Washington Post: САЩ обмислят първи ядрен опит от 1992 г. насам

Изданието посочва, че идеята е предизвикала сериозни разногласия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

The best case scenario would be if the US execute a nuclear explosion on the Chinese city of Wuhan, where Chinese communist created corona virus.

само на полигона в Невада (около 3500 км²) са извършени 928 взрива на атомни бомби - първият с мощност 1 килотон е извършен на 27 януари 1951 година. Там си падат по юбилеи - догодина ще станат 70 години оттогава. А това е само един от полигоните им.

Китай ли е мишената?

ама хич.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nuclearweaponstesting Изводи си правете сами за последствията върху здравословното състояние на биологични видове вкл Хомо-Дефектус(човек) и природата като цяло както в геополитически план.Едно слънце е достатъчно на небосклона.

На луди пиратки не се дават, тези си играят с ядрени бомби.

Сета ако може Соломон Паси да излезе и заклейми САЩ и намерението им да подновят ядрените опити. 2ри вариант , по вероятен .Може да ги покани на полигон Ново село да да направят ядрения опит.

първо се почва с отразяване на слухове в медиите. няма дим без огън. само че се съмнявам, че ще проведат опита на своя територия. Хирошима-Нагасаки също е бил експеримент според техния замисъл. от тях може всичко да се очаква, защото перат през просото. дано все пак някоя друга държава не изтегли късата клечка. дано се лъжа.

не са експеримент. Имало е спор, но надделява мнението, че пускането на бомбите ще накара Япония да капитулира и се спасят животите на много американски военни. Тезата, че показването на взрив на такава бомба с цел сплашване е била отхвърлена.

Няма ли да има резолюция на ООН и международни санкции? Обикновено се случва, когато някой прави ядрени опити....

Копейкаджиите плачат и сменят памперси, значи всичко е наред.

Не знаех, че цялото население на планетата освен САЩ са копейкаджии, щото нормален човек никога не би подкрепил ядрени опити. Явно ти не си от нормалните като гледам.

Сега става ли ви ясно с кого сме се повлякли вече 30 години, а ББорисов и шайката му правят само слуш на тези психопати? Ние сме рамо до рамо- каза онази оцъклената.

Поредното "хайли лайкли" ще доведе до Апокалипсиса, където пише "И видях Нова земя и ново небе, защото първите преминаха".

Ей тези докато не подпалят света няма да мирясат.

Е най глупавото нещо което могат да направят. Остава и да го направят показно на 20 метра под водата.

tonk11

Е това е интересно. " САЩ вярват, че Русия ВЕРОЯТНО не се придържали......". По - тъпо от това -здраве му кажи.

Ми то САЩ само вярата ги крепи...

Много точно! Ядрен опит не може да се скрие!

ех, Ейлулстоун... колко още ще мълчиш...? Давай, кажи нещо, че да се кротнат идиотите около теб.

Явно не си даваш сметка, че изригне ли това нещо, потърпевши няма да са само САЩ ?

Всяко зло за добро! Щом ще затрие световните терористи - всичко останало е поносимо!

и обмислят поредната идиотия. имат си 96 вулкана - и най-вече Йелоустонски супервулкан, който може да се събуди грозно. Идиоти.

ако го събудят, то приветствам ядрения им опит

Абе недей така. Ако са вярва на учените, това нещо може да прати всички ни оттатък. По-добре е китайците да ги налазят.

Ако това не е част от т.н. хибридна война, здраве му кажи. И не идва от там, откъдето наш Плевню ни натякваше. Просто подхвърлят нещо на пресата и стой, та гледай :) Журналистите отдавна не ги интересува съдържанието - важно е те първи да публикуват. И стават безплатни рупори за тестване на реакции от избиратели, съюзници и противници... А сега само няколко разсъждения на тема нужен ли е ядрен опит на САЩ. Първо - те изостанаха в носителите на ЯБ и десет взрива да направят преди преговорите, пак са на позицията на изоставащите. Второ - ако нещо ги идтересува по темата, дато не е доизяснено, то това е ядрени боеприпаси с тактическо предназначение /с малка мощност/. Ама от такива нито руснаци, нито китайци ще се трогнат - я им вижте териториите, еле пък на руснаците. Да не прекалявам - в момента САЩ не са в положението да диктуват условията и се чудят какво да измислят. И да не забравяме, че хората с парите проектираха двуполярен, а не монополярен модел на управление на света. А тези хора не са САЩ, а ФЕД. Кенеди мислеше да го национализира и го убиха. Показно. Да видят всички... Дали не е замислен и многополярен модел? Ще видим. Единствената константа в задачата е Сибир, защото неговите богатства са вечното покритие на емитираните в обращение долари. А доларът е втория полюс. И може да бъде сменен, дублиран и т.н. Дано уточняването на новия модел за управление на света да мине без катаклизми. Дай Боже! Другото е празно бръщолевене.

