Коментари - Намериха мъртъв олимпийския шампион по щанги Милен Добрев | dnes.dir.bg
назад

Намериха мъртъв олимпийския шампион по щанги Милен Добрев

Олимпийският шампион по щанги Милен Добрев е открит мъртъв в Пловдив, съобщиха от МВР за Дир.бг.

Обратно в новината

Коментари - Намериха мъртъв олимпийския шампион по щанги Милен Добрев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета повечето коментари ме хваща срам в каква държава живея! Каквито улиците, такива и хората - мръсни, разядени и разпадащи се! Много лесно е да се плюе. Като знаете толкова много , защо не покажете на света как само с химия се става олимпийски шампион? Няма професионален спортист, който да не използва химия, това не го успорвам. Да не мислите, че Юсейн Болт пие само витамин Ц и фреш от портокали. Човекът е дал своя принос и е оставил своята следа в историята. А вие ще си умрете задушавани от злоба и лицемерие. Стегнете се малко! Поне в смъртта покажете уважение или по-добре запазете мълчание.

Лека му пръст. Жалко толкова млад си отиде. Този човек е донесъл много слава за страната ни и заслужва уважение. Вече не е сред живите но постиженията му ще се помнят, олимпийски шампион е това. Респект за което. Сигурно спорта с който се е знимавал е оказал влияние на здравословното му състояние за жалост. Все пак аз имам позната която получи инфаркт на 27 години докато си вървеше и почина почти веднага, без да е спортувала професионално и пила каквито и да е химии, кой знае каква е причината за смърта на Добрев. Наистина е добре да ходим на профилактични прегледи редовно.

Химиите са отдавна в употреба, но се ползваха в по-ограничени кръгове. В последните 10 години има масово зобане. Модата да си груба напомпана и безмозъчна батка с обръсната глава и анцуг ще доведе до масово измиране на тоя вид, по мои изчисления - след 10 години, когато ще започнат да мрат първите реколти. Т.е. като станат около 40 годишни.

Човекът е направил своят избор в живота, живял е достойно. Мир на праха му. Нелепата му смърт толкова млад, може само да ни накара по-често да ходим на прегледи. Аз си признавам - колата я карам по компютърни диагностики, но аз нямам и една кардиограма. Все пак не са обявили официално дали е било инфаркт или инсулт

Ne vqrvam na sluchainosta. Koi kakto iska da si go talkuva i vse pak ot choveshka gledna tochka mlad chovek si zamina,takache shte kaja pochivai v mir.

Професионалният спорт е като професионалната любов- за пари. Така както професионалната любов си има друго име, аз не бих нарекъл професионалния спорт, че е изобщо спорт. Секс, лъжи и видео. . . . пардон- пари, лъжи, допинг, и пак пари, е и хамалогия наричана спорт. Да изпитвам национална гордост? От нашите деца на международните олимпиади по физика, математика, информатика, биология-да, но от нашите стероидни робокопи- само някаква първична тръпка и възбуда, СОРИ!

Tuka nyakoi da kaje kogo Bulgarina e uvajaval svoite geroi i lichnosti

Почивай в мир шампионе! Да внеса малко разяснения за посерковците, които никога не са влизали във спортна зала. Първо, професионален спорт без допинг НЯМА и това не е от вчера, онзи ден или миналия месец. Второ, употребата на подобен вид медикаменти от мишките във фитнеса не ги прави нищо по-различно от мишки на стероиди. Трето, това не е някаква квартална мутра, а шампион и покажете малко уважение към него. Четвърто, всеки 2-ри мишок гълта хапове, дупчи задника, но не е шампион, та правете разлика. Цялата работа със допинг скандала смърди на съботаж. Защо му е на някой да ползва стероид, разработен през далечната 1962 г. в днешно време при положение, че има т.нар. кръвен допинг и всяка година след обновяването на листа със забранени медикаменти на ФДА, излизат сума нови, които биват включени на следващата година. Станзолола освен, че е стар е от 17-алкалната група и се хваща веднага от допинг тест. Просто на някой не му изнася България да обере прилично количество медали.

Много предстоящи медали ли? Светът се бил уплашил от нашата сила ли? Че окога за 5-8 място дават медали?

