Ядрените преговори между Северна Корея и САЩ бяха прекратени

От Пхенян съобщиха, че преговорите не са оправдали очакванията

Обратно в новината

Коментари - Ядрените преговори между Северна Корея и САЩ бяха прекратени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

познавайки методите за "преговори" на сащ мога да кажа, че с. корейците не са се оставили да им приложат уотърбординга, като "аргумент" в "преговорите"...

Имало резолюция на оон. Че то някой вече интересува ли се от оон?

Ядреното оръжие е гарант за съществуването на една държава обсадена от сащ, които и мислят "доброто", а не еф-16 на рисунка.

Пали към този "рай" и същъствувай!

Северна Корея е дефакто част от Китай. А глупакът Тръмп се клати на въдицата им и става за смях.

Хехе, каква илюзия е да вярваш, че ФАЩ са договороспособни? Договорите с тях не струват и хартията, на която са написани. Те са единствените, които не знаят какво е мъка и какво е разрушения от война. Затова са лекомислени и вредни за вселената - заради невежеството си!

Браво на корейците, ето така се водят преговори, а не като нашите послушковци. Завода на Фолксваген отива в Турция а те мълчат като риби.

а ти какво искаш бе , мурзилке ? Да обявят война на германия или бойкот на Фолксваген ли ? Нали уж преЦедента-шапкар беше омаял немският си колега , сам се похвали тогаа....сърди се на него. Естествено Фолксваген ще си гледат икономическият интерес , боли ги фара за политиката.....а и никой нищо няма да ти дава даром. Същите малоумщини прокарвате и за сделката с Ф-16 , ама що не ни ги дават по-евтино.....ми щото си има цена ве.....много ги интересува Лохийд к'ъв верен съюзник сме.....това има значение за разрешението за самата сделка,не за параметрите и.....ти в магазина тъй ли викаш "много скъпо,да го на половин цена" накрая на касата.

Че ний що тогава се претаковахме с Южен поток, аец Белене, затворихме аец Козлодуй и т.н. ???? Значи те ще си гледат интереса, а ние ще лапаме мухите?

Само дето в САЩ конгресът определя цената на военната техника която продават в чужбина... а ако "случайно" продават под исканата от производителя цена разликата се покрива с перо от бюджета на Пентагона;)

Какво ли ще се из пър дят много скоро по въпроса Прероден Пастиркин шби Сашо Нереза ?

Това е една добра новинка.Не че се отнася за ядрените потенциали, а че се отваря възможност да се договорят за други важни неща, касаещи световния мир. Нелогично беше да се очаква постигането на някаква договореност проради факта, че е налице неотсътпчивост въобще по този въпрос от страна на всяка страна, имаща ядрено оръжие. Ако мвожеше да се даде истински живот на Програмата "Партньорство за мир", в днешни времена нямаше да е нагнетена обстановката до крает предел.

Да внимават да не ядосат говедата, че с едно махване на опашката ще изчезнат А Русия много ще се възмути

Ами ако Ким-чо реши да изстреля ракетите? Знаиш ли кво мазало ще стане?

Ами! Най-много да убие рибите в океана. Севернокорейско качество;-)

То ако беше така американците изобщо нямаше да водят преговори. Ама ги водят, значи не е както ти казваш.

Логично, с говедовъдци какви преговори могат да се водят?

гладна кокошка просо сънува... изглежда някои дебили като Ким се взимат за много велики, докато не им се счупят мераците и амбициите.... спомня ли си някой за резултата от студената война по времето на артиста Рейгън от САЩ и Великият Съветски Съюз с президента ....... та да питам как завърши? САЩ го събарят от 75 години, изкарват го едва ли не, като една от най-най-закъсалата финансово-икономически и дори във военна мощ страна в света.... Верно е, за тези, за който по длебоко от Искаро нема и по високо от Витошо нема.... те тека е... Поздрави от непознат остров.

С измама завърши. Договор със фащ не може да има. Всички се убедиха. Сега империята на злото остава в изолация. Доларът вече е нежелана хартия в търговските отношения на много държави.