на всяка цена. няма да допуснат дори двуполярен модел. иначе анализът ти е добър.

Федералния резерв е институция подобна нашата БНБ и е подчинена главно на Президента им. Извади си тъпата глава от конспиративния задник.

Федералния резерв е частна "институция" подобна нашата БНБ и е подчинена главно на Ротшилд Извади си тъпата глава от дебилски задник-

Защо е нужно да се опитваш да лъжеш? "ФЕД представлява сложна система, включваща елементи с частно и държавно участие, и като институция е независим от американското правителство. Федералният резерв отчита дейността си пред Конгреса на САЩ[2] и се контролира от него чрез седемчленен Управителен Съвет[3], членовете на който се предлагат от Президента и се утвърждават с гласуване на Сената. Федералният резерв има право да емитира американския долар. Годишните приходи от системата на Федералния Резерв се внасят в Държавната хазна на САЩ, след покриване на разходите на банките-партньори и заплащане на 6% дивиденти на акционерите."

Помните ли "крилатата" фраза на нашите дупелизачи-политици: ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ Ясно кой е учителят им по парно лингвистика!

Русия е единствена ядерна сила на планета! Руски ядерни ракети и подлодки са в состояние да поразят и уничтожат всяка точка на земно кълбо до 15 минути! Если кто к нам с мечом придет, от меча и погибнет!

украинке, стига тъпа ирония.

стига навирали ТАСС като източник - те отдавна са ИТАР - ТАСС. От 1992 г. (разпадането на СССР) до 1 октомври 2014 г. се нарича Информационна телеграфна агенция на Русия ТАСС (Информационное телеграфное агентство России ТАСС), съкращавано като ИТАР-ТАСС. А сега са последна дупка на кавала. Нека правят ядрени опити - имат си там един спящ вулкан, който ще ги помете от картата.

Американските ядрени опити са "демократични", може би. Не са като севернокорейските.

Плиткоумници, с ядрено оръжие ли ще воювате бе? Китай го създаде вашата алчност, а Русия не заплашва никои и нищо.

на соросите

Размахват оръжие че да им вървяло на преговорите. Каубойска му работа.

Да му мислят жълтаците...

Така си мислихме и с ковид19, ама прескочи и на бледоликите :)))

русия и китай не са япония и на краварите да не им замирише из прериите на печени каубойски задници

Глупако, Япония е русия и Китай на квадрат. Пияните мужици и жълтите крадливи маймуни не могат да се сравняват със самурайте

си американо,щото само можеш да четеш

и то пълен

Ето това Ви е любимата Американска демокрация и Американска мечта - да господстват над всичко и всички. Ама кухите кратуни не искат да го признаят.

Требе да са 2 ядрените опита! Единия в маскве, а другия в питер! За останалата част ще се погрижат прилепоядците!

Рано те пуснаха от Карлуково , фатмак :-)))

Как те изтърваха, бре? Тия санитари от Карлуково хич не си гледат работата!

санитарите и Майора им е дал да му ддухат. Русофофилите само това могат да направят на Майора. Луди ви прави

само главичката да влезне,натам няма рамене

Значи плана си върви: ковид19,ядрени опити....а после какво следва ???

световните агресори от САЩ пак започнаха с това, което могат и правят най-добре - войни

Те ги подпалват, а Руснаците ,,принудени,, ги довършват....и така до безкрай

А ми, те не са спирали!

