17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лимно от Галъп, САШ, централата, два-три пъти съобщиха за половин година, че в България се спекулира с името им и никога не са оторизирали никой да ги представлява, камо ли да излиза от тяхно име!!! Това са бай ти Къньо и дедо Андро самите те като такива в пълния си блясък, когато не играят голф на игрището си в курортното си селце или не се пенят размахвайки крайници в някое студио! Пази си кариерата, специалността и семейството, а най-вече душата и съвестта си. Другото е директно от лукаваго.

Всичко, което направиха, по-добре да изчезнат за винаги. Това са отбор с 3 гънки. Всичките са един дол дренки.

Хардвардски измамници

Глупости. Киро най - добре евава мамата на руската сволоч. Не искам друг !

Ама то не става само с ядене, трябва и акъл? Ферщензи другарко калъпчийка!!!

Мъдро е ПП да не се регистрира като партия и да не участва в изборите през септември.

добре ще да е ПП изобщо да ги няма ... мдааа .

Мисля че няма да има проблем да сменят премиера с друг. Например, вместо Кирил Петков да предложат за премиер Асен василев!!! Хитро, а??? Ми тъй де, щом Путин и Медведев могат да се менкат - ту единия премиер ту другия, после ту единия президент, ту другия, к'во пречи да изберат Асен Василев за премиер вместо Кирил Петков? Или айде, може и Христо Иванов да бъде!

По добре въобще да се махат. Просто това положение не може да се търпи повече.!

243Win

Най-мъдро е крадците на търговската марка Галъп да спрат да се правят на социолози и да спрат да ръсят мозък, какъвто определено им е в дефицит!

мъдро е, но те са тъпи и прости.