Южнокорейски военни стреляли предупредително срещу руски бойни самолети

Руски самолет напуснал района след предупреждението, но после се върнал пак за повторно нарушение. В зоната имало и китайски самолети

Обратно в новината

Коментари - Южнокорейски военни стреляли предупредително срещу руски бойни самолети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ГЪРЦИТЕ СА ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

Не ви интересува истината, а да си излеете простотията под сбъркано предадена статия.

А ГЪРЦИТЕ СА ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

А ГЪРЦИТЕ СА ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

А ГЪРЦИТЕ СА ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

А ГЪРЦИТЕ СА ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

Стреляли, ама на сън! От руското военно министерство твърдят две неща. Първо, че стрелба не е имало и второ, че ако руските самолети са се почувствали застрашени, са щели да отговорят по подобаващ начин. Какво означава второто; сещайте се сами! А за стрелба, за каквато говорят корейците се искат здрави панталонки. Не съм сигурен, че корейците ги имат!

Една туркиня с ф18 показа решителност пред руските полупримати. Помниш, нали?

японците смятат островите Токто (Такесима) за своя територия -имат териториален спор със сеул за въпросните острови. изпратили са протест до южна корея и русия. интересното е, че си траят относно китай - уж пребивавал по-рано (май преди 2 дни, а може би едновременно със самолетите на Япония, Ю Корея и РФ) в същото пространство.

А ГЪРЦИТЕ СА ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

А ГЪРЦИТЕ СА ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

А ГЪРЦИТЕ СА ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

А ГЪРЦИТЕ СА ЧЕРНИ ЕТИОПСКИ МАЛЯЦИ

Турция показа как се прави!

Stan Stan

Примитивничко. Както всичко, което излиза от южнокорейските "аганции". Да си спомним лакърдиите им за Сев. Корея. Наивност по азиатски.

ТРЯБВАЛО Е ДА ГО БУТНАТ. ЗА НАКАЗАНИЕ РУСИЯ ЩЕШЕ ДА ИМ ПОСТРОИ АЕЦ И ПОТОК))):

СЛУЧАЙНО ДА НЕ СА Ф16??? ЩО НЕ КАЗВАТЕ? ЩОТО МНОГО СЕ Е ИЗПЛАШИЛ РУСНАКА...

да се радва, че не са му го забили отзад!

"Нямало е никакъв «предупредителен огън» от страна на южнокорейски изтребители. Ако рууските летци биха почувствали заплаха за тяхната безопасност, отговорът е щял да последва светкавично". "Нямало е нарушение на въздушното пространство на СК. Извършван е планов полет над неутрални води." Има и още, но ме мързи. Отговорът е на ведомството на Шойгу.

В МО отбелязват, че в района на островите Токто (Такесима) към руските самолети са се доближили 2 южнокорейски изтребителя F-16, които са пресекли курса на Ту-95МС, създавайки заплаха за тяхната безопасност. Тези маневри са окачествени от МО на РФ като непрофесионали.

засега не открих нещо да пише за китайски самолети и за връщане. пише само за два стратгеичаске бомбардировача Ту-95МС зле сготвен фейк.

CNBC (САЩ) - ето го бомбастичното заглавие, за владеещите английски: South Korea fires hundreds of warning shots at Russian military plane

руски самолети бягат ДВА ПЪТИ от корейските... Добре че им сложиха огледала за задно виждане, че да виждат фронтовата линия :)))

МАЙ ПАК НЯКОЙ САМАЛЙОТ ЩЕ ДАДЕ ФИРА. ЩЕ ИМА УДАР В ГЪРБА И РАЗКАЛЯН ЗАДЕН ДВОР.

Затова най - добре като в бокова България - нямаш самолети значи не могат да ти свалят нищо.

Ей Петров има статия за Ким твоя вожд, изтървал си я!! Там комунизъма още го градят!! Бягай там.

Не виждам никъде в Интернет самото заявление на Южнокорейското министерство. Защото да ме извини Асощиейтед пресс, фейковите им новини станаха практика.

Защо Южнокорейското министерство да пуска изявление в интернет?? Това не име работата. А фейковете са основно в руската пропаганда, чети си сайт Вести да умреш от смях.

