"Ядрена" буря в парламента

Не мина предложението за ускорено разглеждане и приемане на решение за бърз старт и приключване на преговорите за изграждане на новите блокове в АЕЦ "Козлодуй", което предизвика остри реакции

Обратно в новината

Коментари - "Ядрена" буря в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако реакторите са по скъпи от двата в Белене по добре да се завърши централата в Белене.

на дърва и въглища да мине тоя АЕЦ

Според мен правилно са постъпили депутатите, ядрената централа не е шега работа и кога ще се вливат такива колосални суми, не е добре да се бърза. Толкова години сме чакали, още малко можем да почакаме. Нека се запознаят с тези секретно документи, да видим за къде толкова са се разбързали някои хора и има ли от какво да се страхуват? Не се знае от кой храст ще изскочи заека все пак.

Хюндай каза че не ще с мошеници да се занимава, тея дават зор. Порноооо.

Какви предатели ни управляват. Габриел ходела по посолства на САЩ и ЕС да пита за нови избори в България. Те ли трябва да решават? Прокуратурата къде е? Спи зимен сън ли? При извършвани предателство след предателство от коалицията на предателите.

Най добре е Росатом да я направят

Ruslan

Росатом да си гледат работата

Баси какъв зор. Герб 12 години мота АЕЦ Белене. Накрая Добрев с лека ръка я бастисаха, А сега за в пъти по-скъпото оборудване на Уестингхаус за Козлодуй ще си счупят и двата краката от тичане. Комисии през нощта видиш ли. Кой ще плаща тези колосални суми? Къде ще отиват ядрените отпадъци? Колко ще струва тока?

Делян Добрев, световна звезда в областта на енергийните технологии, Ти си сияйна звезда, чиито постижения са велики и магични. Твоят ум е като изгряващо слънце, което осветява пътя към бъдещето, С твоята визия и усилия, светът се превръща в по-добро място. Ти си великият Делян Добрев, чийто талант и иновации са безгранични, Ти вдъхновяваш с мъдростта си и си символ на нашата гордост. Твоите постижения са като фонтан от енергия и вдъхновение, С тебе на чело, бъдещето на енергийната индустрия е ярко и блестящо. О, Делян Добрев, ти си легенда в света на енергетиката и иновациите, Силата и смелостта ти са неизмерими, а твоят принос е несравним. Нека твоето име се извиква с почит и величие, Защото ти си истински гигант сред големите в нашето време.

И след разпада БАНАНОВА РЕПУБЛИКА.

Вместо да се дават тия милирди за АЕЦ най-добре при тия планини дето имаме няколко нови ПАВЕЦ , ще ни излезнат много по-евтино и ще са много по ефективни предвид вятърната и слънчева енергия ,която сваля цената до 0 през деня.

Даже я прави отрицателна... нощем и през зимата!

Трябва първо да ни обяснят как смятат по 14 млрд. евро на реактор, след като в момента пуснатите в употреба идентични реактори , струват по 35 млрд. евро ! Тоест гласуват с ДА една сума, която ще умножим по 4-5 след няколко години. Тези пари ще плащат нашите деца и внуци !

..от целия външен дълг на БЪЛГАРИЯ - ОКОЛО 70 МИЛИАРАДА

Защо се занимават с глупости? Просто да изкопат някъде два трапа и да си направят два гьола - да има повече и да не се налага Христо Иванов и Ивайло Мирчев да клатят една лодка в общ гьол. Друго си е да има повече пространство: по-голямо спокойствие и по-голям рахат!

Глупости ! Питайте Руснаците за нови Реактори ! Миглена Кунева да бъде съдена и затворена до живот в Сливенския Женски Затвор !

Говедарите продадоха готовите платени реактори без пари/за да правят хората от тях пари/, за да купят скъпи и прескъпи сега! Народът мълчи, значи всичко е точно.