Коментари - ФБР издирва за атентата в Бостън 2-ма ”въоръжени и изключително опасни” | dnes.dir.bg
назад

ФБР издирва за атентата в Бостън 2-ма ”въоръжени и изключително опасни”

Федералното бюро за разследване на САЩ обяви, че е определило двама заподозрени за извършването на двойната експлозия на бостънския маратон. Бюрото качи на уебсайта си снимки на двамата заподозрени.

Обратно в новината

Коментари - ФБР издирва за атентата в Бостън 2-ма ”въоръжени и изключително опасни” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, затова във всеки щат се нароиха въоражени до зъби паравоенни групировки, които искат да се отделят от Щатите. Има ги в Юга, северните щати, Тексас и Ню Мексико, Вашингтон. Да не говорим, че на практика 30 процента от населението са незаконни емигранти.

Християнството не е от най-старите религии. Когато се е родил Исус Христос, вече е имало религии на по 3-4 хиляди години. Ислямът се заражда в седми век, т.е. е само с шестотин години по-нов от християнството. Ние, българите, не сме убивали за вяра, но сме били убивани за вяра. Първо са изтребени 50 болярски рода при приемането на християнството и не си мислете, че това са били стотина човека. После колко богомили са убити няма данни. И накрая колко избиха турците пак не се знае с точност. Но християнството е избило твърде много хора, за да претендира, че с нещо е по-добро от другите религии. Християнството през Средните векове е било пречка за развитието на науката и на човечеството. Истината е, че всяка религия, включително и атеизма, може да бъде използвана, за да бъдат подчинени множеството обикновени хора на един малоброен порочен елит. И историята ни показва недвусмислено това. Докато хората си купуват индулгенции от всякакъв вид и забравят, че "Бог всичко вижда" ще има убийства, за съжаление.

Споко бре - щом има ракия, няма страшно!

ама толкова па да ме ми пука за Бостън и въобще цяла Америка...

Ти и пукването на черешовото топче проспа!

Добре работят!Стига сте плямпотели глупости!

Няма да се ровя в архива, за да цитирам точно коментара си относно САЩ, ама в резюме: 16.8 трилиона външен дълг и на 50 трилиона обща задлъжнялост. Това прави по грубо 188 хиляди дълг на ВСЕКИ американски гражданин. Над 45 милиона американци са на купони за храна "food stamps", над 40 милиопна безработни, над 50 милиона живеят в бедност, макар и по американските стандарти. В момента Конгресът готви ново увеличение на лимита за външен дълг. В момента САЩ пускат още облигации в продажба, за да увеличат външния дълг. В момента САЩ печатат пари без покритие, за да подсигурят социалните плащания за следващите шест месеца. Това всичко е официална американска статистика, не съветска. Американците като цяло нямат вина за тази ситуация, но не ми хвали тази държава, която е била силна преди 50 години. Сега е като типичен български "бизнесмен", който взима пари от познати, за да си плаща личинга на мерцедеса и да води любовницата си на почивка, а в същото време не смята да връща взетите на заем пари.

Тихо бре - ще разберат колко са зле и ще хукнат към България - остров на финансова стабилност!

Никъде не съм писал, че сме остров, още по-малко на финансова, а най-малко пък на стабилност. Ама много мразя някой да започне да ми възхвалява една държава, още по-малко пък нация от емигранти, които за осем месеца се превръщат в ксенофоби и националисти.

И много щастлива, спокойна и сигурна страна ;))))

само че повече приличат на мутра, която рекетира - ако не ми дадете, бой

Бе стой си във великите щати бе миндил. Кво се буташ тук да ни обясняваш че вече си станал американец.

Скоро ще останете само мангали и мутрофони и няма да има кой да ви работи!

Ти ако наистина живееш и работиш в щатите, просто няма да имаш време да пишеш в този сайт заради часовата разлика, което чисто и просто означава че си някакъв роден лузър дращещ тук за да си избира комплексите.

Е, видя се сега колко си ограничен и дебилен, те такива са американците по целия свят! Лично познавам няколко и са пълни тъпунгери, две думи не можеш да си кажеш с тях, щото в главата им само общи приказки и финикийски знаци. За такива тъпи нарциси като теб народът има една приказка - Кога стана калайджия, кога му почерня задникът! За тъпо и ограничено копеле като теб - напиши си в любимата туба CNNNN - Stupid Americans и зяпай!

И как се запозна лично с 330 милиона американеца та да съдиш? А да знаеш колко неща създадени от тъпи американци ползваш в момента - я Уиндосче, я процесорче...

Злобни булгаристански лузери, ще се задавите в собствената БЕЗПОМОЩНОСТ И МИЗЕРИЯ! Много години ще мизерствате и ще тъпчете на място още с това мислене!

Е, Вие сигурно сте от победителите американци. Интересувате ли се обаче на каква цена и кой я плаща?

там си ценят хоратат, пускят ги да се измъкнат, а тук ги взривяват. Ирански камикадзета демек?? Спас Литров,къртица.