Доналде, с първата част на брътвежите ти съм съгласен, но за допинга ще ме извиняваш. Проблема на нашите и взимането и ловенето им е, че са тъпи неграмотноци и мислят само за пари. Ловят ги като мишки със лекарства забранени преди десетилетия а те стоят като насрани и приказват за съботаж. Трябва държавата да си оттегли спонсорството, да ги осъди за налетите пари и да им бие шута. Утре като ги вземе някоя мутра да ги спонсорира да ги видя как ще му разправят на него, кое е съботаж и кое не е. Некадърници смотани!

negramotniko !!!pishe se sabotaj,pak dvoika po gramatika !

Комбинацията- нелекувана хипертония, силови тренировки, анаболи, алкохол и дрогоа води само да това! Нямаше ли във фитнеса приятели да го спрат? Жалко за момчето ! Светла му памет!

Съгласен съм с теб. Причината за такава кончина на млад човек никога не е само една. Възможно е и някакво вродено заболяване да е имал. В спорта е така и за съжаление някои проблеми се откриват при свършен факт. Жалко наистина! Дано почива в мир и близките му да бъдат силни. Другото, което не ми харесва е, че масово разни коментатори плюят човека, че бил вземал химия. Искам да ги помоля да се замислят първо те колко внимание обръщат на това каква храна ядат, каква вода пият и какъв въздух дишат?! Изобщо колко се замислят за собственото си телесно и духовно здраве и нека ако наистина са толкова перфектни, да продължат да споделят натрупаните знания!

Голямата химия на никого не е простила. Постоянно го казвам това на момчетата във фитнеса, ама не хваща много дикиш. Там май само аз съм този, който даже и не знае за какво служи розовото, зеленото, синьото, жълтото и бялото прахче. Носят си разни съдове и сипват, мерят, разбъркват и гълтат разни прахчета. Постояно слушам там коментари как нещо си било вредно за еди кой си орган, ама другото неутрализирало вредното му влияние. Другото пък било вредно за друг орган, ама те го неутрализирали с третото и т.н. Щом толкова им е акъла, нека мрат!

Наистина ли има хора, дето вярват, че щангистите не зобят? От познати спортисти съм чувал: "Идва сутрин треньорът, отваряш уста, изсипва ли една шепа хапове".

Голям човек си замина, много жалко. Жестока погнуса от не малко коментари надолу! Нима в това сте се превърнали? Дали точно вие трябва да се оприличавате като българи? Не! Не сте достойни да се наречете българи. Замислям се дали може и човеци да ви се каже! Такива мъже едвали скоро ще се родят незнам тогава с кой ще се занимавате. Почивай в мир на небесата Шампионе

Ех, момче! Защо ти е трябвало да се състезаваш повече. Направил си всичко, спри, огледай се, починил Жалко, колко хубаво момче беше!

Починал е защото не е бил достатъчно силен. Бил е силен, но недостатъчно. Може би е трябвало да намери приятели, които са по- силни от него, които да го пазят.

националният отбор по допинг е хванат сас щанги !!!сигурно за прав пат се случва,и то "чиста случаиност"!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Шампиони, злзтни момичета, четата на Абаджиев...и най-бедни в Европа. Кому са нужни? Само на тях си. Днес спортния министър каза, че САЩ дават пари на 30 федерации, България дава пари на 100 федерации. В България имало 140 клуба по вдигане на тежести, които получават пари по бюджета. За какво? Бог да прости шампиона!

ТОЙ НЕ ПОСРАМИ БЪЛГАРИЯ! МИР НА ДУШАТА МУ!

Не е за вярване, тренирахме заедно в една зала. Ходя всеки ден по един час вечер. Разминавахме се постоянно покрай уредите, не знаех, че е шампион, тренираше си кротко, почти постоянно беше във фитнеса. От една седмица изчезна и се чудех какво ли става, мислех си че може би е участник в някое състезание по бодибилдинг и затова липсва. Шок голям като прочетох и видях кой е и какво се е случило.

Ти си руса и взимаш анаболи...познах, нали? Кое не е за вярване? Че някой, който тренирал в една зала с теб е починал? Сигурно утре ще се шокираш и че някой от твоя град - Пловдив, е възможно да почине. То бива лигавщини и превземане, ама твойто е уникално просто...Толкова ли си нямаш собствени проблеми и грижи?

явно си на тежки наркотици, или на некачествен алкохол.. няма как да е идвал всеки ден в залата, защото никой който наистина тренира - не тренира всеки ден. Второ той няма тяло на състезател по бодибилдинг, даже обратното. И третата ти лъжа е най-плитка: няма как да сте се 'разминавали постоянно покрай уредите' понеже ти не тренираш на уредите които той ползва. И да те питам само: лъжеш ли мама че не пушиш и не се еб*е ?!

