17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой ще плаща масрафа на дядката. Да му връчат сметката за да види, че му е по евтино да си плати паркинга в зоната.

Продал нивите селтака, купил 25-годишен немски кенеф и паре за зона нема...

за 2 лева синя зона е изгорено доста повече гориво. от това, което данъкоплатците плащат. та, обратна разписка за господина на достолепна възраст няма ли? или направо 12 месеца по 20 лева да му спирате от пенсията, да си плати сметката. отделно от това и за неправилното паркиране глоба. за тарикатлъка възраст няма.

TheBeast

Заради гяволизма е трябва от Пожарната да му връчат сметка за ваденето на колата от която да му стане лошо ! В други държави за такъв гяволизъм си плащаш скъпо !

❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ https://ja.cat/id398062

Дъртия педал е искал да мине тънко... Те ти сега ремонт на ламарините.

Викаш ти на 77 ще си богатаж безподробен

Надявам се, поне да не съм неграмотен като теб. Че като ти гледам правописа... мангал с втори незавършен клас би писал по-грамотно от теб.

Тази сутрин акото ми беше много твърдо и ме заболя като излизаше!

прости софиянци...

бая пловдивчани знам с софийски коли

Са някои.

Аз пък не мога да повярвам,че от 112 са се отзовали на сигнала,обикновено отговарят че не е тяхна работа. Преди месец при една буря се беше откъртил въздуховода на ресторанта под блока и ламарините опасно надвиснаха над паркинга...от 112 спокойно ни информираха,че могат да изпратят екип да обезопаси района с лента....любезно отказахме тъпото предложение и сами си решихме проблема

Ех, Ганьо, Ганьо, за лев и двайсет ще се затриеш.

Ами аз като го гледам направо се е наврял в чуждия двор.

да оправяш само съседката...

Човека и тебе може да те оправи. Къде си тръгнал с дупарата напред!