Правителството: Не сме бойкотирали КСНС, подкрепяме Радев

Всякакви твърдения за бойкот на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) при президента са спекулация, заявиха от правителството.

Обратно в новината

Коментари - Правителството: Не сме бойкотирали КСНС, подкрепяме Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ е глутница от плиткоумни и алчни кретени.

Абе тикви ли сте, суджуци ли сте ... не знам ... ама не разбрахте ли бе - НЕ Е МАМАТА президент а един друг, който не ви се навежда и не ви играе по политикантските игрички ... колкото и да се опитвате да го изкарате че не става ... разбрахте ли драги ми ГЕРБерчета ....

Гербаджийте не могат да приемат, че има един по-горе от тях в родината ни и трябва да го уважават. Толкова им е трудно да се съобразяват с друг и той не кой да е, а с президента на държавата. Ето колко им е мозъка и политиката.

ГЕРБ е партия от Каишковци, подчинени на вожда. Ретроградна партия

Безотговорно поведение на ГЕРБ във връзка с националната сигурност. Какво друго да очакваш от самозабравилите се мутри?! Много скоро ще отидат там където им е мястото!

Къде е националната сигурност в тая седенка организирана от Ниновица? Събрала се цялата държава да нищи въпроса става ли Радев за шеф на на нещо си или не става. АМИ НЕ СТАВА! Няма нужда от десет съвета на КСНС, за да се констатира очевидното!

БОЙКОтират !

ГЕРБ си направи поредното харакири

Така свикан КСНС е абсолютна глупост. Фатмака иска да стане и той началник на нещо и го иска сега! Не че борбата с корупцията е маловажно нещо, но не е обект на нациналната сигурност към момента, както президента се опитва да ни внуши свиквайки съвета!

Шайката" бойкотира КСНС. Това изобщо не ме изненада. Това което ме изненада е че има изненадани.

ГЕРБ? Повече НИКОГА!!!

Без да коментирам бойкот ли е или не ... някакви политикантски игрички ли са или не .... някаква подготовка за бъдещ президент на някой или не ... НО: НЯМА по важен АНГАЖИМЕНТ от БЪЛГАРСКИЯТ ... никакви международни ангажименти не могат да са по важни ... най малкото защото се водите БЪЛГАРСКИ КАБИНЕТ, БЪЛГАРСКИ МИНИСТРИ И БЪЛГАРСКИ ПРЕМИЕР ... ама май само се водите такива .... суджуци миризливи ...

мен ми се видя "що мутрите напуснаха ....."

курвенски номера. Едно време бягаха от парламента, сега от президента.

защото са безотговорни и безочливи, да се изправят пред народа,както преди изборите и да повторят аргументите си и тогава ще видят кон боб яде ли, не искат да признаят,че са докарали държавата без армия и само за себе си са мислили и лапали, със снегорина е най-добре да ги изринем...

МУТРО-ИСЛЯМА ... ДЕМЕК РЕЛИГИОЗНИЯ БАНДИТИЗЪМ НЯМА ДА СИ ОТИДЕ БЕЗ КРЪВОПУСКАНЕ ПО КРУМОВСКИ :))

Ако им свирне мутрата да идат до Банкя, дали ще кажат, че трябва да пътуват до Варшава, Брюксел и Каспичан или ще тичат през глава да му се явят, а?

Тиквата си отива. А дано.

Абе все забравям да питам... Какво стана с Радан?

Искрено се възхищавам от Корнелия. За деня имаше покани за Пхенян и за Владивосток , но ги пренебрегна и се яви!!!

Много оригинално! Това ли ти е най-големият проблем? А корупцията? С нея сме свикнали, нали?

Нормално - иначе едокия ... пак на магистралата .

Искренната тъпота не е по-добра от прикритата!

...ами няма дисциплина !!!...следващiят пат това трябва да е темата ...и да има " STANII"!!!..."остави "!!!..."PADNII"...остави"..." BаB пално боино..бегом до хоризонта и обратно " !!!...и да видиш как за следващото заседание всички ще са на време и опрятни !

Това доказва, колко некадърен е екипа на пре.., на първия беквокал в държавата. Преди да се прави такъв съвет от екипа звънкат на членовете, за да се осведомят кой какви ангажета има и след това се докладва: "ДРУГАРЮ ПРЕЗи...ИМА КВОРУМ, НЯМА КВОРУМ." Тоя палячо какво си мисли, че като командва "голям сбор!!!" и всички трябва да си зарежат работата и да тичкат при тоя малоумник.

Много вярно, за да се случи едно събитие трябва да е организирано добре, така че да осигури присъствието на основните участници. Има два варианта: Администрацията в президенството да е толкова некъдърна, че не е съобразила аганжимементите на министрите или нарочно да го е направила за да произведе новина. За разлика от вяврващите в конспирации, аз смятам че това е некадърност, което означава че Президента е неспособен дори да си наеме кадърни хора.

