Юристката на Ружа Игнатова е екстрадирана в САЩ заради "OneCoin", грозят я 40 г. затвор

Ирина Дилкинска е обвинена в заговор за извършване на измама и в заговор за пране на пари и може да получи до 40 г. затвор

Обратно в новината

Коментари - Юристката на Ружа Игнатова е екстрадирана в САЩ заради "OneCoin", грозят я 40 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво !!! Една КРАСИВА новина !!!!!!!!!!!!!!!

Заради "крипто парите" все по често ще чуваме за фалити на банки.Идеята да достигнеш определен капитал с крипто пари и после да се трансферират до нормална парична валута (долар,Евро,лири ,лев ако щете) само по себе си е измама.Криптото без произвоствена стойност зад гърба си,се намесва в банковия пазар.Къде е принадената стойност даже според Маркс.

Гешев защо случайно не се е намесил?

Това трябва да се промени. Не може български граждани да се предават на други държави! Хеле па на тия кравари от сащ

Таз нали беше умряла бе ? Пък после Руските телевизии дезинформирали ...

Дайте и мафията на Америка.

Тази точно им я даваме на драго сърце. Да търка женските затвори в щатите 40 години и като излезе ще е на 80г. и ще си гледа спокойно старините в някое българско селце.

И хайде кажете ми което от всичко онова, което ви казах още преди едно 10 години не се сбъдна... Казах ли аз, че Ружа е в САЩ?!!??! Ами в САЩ е! Казах ли аз, че Дилкинска ще се окаже мозъкът?!!?? Еми, мозъкът е! Ами като има нещо такова другия път, питайте хората като мене, които имат силен международен опит, а не като вас, завряни в люлинската панелка, които не сте виждали нищо по-западно от Пирот... (един път, за няколко часа, само на пазар...).

На мен ми звучи повече на политическа затворничка. Май имаме и едни политици, където откраднаха руски пари чрез КТБ, май трябва да ги предат на русия, ама не се прави.

Хайде стига с тия глупости, никога не е имало и няма криптовалута OneCoin. Фирмата си беше пирамида за наивници.

САЩ предават ли техни граждани на български съд? Пак ли се проявяват гъзолизците?

Едни слуги на дистанционно!

причината: поводът е да има СВОБОДА да се носят парите на флашка: без сметки, без декларации за произход, без проверка от данъчни и държавни институции, без запор от съд и съдия изпълнител, без деклариране на минтица и летища и т.н. Идеята за свобода от банките е влудяваща всяко едно правителство: от САЩ през Русия до Китай... А сега си плащайте таксите и комисионните на банките и им благодарете!, когато Ви докладват и таковат с Вас!

Бахти колонията сме. Американските окупатори биха ли предали техен гражданин на България?

Абе има ли нормални хора останали в тая държва?? Докога че слугуваме на тия боклуци ??

От ФАЩ колко престъпници са ни върнали?

Зеро :)

Другите държави съдят собствените си граждани и ги изискват в къщи. Ние ги предаваме навън. Мнооого интересно! Един въпрос - ние държава ли сме?

Леле колко си умен бате, повдогни си дюшека, виж може да има биткойни отдолу.

Този сайт е посещаван от най-изтъкнатите юристи и политолози на България. Високи познания както в областта на политиката, така и на международното право. Удоволствие е от една година да ви чета и даде уча от ратан разхвърлените високи знания.

"Понци схема" означава измамен бизнес тип "пирамида".

План от Злият.

Рай за наркотрафикантите :)

А, що, бе! Съдете си я тук!. Максимум условна.

Не е ли редно първо да бъде съдена у нас, по българските закони, да си излежи присъдата и чак тогава да решаваме дали я даваме на говедарите?

Липсват ми комиците :)

Браво на иранския народ :)

Окупирана американска територия сме

И Одеса!

Тази има типично български имена. Ама защо не сте ѝ дали снимка. Някоя украинка ще е на която Кристалина Георгиева ще даде 15 милиарда $.

И Херо доволно поглажда Мустак :)

България е колония..от 600 год..

Грешиш - русофилка е

Защо така си защитаваме българските граждани? Някаква държава иска и ние веднага екстрадираме...

Излежала си е тук присъдата = 0 дена и са е ред на краварите.

Скоро английския ще е официален,после турския и циганския..Ще има английски имена ..и негърски..

Не е веднага - 2...3 години минават обикновенно

яко ток и скъпо "железо"...

Те са си там. Гледам ги. Не ми се свидят 78 стотинки месечно.

Има и още един софийски адвокат-финансист, дето и въртеше далаверите на тая. Мисля, че емил се казваше.

В много дълбоко заблуждение си. Половината Сибир вече говори китайски. Скоро и по целия свят...

Ако си бяха крали само в БГ, нямаше кой да ги пипне, най много условна присъда. Ама пуста алчност, да идат да крадат зад океана... Сега ще и се строи дъвката с щатския затвор

Само идиот би защитавал крадец!

Фалит на банките и то със знанието на ФЕД - ама то таковата, онаковата.., че и оня кретен с деменцията ще обяснява, че всеки сам си поемал риска.. FTX вместо да ги разкостят и оня пройдоха Бекмън вместо да е на топло вече.. си е у тях. Че и пред комисията не го пускнаха сакън да не каже кои бяха политиците в тая игричка.. И отведнъж, Ружа цигането стана техният най-зъл враг.. Не защото нашите мафиоти заедно с техните осребриха тая измама и я ликвидираха, ами защото трябва да се отчита дейност. пък и да кажат че те са нъмбър уан.

Хайде точно ти да не ми казваш какво точно да правя, защото по всичко личи, че аз много добре си знам как да си управлявам живота, фирмата и бизнеса... Ти си този, които май има нужда от това да направи нещо различно от това да лежи по цял ден на леглото... И да знаеш, държавата всъщност, не ти е толкова длъжна, колкото си мислиш..

В България престъпниците не ги съдят и не влизат в затвора. В България няма правосъдие.

Добре е станало, каквото заслужава нека си го получи. В България само щяха а я смъмрят и най много изключат от адвокатската колегия..

Плюете американците , но там законите и присъдите са 'БЕТОН' !

Добре, че има екстрадация, че е с родната съдебна система престъпленията в огромни размери се разминават със смешни присъди. Така поне престъпниците си получават заслуженото.

ВЛИЗАМ Д В ДИР БГ .. И ПОЛУЧАВАМ ФАЙЛ С ВИРУС ...