Скъпа "измислена жена", 1. Ти откъде знаеш колко често е трнирало момчето? "никой не тренира свеки ден" ама всяко обобщение си има изключения... 2. "Той нямал тяло на бодибилдър" ама ти кога го видя за последно? 3. Защо да не са се разминавали и откъде знаеш кой интернет потребител на кви уреди тренира? Ако имаш някви магически способности кажи си моля те телефона че искам да се възползвам от услугите ти. 4. Каква е тая злоба от теб към останалите и с какво ти помога да се чустваш по-добре?

анаболите не прощават. бог да го прости.

точно в този момент когато са хванали всички с допинг yмира олимпииския ни шампион вав сащия спорт.това е толкова слyчаино като 5zа от тото.

Тук чета само глупости, че """Милен Добрев бил шампион щото взимал анаболи""" !!! Тия, които са взимали анаболи, рано или късно ги хващат !!! Има хванати с допинг преди той да стане щангист, а има хванати и след него. Дори и вчера са хванали пак някакви с допинг. Няма да коментирам вчерашните хванати с допинг, но е ясно че Милен ДОбрев не е взимал забранени стимуланти, щом не са го хванали 15 години, при положение, че на него са му правили проверки като на всички останали.... И не са го наричали нито Чичовото, нито Бабиното, за разлика от разни други.

Щом не е хващан, значи не е взимал, но няма спортист, който да не взима.

R.I.P.

Инфарктите често се срещат при хора,които са прекалявали с анаболите.Половината кечисти например умират от инфаркт на 40-45.А това че в националния по щанги ги зобят здраво е доказано вече към 70 пъти.

Жалко,че си е отишъл толкова рано!За жалост това е риска от употребата на всеки знае какво!

жалко,че си отиде толкова рано, а ни донесе много гордост, радост и възхищение, беше един слънчев олимпийски шампион, гледахме те и се гордеехме с теб, защото ти не ни посрами и затова уважението и обичта ни към теб са вечни, също като теб, мир на праха ти и поклон, Шампионе, съболезнования на семейството ти

ха ха една мутра по малко

AZ-ти КОМУНИСТЕ,познаваш ли го преди да се изплюеш?

когато Той е станал шампион ти си пълнил гащите, а сега дрънкаш глупости, гледал ли си го в състезания, бил ли си горд с рекордите му, чел ли си нещо въобще, по-добре се гръмни...

добрата храна го е направила шампион. ако не бяхя хванали и тези 11 бъдещи шампиони сигурно и те щяха да се бият в гърдите ,че никога не са посягали към допинга

Така е щото пият цвик от генетично променени прасета .Треба да го мешат с първак за неотрализиране.

чета за спортната слава, която донесли щангите в България. ама светът подобни чудеса не е срещал, и сега като започнат да гледат на българина с други очи, като започнат да ни уважават дважди.. и възхитят от нас.

Съболезнования на близките на Добрев! Един истински мъж донесъл спортна слава за Родината ни! Всички пишещи тук едва ли ще постигнем и половината от това, което е направил за България този завинаги останал млад човек! А "специалистите" по спорта вдигане на тежести трябва да знаят, че мноооого по-важно от допинга за този спорт е да си безумно як и упорит за да постигнеш някакви успехи! Това не ви е фитнес лигавенето! Когато видите някой културист с ако ще и 60 см. бицепс да вдигне 200 кг. над главата си - елате ми се обадете да го видя лично! А допинга е във всеки спорт, за съжаление!

износени и амортизирани стави, болни хора - това е цената, която професионалните щангисти заплащат след края на кариерата си. за допинга с който за зобани по време на тренировките да не говорим.

Името на Добрев ще остане записано със златни букви и ще го споменават поколенията, дори след столетия! За разлика от мен и теб например! А да не би миньори, шофьори, работещи сред прахоляци, жега и т.н., отрудени хора не получавали с месеци ниските си заплати да са по-малко амортизирани от елитните спортисти!? Много щангисти доживяват и до дълбоки старини, нищо че са прехвърляли толкова тонове над главите си! Всичко е до организъм и Божията воля! Например Иван Абаджиев навърши 80 г. и дано още дълго време е жив и здрав! Ако не знаеш на младини е правил мъртва тяга с 600 кг.!?! Има ли културист, който да се похвали с този резултат?