Говори се, че РАДИАЦИЯТА действа еднакво на -фили и -фоби.....КОЙ тогава печели ?

Вече и Виетнам се намества в световната икономика и политика и на САЩ съвсем им става лошо положението. Те срещу Виетнам не смеят да говорят, че пак ще ядат боя.

Тия всички Ким ли се казват?

и който не е Ким го е...

Да не използвате опита на Великият Рейгън.... Навремето с очарование и финес се пребори с цяла империя- Империя на злото . Слючваше такива невероятни договори , че дори закостенелите хардлайнери се чувстваха печеливши... А сега и хилядна не остана нито от онези договори , нито от опита му

Нищо не свърши рейгън, уж събори комунизма, пък днес най силната държава е комунистически Китай. Некадърна работа.

И какво в Китай освен името и монопола на една партия е комунистическо? Навремето май по "Основи на комунизма" си имал тройки (ако въобще си го учил). Некадърен коментар!.

Впрочем Тръмп е поклоник на Рейгън, дори лафа "Да направим Америка отново велика" е плагиатствал от Рейгън... проблемът е че падането на СССР повлече толкова много промени в света че рейгъномиката вече не е актуална;)

Пребори се Горби с неговите изпълнения и съсипа всичко,а сега получава пари от тези които го купиха,а за руснаците е национален предател и затова шебека живее в Германия

Просто Горбачов го каза с думи , че всичко свърши - империята е изгнила от одавна. Рейгън дава на Горбачов сателитни снимки от Узбекистан с макови полета , хардлайнерите докладват -произведени два милиона тона памук от същите полета, демек руснаците всеки ден могат да си купуват нови , ама няма в нито един магазин........

"Преговорите НЕ ОПРАВДАХА НАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ и в крайна сметка бяха прекратени" Де е Ким, де е Бойко / "Правим всичко за САЩ." /?!

А тази седмица и Шойгу си призна че Русия активно помага на Китай да си направи непробиваема противовъздушна отбрана... така че САЩисаните трябва да почнат да свикват че дипломацията на канонерките вече е история от историята;)

САЩ започна да губи дипломатически двубои постоянно. Съжалявам за Тръмп, но той макар стъпил на стабилна идеологическа основа е слаб играч. Опитва се да компенсира с поза и емоции, но това още повече влошава впечатлението.

идеологическа основа? искаш да кажеш пари? капитала няма друга идеология.

Нищо подобно! Тръмп се опитва да създаде единна американска нация. Някой е осъзнал, че силата на едно общество е в неговото обединение, а не в неговото разделение. Капиталът е средство да се постигнат целите, а не самата цел. Ако все пак е единствена цел, това е болест, а Тръмп не е болен. Той представлява тези хора в САЩ, които не са готови да станат тор в краката на глобалистите евреи.

САЩ никога не са били по-разделени отколкото сега

Малко оф-топик, ама едно бездарно тролче се пъне да е интересен на гърба на Русия. Да беше се информирал, че точно тя е единствената "самодостатъчна" държава в света. И по тая причина си седи дома и си пази богатствата. Тези, дето Китай и САЩ ги нямат. Ощр веднъж, дано запомниш - тези, дето Китай и САЩ ги нямат! И още - светът не е цамо днес, а е и утре, и след 100 години. А останалия свят се вбесява от факта, че и след 100 годинд Русия ще има, а те ще купуват. На каквато тя каже цена. Иначе икономика йок. А въпроса на кого и за колко ще ги продава не е от компетенцията на форумното тролче. Русия ги е завоювала за да печели от тях както сметне за добре, а не както им се иска на някои... Дразни те факта, че Китай има достъп до руския ресурс, а САЩ не, нали? Ами кой както си постеле, нали се сещаш :):):)

Би трябвало да се прегледаш, защото да си тъп и неинформиран е благодат, но да си русофил си е заболяване! Хващам се на бас, че щом Русия си е самодостатъчна, ти си самозадоволяващ се!

