Ясен Тодоров: Антикорупционният закон, който беше внесен в НС, е опасен за България

Според зам.-шефа на Следствието тези, които искат съдебна реформа, нямат никакъв практически опит в съдебната система

Обратно в новината

Коментари - Ясен Тодоров: Антикорупционният закон, който беше внесен в НС, е опасен за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям красавец пу, пу !!!

И това какво значение има? Да не е на ревю?

Половин Сандански го знае този пичлигар каква маймуна е и авантаджия! Обаче тук е прав за КПКОНПИ и закона им,макар,че мотивите му са съвсем други. Идеята за КПКОНПИ е чиста илюзия за страничните и измама за заинтересованите.Такава тъпотия може да сътвори само индивид лишен от варианти на мислене, но обладан от 1- сигнална система за гепене. Мога да ви открехна малко за измамата " КПКОНПИ"..... но, дали ви е известно,че към 70 % от блюстителите там изобщо са недееспособни,както ги определи Цацаров преди време ,но със съучастието на митето от данс те все още са на държавна служба там, получават тлъсти заплати и никакво внимание и съответно забележки от дупетатите,щото и те са криви и се плашат един друг с дамите от ДАНС.

Досега не чухме някой да го обори с факти, което значи че всичко казано е напълно вярно.

Ами ,,от парапета ,,си толкова знаят.Изпълняват чужди заповеди,те затова ги поставиха,,да ни унищижат докрай,,Но ние сме оцеляли пет века,та петдесет години,народът се усеща какво ни кроят

Тези който гласуваха за ПП дано разберат какво недоразумение е тази партия, а през това време Арабаджиеви, Божков и Цв. Василев и другите ще си живеят на воля. Жалко за наивниците!

Че тия пп открито си защитаваха беглеца в Дубай

Една от най-важните функции на НС е законодателната. Дали законът е добър или не, всеки може да има мнение. В много парламентарни практики заедно със законите се представят и предполагаемите ефекти от прилагането им. Засега това в нашия парламент е само пожелателно. Задължително е да не противоречат на конституцията и на по-висши закони. Ако в този закон има нещо противоконституционно, КС трябва да се произнесе. Всичко друго са мнения и спекулации.

Ясен ни е ясен! Вика не правете нищо, че ние сме си нагласили нещата и живот си живеем, иначе може и съд и затвор да има. Сега на тия години в затвора ли да влиза!

вашия опит се знае нека опитаме и другия.

Антикорупционния закон дава шанс на мравоядите и гномите да се съешават. Ще се раждат педя човек- мравояд глава.

Антикорупционният закон е опасен за мен, защото според него аз трябва да вляза в затвора при едно редовно правителство.

Опасни за тебе и твойте дружки!

Един тотално корумпиран и овъртян в зависимости, човек!

От тази статия не се разбра дали Тодоров е посочил конкретни текстове, които са описани за България. Или пък може би не ги е посочил, защото не ги е чел, но говори на анро.

"опасни"

Страх тресе кочината!