Йотова: На КСНС се разбра кой иска да се бори с корупцията

Датата на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) е казана достатъчно рано, за да се съобразят всички графици, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: На КСНС се разбра кой иска да се бори с корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На КСНС вместо да се говори как да се приеме негодния закон на БСП, се говорело за последното 9 милионно обвинение на човек от БСП за нанесени щети на Бобов дол и смятали, моля ви се колко суджук можело да се купи с 9 милиона или на колко заплати на шурей в община са равни те. Може ли така, бе, да обиждате комунистите с такива дребни сметки? Те не са такива хора. Те са широко скроени и докато от една страна крадат, от друга страна раздават и нашите пари за сборища на Бузлуджа с кебапчета. Забележете скромността на БСП с кебапчета, а не със суджуци. С кебапчета от парите за премия която вие плащате.

Нищо особено. Понеже били предупредени отдавна, че БСП ще се лигави на КСНС за суджук, отишли в чужбина да работят за България, но нямали право според другарката Йотова.

Вицепрезидента на всички българи зае политически пристрастна и партийно ангажирана позиция. Все пак е само вторник. Тепърва иде ред мозък да ръси и първата мотика . . .

Този президент,жените около него го държат на каишка.Ожени се по партийно поръчение.В президентството от едната му страна е кабинетът на ген.Деси,която никой не е избирал.От другата му страна е Йотова,която каза,че няма право на самостоятелни решения без БСП.Зад гърба му е Курнелия.Пред него скача бившата разследваща журналистка Елена.Някъде в президентството е и тъщата му. Имали ли сме досега такъв президент?Кон с намордник и букаи на краката.Какъв КСНС,какви измишльотини.Те ли ще борят корупцията-Деси заемала раб.места,неправомерно с 2 тлъсти заплати,Курнелия уволнявана за корупция,на Йотова сестра и се вихреше в здравната каса,Йончева ползвала държавата да се развлича из арабският свят,както изнесе пом.военно аташе...Защо ви плащаме заплатите,другари?Други ще станете,ама друг път.

Стенограмата не е изнесена, за да се правят подобни заключения. Кой бил за и кой бил против. Както казах и на прасунгера Златева - целта е една глупост да се повтори от 100 идиота. Остават 95 идиота, но има време до края на седмицата. Не са се включили обичайните идиоти, като Бойчев, Кутев, Добрев . . . които все още са на инструктаж за подаване на опорни точки! То и за това все още има само няколко коментара . . .

Тия "кадърници" един консултативен съвет не могат да организират, а искат ада еправляват държавата! Да не сме луди да им дадем зелника и после да духаме супата!

БСП са добър пример за приказката "Лъжливото овчарче"!

Президента не трябва да прави крачка встрани от БСП.Това го каза,ти!!!Бой по другите партии.Ти,Курнелия,Йончева и цялата крадлива групировка сте "зад гърбът му"каза Нинова. Защо ви трябват другите?

Разбра се не кой иска, а кой не иска. Иначе ние отдавна знаем за БСП, сега ако все още е имало някой заблуден вече знаем и за ГЕРБ. Общо взето политическата класа няма интерес да се бори с корупцията, а помежду си. по точно кой да се възползва от нея, като дойде на власт.

Йотова: На КСНС се разбра кой иска да се бори с корупцията Не се разбра , а се потвърди че корупцията не се бори от корумпирани политици. То и затова законите ни са прокорупционни и лобистки. Това "борене" с корупцията го гледаме и слушаме от 27 г. насам. И колкото повече се бориме , толкова по-корумпирани ставаме.

Горката - що не си гледа манджите в кухнята, че нещо може да загори!

Вчера слушах един коментар от един анализатор, че всеки път когато Радев сгафи се скатава под полите на Йотова и тя отова излиза да замита. Каза утре ще има коментар от вицепрезидента и то стана.

Йотовa, Ако искахте да се борите с корупцията щяхте да го правите още от 1990 год. Нищо не сте направили по въпроса Ти защитни на БСП ли се явяваш ? Не трябва ли да оставиш партийните пристрастия вече ?

Ако партията на тази тлъстата искаше да се бори с корупцията, то всички ръководни лица но БСП и БКП от периода 1923-2017 трябва да влязат в затвора до края на живота им!!! Тя също!!! Обвиненията са: 1.Опити за държавни преврати!!! 2,Държавни преврати!!! 3,Насилие, терор и убийство на стотици хиляди Български Граждани с последващо заграбване на имуществото им!!! 4.Унищожаване на Българската интелигенция и предприемачество!!! 5.Фалити на България над 4 пъти!!! 6.Разграбване на пенсионният фонд 1956 !!!! Както и много други!!!