иначе защо ще да купуват нелегално ембаргова машина от Мицубиши хеви , която да им формова витлата на ядрените им подводници? та джапанките вкараха тоя дето им я продал в затвора за доста години...

Тьпо, тьпо, че чак червено!

навремето беше успял да вземе една атомна бомба от руснаците, България щеше да е държава и до днес

Te му подариха повече от една, ама СДС-то начело с Ж.Желев не миряса и разтръби навсякъде и рашъните си ги прибраха.

Тъпанар! Южна Корея няма атомни бомби. Например. И Япония. И Швейцария. А на балканският идиот му дай атомни бомби, че е по-лесно - няма нужда да работи, всички ще му слугуват. Щото има АТОМНА БОМБА.

Това са изключения, 2-3 държави в света.

Отговор на КГБ - Австралия, Австрия, Белгия, Германия, Италия, Канада, Норвегия, Финландия, Швеция, Ирландия, Нидерландия, Испания, Дания ... Още да пиша ли или това е достатъчно?

Кога Китай ще освободи окончателно съюзника си Русия

Русия и Китай са съюзници и нато няма никакъв шанс срещу тях.

Но Русия още не го знае

Те не само в Сибир, а изобщо са единен блок, за да смачкат натото

В момента Китай, Русия и Иран подготвят съвместни военни учения. Явно и Северна Корея ще се включва...

Редом с Китай Та това е смешно

Ми върви ги питай кво ще правят редом заедно. На мен ми хрумва следното. САЩ се опитаха да сринат Китай икономически заради отказа им да търгуват с долари. И сега китайците ще ги задушат бавно и мъчително заедно с останалите угнетени. Северна Корея, Иран, Сирия, Ирак, Либия, Куба, Венецуела...А, да...и Русия. По времето когато ти дрисльо още си се насирал, в Москва умираха хора от глад. Възрастни, деца...Никога няма да се забрави. Гарваните помнят очите ви нещастници.

Когато ти поумнееш т.е никога.

Нещата стоят така: Ако стане война и НАТО победи, Китай ще прибере плячката му и ще го покори. Ако във войната победи Русия, тя също няма да има сили да противостои на Китай. Китай е победител във всички случаи освен в един, НАТО забравя за богатствата на Русия и започва да се държи като неин коректен партньор. Трудно, но жизнеспасително.

Ако се вярва не на приказки, а на фактите, северния Ким няма основания да склучва договор със САЩ. Нали според договор или споразумение от 1994 заради прекратяване на извличането на плутоний САЩ трябваше да осигурява финансова помощ, горива и субсидии за построяването на две модерни АЕЦ? Къде ги централите??? И затова на 10 април 2003 С. Корея се оттегли от ДНЯО.

а защо сащ могат да бомбандиратт? защо ООН г г забрани

Най бедната и най жалката страна в света със САЩ Никой друг, освен нашите тъпи руски тролове

Нормално е да се прекратят преговорите. Американците пак се опъват и не искат да се разоръжават извън САЩ.

От страх Само едно смръщване на вежди ще накара червената армия да се надупи покорно и да заскимти Ей затова красивата захарова дума не обелва за Китай

Китай и Русия са съюзници срещу агресията на запада и нато

Това което разбрах от статията е че Северна Корея е казала на САЩ " да го духа ".

Може ли въобще нещо да разбере А пробвай да счупиш бутилката водка, дето пиеш сега от тъпата си кратуна

Всичко е ОК! Паритета е ясен. Само,че в Сев. Корея живеят с два чифта ГУМЕНКИ- летни и Зимни, АНАДЪНМО това е разликата от над 70 г.! Така са и Мужиците. Халал да са им лидерите...................!!!

Ти кога се. Върна от там...маи много новини и филми от типа на първа кръв гледаш.

севернокорейците си вързаха гащите след като се заимаха с ядрени пушкала и вече им е пред дедовия !

Интересно как се сдобиха с термоядрено оръжие и междуконтинентални ракети.

Техният БАН ги е разработил. ;)