Япония протестира срещу руски проект за подводни кабели

Намеренията на Москва трябва да бъдат осъществени с китайска помощ

Обратно в новината

Коментари - Япония протестира срещу руски проект за подводни кабели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да би мирно стояло, не би чудо видяло! Рим, Берлин Токио - нов световен ред, а? Сега си го получават - и Хирошима, и Нагазаки, и Курилите, и Окинава! Въпреки, че като хора са свестни и заслужавт уважение, страдат заради политиците си!

Руснаци си пускат кабели около руски острови. Нищо странно няма тук.

И те си го преместиха в другия крачол!

не позна. остана им отзад.

Стар, за Япония става дума, нали?

Като пишете поне напишете истината, Русия бе готова да върне двата крайни острова от към Япония , но постави условие , японците да не допускат американски военни бази там , те не се съглсиха и руснаците им казаха да забравят за тях , затова започнаха усвояване и заселване на островите , така че японците да се сърдят на себе си.

я дай цитат на това си твърдение което искаш да представиш като факт? щото ми се струва че пак си чел-недочел.

Аз цитирах текст, но "свободата на дир-словото" незабавно го изтри. Пазят те - не зная защо.

цитирал си грънци. не тези на мене. който иска да цитира знае как да го направи без да нарушава правилата. да ти докажа ли че може да се цитира??? Ето: "Руският президент Владимир Путин е бил бесен, когато бившият руски агент Александър Литвиненко публично го нарекъл педофил през 2006 година, твърди вестник "Ню Йорк пост". Това била и една от причините да бъде поръчано убийството на агента, който бе отровен същата година във Великобритания. Докладът от разследването за смъртта на Литвиненко бе публикуван в четвъртък. Това е обида, която вероятно е ускорила решението на Путин да бъде ликвидиран 4 месеца по-късно живеещия в Лондон негов критик, пише изданиетоq като се позовава на документа. Изказването било направено в статия в рускоезичния сайт на Литвиненко. Агентът твърдял, че руската Федерална служба за безопасност имала някога видеокасети, показващи "Путин да прави секс с непълнолетни момчета". Литвиненко дал за пример случая на площад край Кремъл, когато Путин се спрял да разговаря с малко момче, после вдигнал блузката му и го целунал по корема. Самият Пуин тогава поясни, че направил това, защото момчето му сe видяло симпатично със своята детска самоувереност и в същото време с уязвимостта си му заприличало на малко котенце."

Руснаците прокарват кабели а не пускат атомни бомби и не японците им издържат армията на японска терштория. По-скоро Япония е натисната от Вожда от Казиното с русата перука да прави сечено на руснаците за контрола на Тихия океан.

Значи какъв е извода? Не нападай Русия,за да не загубиш територии (примери много)!

Японците да си припомнят какво им се случи през 1945 г. с Квантунската армия, пълно и позорно размазване. После имаше май и безусловна капитулация...

И не само кабели ще прекара, Русия ще постави хидрофони, които ще предават информация по тези кабели. Американските подводници няма да минават незабелязани в Охотско море.

Ами вчера си пуснах допълнителен кабел от рутера в кабинета до спалнята. Японците ще протестират ли?

Японците кого ли не са нападали изненадващо в историята. Затова са мразени май от всички наблизо. Е трябва да преживеят да са от губещата страна и разберат какви те самите са ги вършили.