тези снимки и снимките на Бургаския атентатор, почвам да си мисля че са въвели униформи за атентаторите по цял свят. Ще ги познаете по раниците на гърба, ниско нахлупената бейзболна шапка, навикът им да позират пред охранителните камери, а напоследък и по тенджерата под налягане, пълна с ръждясали пирони, извадени от близкия строеж...

Е, дай сега да се облекат с народните си носии и да сложат тенджерите на главите си!

като гледам ФБР как се справя, и кукер да мине през летището, няма да го забележат ;-)

:)

Пълни глупости си написал.

Очевидно Америката ви промива мозъците и ви надува егото до пукване. Напиши ГЛУПАВИ АМЕРИКАНЦИ във вебокса и слушай твоите тъпанари възхвалени как се готвят да нападат целия свят, без даже да знаят къде се намира съответната държава!

Такива при нас, органите на МВР-Петя Първанова, ги спират и ги подслушват ?? леля Дочка.

Това са само ЗАПОДОЗРЕНИ и нищо повече! То и Ли Осуалд беше нарочен за убиецът на Кенеди, а истината е, че убйството му беше организирано именно от определени кръгове в самата държава и физическият убиец никога не е бил изправян пред съда!

Обама незабавно да изиска от нашето МВР специалисти, които да му "сглобят" видеозаписа, както направиха в Бургас!

Американците собствената си държава не могат да оправят, а искат света да владеят. И Обама какви наизустени и повърхности глупости говори, звучи като безмислени предизборни лозунги.

Важното е, че ти си бай ганьовец разбиращ от всичко !

"В речта си пред жителите на Бостън Обама обеща възмездие за атентата. "На тези, които извършиха този акт, на всеки, който би навредил на нашия народ, искам да кажа - да, ние ще ви намерим и да, вие ще бъдете изправени пред правосъдието" - каза американският президент." Аз бих му казал, че първо трябва да премахне причините, довели до този атентат! Вярно, финансово са най-силната държава в момента, но това го използват за да се месят в много държави за собствена изгода. А казано е, че всяка сила ще срещне по-голяма сила!

Дано да ги хванат по-бързо и да стигнат до дъното на тероризма. Иначе, който е на страната на терористите бог да му простти заблудите. САЩ са велика страна и такава ще си останат. Сигурен съм, че 90% от плюещите ги са готови при първа възможност да емигрират там.

Някои са много готови, с раници и самолети!

Не бъди толкова сигурен, защото познавам хора, които се върнаха оттам, при все че бяха със зелена карта, тъй като"останаха много доволни от това което видяха".

Аз пък не познавам нито един,който да е емигрирал в щатите и да не е успял. Тези които се връщат са един малък процент. Чужбината не е за всеки, иска се силен инстинкт за оцеляване и не всеки го има. Сащ като държава няма нищо общо с техният неуспех!

аз пук познавам доста хора,които отидоха в америка,върнаха се в бг,и след като видяха колко е зле в бг,се върнаха окончателно в щатите

Толкова име акъла та са се върнали! Аз пък познавам хора, които се върнаха и сега съжаляват, но нищо не могат да направят!USA НЕ Е ЗА ВСЕКИ-ОСОБЕНО ЗА МЪРЗЕЛИВЦИ, ТАРИКАТЧЕТА И ХОРА С ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕНЕ! ПО-ДОБРЕ СИ ОСТАНЕТЕ В ЧАЛГАРИЯ!

Забранявана в целия свят да се носят раници! Така няма да има терактове!А, с безпилотните управляеми самолети с рекити ще унищожават всеки с раница.Знаете,че сме майстори и първи в света в тази работа-Афганистан и Пакистан наред ги караме.Милост и извинение за убитите ранените.

И как разбраха, че точно тези на снимката са терористите и са въоръжени и много опасни? Аз като ходя насам натам по света винаги също съм с една раничка на гърба. Това абсолютно нищо не значи.

Теб те знаят и в Северна Корея!

това им дествие него одобрявам на тези терористи НО американците както получават плюсове от всякъде по света така ще получавт и много миноси не остана място на света където не са си навряха главата съжелявам за жертвите за пострадълите в атентата

И те като нас - и ние си врем гагата, но само виртуално! Обсъждаме и критикуваме всичко и всички, знаем всяка тайна конспирация даже преди да е замислена!

E Стоян, Стояне то се е видяло, че не можеш да мислиш, но поне се научи да пишиш!

И ти също!

не злобеите ващта мама комунистическа. невинните човешки жертви в мразената от вас страна не са повод за оргазам, защото всеки от вас изроди може да е жертва на психопати..

Освен неграмотен си и явно бая комплексар

И ти си комплексиран.

"Почеркът" е на Хамаз :)

Тези двамата са шведи, с фалшиви американски шофьорски книжки...ФБР да викнат нашия Крайслер, за 2-3 дни ще ги открие...

