Юрий Асланов пред Dir.bg: Управляващите се страхуват от служебен кабинет на президента

Може би е дошъл моментът за мажоритарна система - тогава всеки ще може свободно да се пазари и договаря, коментира социологът

Обратно в новината

Коментари - Юрий Асланов пред Dir.bg: Управляващите се страхуват от служебен кабинет на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шубе ги е че ще лъснат всичките им далавери, защото служебния кабинет ще е от истински професионалисти и ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ и няма да позволи повече извращения с Българският народ! Ген. Радев, в ВАС сме!

Интересно, че и предишните управляващи се страхуваха от служебен кабинет. Явно само Радев е читав.

Управляващите се страхували... Кабинет на БСП, ДБ и ПП е без реално скорошно ограничение във времето. Нови служебни недоразумения на Радев са ограничени във времето. По останалите показатели са еднакво вредни.

То цялата държава се страхува от служебен кабинет на Решетников..... Радев, де.. обърках се......

миналата година служебния кабинет не беше ли от същите тез нефелни харвадрчета дето си мислиха, че държава се управлява като фирма? Радев и тези недоучилите с по 6 дипломи са един дол дренки, чужда агентура.

Крайно време е президентът да вземе нещата в свои ръце и да изпълни задачите, за които беше поставен на този пост! Не е моментът да си играем на парламент и правителства, трябва незабавно да се започне процедура по излизане на България от НАТО и да се възстановят приятелските отношения с Майка Русия!

бееее ватник вмирисан... стархуваме се че ще ни дърпате към блатото... от 30тина години нямаме такъв пробив да се измъкнем от под миризиливия ви ботуш и алчните болшевишки ръчички....

Като му дях малкото име, ми стана ясно, че е кремълски високоточен трол.

да не ис измислил машина на времто нещо бе вата... безаналогова сигурно... ако Русия ни е майка... знаиче мащеха... биологичната майка не може да епо-млада от теб със стотици години особено... баси откъде ви изкопават толкова неуки...

Заминавай си при майка ти

Долу ПП, долу Кирил Петков и неговата шайка! Лъжци, некадърници, прелюбодейци!

Проблема е бил си остава , че нямаме политическа класа ! Затова всички политик в бг може да бъде купен !

Да забравим кой докара Кирчо и кокорчо. Щото преди Радев да ги пробута и да им направи всеобхватна реклама кой беше чувал за тях? Всъщност ако не беше Радев да обяснява колко са добри колко са честни колко са способни кой въобще щеше да гласува за тия абсолютно непознати на никого хора??????? По същия начин сега пак Радев ни пробутва Янев. Щото кирето много бързо се изчерпа пък и не го слуша нещо напоследък.

прелюбодейци ахахабабабабхахахаха аххахахахахахахха

Ами то хората вече се страхуват от всеки кабинет и от всички в парламента! То бива простотия, то може и доза тъпотия...., ама чак толкова! Служебен/редовен все са наредени с презрени, платени идиоти обслужващи лични и чужди интереси.... Малко пресилено е страх, но безпокойството за бъдещето ба децата ни има, ние се нагледахме на всичко, е оцеляхме въпреки тях....!

Полубрат на Станишев!

Мале тоя президента излезна Голем Играч, продаде България по най-продънената еничарска схема до сега. С един удар надмина предишният сложен за "оператор" от ДС Масончетата Тиквун Еднокнижников. На всичкото отгоре по неведоми обстоятелства минава за Русофил. Необясним процес но масите в Булгаристан са тотално изпилени мозъци и влак да ги удари ще търсят Баба Ванга да им обясни проблема. Яко спите. Ма хак да ви е. Явно няма друга по-продънена държава от тази, да бъде хвърлена в полит-коректният експеримент за запалване на Трета Световна от Давоските милиардери. Сто пъти ви се каза, информацията е публична, Шваб се похвали на целият свят, че е "пенетрирал" световните правителства. Повече от половината "оператори" в публичното пространство са директно написани на сайта им за "млади лидери", едни гейове и лизбийки мачкат конституции и права на граждани световно. Но не. Русия е корена на злото, щото има ресурси и как се осмелява да им слага цена с която да печели? Не ги е срам. Трябва безплатно да ги дават тия неща на Англо-саксонските копои. Нали? От там каквито и бози да ви дрискат в главите медиите, не може да се скрие факта, че всяко решение на пасмината сложена от Радев да ни съсипва няма нищо общо с интересите на България, нито икономически, нито политически. Няма логика, след Ковид кризата при свалени икономически показатели, смело и безотговорно да се вземат решения гарантиращи спад на икономическите процеси, фалиране на малкият и средният бизнес, поскъпване на ресурсите и тотална демагогия водеща към евентуален конфликт с държава въоражена до зъби с ядрено оръжия. Това нещо няма никаква реална логика. Особено като се добавят към микса и други факти от типа на: 10 Американски бази, в които нямме идея и право да знаем какво се случва. Рекодрната смъртност още преди Ковид вълната. Липсата на наказуемост и гигантската корупция. Липсата на земеделие. И т.н. Единственият видим извод, който можем рационално да направим е, че България е Бананова Република, поддържата с външно финансиране точно както беше Украйна. От там излиза евентуален отговор на въпроса: Защо няма нито един политик в затвора за 33 години преход?

