Юруш на евтинията: Българи превзеха Одрин, пазаруват всичко

Препарати за пране, лекарства в пъти по-евтини, дънките-10 лева бройката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ехеее, какви времена дойдоха. Ако Ципрас не беше се освестил навреме и в Гърция щеше да се пазарува така. Хайде почвайте да мърморите пак, че ровите в кофите и че от бай тошо по-хубаво няма.

Простотия българска . Сякаш пътуват до там с велосипеди.

Цитат: "..."Лекарствата са четири пъти по-малки цените. Болкоуспокояващо, което в България струва 8 лева, в Турция си го взехме около 1,20 лв." Марешкииии недей спа ами взимай пример бе :)

ти прай сметка до кое дъно сме ударили по тия наши земи че хората да пътуват стотици километри , да висят по границата за да спестят някоя друга стотинка

за Турция искат виза

Ама това не е дъното на кесията, а на празната глава. Те двете всъщност, са и взаимно свързани.

Хиперинфлацията си е същинска далавера

Простотията българска....Колко ще спестят, като сметнем бензина, 5-6 часовото чакане на границата, през което време от топлото време джуруляка, дето са го накупили, ще стане на зеленчукова супа. Ех, Ганьооооо, много си прост, Ганьооо. Непрекъснато те прекарват на едро, отнемат ти токлокова важни неща, но ти си по дребния келепирец, ако изобщо е келепирец.

Смешник, това от къде го чу бе :) няма никакви визи !

защо постоянно триете поста ми , че не ви изнася истината ли !

Юруш на селенията!

А с цигарите как е?Цена?И колко е разрешено да внеса?

Господине , за някои хора 100 - 200 лв са много пари , ако за Вас не са . Защо да не ида като само от лекарствата си за месец и стоките за домакинството спестявам 400 лв ? Течен препарат за пране персил - за една и съща разфасовка цена и нас 23лв , там 8лв Лекарства хепа мерц за месец у нас 180лв , там 110лв. Да изреждам ли още ? Много по евтино и КАЧЕСТВЕНО ! за 100 км даваш 10 лв за гориво , а спестяваш стотици ! И горивото е под 1 евро ! Защо плщете за това че се ходи на пазар до там , а не ЗАЩО У НАС СА БЕЗУМНО ВИСОКИ ЦЕНИТЕ.

За една седмица, турците си разпродадоха всичката залежала стока. И не само на българи - Турция в момента ИЗНАСЯ най- много стока в историята си.

В четвъртък пътувахме до Одрин, пазаруване дрехи,обувки за нас и децата и много други неща само от моловете. Общо от пазаруването спестихме около 350-400 лева, вкл. от кожен портфейл за съпруга ми го закупихме за 35лв. Зпри цена в София за 80 лв. Посетихме и Селимие джамия, музея към нея. За нас беше прекрасен ден, въпреки чакането на Лесово при връщането в България. Очаровани сме от обслужването .

За лекарства и аз бих отишъл тия нашите са големи изедници, такива високи цени в аптеките, ще духате супата, народа не издържа на мародерството ви вече!

Глупаци! Купете си лири, не стоки! Гроздето ще го изядете, лирите ще са у вас и един ден като скочи ще сте на кяр... Ама кой да мисли...

Ампулите поставяни на хората с туморни заболявания които у нас са по около 1000лв , там са около 200 ! Най елементарното - аспирина е 4 пъти по евтин от тук !

Прав си, мърша е, към която и ти принадлежиш. Съсипаха ви икономиката, съсипаха ви селското стопанство, здравеопазване, армия, образование, всичко. Мълчахте и сумтяхте като добитък, а не като народ. Ноооо, я сте чули, че някъде корнишона и патладжана са по-евтини, ооо, тогава ще прекосите и земното кълбо ако трябва. Смешници.

И в Румъния е по-евтино, в Сърбия и Македония също. Много стоки в Гърция, особено лекарствата са в пъти по-евтини, отколкото в България.