От президентството ясно казаха, че тези, които не са се явили, са потвърдили присъствието си, когато е бил насрочен съвета. Т.е. първо потвърждават, че ще отидат, а после не се явяват. Това е направено нарочно. Просто ненавиждат президента и саботират всичко, което той организира.

Не са се явили....въпреки предварително потвърденото участие!

За този съвет се знае от месец и половина! Президента не е длъжен да пита всеки участник дали е зает!

Въпреки всичко го е съгласувал и те са потвърдили.

Мръсни твари - очилатата змия отивала във Варшава да уговаря подготовката за война, дето ние ще сме пушечно месо, вместо да седи при президента на Република България ! Значи, некви чужденци са по-важни за тия свини от нас, народа !

Виновен е мажоритарният вот...

Има време до Коледа.

Циркаджии!! Мислят си, че печелят битки срещу Президента, ама войната, войната кой ще я спечели, не се знае! Но едно е очевАдно - нямат никакво намерение да се борят с корупцията! Че как да се борят със себе си? А ние с гайдите да духаме супата.

Само война, революция, битки са ви в примитите мозъци. А да, забравих, и социални помощи, че без тях няма да може да си платите нета, да пишете глупости!

Да ги вика всяка сряда на оперативка в 13.00ч-без делови обяди!Подстригани и избръснати,в опрятен външен вид!Всяко предложение за посланик да се връща!Климбарите около него-особено оня дето се правеше на хитлер,да ги проверяват по местоживеене!Сметната палата да им провери имотите и получените командировъчни в евро и долари!

Елементарна грамотностАко можете да четете ...си прочетете добре конституцията и какви правомощия има президента

...темата им е била малко досадна ...та за това са се направили на заети....а бе тези министри като са заети...нали има замесTник министри ?!!...или заместниците са само за парлама ?!??

Цецко пак извади стратегия от нафталина предоставена му от тате,който беше шофьор на едни по,които плюят сега.Трябва да си сляп за да не видиш,че е добре обмислен ход.За тия ,които не са на ясно.Всички ония с ангажименти и напуснали съвета са били предварително подготвени.Как така изведнъж изникнаха толко важни маждународни срещи А.... Има Протокол заблудени! Това не е ,коато да отидеш на кафе под блока.

Сидеров и Симеонов също не са ходили!Не,че щеше да има някаква файда,но поне от кумова срама.Ба си и павианите!

Хората са търсили суджука. Все още не е ясно къде е отишъл.

И какво излиза - повечето министри си хващат смрадливите задници и заминават на разходка в чужбина, уж вършейки нещо за България. Навън никой не признава българските политици за такива, знаят ги като послушни пионки, вечно наведени с чупка в кръста и мрънкащи за пари под формата на субсидии. Тия, изброените в новината, до един са абсолютни галфони, не знаят нито един чужд език, да не говорим за липсата на опит в сферата, където са назначени по волята на глупавия си шеф, той футболист, каратист, тенесист и фен на суджуците.

За разлика от мошеника Радев, който си няма работа и си клати краката по цял ден, хората работят. Но истината е, че ако искаха можеха да участват в тоя цирк, ама така сега хубаво му показаха какво мислят за него и че за нищо не става!

Изграждането на една паяджина от типа " Кумгейт" наистина изисква огромен, денонощен и титаничен труд.И когато тази паяджина бъде изградена министрите и депутатите от ГЕРБ могат да си позволят една творческа командировка в чужбина. Аз зная защо министрите и депутатите от ГЕРБ са толкова заети ? Защото техните мандати продължават само 2 години, а има толкова много работа която трябва да се свърши.

БОЙКОтират го !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Милата Ви мамица нещастници.За Вас България не съществува.Лижете чужди задници.Бог да Ви затрие.

не се ли умори да бълваш глупости, тъпо тролче? За каква надница кипи денонощния ти тролски труд?

Свети води банкянски ненапити!:)))))) ..... На 17.10---Радев трябва да ви посрещне с един взвод автоматчици, вашта мама ллъжлива!:))))))))

Щял бил значи т.нар. президент "да консолидира институционалните действия в борбата с корупцията"! А дано може да се вярва на такъв, който: "Радев скри и развод, и членство в БКП", 10 Ноември, 2016, plovdiv-online. "Йотова изсъска пред Румен Радев: И най-малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено!", 10 Септ. 2016, Blitz bg. Че и като добавим и факта, че е и превъзпитаван в САЩ натовски бесепар..., а дано може да му се вярва, ама надали!

Мушеници!Като ония в КТБ!

Както вървят нещата май пак ще потрябва ,,белия автобус,,.Ама този път няма да ги траем месеци а ще разтурим тази говорилня наречена парламент за една нощ.И този път служебен министър няма да е онази мека Мария дето си играеше на демокрация.Само здрава ръка може да измете тази корумпирана паплач.

Откакто Борисов се взе за фактор в държавата всичко се опростачи. Гнусотия.

