Коментари - ЮНЕСКО ще подкрепи създаването в България на Международен институт за устойчиви технологии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

технологии ,на нищо-правенето...

и технологии?А,стига бе!

Искам да подкрепя създаването в българия на международен институт за устойчиво лечение на рака! Тогава всички въпроси за финансиране ще звучат по съвсем различен начин.

Гледам снимката, Одри сияе, очите й светят, погледът й излъчва възхита и доволство от близостта с мъжа пред нея! Г-н Радев е дявлито усмихнат и уверен в чара си! Питам се, защо брачните окови възпират порива на любовта от пръв поглед, грях ли е да се даде воля на чувствата !

Институт за полупроводници, институт за микроелектроника, институт за космически иследвания и сега хоп ...институт за устойчиви технологии . Ученото си е учено, само не мога да разбера защо физкултурници и военни управлява държавата.

един,който мяза на фатмака!

Институт за полупроводници вече имахме, сега е ред да създадем и Институт за цели проводници!

САЙ ВОНИ КАТО СМЪРДЯЩИЯТ ПРЕЗИДЕНСКИ ПЛЪХ.

тук ти можеш да пишеш на воля, а аз да ти чета глупостите! благодари на този сайт!

е ние си имаме достатъчно капацитети по НИЩОПРАВЕНЕ , сега ще ги обединяват в институт за да се развиват устойчиво

Кой е по голям простак - президентът или министър председателят?

ТОЗИ,КОЙТО ПИТА...

те са едни от нас! И Вие сте един от нас, нали? Или сте извънземен господине?

при нас само лъжите и мизерията са устойчиви!

А Ирина Бокова къде е? Нещо не се чува много за нея...

Що за простотия е това?

Фатмака и бсп да обяснят сак ша ги подкрепим финансово. Спомням си ка грачеха кога пожарникаря обеща да подкрепи катедралата. Ай фатмак от роклите и вояжште на женка ти ли ще икомисаш

румене, взимай я тая, по е добра от Деса, а и те гледа с ищах.

"Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май" Няма ли да е достатъчно да празнуваме "Деня на просветата и културата". Славянска писменост? Ясно е, че кирилицата не може да се определи като славянска, защото голяма част от народите не я ползват чехи, поляци ... исторически полза няма. Сегрегация и ненужни формални технически затруднения. Това никога не е било добре за културното ни развитие. Ако ще празнуваме културата и просветата няма нужда да се ограничаваме. Прекалено малки сме за да игнорираме света и Йовков и Ботев можеха да пишат без кирилица без да се загуби нищо. Имаме един национален празник на 2 май това е достатъчно национализъм. А да нямаме го този ден имаме 3 март.

Тоя селчо какво се прави на кавалер на тая снимка ,каква гушка е пуснал направо ме е гнус да го гледам.

С външния вид съм се примирил. С Цачева нямаше да е по добре.

Цачева щеше да е определено по-добре или с който и да е друг + това тя си е пич а тоя ..... :)

ЦАЧЕВА е страхотен юрист...зане, че има закони...

Всичкото НПО-та станаха "институти". Някой са дори "тръстове". :-)

Защо го избрахте тоя?

е ушанка :)

голема фирма, малко пари...ЮНЕСКО не е това, което беше преди 10-15 години. Лежи на стара слава.

ше делнем със скиорчето неколко стотин!

Тази организация е комунистическо и проруско гнездо още от времето, когато Ирина Бокова я беше яхнала, затова Америка я напусна, а Радев прави гаф като кани тази червена кокошка.

И ЗНАЕ ЛИ КАКВО ПРАВИ И ЗА КОГО ГО ПРАВИ ???РОБОКОП???.......

Абе през колайдера не моеж ли да ги пуснем Цацата и Пеевски да се сблъскат да видим какво ще стане ?

24 май - деня в който някой е решил да празнува деня в който някакви гърци решили че има нужда от трета азбука в европа, която да се ползва само от един етнос. Ако не ни бяха подхлъзнали щяхме да можем да четем Платон в оригинал.

Една полза от кирилицата някой да има като пример? Kakyv bi bil problemyt da polzvame latinica?

е в неизкоренимата ти простотия...

Вместо в книжовната школа в Преслав да преписват гръцки и латински ръкописи можеха да свършат нещо смислено.

Иначе можели да я наричаме източно европейска азбука .. поне от писменоста и културата да го разкараме това робско клеймо.

Този, така наречен президен е цар по нищоговорене и бръщолевици, ама нищо конкретно!?!? Вече тотално изпревари Станишката по "говориш и нищо не казваш"

Царе по съсипване на България са Кобургите, Цанковци и Филовци. Президентът, избран от 2 милиона души

и то циганета.И пенсионери мечтаещи за комунизма

Прекрасно е, че човек със скромно потекло, имотно състояние и интелект може да стане президент въпреки външния си вид и липсата на приложим опит. България е страната на неограничените възможности. Иначе, за хората, които не могат да направят разлика в класата на хора като Филов и Цанков (да не говорим за Кобургите) съпоставени с Румбата изпитвам само съжаление.

