

На бунт! Аз отивам на Шипка!!!

Използват вируса като биберон, лигавник, изтривалка, запушалка, ибрик, тоалетна хартия и какво ли не. Понякога имам усещането че управляващите от цял свят са се наговорили да се държат като ненормалници или като онези които проравят "вирусните" боклуците и като намерят нещо си го прибират за да го ползват когато е необходимо. Показват си го през граница и когато е необходимо броят умрелите, когато оздравелите, а понякога всички останали. От другата страна гледат и виждат каквото им е удобно. Ако не беше този вирус, друга гадост щяха да си измислят в помощ на управлението ( ако може да се нарече така, без да се допусне грешка ). Явно е че това общество е болно и най-вече откъм главата. Либералната миризмата се усеща и е предпоставка за вируси.....дори и социялни. Много правят релации с инфлуенцата през миналият век, но забравят да кажат преди нея са били войните, а след него се е родил фашизма. Нали няма да ни върните там господа управляващи?

Много точно и прозорливо! Дали обаче някой ще го разбере?!

Само дето забрави, че фашизъм=комунизъм=див социализъм

а именно че фашизмът е див национал социализъм, които няма нищо общо нито с комунизма, нито със социализма като идейна основа и единствените им прилики са в управлението чрез налагане на диктатура!

Ха сега си прочети нахраченото пак и ако не вденеш каква ОГРОМНА ГЛУПОСТ си изтипосал значи и една мозъчна клетка нямаш

щаба са нелегитимен орган-,комисия от платени подлоги-не са назначени законно и не носят никаква отговорност за всичко което казват и правят срещу населението не трябна никой да ги слуша и да ги гледа ,но ни ги натрапват от всички телевизии постоянно ГАСИ ТЕЛЕВИЗОРА КАТО ГИ ВИДИШ!!!!!!!!!!!!

И тълпата, и управляващите празнуват на маса. Затова отварят кръчмите! На активните българи, които искат сами да определят съдбата си, им забраняват да се събират, даже и на Шипка!

Забраната за празненствата на Шипка стана с подписа на Кмета на Габрово от ГЕРБ! Защо изобщо споменавате НОЩ? Те не могат да им наредят, нямат такава власт! Това е политическо решение.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Да те изкопаем на маика ти в фърчилото тъпанар глупав

От коя партия е Кметът на Габрово?

Подведащо заглавие: гласувах "ЗА" тържествата на Шипка! дир-ът ми го отчита като подкрепа за ренегата от НОЩ-вите ...

От къде Гербавите събраха 23% подкрепа?

Аз съм за трябва да попитаме нашите редици и да правим нещата а и трите моят един от най-важните празници

НОЩ, ако не линчувани , поне трябва да бъдят осъдени. НЕ САМО СЪДЕНИ, А ОСЪДЕНИ!

Не разбрахте ли,че който се е хванал с този неморален екземпляр винаги е унижаван рано или късно.Как не се намери един достоен човек покрай този ИДИОТ.С какво ви заплашва това нищожество?Вижте го как сервилничи и трепери пред шефовете си,а тука си избива комплексите върху вас.

Или по точно казано - До не малка част от 80те % (по проф. Иво христов!) ЗНАЧИ, КРЪЧМИ И НОЩНИ БАРОВЕ - МОЖЕ, НО ОТБЕЛЯЗВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК (ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ) - НЕ МОЖЕ!!! ТОВА ГРАНИЧИ С НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!! Време е някои да се осъзнаят и да намалят слугинажа! Да помислят за момента, когато децата им ще ги запитат ЗАЩО?

А сега питай мама и тати ЗАЩО 3ти Март не се празнуваше 45 години. Чудо голямо нямало да има официални лица на Шипка. Още по-добре, тъкмо няма да развалят празника с демагогските си речи