Заподозрян за убийството на Немцов се взриви

Заподозрян в съпричастност към убийството на Борис Немцов се самовзриви с граната в Грозни.

Обратно в новината

Коментари - Заподозрян за убийството на Немцов се взриви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иначе щеше о убити полицаи да има .... много ми прилича, на оня дето се замозастреля в Перник, докато беше арестуваан и пазен от двама полицаи.

Самовзривил се за да опази бащицата от позор....или са го самоубили

беше взривен.самовзривил се бил.колко по лесно би било да му спрат примерно тока,да доиде жичкаджия и да го арестува по бели гащи и жив?ама не.специални части,гранати...тралала

Смотан модератор си ти, а не Хан.

Как не ви омръзна да опявате един престъпно забогатял бивш политик, настоящ олигарх, водещ безпътен и разгулен живот? Защо не се пише за убитата студентка Вероника и за безпомощността на държавата да опази живота на обикновените хора по села и градове, пропищяли от насилие и грабежи?

Сега Путин може съвсем да изненада света,ако не се взривят и останалите атентатори,а вместо тях той постъпи достойно и като умре като мъченик-камикадзе,за да се прикрият всички следи и съмнения!Валодя не страХУЙся!

Абе, идиот, това да не са ти детските игри из квартала, бе. Путин е държавник. Глава на велика страна. Как си ги представяш ти тези работи. Неграмотни безделници шарят денонощно из нета, без изобщо да разбират за какво става въпрос! Льохмани ведоправени!

заподозрянит го самовзривиха, немцов се самозастреля, литвиненко се самоуби мъчително с ядрена субстанция, георги марков, също се самоуби с чадър, анна поликовская също... абе правят ни на идиоти. те знаят,че не вярваме, но много им пука.

Плоският сценарий с убийството на Немцов, ден преди митинга на опозицията не мина. Мечтата на УСА- Русия да се победи сама чрез вътрешна нестабилност не се сбъдна. Сега следва Грузинският сценарий- украинците се хвърлят на война срещу Русия, като камикадзета, и каквото стане. Всъщност на кой в УСА му пука за украинците???

Едно предизвестено развитие.

удобно именно чеченците да са извършителите на престъплението, хем агнето цяло хем вълка сит:)

Това да не го е измислил някакъв си Путин? Измислено е от великият комбинатор Сталин

За разлика от теб , Сталин наистина е бил велик !

Смотани модератори сте ти и оня Тукту, а не ханове и бегейци.

за убийството на Немцов се взриви понеже Путкин така му е наредил, сега ще очакваме и на другите заподозряни да им се случи случка, след известно време няма да има нито заподозряни нито свидетели и естествено заради този целия коцуз ще бъде виновен Обама:)

Сърдечни по-здрави ..за дамите!!

Този го е гръмнал!!... Край на следствието!!

отдавна е приключило в полза за Путкин, всичко е разиграно и ще очакваме края който вече го знаем предварително:)

Про-американските платени тролове са изляли тонове помия на този форум. Избягвайте да го четете ако искате да си запазите здравето.

ми то на свинете като гнома и стадото на перхидролената златка помия им се излива, да не искаш теменужки да им дават

Хайде още един псевдоним на хантукту и бегееца.

Би ли ми обяснил КОЕ точно е спам или обида в поста на "доктора" по долу? Или днес пускаме само тези от "правилната линия"?

кое ли, ми човека лъже като циганин, как може да получи рак на нещо дето му липсва

СМ

Не е важно кой е убиеца. Важни са мотивите. Важно е да се открие поръчителят. Важно е да се разкрие случаят докрай. Важна е истината. Изключително много се съмнявам, че ще бъде разкрит. Много вероятно е това да се окаже, че е някой местен барон, който в следващите дни удобно ще изчезне. За всяко убийство трябва да има възмездие. Без значение дали става въпрос за политик или тракторист.