Как ще виждаш, след като е написано с йероглифи?

Американобългарите от Цалапица са много храбри пред компютъра. Не случайно България е единствената страна в Европа, която губи всички войни, в които участва.

Ха ха ха, ама как унищожаваме руските боклуци през ПСВ, че чак Русия капитулира на 3 март 18. Като чуят за ген. Иван Колев и руснаците са се насирали от страх!!

Щото българите бяха безсмъртни сигурно, 10 хиляди жертви за три дни, голямо унищожение няма що.

Абе Петров ти явно не си българин , така ли е троле??

Руснаците питат кой е този Колев?

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2(%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB)

Stan Stan

Балканската, най-важната, я спечелихме. С много. Но после немецът Фердинанд се оля от алчност и тъпотия.

Остатъците от Корея които се наричат Южна са всъщност зона с окупационна американска армия въоръжена до зъби готова да изпепепли тази територия в борба за световно господство. Това били "нормални" хора. Кои нормални хора ще търпят чужда армия в Родината си? Само васали като българи и корейици могат да се радват на унижощаването на страната си от американските си господари.

Тебе пак ли ти пуснаха интернет в лудницата? Върви при свободните идиоти в Северна Корея. Нормалните ти хора са още в концентрационни лагери.

Таа ли ти казаха в хоремага в село Славяново?

Само дето уж тази ЮЖНА КОРЕЯ има по голям БВП от русия ... И си живеят много по-добр еи богато... Така че нека си имат американска армия на територията...

Stan Stan

Самом дето това БВП заминава към щатските и японските компании. За корейците остават едни заплати и скотска работа. Както у нас.

Само дето това с банките нали си наясно че няма как да се случи. Това да не ти е западналата русия ...

Всеки враг на руските окупатори и терористи е наш български приятел.

Stan Stan

Всеки враг на нашите приятели е наш враг.

Помним как руският Су-24 изобщо не разбра, че турският Ф-16 е там докато не му заби една ракета в гъза!! Това ни казва практиката. Руснаците са като слепи котета.

ЩО НЕ СЕ ПРОБВАШ ЛИЧНО ТИ СРЕЩУ СУ-35

Има кой да се пробва срещу тая руска консерва, не се безпокой!! Дори Ф-16 блок 70 ще се справи лесно с него!! Ще е като да напляскаш бебе. Ха ха ха, Су-35 малко модернизиран руски боклук Су-27. И къде се е проявил този Су-35 в бой??

ТОВА НА СНИМКАТА Е Ф-35. ЩЕ ПОПИЛЕЕ ВСЕКИ ЕДИН РУСКИ САМОЛЕТ, ОЩЕ ПРЕДИ РУСКИЯ РАДАР ДА ГО Е ЗАСЕКЪЛ.

като видяха за първи път Ф 35 се кланят и молят за милост. Първо го взеха за НЛО-така пишеха руските медии :)))))

Су-35 е много добър да хвърля варелни бомби срещу невъоръжени сирийци!! Иначе може само да плаши гаргите, толкова е голям че всяка ракета го уцелва.

Намирисвам на нови руски вдовици и нови герой..ха.ха Руските вдовици ги утешаваме по нашето черноморие...ха.ха така привличаме руски туристки. Нямало такова нещо като български боздуган при джуджетата в Русия..ха.ха

Руснаците и китайците разбрали, че Ф-35 е там когато се е появил до крилото им и им казал да се разкарат.

Американски пилоти избягват да се приближават до руски изтребител. Може да им е за последно

Това кой те излъга?? Досега само руснаците се разбиват след такава среща.

на руските пилоти им е за последно....нали? ха.ха.ха Пример Ф 16 се опитват да свалят сирниците с С 300 близо до ИЛ 20 с 15 руснака.ИЛ 20 се е приближил за последно до Ф 16 и станал на тенекета..ха.ха

Да не замирише на пържени южнокорейци!

Ние, българите, сме на страната на Русия

Не ние българите, а вие, русофилистиците и национални предатели и безродници. Не само сте винаги на страната на чужда държава, но и майка си ще продадете за нея.