Може да е замърсяващ природата и опасен, но в същото време този взрив ще е демократичен и миролюбив. Като тези в Нагазаки и Хирошима. Американският ядрен взрив - взрив на любовта и мъдростта! Да здраствует товариш Тръмп!

При бомбардировките в Югославия използваха обеднен уран, цялата земеделска продукция в пограничните ни раьони замина...приятели-миротворци...

оранжевия идиот е вече за разстрел направо. колко още поразии ще направи докато го свалят?

Нещо не виждам тук майора, канадеца, и другите козяци.

На профилактичен преглед в Карлуково са :)))

Всеки ядрен тест се детектира по няколко различни начина в зависимост дали е наземен, подземен или въздушен. Детектирането е безотказно. Така че твърденията, че някой може да извърши ядрен тест без другите да разберат показва или невежество, или пълно нежелание да се съобрази с фактите. И наистина говори за някакъв вид психо-патология.

"Русия най-вероятно не се придържала." При днешното ниво на сателитите и сеизмичната техника - ЯДРЕН ВЗРИВ ПОД И НАД ЗЕМЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ, ЕДИНСТВЕНО ДЪЛБОКОВОДЕН МОЖЕ - НО ПЪК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАСЕЧЕ!

Започнат ли САЩ, ще започнат и руснаците, и французите, и англичаните и пак ще дишаме радиация навсякъде. Мислех, че това лековерие човечеството вече го е преодоляло.

Русия най-вероятно не се придържала...Както Саддам имаше химически оръжия, нали? Жалки манипулатори и още по-жалки следовници - овци. Как забравят бързо хората фактите, когато са потопени в пропаганда.

Както казаха някои експерти, истинската причина сащ масово да излизат от международни договори е защото Тръмп не иска да изпълнява договори, ако под тях не е неговия подпис. Което не говори много добре за него.

Знаеш ли колко му дреме. Той парите си ги има

КУРяж,българи курЯЖ сенатора от Аляска Сара Пейлин иска да изпробва нова ЯДРЕНА ракета с обогатен плутоний във България за да ускори плана РАН-ЪТ

Е тука вече прекалиха. Още не сме изчистени от тази лудост, да се тестват ядрени бомби по цялата планета.

Ядрен опит или ядрен взрив?! Щото през 2012 година американците направиха ядрен опит за да проверят "боеспособността" да ядрените си оръжия без да допуснат ядрен взрив. От друга страна оправднаието за огромният брой ядрени опити направени в миналото беше това че съответната страна събира данни които биха и позволили да симулира тези опити... и договорът за забрана на ядрените опити беше подписан в момента в който от тях вече нямаше нужда;)

Атомните бомби над Хирошима и Нагазаки май тайно са били пуснати от СССР....а САЩ са най-красивите, най-умните, те носят справедливост и процъвтяване на населението на всяка една точка на земята където стъпят....погледнете наоколо...да не споменавам местното население на Америка - дето го няма вече.

Федералната програма за кастриране на индианките е прекратена през 1972... така че все още има останали индианци, но да видим дали ще останат след Ковид-а.

Ех, тези вечни миротворци! Тази безумна държава май наистина може да бъде нормализирана само по един начин - чрез унищожаването й.

За жалост нищо добро не ни чака. Тази тежка , финансова, социална и т.н. криза ще бъде катарзис за много неща!

Тези разбраха че и печатницата за долари няма да ги спаси , ами само ядрена война ще ги отърве от плащане на дългове. Добре че има кой да ги сдържа.

Спокойно . Като не става с вируси, ще стане с бомби ...

Става очевидно, че всички договори, които САЩ са подписали, се спазват само докато са в тяхна полза.

Ей това е хАмерика, ако някой не е разбрал. Вие продължавайте да плащате еко-такси и да спасявате планетата от джоба си. За льольовците фенове на янките - отидете да гледате величието на ФАЩ на живо и по-близко!!! Няма как да изпуснете такова 'уникално' постижение.

Аз имам по-добра идея. Бай Доньо да се разбере с Путин, онзи да си изтества една ракета в посока пустинята Невада примерно. Така хем Путин ще изтества, хем бай Доньо. С една ракета ... 2 постижения :) Е, винаги има вероятност нещо да се оачка... :)