Самоубил се е... Колко удобно

...гого,темата е за заподозрениятза убийството на Немцов.Повече от сигурно е,че путин стои и зад двете убийства.А за Боинга целият свят знае,че го свалиха руски войници.Даже се знае и пътя по който се е изтеглила установката.И името на командира на екипажа.

Уса ционистите и Киевският Вермахт свалиха Боинга и претрепаха Немцов ! ТЕ СА !

Че Бурашка да си прибере мръсните бекини и на гол задник да си се прибере при путкин,работа за нея в Украйна няма!

Хазарина Немцов взе едни пари от едни държавно-департаментни фондации и не направи нищо ! Абсурд е ционист чорбаджия да ти прости бе момче.....Те унищожихае 40 млн. коренен народ на Америка.Обраха го и създадоха първите концентрационни лагери, които нарекоха Резервати. Ега ти и сатанистите.....

пише се "чибурашка"...

са си наша работа, кой стои зад това обаче не е много ясно.Другите -ЦРУ.

Ее много му върви на путин.Първо,,някой''неизвестен му убива евентуален бъдещ съперник.Многохилядното поклонение и също толкова многобройни бдения показват,чеНемцов също е имал висок рейтинг в Русия.А това е уплашило путин.И сега пак му провървя така да се каже.Евентуалният извършител услужливо се, ,самоуби''с граната.В Чеченската столица.Голям късмет има кървавия лицемер от Кремъл.

Емиииии, като се замисля, ранга на Немцов на държавна служба в Русия в минало време май отговаря на тази, на която беше Цв. Цв.

Хем си такъв какъвто се определяш сам,хем пък и мислиш.Как става тая работа аджеба?

А, бе момче ти лунатик ли си? Напр. само Москва е с около 10 млн. жители, а демонстрациите около Геманцев (еврей по произход) не събираха 10-20,000.

Москва е много повече от 10 милиона.И с предградията става още по голяма.Но на погребението на Немцов в Москва и на бдението в Петербург е имало десетки хиляди.Вашата пропаганда гледада омаловажи факта,но истината е,че популярноста на Немцов го уби.

Оня пич, дето утрепа Кенеди, го застреля друг американски пич. Защото много обичал президента си. Предложение: Спрете да избивате комплексите си на гроба на Немцов (какъвто ида е той), защото никой не знае Кой, Кога, Защо, Къде, и по Какъв начин ще бъде убит следващият неудобен на Някого. А повечето тук коментират по начин, обратен на нормалния размисъл.

Чиста работа - заподозреният убиец се взривил. Който иска, нека сега да докаже, че не е бил той убиецът.

В своето изказване пред сенаторите Бжежински е казал, че след анексирането на Крим, Русия ще се опита да анексира Латвия и Естония. В ЕС пък се заговори за европейска армия, че само НАТО ни е малко. Номерата им край нямат. Тези хора вече открито разпалват война. Аз бях дотук за днес, отивам да празнувам 8ми март. Ако направите същото няма да сгрешите. Нашите половинки са по важни от Немцов и е редно на тях да отделим повече внимание. Те го заслужават!

Честит 8-и март на всички путеноиди!

... щом няма на кой друг да честитиш 8 март значи си я закъсал здравата )))

Виждам, че си нахлупил русата перука!! Честит Празник!

И на теб мило!

Много интересно, нали? Бжежински бил казал нещо, а пък руската армия неясно как се оказала после в Украйна Латвия и Естония. Бжежински е виновен :)))

Шляхичът Бзежински е известен с извратеното си мислене ....

Руснаците са лай..ри

и руснаците...!!

Голяма свобода има в тази Рассия, ако искаш може да се застреляш, ако искаш се взривяваш, пък ако ти е кеф, пиеш метилов алкохол и се отравяш, избора е твой и напълно демократичен.