само ЦВЪЦИ МОЖЕda КАЖЕ КОЙ e

Или на Иран! Или КНДР! Или Сирия! Кого са нацелили този път?

не съм озлобен,съжелявам,че толкова невинни хора са жертва на този терор! Истината обаче е ,че САЩ и по точно -управляващите им са виновни за това,начело с Обама! Насилиеторажда насилие!Омразата ражда умраза! Не може те да мачкат арабите,да се разпореждат в цял свят и да не им се случват такива неща!На всяко действие има противодействие!Това е положението!Крайно време е САЩ да си седнат на задниците и да престанат да налагат на другите как да живеят,каква култура и ценности да изповядват!Това е проблема!

Не съм критичен, но и у вас забелязвам омраза! А и това може да се каже за всички политици - не само американските! За правописа ще премълча!

Да за правописа- пише се омраза! Не съм озлобен,по-скоро възмутен! Възмутен от това ,че заради интереса на едни-страдат невинни хора! Така е в свят без ценности! Не съм политик и не искам да бъда!

Независимо от апетита им за световно господство предпочитам те да са световна полиция иначе скоропостижно се връщаме към 10 век на развитие. И аз не искам да налагам на никой как да живее, но тези тарамбуки имат и те мисия да ти наложат как ти да живееш. С техните прогресивни възгледи тежко ни и горко!

За кои араби става въпрос да са мачкани? За палестинците ли говориш? Защото освен тях, които са мачкани индиректно със съгласието на всички развити страни не само америка. Освен тях в другите държави най- големите им врагове са техните религиозни правителства, които потъпкват правата на населението, извършват геноцид срещу жените и налагат страх и омраза към западните общества на млададото си население (състоящо се главно от мъже, защото с тези темпове на убииства на жени...) за да не би да прогледнат и да си насочат енергиата да смъкнат дебелите им оядени задници от власт

Много точно казано Х!

Много точно! Минусите нямат значение, мнението ти е много точно!

Пд, първото нещо, което ми направи впечатление от тези снимки е, че и снимките и заподозрените напомнят страшно много за снимката разпространена след атентата в Сарафово. Та си размишлявам лекинко дали някъде няма подготвени снимки за разпространение след подобни случаи, или пък почеркът на терористите е близък или ... или ... въпроси , които никога няма да имат 100% оповестени отговори.

точно така, ицо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И аз се чудя, как след подобни нещастия започват едни и същи конспиративни дрънкания! Дали не ви подготвят в някоя лаборатория - никога няма да разберем 100%!

до злобомир или там кавото си.пич тук никои не симулира,що се отнася до проблем като този.сабрани са над 2000 видео матеряла само от хора,които искат да помогнат .отделно фби провезда такова мащабно разследване,което не е било до сега.само вапрос на малко време е да ги хванат.обявена е награда от 50 000$ от бостон полице.за последните ч8 х. хората на бостон сабраха 7 000 000 $ за да помогнат.а дали нещо такова стана след атентата в бургас? длече сте,толкова сте далече от от човешките ценности ,че дазе немозете да си представите.с толкова злоба стещу уса и 1000 години да тичате срещи тях пак няма да ги стигнете.гоод лук. бостон форевер.ве аре стронг. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво ицо за коментара!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Точно ти и хора като теб нямат никакво морално право да ни съдят и определят, защото ти си там, а ние сме си тук.Ти избяга, а ние останахме.Ние сме граждани, а ти чужденец. Ако изобщо разбираш какво се опитвам да ти кажа...

Човекът ти казва истината, ти и на това се зъбиш! Бах ви хейтърите български!

Бостънски Ицо, не мога да те разбера какво се връзваш на нашите коментари относно ВАШИЯ живот. Ама живей си го, радвай му се. Нали си избягал от държавата, която тича вече 270 години срещу САЩ и има още поне 1000 да тича. Остави си ни да си плюем, да си коментираме, да си философстваме! Ама май не става... май си оставаш българин, ако ще не Ицо а Ицхак да се кръстиш. Злобата е генно заложена у нас, също като добрите математически способности, също както и лингвистичните умения на българите. Няма измъкване, Ицо, не се опитвай!

Личи си че си станал истински американец. Браво. Обаче ... Атентатът в Сарафово засегна израелски граждани и само един български мюсюлманин за когото не мога да кажа че не се погрижиха за семейството му. Така че написано от теб за солидарността не е вярно. Живуркай си в Америка пич не ми пречиш, само недей да си избиваш балканските комплекси с останалите тук във България вече явно бивши твои сънародници.

"резидентът" на САЩ Обама. Култова печатна грешка. А иначе въпросът е само колко време ще симулират разследване, преди да обвинят пак "обичайните заподозрени" - Иран или Палестина.

Ами чакат да им дадеш знак!

Много интересни улики. Бяла и черна шапки, раници, въоръжени и много опасни, заснети от камери за видеонаблюдение. Според мен всеки втори американец отговаря на това описание.

Това, мой човек не са улийки, а отличителни белези. Изммий си очите и пак виж.