За двама мои приятели... Милен и Деси

Девет въпроса, на които да отговорим, преди да отприщваме гнева си

Обратно в новината

Коментари - За двама мои приятели... Милен и Деси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деси , въпросният младеж е бил както знаеш със коктейл от наркотици, нищо не го оправдава бейби!!!

Абе ходи се гръмни бе кукувицо.

ТАЯ НАКРАЯ ЩЕ ИЗКАРА ТОЯ НАРКОМАН НЕВИНЕН ....

Тази е противна като гробищен червей, Да си прави реклама със смърта на човек. Гнусна гнида. Защо си мисли че, някой го интересува какво тя мисли ? Тази е пример за това как някой иска да се издигне до върха стъпквайки върху умрели хора !

жените с лек морал са танцували канкан в локалите и са радвали господата с определени услуги, но по улиците се движели с наведени от срам глави и били остракирани от доброто общество. Днес им дават трибуна, макар и виртуално.

Примерът, който дашая е меко казано неуместен. За кого са били добри тези времена - за жените ли, които са били смятани за низши същества? И какъв е този "морал", за който е ОК мъжете да се възползват от услугите на работещи жени, но да охулва същите тези жени? А относно писаниците на Деса-Поетеса: ми те всички престъпници са изкарвани "прекрасни хора, мили, възпитани, на мравката път струват", та що и тя да не се изока в тоя стил?

Деса Тенекето пак се насра и поста от фейса махна. Не й издържаха нервите.

Еврейски прийоми...

От жена с морала на Деса Тенекето акъл не искам. Не коментирам кой крив, кой прав, дразни ме характерното ѝ подмазване на хората с пари (спонсори?) и неуместния ПИАР, който, за пореден път, си прави за сметка на смъртта на обичани от обществото личности.

Стига с това дете бе, хора. Говорите за мъж на 22 години. Това, че не му е узряла гллавата, не го прави дете.

Да. За коктейл от наркотици и мощни джипове не е дете, а като се осере, веднага ни го презентират като добро и интелигентно палаво дете...Ми, като е дете, мама му като педагог, що не му е купила скейтборд, а му купила мощен джип да гази хората ? Ай, сиктир ! На 23 години не е никакво...дете. Децата са до 18 годишна възраст.

Рядка проява на двуличие и лицемерие. Господ да ни пази от такива "приятели".

Да помни пък номера на една от служебните колите от целия автомобилен парк на приятелката си ???? мнооого съмнително, много! и как видя точно номера на джипа ? коментарите по статията са твърде показателни. Можеш да се ориентираш кой кой е.

Според Десито Мъртвите приятели са по- малко пршятели от Живите спонсори. Морал???

Трябва да поискаме международно разследване на случая с Милен Цветков чрез петиция. Ройтерс съобщиха за смъртта му още на другия ден. Той е достатъчно известен навън.

Какво трябва да направим? Да подкрепим употребата на наркотици и алкохол за да защитаваме приятелите ви които останаха живи а пък мъртвия да изгние в гроба

Pisala e gluposti - vzela e stranata na vinovniq.

Браво на Деси Тенекеджиева. Браво за смелоста и да застане публично зад думите си. Прочетох коментарите по долу и искам да кажа няколко неща на написалите ги. Думите не са мои, де да бях толкова мъдър колкото авторите им. Но тези мъдрости ми помагат да остана човек. И ме предпазват от това да се превърна в озверяло за мъст животно, нечувствително за чужата болка, неуважаващо различното мнение. Животно сляпо тичащо към пропаста със стадото/тълпата/. „Който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък.“ – Предполагам всички заете кой го е казал. И още няколко цитата от Махатма Ганди: 1. Око за око и светът ще ослепее. Зъб за зъб и света ще е от беззъби. 2. Слабият никога не може да прости. Прошката е атрибут на силния. 3. Бедността е най-лошата форма на насилие. 4. Живей така, все едно ще умреш утре. Учи така, все едно ще живееш вечно. 5. Властта, основана на любов, е хиляда пъти по-ефективна и трайна от тази, произлизаща от страх от наказание.