Двеста над глава си е тежест, но и 300 на лаженка не са малко.:)

майки и бащи, не разрешавайте децата ви да се занимават с този грозен "спорт" - вдигане щанги, който ги превръща в мутанти.

ТИ СИ ГРОЗЕН!!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ СПОРТ ,КОЙТО НИ Е ДОНЕСЪЛ ТОЛКОВА СЛАВА!НО ДОКАТО ИМА ТАКИВА КАТО ТЕБ ЩЕ СЛАВИМ САМО ЦИГАНИЗАЦИЯТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ТРОЙЧО!!! ПФУУУУУ

Това е "славата" на некадърните!

Гълъбин, допинг, слава!

момчетата са невинни. готвача е сбъркал и сложил непроверена добавка в храната.

зобта не прощава , в случая вината е на треньорите и лекарите на отбора - починалият е бил с високо кръвно налягане и не са преценени съответните стимуланти , поне така изглежда на пръв поглед

абе сега могат да кажат ,че и извънземни са го приспали знаеш ли колко хора с високо кръвно живеят до 70-80 год. възраст ?

този обаче е активен спортист , следователно всички органи работят на по-високи обороти , при тях особено при силовите спортове смъртните случай не са рядкост.

Лекарят на кой отбор ? Човекът отдавна не се занимава с активен спорт .

не бих се учудил след някоя година ако някой от тези 11 също се гътне. дано да съм лош пророк , но реалността е такава

тва е то мускули и добавки- съкратяване на живота Тялото не може да издържа безкрайно натоварване ...

А днешната новина за целия отбор с допинг не се ли брои? Или това е. А друга тема. А на мене ми се струва, че същата.

Жалко за човека. За съжаление това е много възможно, инфаркта имам предвид. Подобни случаи не са рядкост. Як човек, млад, времето беше и така, и иначе - грипове бол. Просто е подценил болестта, получило се е усложнение и фатален изход. Да, има съвпадение на датите на допинг скандала и тази смърт, но не мога да си представя връзката между бивш щангист, който не е ангажиран с подготовката на дрогираните си наследници и актуалния отбор по вдигане на тежести (състезатели, лекари, треньори). Според мен е чиста случайност.

11 състезатели от националния отбор по вдигане на тежести са дали положителни допинг проби. ......................... Ето и причината..поне 80% Няма какво да се чуди човек ...химията е нож с две остриета. Жалко за младият човек.

d4

на допинга вече му казват "хранителна добавка". и това доживяхме. от храна да се умира...

nobody

глупости ..едното няма нищо общо с другото

дали няма някаква връзка смъртта на шампиона с другата, на допинга????? просто датите са толкова близки.....

ОТ МУТРАТА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ЩАНГИСТ - ТЕ СА СВИКНАЛИ АЛКОХОЛ, ДРОГА , ЖЕНИ .... А ЗА СПОРТА СЕ ИСКА ДИСЦИПЛИНА :)))

За някого конкретно ли говориш?

Много хора зобят, а изобщо не се интересуват от последствията. Да почива в мир човека. Прославил е България, но на каква цена?!? Безсмислено. Млад човек. Освен ако е нещо друго. Нашите "криминалисти" са пълен смех.

DIDA

Някой знае ли защо ВСИЧКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ СПОРТИСТИ си отиват от този свят толкова млади?! А пък уж спортът подмладявал и водел към дълголетие...дръжки!

Всички викаш ..аре посмали манго, и не бъркай професионалния спорт, който изобщо не е за здраве и спортуването принципно ;)

mlad

Не лайте срещу щангите,като не разбирате каква воля се иска да тренираш този спорт. Това не ви е фитнес тренировката на зобачите 4 пъти седмично по час-час и половина. Лека му пръст на Добрев. Не го одобрявах като човек приживе,не харесвам и методиката,която го направи шампион. При Абаджиев акцента беше върху труда,при тези след него /изключвам Ванев/-върху химията. Така или иначе това беше талантлив спортист,донесъл слава за България-т.е направил за 35-годишния си живот повече,отколкото повечето драскащи тук ще постигнем изобщо в животите си.

И Абаджиев беше алхимик,само че допинг-контролът не хващаше нищо.Майсторът си е майстор. Жалко за момчето:(

Съгласен съм,колега.Разбира се,че три пъти собствено тегло не се изтласква на хляб и сирене;-).Това,което имам предвид,е,че едно е да зобиш,ЗА ДА можеш да тренираш по-често,по-продължително и по-интензивно, съвсем друго е да зобиш ЗА ДА НЕ трябва да тренираш по описания начин. При Коджабашев и т.н всички почнаха да зобят състезателите като бройлери,отчасти защото вече нямаше и с какво да накарат последните да тренират като спартанци-времената се промениха,манталитета също.