И при нас е така. Вземи се гръмни ако не вярваш. сигурен съм че никой няма да ти попречи

Не може да се гръмне защото няма пистолет. В Рашата всеки може да си купи дори и танк

полоний-210. И за това, че можеш да се самоудушиш със шал, след което да го захвърлиш край себе си...

с настъпаната гилза.

Прав си , докато в САЩ , нямаш избор, винаги инфаркт!

Имаш ....докато бягаш на пътечката или чукаш някоя готина мацка...

Напълно очаквано действие за кухата путинова кратуна. Само идиотите, дето му се кланят, ще се вържат.

Последната изживяваща последните си години империя е путиновата РФ/руска фалшива федерация/!"империята на злото",като умираща змия,гърчеща се в злобата си ,се опитва да хапе ,но безпомощна в агонията си!

Не ви ли омръзна да пишете едни и същи глупости години наред? Или ви плащат да го правите? Защото не само че не се разпада ами даже разширява граници. А рублата не ще и не ще да стане 5000 за долар :))) Те западняците това им е любимото занимание- веднуж да на 100 години се събират и нападат Русия и... отнасят пердаха :))) Мазохисти, какво да се прави.

Тоя път и ние ще ядем пердах. То затова баба Меркил не ще конфликт с Русия.

Поредната чугунена тиква! Стакмистиката и лъжите сс запазена марка на кремъл и лакеите му у нас бе цървул!

А другите трима са направили масово самоубийство с калашник. На Путин Кагебееца номерата ги знаем.

Руски журналист е получил информация, че шофьора на снегорина бил колега до скоро на този, който беше виновен за катастрофата в летище Внуково, когато загина Кристоф де Маржери. Оплетена работа.

За вас американски подлоги ще запея една българска песен:- "Юнак съм била, убила съм го, хитра съм била, че съм го скрила!"

Ако си извадиш езика от кремълските задни части ще усетиш полъха на чистия въздух

Що за глупава и явно лъжовна версия са скалъпили путеновите кретенски служби и КГБ!Ами кой ще им повярва и какво общо имат цеценците с Немцов,освен ако не са пратени от путин за прекриване на убийството със съдействието на чеченският,путенов убиец,уж президент,показвящ се обграден от 1000 главорези,гардове ,пазещи продажната му глава!

"Заподозрян в съпричастност към убийството на Борис Немцов се самовзриви"-или го самовзривиха да не приказва..ха..ха ама толкова са прозрачни тия от КГБ..ха..ха..ха

Затихнаха бойните действия в Донбас и стана безинтересно. Просто някои изпаднаха ,,в тупик". Взеха да губят търпение и нервничат. Логично е да очакваме още по-големи провокации. ,,Какво значи тук някаква си личност(Вапцаров) Бог да го прости Немцов, но щом не се спират да убият човек, за да провокират напрежение, какво ли ще ги спре да започнат война....

"чака"... ???

Когато фактите говорят и боговете мълчат! 1. Борето е бита карта и не е представлявал абсолютно никаква заплаха за Путин, че да го трепе. 2. Ако това беше поръчано от Путин, щеше да е на съвсем друго место и по съвсем друг начин. 3. Да убиеш заподозрян в убийството е меко казано глупаво а Путин е всичко друго но не и глупав. 4. От убийството на Немцов имат интерес само противниците на Путин! В западният свят, че и в България се прилагат максимални усилия за очернянето му. За Фашингтон силна Русия е като трън в очите. На тях им е нужен пияница като Елцин или корумпиран като Горби. Много малко са обаче хората дето има се връзват. В Русия всяка година ходят да работят между 4 и 6 МИЛИОНА !!! украинци и около 1 милион са емигрирали отделно откакто започна войната в Донбас. Това изначава, че тези хора НЕ считат Русия за агресор !

ами в америка има само 12000000 нелегални имигранти и в пати повече легализирани такива.ако това ти е критерят за агресор имаш много странен начин на мислене

глупав си гостенино...но комент

А другият заподозрян още не се е родил!!! хахахахахахахахаааааа

На професора "12"- но е точно това -криза на сигурността.Това е в резултат на студената - топла война- и в САЩ и ЕЦ имаше убийства, но нали е едностранна пропагандата ..