1. Незабавните мерки не са толкова незабавни за гербаджиите 2. По-незабавно е незабавно да се отправят по назначение за отчет в съответната гейска страна 3. Някой да не вземе да си помисли,че това е Бойко-т. Сакън недейте така бе хора

И аз мисля, че крадливите комунисти ще спрат корупцията.

Борбата срещу корупцията е обречена на провал, защото партиите създават корупцията. Има ли партии и пари, ще има корупция. Не трябва закон антикорупция, а антипартии.

Що така бе господа политици? Вие имате толкова богат опит по отношение на корупцията а не искате да я обсъждате. Нека всеки от вас сподели колко го е мъчила тая пуста корупция: колко суджук е трябвало да изяде, колко бира да изпие, колко блокове да санира и асфалт да валира. И тогава ще направим най-добрия закон за борба с корупцията и ще я преборим.

Проблема с корупцията у нас е 1.За ангажиментите в ЕС- за чии чеп имат по 4-5 заместника.Ами,ако ги гътне тежка и невярна болест,кво става.Сигурно ще отложат съвещанията в ЕС.Отгоре на всичко присъствието им при Президента е било предварително потвърдено.Дано,когато започнат да предлагат на Президента да подписва укази за разни посланици,генерали,председатели и т.н. той да ги информира,че е изключително зает!

ТОВА НЕ СА УПРАВЛЯВАЩИ, А ГАМЕНИ! ГЛЕДАХ ПРЕДАВАНЕТО "ЛИЦЕ В ЛИЦЕ" ПО БТВ, СЪБЕСЕДНИК БЕШЕ МАНУШЕВ, БИВШ КАНДИДАТ ОТ ОП ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ. ОТ НЕГО РАЗБРАХ, ЧЕ ТОЙ Е ПРЕДСТАВЛЯВАЛ СИДЕРОВ, КАРАКАЧАНОВ СЪЩО НЕ Е БИЛ НА КСНС, ЗАЩОТО Е БИЛ ПО ЛИЧНИ ПРИЧИНИ ИЗВЪН СТРАНАТА, БОРИСОВ Е ОТИШЪЛ С 1.30 МИН. ЗАКЪСНЕНИЕ, СЛЕД КОЕТО СИ Е ТРЪГНАЛ С ЦВЕТАНОВ, ГОРАНОВ И Т.Н., ПРИ КОЕТОТО СЕ Е ЗАГУБИЛ КВОРУМА. КОЙ КАК ИСКА ДА СИ ГО ТЪЛКУВА, НО ЗА МЕН КАТО ЧОВЕК ТОВА ПРИЛИЧА НА ПОВЕДЕНИЕ НА ГАМЕНИ, НЕ НА ПОВЕДЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИ. СЪЖАЛЯВАМ, НО ТОВА АКО НЕ Е БОЙКОТ, ТО КАКВО Е - ВОЙНА. ГЕРБ СЕ ДЪРЖАТ С ПРЕЗИДЕНТА, КАТО ПРИ КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ, НЕ ВЛИЗАХА В НС ЗА ДА НЯМА КВОРУМ, ЗА ДА НЯМА ЗАСЕДАНИЯ. ДНЕС НАПРАВИХА СЪЩОТО. ХАК, НЕКА НИ Е! БРАВО, МУТРИ-ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА!

"Вицепремиерът по обществения ред и сигурността Красимир Каракачанов е на официално посещение във Франция" Бог се самозабрави, прави си прекалено големи кодоши с българите, а уж беше ЕДИН ОТ НАС!!! Започна да прекалява!!!

НИЩО ПОДОБНО, ПО БТВ, В ПРЕДАВАНЕТО "ЛИЦЕ В ЛИЦЕ", КАНДИДАТА ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА ПРЕЗИДЕНТСИТЕ ИЗБОРИ ОТ ДВОЙКАТА С КАРАКАЧАНОВ, КАЗА ЧЕ КАРАКАЧАНОВ Е НА ЛИЧНО ПОСЕЩЕНИЕ ИЗВЪН СТРАНАТА. ЩОМ КАТО МИНИСТЪРА НА БА НЕ ПРИСЪСТВА НА КСНС, А ОТИВА НА ЛИЧНО ПОСЕЩЕНИЕ В ЧУЖБИНА, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОЛКО МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Ха дано някой терорист му резне зелката продажна!!!

Много грозна постъпка. Същите циркове ги правеха , когато за малко бяха в опозиция. Бойкотират президентската институция.Терасите все повече олекват.

хората мразят комунистите

а чиста простотия. За теб и комунистите от ГЕРБ, ли става дума?

Мисля си , комунистите ще преборят корупцията. Някои казват, че са крадливи и нагли , ама нее , тя идеологията им е такава.

Ех, друго щеше да е ако президент беше мама Цецка! Всички щяха да са там и да се бият в гърдите кой е по-по-най в борбата с корупцията! А този Радев обърка всичко! Затова ще има и корупция- щото Радев е Президент!

Имаш вид на скапана Калинка назначена на хранилка в пресцентъра на Цецка Цачева веднага след пировата и победа на президентските избори! Смешен си!!!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!