ти се едно си му светил колко химия е взимал - да не си му бил ти инжекциите? 90% от хората колкото и да зобят няма да имат генетиката - в тая тежка категория е много трудно. трябва да си по генетика здрав като бик. зоба идва после, но генетиката и тренировките са над всичко.

ПРОСТИ ХОРА! ДЕТО НЕ СА ВИДЕЛИ И ЕДНА ТРИРАЗОВА ПРИ АБАДЖИЕВ!КОЛКО ТОРМОЗ Е БИЛО!ВЕЧЕР В 8Ч КОНТРОЛНО ,ЕДВАМ СЕ ДОМЪКВАХА ДО ТРОЙКАТА,АМА ХОДИ ИМ ОБЯСНЯВАЙ!АЗ САВМО С ГЛЕДАНЕ И СЪМ СЕ ИЗТОЩАВАЛА!ТАКА Е БИЛО ,ЗА ДА ИМА СЛАБА ЗА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ ПОСЛЕ РАЗНИ "РАЗБИРАЧИ " ДА ДРАСКОТЯТ!!! АЙ....

Бог да го прости!И стига с тия анаболи вземал и темп подобни.Само позволени неща да е вземал пак е имал ефекта биволско сърце.Поради нечовешките усилия в залата,натрупва много мускулна маса и сърцето е мускул и се уголемява.Като спре да тренира губи мускулатура и се отпускат мускулите.Сърцето също търпи сериозни промени и рискът да се случат инфаркти е много голям.Тези хора за да ни дадат миг радост и гордост си рискуват здравето с нечовешки труд в залата.Трудът на никой линейкаджия или компютържия не може да се сравни с усилията и лишенията който е изтърпял Милен.Светла му памет!

А да го сравним с труда на селскостопанския работника ? Нещастник!!!

Съгласна съм с всичко написано от теб, но един спортист ПЪРВО го прави заради себе си, а после заради отбора и страната си. Като казвам "себе си" имам предвид НЕ ФИНАНСОВО, а ЕМОЦИОНАЛНО. Няма спортист, постигнал големи резултати, без оная ярост и тръпка, които те подържат в тежките тренировки заради последващата победа. А победата е своего рода допинг. Който се е занимавал със състезателен спорт ще ме разбере.

Да така е заради себе си го правят но и родината прославят!А относно селянина fff,ние всички или повечето произлизаме от селата!Затова че всеки има някакъв селски произход но не всеки е прославил България.А в момента никъде не съм видял съсипани от работа селяни,само чакат от земята рента.А арендаторите субсидии и гушки правят в момента.Вече почти всичко се бачка машинно глупако,едно време бяха отруднените текезесари!

Всеки силов спортист и трупач на мускули трябва да знае, че като поостаре покрай изградените мускули се натрупват много мазнини и шкембе. Това е огромна предпоставка за инфаркт и инсулт. НЕ ТРУПАЙТЕ МУСКУЛИ И НЕ ИЗГЛЕЖДАЙТЕ НА МУТРИ.

Ъ ъ ъ Докторе, за кои категории говориш? Па и не знаех че от "шкембе" те удря инфаркта , викаш мускулите на сланина ставали, ма оти ми се струва, че си от тия дека цел живот или само сланина са имали, или нищо и са се комплексирале ..Докторе ;)

Калоянчо, много неща не знаеш, моето момче! Първо: доктор-ът никъде не е написал, че мускулите стават на сланина (научи се да четеш поне). Второ: вероятността да получиш инфаркт заради сланини в поясната област (около корема) е доста висока, което е характерно за мъжета. За разлика от тях, жените трупат сланини около таза и вероятността от инфаркт заради тези сланини е нищожна. Затова, батковот, пообразовай се малко, попрочети някоя и друга книжка (но не Хари Потър) и недей да се правиш на умен из форумите!

пак да си прочета "винету", че вече запомних къде да се смея и къде да плача на нея...

Мир на прахта му!

Не се казва прахТа , имай малко уважение!!!

Всеки е шампион за близките си! Бог да го прости,както и всички любими хора!

да. плюс за точно казания коментар.

Благодаря!

жалко, лека му пръст на момчето