Служебен кабинет с Кирчо и кокорчо помниш ли:)))) Или това е забранено да се споменава? Ами той Рашков например си е министър на вътрешните работи още от първия служебен кабинет:)))) И какво свършиха всичките тия служебни кабинети както и новите честни и почтени??? Като вляза в магазина и като си погледна сметката за ток гледам страхотна работа са свършили.

РЕДАКТОРА ТРИЕ УСЪРДНО, ТА ПАК ДА ПИТАМ - КАКВА Е ТАЗИ КРЕМЪЛСКА ПОДЛОГА ?! КОЛКО ПЛАТИХА НА ТОЗИ СМЕШЕН САЙТ ДА РАЗПРОСТРАНЯВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, ВНУШЕНИЯ И ЛЪЖИ ?

Никой не е карал хората да гласуват за тях ! Всеки сам си преценява всеки колко струва ! Радев не е виновен !

30 години в блатото ви държат вашите идоли от САЩ, ЕС, НАТО, ЦРУ, Америка за България и т.н. Нищо лично към вас/нас, просто ние за тях сме просто начин и стратегия, през който те да минат транзит към същинските си цели. На никой на запад не му пука за вас, роби. Западът се възползва от вас, ама не щем и ние да сме част от тази срамна и жалка ваша съдба. Емигрирайте и ходете там да робствате.

Пълен с цитати от сайтове за световна конспирация. Само не разбрах къде слагаш рептилиите В цялата схема?

Да, ама нашият татко е САЩ и той ще еве теб и твоята майка Русия!

с Адаша сме типични руснаци, използват те и после пътя.. към гробището.

Не беше ли Радев дето ги назначи в първото служебно правителство? Не беше ли Радев дето непрекъснато обясняваше колко били умни колко били честни и как ни трябва ли повече такива хора като тях? Не беше ли Радев дето проведе цялата предизборна кампания на тия двамата? Не беше ли именно Радев дето положи неистови усилия да създаде тая ламя 4 глава??????

За теб пролюбодействието може и да е смешно, но повечето хора вярват в светостта на брака. Вие, джендърите, сте ясни на нормалните хора, не ставате за нищо.

Управляващите чакат днес или най-късно утре правителството на РСМ да подпише двустранния протол с България и България да свали ветото. След като това бъде направено и работата е свършена правителството и парламента си заминават. В момента се протака само защото в РСМ има забавяне и Кирил Петков трябва да е сигурен, че е изпълнил поръчката преди да си тръгне.

Оромна статия - а няма кой да чете толкова кремълска пропаганда ;))

Опитай малко по-сериозно да се напънеш с тази "опорка". Всичко, което не желаете да осъзнаете го слагате в категория "конспирация". Много станаха осъществените "конспирации" в последните години. Ма това се пропуска да се отбележи. И точно заради това се прави Голямото Зануляване. Малцината с рационално мислене да бъдат дискредитирани и контролирани през програмата за Социален Рейтинг. Ма давайте смело, бутайте метавърса на трансхуманистичните си господари. Не ви трябва реалност, трябват ви кухи рекламни фрази и заучени пропагандни модели. Така е по-лесно и се чувствате част от нещо "голямо" и "успешно".

Юрий Асланов Роден на 18 юли 1951 г. във Варна. Завършил икономика в гр. София и социология в гр. Москва. Няма как да приема като чиста монета мнение на “българин” дето е учил в Москва преди 89-та. Няма как да приема насериозно политически мнение на човек дето е в пенсионна възраст от няколко години и му остава по-малко от година живот, статистически (средна продължителност на живота на мъжете в Татковината е 72!) На #кой май много му е намалява резервнатя скамейка от “инфлуенсъри” щом прибегна да тоя нафталин…

Това важи за САЩ и западния свят, не обърквай аудиторията, робе!