Със сигурност е невинен и като цяло свестен човек, щом има гранати в апартамента си. :)

В Чечня на Путин-Кадиров гранатите си ги имат като всесезонни плодове, държат си ги на масата за красота, пък и както разбираме е твъде удобно

за да не пуснат една правозащитничка да замине за чужбина (мисля, че беше за Финландия) и от ФСБ й сложиха в багажа гранати и на летището я арестуваха. Специалисти, к'во да ги правиш?

Абе Немцов да не е някакъв Кенеди или още по-велик. Първо го убиват около Кремъл - троловете скачат "кремълски убийци" после ФСБ започва според троловете някаква невероятно сложна конспирация за "елиминиранито " на свидетели. Има някаква тролска логика. Първо Кремъл е елементарно прост , в следващия момент те са шампиони по конспирация. Изберете едно - или са прости или са световни конспиратори.

Саше, Кремъл никога от никой не е наричан уникално прост, ами уникално безпардонен и уникално вреден

Да вреден е за глобализацията, но нали ти си свикнал да си роб явно и за теб е вреден

можеш да твърдиш че са шампиони по конспирации само ако конспирацията им не е съшита с бели конци и да свети като маимунски г.з. случая обаче показва че наистина са уникално прости, но за сметка на това уникално нагли

"Чеченската връзка е истинския убиец, Кадиров, Путин." С кои точно чеченци работи Путин -нещо да кажеш?Този случай има само два сценария-криминално убийство за неплатени сметки за кекс, или украинско-американска връзка.Защо ли ?Защото не е никъкъв опозиционер.Сега се опитват да го направят такъв-втори Троцки.

първата ти теория за неплатените сметки е толкова неиздържана, че няма смисъл да се коментира. колкото до втората - и според официалните руски източници е щял да публикува доклад за руската намеса в украйна, което се доказва и от изземването на всички материали от жилището му. та дали е опозиционер - да, опозиционер е и е единствения, които можеше да изкара по улиците повече хора, отколкото гнома. и все пак каква е логиката украинците или САЩ да убият единствения човек, който има доказателства и е готов да ги пубрликува за намесата на русия в Украйна

Ти лично знаеш че той има доказателства така ли? Първо това го разгласи друг национален предател и агент на ЦРУ. Второ само по думите ти че този може да искара повече хора направо ме убиваш. Как би сравнил близо 85% с около 2-3% влизал ли си в часовете по математика.

това с доклада.Нали Путин има контрол над всичко?Почерка е криминален изяло мафиотски и убийството е такова.След това има намеса на служби ама не на руски.

В московията е удобно: Все падат жертви разни несъгласни с Кремъл елементи ... а наоколо все снегорини дори като няма сняг :), кавказки убийци дори в Москва :), самоубили се убийци преди да и хванат :)... и един чистичък справедлив Путин :)

E ясно е, кой ги уби - специалните служби, при това много е възможно, една да има участие и във всичките изредени.

Един се е взривил, но другите убийци са живи, така че спрете да се пените и измисляте глупости.

ТОЯ САМОУБИЛИЯТ СЕ ЩЕ Е ВИНОВНИЯ, НАПРАВИЛ ГО Е ЗАРАДИ КАВКАЗКО ДОСТОЙНСТВО, ДЕМК БИЛ ОБИДЕН ЗАРАДИ НЕЩО С..... ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ГИ ОСЪДЯТ И БЪРЗО ЩЕ ГИ ПУСНАТ КАКТО Е БИЛО ДОГОВОРЕНО

аиде бе чеченци.като политковска.и се самовзривил?без да направи самопризнания и да остави писмо?и не е катастрофирал,удавил в банята,не е паднал от 7мия етаж?не можеха ли да го изчакат да излезе и тихичко да го арестуват преди да е разбрал?защо така показно?пак позор.