Продажници са психодесните

Психодесните започват деня с треви и екстази

Тц...тц....ем китайците им превземат Сибир, ем летят заедно....тц..тц....некой от тролския център няма ли да се изкаже по въпроса?

И къде е проблема? Китай, мое гълъбче гледат в бъдещето, не работят 1-2 години напред. Те и Хитлер и Сталин летяха заедно нали?? Боже колко сме наивни от БСП.

С туй барикадно мислене нямаш шанс срещу младичоци като нас. Антикомунистическа обсесия? Или не си млад, или баща ти те е зомбирал яко.

Ха ха, смотан комунист ми пише за барикадно мислене?

Не забравяйте, че новината е съчинена от южнокорейските медии. Не е било точно така, но и е имало провокация от руска и - забележете! - китайска страна. Между другото, всичко е станало около един архипелаг от малки островчета, за който ЮК и Япония спорят от години - японците ги претендират, макар формално да не са техни. Затуй и японската страна деликатно си мълчи и не плюе.

Руснаци и китайци не са забелязали, че по тях е стреляно

Да бе, даже не са забелязали и Ф-35 който е летял до тях!! И като го водели, че е там напълнили памперсите и избягали!!

Напротив, забелязали го и въпреки всичко продължили да си правят густото. Макар че бил невидим, че даже и стрелял...

Такива работи правят американските пилоти, когато видят руски самоолет

За американските пилоти руснаците са само жертви. Мишени от екрана. Руската работа в случая е само да мрат.

май скоро ще има втори Виетнам.

Психодесните в БГ изпаднаха в делириум от тази новинка

Сваляй алкашите, те от друго не разбират.

еничар, то само с приказки и гол еничарски гъС не става.....

Шо чакаш, плашливо насекомо? Давай!

Вчера Ким лично е инспектирал изпобването на мореходните качества на секретна севернокорейска подводница. Затова е и била цялата дандания - имало е руски Ту-141 за борба с вражески подводници, както междупрочем и два китайски изтребителя заедно с руснаците, но някои от агенциите се срамуват да ни го съобщят. А опасността е била американци и южняци да стрелят по севернокорейците, та затова се е наложило за всеки случай сигурността да се гарантира от руснаците и китайците.

И тебе кой те излъга бе?? Чел идиота някакви руски лъжи и дойде и нас да излъже!! Ха ха ха секретна?? И колко да е секретна като руснаци и китайци уж я охранявали? Това във сайта Вести ли го прочете??

Който следи новините и владее логическите и интуитивните връзки, всичко си намира и всичко разбира. Въпреки цензурата на либерасти като вас, нищо не остава скрито за оня, който си го може.

Ха ха ха, кои новини бе?? Руската пропаганда ли?

Айде отивай на плаж, че ни писна да злобееш тука от събалям.

Американските васали у нас се радват че имало още по васали на Америка от тях в Корея. Голяма гордост.

Руските подлоги у нас се радват, че руснаците са си изроди навсякъде!! . Голяма гордост.

По големи изроди от руските подлоги няма- всичките си пари дават на господарите и накрая пак с визи.

Пазене на територия, какво общо има с васалство Мунчо?

Чия територия тази окупирана от САЩ?

Тая територия е където живеят нормалните хора бе Петров, ти върви в Северна Корея. Там върви при ненормалниците като тебе. Върви да се кланяш на кюфтето.

Ти нормален човек ли си? Будиш само снизходителни усмивки с тролската си участ, заработвайки за жалките им центи.

Ха ха ха, смотан русофил ме пита дали съм нормален човек? Русофилите си мислят че са нормални?????? Ей , сега не сме 1980? Вече сме свободни от руското робство.

Остатъците от Корея на която са разоложени американски окупационни войски били територия с "нормални" хора? Кой нормален човек ще търпи

От руснаците освен мизерии и престъпления какво друго да се очаква? Винаги са били долни човечета.

Тежко ли ти е, горкият!

Трябваше както правят омериканците да влязат в Кив и да обесят Порошенко. Ама те лоши дори визи не сложиха

Това с влизането как щеше да стане при 40 милиона народ?? Щяха руските войски да бъдат смлени, те украинците също имат оръжия!! Те пробваха руснаците и като ги удариха с ГРАД и УРАГАН и Точка У и спряха да влизат повече. Доста руски боклук стана на тор. Ония 9те дето ги бяха пленили , само те останаха живи от батальона си.