Не СТАВА ВЪПРОС ЗА МЪСТ, А ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ. ОБЩЕСТВО БЕЗ СПРАВЕДЛИВОСТ Е ОБРЕЧЕНО НА УПАДЪК. ПРОШКА СЕ ДАВА САМО ВЪТРЕШНО В СЕБЕ СИ, ЗА ДА НЕ ТИ НОСИ НА ТЕБ САМИЯ ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ. ПРОШКА СЕ ДАВА ВЪНШНО, САМО КОГАТО ТИ Е ПОИСКАНА , ЗАЩОТО ТОВА ПРЕДПОЛАГА ПЪРВО - ОСЪЗНАВАНЕ НЯ ГРЕШКАТА.

Христос дава прошка по отношение на жена, хваната в ИЗНЕВЯРА. А Не за УБИЙСТВО. Кои сме ние, че да даваме прошка за Убийство?????

Достойно ли?!? Да се обърнеш като фурнаджийска лопата е достойно? Първо да плачеш за един "приятел" и да се гневиш на извършителя на убийството, а после, кога се окаже, че и той ти е "приятел" забравяш за умрелия и отиваш в защита на едни живи и здрави ВИНОВНИ хора.

Каква смелост? Тази не е и мишка, както пише, а е едно безгръбначно, което се гъне накъмкъдето е интереса.

За туй Деси явно има няколко истини за един и същ случай. Първо една истина, но после - А! - друга истина. Не знам какво си мисли, че прави, но мноооого, много се изложи /мекоказано/.

Решението е Едно и то е --Да гние до живот в затвора или да го пуснат, но да трепи съдии, прокурори и депутати по кръстовищата!!! Другото е само празни брътвежи на една богата фръцла!!!

Тази Тенекеджиева направи бизнес с паметта на съпруга си, фондацията и се подържа от спонсори. Явно нейната приятелка и е спонсор, защото може да се "омеша" с висшето общество - богати хора, принцове и принцеси... Та на Деси качеството и е, че е пробивна, печели пари и си е осигурила живот, който нямаше да има, ако не се беше оженила за Стоян.

По въпрос 1 - не ми се е случвало никога По въпрос 2 - в касата По въпрос 3 - нито веднъж По въпрос 4 - няма такава възможност По въпрос 5 - абсолютно По въпрос 6 - който, каквото си постеле, на такова си ляга По въпрос 7 - реферирам към отговор 6 По въпрос 8 - абсолютно По въпрос 9 - да, водил съм го и на гробища, и в затвора, за да види къде попадат този тип елементи Хайде със здраве!

По въпрос 9 и аз така си възпитавам детето. Да види и тъмната страна на живота. Какво има на гробището, в затвора, в психиатриите за лечение на наркомани, до къде водят наркотиците, липсата на самоконтрол, що е ценностна система и здрав разум, колко е важно да уважава другите и да се съобразява с тях, да бъде внимателен и възпитан, да внимава в картинката, защото някои грешки са непростими и необратими, да не наранява другите, защото следват рестрикции...И най вече, че е смъртен и че трябва да е Човек на първо място...Усещането за безсмъртие и безнаказаност води след себе си само зло...Усещането за Свръхчовек води до хляднокръвие, арогантност и бруталност в постъпките спрямо другите членове на обществото ни. Виждаме какво се случва и това стана ежедневие, а нас ни приканват да сме широкоскроени и да прощаваме на всякакви бездушни същества.

...Обществото трябва да прощава, когато: - убийците са ни приятели - когато имат по 3 виШи завършени - когато са взели по- малко от 5 наркотика Горко и тежко на такова тенекиено " общество".

Деси, няма как свестен човек да е дясната ръка на Миню Стайков. Даваш си много добре сметка, че тази е от клоаката на Държавна сигурност, нали? Точно и затова пишеш опрощаващи статии. Питам - ти Бог ли си или се изживяваш като Бог?? Прошка се дава само, когато ти е поискана. Защото това предполага Първо - Осъзнаване на гпешката. А това тук го няма.

Продажна жена си Деси...хем двулична..хем лукава хем с еврейска кръв....хем има нещо френско в теб Деси...в главата мязаш на Френски Ключ...