Тролчета тъпи, а защо не си помислите (ако имате с какво), че това, че се е гръмнал не е добре за руснаците.Защото ако беше жив заловен щеше да изпее всичко и после щяха да го разнасят по руските телевизии. И даже на вас!!!! щеше да стане ясно кой и защо е убил Немцов.Пак щяха да щръкнат ушичките на Чичо ви Сам.Така, че по-кротко!

Събуди се! На кого щеше да изпее всичко бе подлого путинова??? На руските следователи!?!?!? И те щяха да го разпространят!?!?!Това може да го измисли само психично волен човек!

Я пак напиши, че не виждам никакъв смисъл или логика.Освен ако не си пълен глупак.....

Колкото пъти да ти прочета изсипаното виждам само обиди и нищо смислено. Типично за хора с промити мозъци. Явно американската "култура" много ви е повлияла.

ти не си българин, а платен американски трол и иние знаем това тук в българия

кой ще го чуе? ФСБ. И от ФСБ ли ще ни кажат какво е изпял? Гръмнали са го защото няма нищо общо със случая, но има нещо общо с друг случай. Така хем ще е очистен, хем удобен убиец на Немцов!

Наистина с луди, простаци и пияни не се спори.Отказвам се, вие сте прави!

Убийството на Борис Немцов е провокация от типа на тази с малоазийския самолет. Това каза в интервю за Радио Фокус Велико Търново проф. Вихрен Бузов, специалист по кризи на сигурността. По думите му тепърва предстои Следствието да докаже дали то е било замислено като провокация. Според специалистът има индикации да е провокация предвид о момента, в който е извършено, и мястото, където е извършено убийството. Той посочи, че това е опит да се дестабилизира ситуацията в Русия, да се провокират протести по модел на Майдана. Тази провокация определено е неуспешна, защото нито човека, който са избрали е достатъчно популярен, за да има кой да протестира и да излезе със сериозни претенции срещу властта за него, нито пък има доказателства за причастност на властите към това убийство, даже напротив. Те имат най-малка изгода от него, посочи проф. Бузов. Според него съществува вероятност убийството на Немцов да е свързано с опита на някой задграничен център да извлече някакви ползи. Този задграничен център в най-голяма степен, макар че все още няма доказателства за това, може да бъде свързан с Киев, с противниците на Русия в Киев и евентуално с някои от съюзниците на Украйна. Тоест интерес от дестабилизация на обстановката в Русия има управляващият в Украйна режим, посочи специалистът по кризи на сигурността.

От агитпропа на Кремъл и Лубянка.

Ами кажи ти нещо по-смислено! Точно в същия дух са и коментарите на много западноевропейски наблюдатели.

да е вероятна ако беше направен опит за "майдан" Насроченият митинг беше удобен повод за това. Трябваше да има организация, трябваше да има изпълнители, призиви перманентни протести ит.н. Професорът да не се прави на ударен, той ги знае тия работи. Провокацията винаги се прави в последния момент - като клечката кибрит след като всичко е добре обляно с бензин. КГБ/ФСБ отлично ги знаят тия работи - често са го правили (Рига 1989 г., Москва - при втория пуч). Мурзилка е тоя професор!

да пишеш глупости.Затова не са те взели да им даваш акъл, те ако бяха толкова тъпи американците , нищо нямаше досега да им се получи

И как Вихрен стана "специалист" по "кризи на сигурността"? Къде специализира, че не знам в България как можеш да си създадеш такъв авторитет, като се има предвид, че никой не ни бръсне за слива?

той Путин минавал от там, Немцов му казал че пише доклада и е на 15 страница, Путин се ядосал извадил си пистолета стрелял в него, убил го, пил една водка със тоя в снегорина и отишъл на работа в Кремъл. Нали това ви е идеалната версия.