Че то 1/5 от украинските граждани се считат за руснаци. На коя страна мислиш, че ще се бият? Тръгнат ли руснаците от пресичането на границата са в Киев за няколко часа.

С какво са стреляли от Ю. Корея ? С тапешници ???

оръжие.

На нито една руска дума не трябва да се вярва

Са стабилни. Имат огромна американска войска на територията. Имат оръжия. С тях шега не бива. Ако руснаците са нахални ще го разберат. На Китай едва ли биха посмели да свалят самолет.

Ако севернокорейците ги запукат с далекобойните оръдия, са си заминали за отрицателно време. Сеул е съвсем близо до тях. То май цялата Южна Корея е като град с малко зеленина.

САЩ ще иска ли война с Русия за да бъде смазана и изтрита? Мисли какво пишеш.

Пилотите са играли на ПИЛЕ, имали са бас - кой ще влезе и са си направили веселото !

Това: "наруава южнокорейското въздушно пространство" Не знам дали е същото като: "нарушили въздушната зона за идентификация" Може от недоразбрано да не е точна информацията.

явно пияни руснаци, те пък кога ли са били трезви де...

Дебил, прочети и затвори се. Най-пиещи нации в Европа според СЗО: Българи израсходвали 1,7 % (за БГ 1,2 млр.лв.)от общите разходи за алкохол (Евростат и нац статистика също) 1917.Средния показател за ЕС - 1,6% .За БГ 1,2 млр лв.за 3 млн. домакинства.15% на сто българи консумират ВСЕКИ ДЕН или няколко пъти седмично тоест 1 млн души.Средна възраст на подрастващи 13 години България се нарежда сред водещите нации, но първото място е само едно – за Литва Данните на 10-те

СЗО разчита на някой трезв да даде инфо, а в Русия няма такъв.

Само за справка че сега видях коментара ти - официални данни - https://blitz.bg/svyat/yuzhna-koreya-bie-rusiya-po-piene-na-alkokhol_news248650.html

Корти, има много РАЗЛИЧНИ данни, ако отвориш интернет но за официалнате се считат на СЗО.

Според доклада на Световната банка по БВП Южна корея е на 11 място, а русия на 13! Корея е на 109-о място по площ, а русия на първо! Корея е на 29-о място по население, русия на 9-о! Друго няма да кажа ;)

А България по всички тези показатели е на последн място. Повод за гордост за америкаобългарсите. И изтребителите и съветски, вярнодва, но има.

По население ли сме на последно място или по БВП? Или по територия? Или работното ти време в ДИР>БГ започна в 08:30?

Това не е до мястото, а по-добре сравнявай броя население. Южна Корея е 51 милиона. Русия 147 милиона. Макар че целият източноевропейски блок оглавява класациите по смъртност и само Лесото се е намърдало отгоре. В последно гледано първа по смъртност бе България, Втора Украйна, после така до примерно 12-то място Русия. Германия също имаше голяма смъртност.

СБ не е руска институция, за какво ги дрищиш тия фалшиви данни?

Американобългарите от Пробуда и други индустриализирани села с африканска чума по свинете разсъждават за световната политика.

е специалистката по чумата.

Кажи колко овце и кози умряха от чума и колко бяха убити?

А леля Цеца от Плевен - по апартаменти на ниски цени.

Звучи ми доста смешно всичко това! Като от зор или страх южнокорейците са натиснали спусъка!!! С една дума руснаците и китайците са доближили въздушното пространство на ЮКорея и те са се изплашили че ще ги превземат! Ххахахахахха смях !

Вместо да се хилиш, то чети повече история и ще разбереш, че подобни "шеги" водят до световни унищожителни конфликти ….

Особено ако почнеш да стреляш по руснаците...

Руски или севернокорейски?

Русия и Китай се побъзикали малко с корейците. Кво толкова?

Другия път ше вдигнат изтребител с жена пилот и после знаем какво ще се случи!

Какво ще се случи ли? Южна Корея ще стане пръв приятел на Русия. Питай Ердоган как стават нещата.