Цигари разрешават по две кутии на човек. Пълна перверзия, хората в дати фриито продават на стек. Унижението продължава на митническия пункт, претърсват колата за останалите 6 кутии цигари,ако сте например двама пътници в автомобила. Чувстваш се пълен боклук, унизен докрай.

Не беше много отдавна времето когато лирата пак "скочи" и всеки имащ я беше "милионер".

що не пробваш в корите на шофьорската врата да ги слагаш? Или в кората на тавана

Както и си мислех, истината е непосилна за масите..

Днес е много старателен администратор, трие наред, забравяйки, че има свобода на словото и ако няма цинизми и е извън темата, е против конституционното ни право да се изразяваме. Иначе защо въобще ручахме жабетата, когато някой анонимник, използва дейността си не по предназначение. Е такива престараващи се решават понякога съдбата на цяла система.

лошо нема, щом и продавача и купувача са си стиснали ръцете. На тебе къв ти е проблема?

ОЩЕ БОТЕВ И СЛАВЕЙКОВ СА ПИСАЛИ ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ МУТРИ СА НАЙ-АЛЧНИТЕ И НАЙ-МРЪСНИТЕ ДУШМАНИ НА НАРОДА .... НА КОГО МИСЛИТЕ ЧЕ СЕ Е КРЕПЯЛО 500 ГОДИНИ РОБСТВО .... ВСИЧКИ ДРУГИ НАРОДИ ОКОЛО НАС СА СЕ ОСВОБОДИЛИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО САМИ , А ЧОРБАДЖИ ГАНЬО БРОЯЛ ГРОШОВЕ И ЧУКАЛ РАЯТА :))

Нямам проблем, май ти имаш!

Това е само началото.Следват турските гастарбайтери в София и големите български градове. Гледайте Венецуела на МЪдуро, мислете за Турция на Ердоган.

писали са за тях, щото не са подозирали за твоето съществувание

Дрън дрън ярина. Ако Венецуела не беше нападната от ЦРУ, сега щеше да е в отлично състояние. Ама в Турция ЦРУ не пее. Мокри сънища на соросопитек, съдран от яд.

то някой кат ще става гастербайтер ще дойде в България ами не в Германия. Аде стига с приказките изпод шипковия храст. Па както всички знаем в Русия е сто пъти по-добре от Берлин. Та аз ако съм търски гастербайтер направо за Коми отивам

Тайпи не се коси! Нали поне таксичаджиите убеди да "горят" долари.

май мина, сега сме август

Ех, безпросветен и невеж българино, давай си парите в Турция, с ДДС то има да се финансира армията им. Не се бори за България. Малки хора.

Пазар. Патриотизъм, патриотизъм, ама сиренето е с пари.

Криво му е ,всички почиват и се забавляват,а той/тя трябва да чете “мъдри”слова.

турция и качество- смеххх на времето цели автобуси с руснаци румънци и булгаристанци влачеха т,н стоки и яко помпаха дребната търговия...турците с боклуци си вдигнаха стандарта. балатумните маратонки и ел инструменти дето и китаец ще го е срам да направи толкоз .

Не се прави на интересен, соросов дудук. Впрочем, може и да не си разбрал, с толкоз мозък...

я да видим колко те бива в блокирането :) А жалбата утре адвокатите ще я пуснат все пак ! ЦЕНЗУРА !

като си дала и Г@з мноо си на кяр даже

Сириньето неандертал, сириньето. Дребни души, робски

а тука да ги даваме на митьо очите и подобни на него ли дето изнасят парите в швейцарски банки и офшорки,дето ни крадат парите директно от балкона или банките КТБ 3млрд ????

Глупак

Абе шматка, това не са банкери, а хора които отиват на пазар... да си напълнят хладилника или да купят 2 ката дрехи. За какво са им тия лири?

Ко?1

Ввест да се засилят с автобусите пред парламента, към Одрин се юрнали!

Ами тъй. Ние храним европейски съюз.

Т.нар. " ампули за тумор" там са по 500 Евро,а в Австрия по 200 Евро-купувала съм!

От Бургас до Лозенград има велопътека. Не буквална, но велоклубовете от Бургас си правят кирии.