Коментарът Ви е възхитителен. Познавате достатъчно така наречената актриса. Явно е актриса и нищо повече.

Колко ли са й платили за това?

От моя инструктор през далечната 1986 г. запомних, че колата е оръжие и че сфетофар не се гони , тоест, намаляваш, а не натискаш газта. Колата е оръжие - може да убива - припомнете си го! Всичко, което не спазваме, трябва да означава предумишлено убийство...

Имал си добър инструктор. И моят ми ги казваше тези... Спомням си как ме чукаше по главата - къде бързаш, като свети зелено? )))

По- добре жива спонсорка, отколкото мъртъв приятел. Потрес!

Гатанка...Дървено човече.. в ъгъла скрито хвърля дървени стърготини...отговор Буратино си играе с пишката...а сестра му Деси Тенекеджиева дружелюбно го гледа ,и си чопли малкото носле...

Вместо "ЖУРНАЛИСТИТЕ" да почнат да търсят записи от камерите точно преди инцидента(от другите пресечки) или да търсят други доказателства,които ще помогнат на разследването,те се скъсаха да пускат платени статиики,с които съвсем нагло и неморално ни натрапват мнението,че едва ли не наркоманчето не било толкова виновно,че се надрусал с 100 вида наркотика!!! Няма истински журналисти в България вече,абсолютно всички ги интересуват пари или ги е страх да се опълчат на властта. ДИР-а много яко ми падна в очите вече-и тук има страшна цензура,триене на коментари и изобилие от платени статии.

Че коя е тази Деси Тенекеджиева??? Кифла някаква! Същата като прехвалената й приятелка Десислава???? Ако някой НАРКОМАН като Кристиян убие нейн близък или детето й, пак ли ще пее тази песен. Как не се срамува да пише тези неща??? НЕЩАСТНИЦА друго не мога да кажа, треперя от гняв и възмущение

Ако синът на приятелката и беше убил собственото и дете,случаят пак ли щеше да стане политически.пак ли щеше да разтяга стандартните локуми неизвестната на голяма част от народа застаряваща и неучастваща никъде Деси Тенекеджиева?

мога да направя само едно: да я заплюя тази...

Пародия, Тенекеджиева, пародия си... Да си беше мълчала, но явно ти се налага да се изявиш с новата си позиция. Срамно е, непочтено е.

Жалко е Десо..дяте на българин и украинска еврейка..жалко..е ..че си подайгъзица..Ветропоказателка...с кой е на власт с него си..но пък и има и веселост една..като те гледа човек казва..това е родна сестра на Буратино...

Аз ще отговоря на всички въпроси така: не, не съм и никой от моето обкръжение - деца, роднини, приятели не ги прави тези неща, Деси. И ДА,ДА - ако някой го направи, тои ще е виновен и не дай Боже убиец. Досега крепях добро мнение за теб, но вече не, за съжаление! Няма полувиновен, полуубиец - няма такова нещо! Да имаме достоинството да си признаваме грешките и да си носим последствията.

Какво умно и скромно дете е тоя надрусан П€D@Л?!?

Няма място за толкова емоции, има престъпление и трябва да има наказание. Човек на 22 години съвсем не е дете и много добре е знаел какво прави и какви ще са последиците.Има убит човек. Аз не бих обявила публично ,че прощавам , защото утре ще дойдат още много такива дечица на 22, друсани и с мощни коли , и ще убиват.А то вече и стана, от катастрофата с Милен до сега има още няколко катастрофи с дрогирани.Не прошка а силна обществена нетърпимост е нужна в момента

нищо чудно да излезе невинен тоя сбъркан сопол. досега няма никакви доказателства, че убиецът всъщност не е депутатския син. защо иначе ще бяга.

Малко са 15 години. До живот. Без обжалване.