Това, че ГЕРБ нямат никакво намерение да се захващат с корупцията по високите властови нива е повече от ясно. Проблемът с Консултативния съвет обаче е съвсем друг. Фактическия бойкот на управляващите ясно показа нивото на муждуинституционалната война, която се води вече съвсем открито. Няма никакво значение какво точно ще излезе да каже персона като Цачева и да се прави на "умряла гугутка" пред камерите. Лошото е, че докато всичко е подчинено в тоя държава на кефа на мутрагеньо нищо добро не ни чака. И въобще не ме интересува смешния им плач как трябвало да се правим на единни, щото сме щели в продължение на 181 дни да се водим председателстващи на ЕС! В момента ГЕРБ води страната ни към пропаст и колкото по-рано си отидат от властта, толкова по-добре! За всички! Дори и за самите тях!!!

Йотовче, никой от вас, управляващите, не иска да се бори с корупцията! Заради нея сте във властта. И заради наивниците, които ви пращат там с този "дар".

Затъналите до гуша в корупция гербаджии едва ли имат желание да борят сигурните си доходи от години.Властта се е разкапала от калинки и схемички на всички нива. Това се вижда даже от извън страната , а така наречените инвеститори си заминават заради рекета . Никой от управниците няма интерес да се бори с корупцията на дело ,на думи да.

така е , надеждата на цял свят е в дпс+бсп

Действията на Радева и Йотова целящи получаване на власт и влияние върху изпълнителната власт са противоконституционни. Борба с корупцията провеждат МВР и компетентните за това служби. Президентът няма думата и за това няма право да свиква КСНС. Желанието му за власт показва една неумелост съчетана с необуздана жажда за издаване на заповеди.

Онзи ден някакъв обвини ГЕРБ,че брата на Дончев работел в озеленяването на Габрово. Вчера някакъв обвини ГЕРБ,че на някакъв бивш кмет шофьора бил назнчен някъде на работа! На Илияна Йотова сестра и водеше здравната каса, на Моника Станишева акушерката беше здравен министър.ТАКА СЕ БОРИ КОРУПЦИЯТА И ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА СПОРЕД КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ИЛИЯНА ЙОТОВА. ЯВНО Е.

Ако някой се прави ,че не знае нека поясня че знае много добре ,но иска да ползва закона за борба с корупцията като бухалка и иска негов човек да я държи в ръцете си за разправа с противника а не за да изкорени явлението. Корупцията никой не е я спрял,важното е да се озапти в приемливи размери. В нашия случай обаче, госпожа Нинова иска да ползва закона като бухалка срещу ГЕРБ а ГЕРБ пък иска да го прилага като предварително плясване през ръцете. Това е ,какво се правят на....Саамо че, този закон може да изиграе лоша шига и на двете партии защото сопата има два края.

Сестрата на Илияна Йотова -Румяна, беше шеф на здравната каса по линия ''борба с корупцията и шуробаджанащината'', най-вероятно??! Тез двете сестри не ги лови никакъв морал, но и двете са ''моралистки'' и само им дай да съдят. Няма таква наглост , каквато БСП демонстрират напоследък.

Вчера при Лайньо Радев се видя че в нарушение на Конституцията това е една подлога на БСП-то, управляване от 3 чехъла - Курнелия, Йотова и ген. Деси. Мъж под чехъл - не ми го хвали. А червените лайнари бяха набедили РП че бил под чехъл. Лайньо Радев е под 3 чехъла едновременно. Плюс с улар от младите фихатели на БСП-то. Пълен идиот!

тая другарка вицепрезидент на република България ли е,или вицепрезидент на БСП,та си позволява такива думи а,червените джуки не се крият за президента ма дебелокожо червено животно

Първо се пръкна сборището от МУТРИ -ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!ЗА камуфлаж го нарекоха партия!!!После сборището от мутри стана ШАЙКА!!!!!!!!!!!!!!!А сега вече е глутница от помияри!!!!!!!! За това сборище гласуват 700 000 тяхни чиновници КАЛИНКИ останалите им гласове са от циг..ните!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" страхува ли ви бойко, стрхува ли ви ? "

важното е да облъчва с внушенето, че седенката на боклуците ще пребори корупцията от която са част... отрепки.

че и тези назначени с конкурс и те крадат и то яко. А наясно ли си, че ако горната рошла не беше интимна с Първанов, нито тя, нито сестра ѝ щеше да ги знае някои.

ама разбира се .- международните ни партньори трябва да се съобразяват с великия президент - верно лети в облаците ха-ха.

но знам отговора - никой.

екипът на президента не си е организирал мероприятието и друг му е виновен.

Комунист срама няма!!!

откога па и тая трътлестата се загрижи за корупцията,само като се сетя от коя партия е

Йотова, какво работеше сестра ти? С какви очи говорите за борба с корупцията, като сте генератори на такава?! Все едно автоджамбазите да си направят форум за борба с автокражбите..

е назначена след конкурс и че по това време Йотова е евродепутат? Много жалки постове пишеш напоследък....да не си в стрес или в депресия?

Така, де! То и Баткото на Братко спечели 120 милиона след конкурси. Ама кой ги провежда тези конкурси - Сестричката и Братчето...

Във висшето ръководство на БСП няма и не е имало необлажил се от прехода и от комунизма преди това. Нито един. Обикновено са грабили с пълни шепи и от двете.