С толкова малко думи толкова много казано

Станишката въведе плооския данък, за което съм му благодарен - лява партия да прокара дясна политика.

а дали на тази французойка с еврейскомарокански произход някой и е казал, че паричките в България не ги раздава президента? явно не, защото с голяма надежда го гледа, милата!

Единствената устойчива технология в България е размножаване на цигани и турци в особенно опасни размери При един роден българин се раждат 20цигани и 10турци

А знае ли се вече колко ще трябва да платим за да кажат "конграчулешйънс" и на президента?

Чета заглавието: 1.Някой "подкрепя" да става нещо означава,че е съгласно това да стане. 2.Вижда се кой финансира това създаване на нещото. 3.По логиката - "който плаща той поръчва музиката" е ясен и резултата от това нещо. 4.За какво ще се ползва това нещо - пак тоя дето е платил ще каже.

PEYTSCH

Колкото президента е козметичка, толкова и Юнеско е инвеститор в устойчивите технологии...Освен картички за Коледа друго не правят. Радев ще рисува ли картичка ?

Леле, довечера Деса как ще шамари Руци къде си чуква срещи с Одриту, чехъла тесен ще му се види :-)

1xbet зеркало скачать приложение на андроид . . > . = . - . . & : > . + . ^ . . ) . < . < . + " . рабочее зеркало 1xbet скачать бесплатно ! # . . 1xbet зеркало скачать на андроид мобильная @ > < % ! * - . . . > . \ : " & \ % < ( + % >

Фатмака почна да разбира и от технологии, техноимпексова го е светнала :)

Всеки натовски фатмак, но летец е повече от всички псевдо-въздушни генерали Айряновци-пехотинци, които провалиха България заради послушанието си и военната си некадърност!

пълен ташак...

Да де, само където Руци няма нищо общо с "натовски летец", ако и да пуска партенки, че бил такъв.

Брауууу уааа президента. Ша цъфнем и вържем.

Единствената устойчива технологи, за която се сещам е казаните за варене на ракия.

Прибиране на комисионни е .

единствената българска технология е чушкопека, ама и тя не е устойчива, щото вече никой не пече чушки на терасата! вече си ги има в магазина!

Глупости! Тва е фейкнюз! Не може лйотчик да се занимава с технологии! Тва е приоритет на Плевналиев!

Ми той не се занимава. Приказва си разни неща където са му ги диктували по-рано и цъфти като патладжан.

1xbet официальный сайт зеркало рабочее % + , < # ? ^ : @ < \ % \ . \ > . + . . " < ^ . - # рабочее зеркало 1xbet на 2019 год ? $ " . 1xbet зеркало рабочее прямо сейчас . . \ % . . : = ? & ^ * $ . < ! . $ & < + ,

"както и за преодоляване на финансовите затруднения, свързани с нейния бюджет." Преведено на български това означава, че бедна България ще увеличи парите, които подарява на търтеите от богат ЮНЕСКО. Между другото САЩ бяха най-големия донор и врътнаха кранчето на парите, след като ЮНЕСКО прие за член несъществуващата държава Палестина (която е много известна с богатот си културно наследство).

Другари защо сега не сме активни в коментарите призедента кани човек които ще ни увеличи пенсиите заплатите а не в заводите в които работим по 8- 8.30 часа за някъкви 1200 ли

Тя тая е дошла да мета кифтета и кибапчита бе, да не мислиш , че е дошла да ти урежда калпавия животец.

Браво на Президента Румен Радев ! Честен и почтен човек , за това за него гласуваха 2,5 милиона Българи ! Утрешния ден ще покаже на Госпожата от ЮНЕСКО ,как се одава почит на създателите на Българската Азбука св. св .Кирил и Методии , която около 300 милиона човека я ползват в света ! Както е каза дядо Вазов : И ний сме дали нещо на света !!!

ряз ти праснах минус, прецедента ни го натрапват само :)

наистина българия е допринесла за развитието на европа! ние винаги сме били пример какво не трябва да се прави, и хората ни наблюдавали а за славянската писменост, те славяните не пишат с нашата азбука словайкия, словения, полша и чехия си пишат на латиница, но казахстан и монголия с радост ще празнуват славянската си азбука!

Защо Умишлено пропускаш , Русия , Беларусия , Украйна и Южните републики на Бившата СССР !

защото не са славяни! защото не я признават за българска! и по ред други причини!

Защото е тъп овчар.