Както знаете аз, като всяка "звезда" си имам своите спонсори и своите интереси. Интересите са ми най-важното за мен. Извинете ме, за меркалността ми, но какво да се прави, такава съм си. Когато научих новината, викам си, Край, толкова келепир от Миленчо, а сега, какво, една писта по-малко. Научавам за Деси, близка приятелка и спонсорка. Ама тя жива, финансовото кладенче още е тук. Как да откажа помощ, за да не ми спре финансовото поточе и от там. Какво има да избира: умрял, от който полза нямам и жив, от който и ползи пак ще имам. Как да откажа на агенцията да напиша една малка статия. Трябват пари за малдивите все пак, няма да е все карантина.

Деси Тенекеджиева според теб как обществото трябва да се защитим от такива надрусан наркомани по улиците, като синчето на твойта приятелко, ти предлагаш да му простим? Нали утре ще излезе следващия и ще мачка наред. Трябва справедлива присъда има жестоко убит човек, поне 15 години в затвора.

Не е лошо да слагате надпис "платено съобщение" при всяка поява на тая. Д. Тенекията не помръдва без пари. Превърна смъртта на мъжа си Камбарев в бизнес и проси, като цветарка с крадени от гробища цветя. Да го играеш филантроп с чужди пари е измама. А да си известен, щото си известен и за нищо не ставаш - значи си измамник.

Драга Вариния, защо се чудите за двете крайности. ... Срещат се две съученички, не са се виждали мноого години, приказки за работа, за мъже, за деца и едната споделя: -Имам дъщеря. Много случе на мъж -сутрин става приготвя закуската, носи и кафето и цигарите в леглото , облича внучето и го води в градината! Амаа синът не случи на жена -мързелива, непохватна. Сутрин той става прави закуската, носи и кафето и цигарите в леглото, тя се излежава...Облича внучето, води го в детската градина, а тя още не си е надигнала задника от леглото! Горкото момче....

Оставете детенцето на мира то е поело само ЧЕТИРИ наркотика,защото майка му е отговорна.А ако беше някой боклук.Нали Деси!

Ех деси...... чудя се, ако на мястото на Милен беше Йосиф дали щеше да пишеш същите дивотии.....

Тая пачавра може би е клатена в тоя джип, та така се е разчувствувала за съдбата на наркомана-убиец и свинята - майка с откраднатите еврофондове

моме, не ти ли идва на акъла защо някои си позволяват лекомислено да прегазват невинни хора с "обезопасените" си джипове-булдозери (мама се е погрижила за безопасността на детето!)? Защото са егоисти, дебелогъзници, готови заради кефа си да забравят, че хората около тях не са безлично стадо! И това са го научили от "образованите" си родители, които са им набили в главата тези принципи: с пари всичко се купува! За какви чувства и какво приятелство ми говориш? .. нали и ти си от същия "клуб по интереси" - и ти искаш да си като тях! Но.. винаги идва 'видов ден", макар, че не всеки може да го види! Да пази бог от такива "приятели"!

Ако нямаше смърт и то на известнта личност при ППТ-то щяха ли да се чувстват така уязвими! Не. Просто щяха да си мислят, че са богоизбрани и пракически ненаказуеми, защото парите им дават тази . Всеки може да доведе до такова ППТ с летален изход по редица причини. Но да вземеш голяма доза дрога, като имаш толкоз акъл и образование,колкото твърдят за младежа, че да знаеш какво причинява и да се качиш на кола посред булевард на София - това не е детинско, нито грешка - това е умисъл и самосъзнание за недосеаемост. За бедните и обезвластени българи - може би е така, но не и за космическата всевиждаща справедливост. Надменността е наказана по един ужасен начин и все пак не толкова черно за тяхното семейство - не умрял е младият надрусан юнак, а друг човек и щастиетов неговото семейство.

Всички тези въпроси са резонни, но мен ме възмущава факта, че Кристиан е шофирал яко дрогиран! Наистина, този факт се приема като предумишлено убийство! И е така....Шофираш надрусан и...един човек си отива....

Всички тези въпроси са резонни, но мен ме възмущава факта, че Кристиан е шофирал яко дрогиран! Наистина, този факт се приема като предумишлено убийство! И е така....Шофираш надрусан и...един човек си отива....

Пази боже от такива приятели като теб! Сигурно Милен се обръща в гроба!

Боже, опази ме от тенекиени приятели!