Тези с руските имена не трябва ли да се депортират към Сибир? Разни юриевци, мургини, волгиновци?

И този е руските агенти, около Руменчо Радков. Завършил в Москва, фамилия Асланов = перем едни руслямски пари.

Президентът се е обградил с верни на Москва люде, които му дърпат конците. Сега се включва и този руски възпитаник Асланов, завършил социология в Москва. Радев едно говори пред европейските ни партньори, друго пред болшевишкия електорат в България. Не познавам някой с европейско мислене да не го е страх от служебен кабинет, назначен от този президент, кланящ се на Путин.

Мажоритарни избори означава гласуване за циркаджии като Слави, Волен Сидеров, Бойко Борисов, Кирил Петков ... На мажоритарен вот се гласува за най-силно крещящия, за най-големите мускули или цици, най-красивата усмивка, най-добре лъжещия ... Когато мажоритарният кандидат се провали, няма от кого да търсиш отговорност. Дори да го разстреляш, това не е урок за следващите, защото те си мислят, че на тях ще им се размине. Всеки политик вярва, че не е като другите. По-добре обаче да го контролират съпартийците му, защото ако прави глупости, завлича и тях. Партиите имат ИДЕОЛОГИЯ (или поне трябва да имат), която определя посоката на политиката, която ще водат. Ако не се придържат към нея, избирателите се отдръпват от тази политическа сила и я пращат на бунището. Партиите не съществуват за един мандат силата им е в поддържането на принципите от тяхната идеология. Това дава предвидимост и когато гласуваш знаеш какво следва. Ако се държат базпринципно, изчезват от политическата сцена. Затова ПРОПОРЦИОНАЛНАТА сестема е по-добра он мажоритарната!

Ккаво е това шубе от 2 месеца служебен кабинет?

а мнението на Кирил мазния лъжец и подмазвач и Асен човекоподобното, тяхното мнение и действия как ти се виждат. Те нали са Харвардци, на тях може ли се вярва. сподели да чуем?

А си тръгна насран. Та така този господин и неговия началник.

Повечето със закърнели сексуални функции преди 20 години, т.е. 80 годишни индивиди в своя терминален край.

Проблемът с Волгин е, че се е родил като Петър Петров Георгиев. Смятай колко му е промит мозъка, че да приеме фамилията Волгин.

Защо забрави за царя, че той е водещ лъжец и манипулатор от българската политика в последните години?

Поредната пета колона! Заплахи, заплахи ..............!

Хайде да ми посочиш кои са американските бази собственост на българската държава на българска територия? Или може би викаш в измислената вселена дето живееш всеки има свободен достъп до военна база? Ето ти първата малоумна твоя приказка. Путин публично заяви че иска да възстановява Съветския съюз-Ама някой друг искал да се конфронтира с Русия дето напада съседни държави. Ето ти втората твоя малоумна приказка. И само като видя как непрекъснато цитираш изкуфелия и с ментални проблеми шваб ми става ясно докъде си стигнал. Я сега кажи и за чиповете във ваксините и 5G.

Дир.Ру отново е публикувала масковска прапаганда. Браво, другари!

Руско първо име с турско фамилно. Ама как са ги забърквали комунистите само за да угодят на партията и да вземат някое апартаменти.

Сами трябва да си тръгнат, защото там е рай, а тук гнил капитализъм. Обаче се натискат в ЕС и европейски валути, никой не кара Лада и не е обърнал заплатата в рублЕЙ ;))

Президентът се оказа наистина московска пионка. Червен задник, обут в натовска панталони.

Оставка! Съд! Затвор!

Айде няма нужда от мажоритарна система!!!!

направо да го направим цар другаря Радев, тъй ли? Да, ама не! Да, ама не! Ако сега беше тук покойния Петко Бочаров, мир на праха му, какво ли щеше да каже за това безумие - да се управлява със служебен кабинет??? Това означава, без извинение, един скопен кабинет, импотентен, без никаква политика, на пряко подчинение на царя, тоест императора, така де, президента исках да кажа, все тая!!! България е парламентарна република, и за разлика от много други държави като САЩ, Франция и Русия президентът има по-скоро декоративна власт отколкото реална!!! В Конституцията на Република България е записано че народът е суверенът, а Народното Събрание избрано от този народ представлява него и върховната власт!!! Тоест, нашите избранници, депутатите са върховната власт, а не президента, още по-малко някакво немощно служебно правителство, чиято роля се изчерпва с това да подготви предсрочни избори... Няма как да промениш конституцията, товарищ Юрий, или как е по-правилно да те наричам, Асланъ аркадаш???