Коментари - Взрив в метрото в Минск, десетки убити и ранени | Днес.dir.bg

Взрив в метрото в Минск, десетки убити и ранени

Бомбен атентат беше извършен в метрото на беларуската столица Минск. Има десетки ранени. Няколко часа по-късно президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи, че са загинали 11 души.

Обратно в новината

Коментари - Взрив в метрото в Минск, десетки убити и ранени | Днес.dir.bg

Коментари

Лека им пръст на загиналите и Бог да ги прости! Минск е прекрасен град, а чистотата му, зеленината и широките булеварди никога няма да достигнем и направим. Съболезнования на близките и много, много кураж!

Исламист порец за свобода. Исламист хитър, не воюва с войска, а слага помби, няма броблема- това тактика. Исламист герой.

ислямист слуга на държавен департмен на Хъмерикатъ. Гътнахте им кулите по тяхна си поръчка, сега пак изпълнява хъмириканска заповед. Ама вас хване и обеси като Садам.

Имах гадже опозиционерка от Беларус . Отделно познавам двама българи били там последните месеци . Лукашенко е диктатор , но и Минск и Беларус изглеждали много по подредени и чисти от бг и сф . За терористите убили обикновенни хора , смърт !

Брей, Лукашенко диктатор, а вие и гаджето ти - борци за свобода, а? Ай сиктир!

Диктатор е защото не играе по свирката на САЩ, но да не забравяме че избирателите му са доста повече от шепата "опозиционери" на площада. В Беларус не мина нито един "революционен сценарии" на нашите "приятели" от запад и Америка, които бяха разиграни у нас и Украйна например. И аз познавам хора от Беларус, но не от така наречената "опозиция" там, и точно това им е довода да избират Лукашенко, пази националните интереси на страната и има ред и спокойствие, а това не се харесва, не може да има такива държави, те не са "демократични", не може да имат под 9 милиарда долара външен дълг!:)))

Ужасна новина! Работила съм в Беларус, хората са прекрасни, поне в Минск, а Лукашенко е диктатор и маша в ръцете на други сили с огромни апетити. Но това не е извинение за толкова години диктатура и малоумничество, от което интелигентните хора напускат странат - както у нас, нито е оправдание за подобни зверства! Много страшно, да не дава Господ!

Най-жалкото е, че от всички тия атентати винаги страдат все най-бедните и отрудени хорица, които най-малко заслужават да ги застигне. И терористите какво печелят - тонове омраза. Да им имам идеологията тъпа. А хората, които истински са си заслужили бомбите, се возят в бронираните си лимузини и хич не им пука. По-скоро им продават после следващите бомби. Жалко за жертвите.

Може да е дело и на самите управляващи, които да го използват като повод да се разправят с неудобните. Историята познава подобни случаи и то именно в тоталитарни общества...

Как ли пък не! Ти сам не си вярваш на тия глупости.

9/11 ?

САЩ трябва да престанат да се месят в живота на другите държави !Подло е да създаваш тероризъм и да казваш че това са други !

САЩ унищожиха и живота на Марс, ако не знаеш. Спретнаха им на марсианците "Червена" революция. Така, де!

Абсолютно! Докато тази държава съществува, в света няма да има мир и спокойствие. На власт в момента в ЕС и САЩ са посредствени комплексари и войнстващи малоумници!

youtu . be / hRQMJCNoepg

махнете интервалите от линка, за да го отворите

съболезнования за пострадалите и наследниците на починалите! това обаче е норманлно в страна в която 1 диктатор управлява самолично от десетки години ( както беше в тунис, египет, либия и т.н.)

... Англия, Холандия, Дания, Швеция, Япония, Йордания, С. Арабия и много, много други.

не бих спорила с вас, но къде видяхте 1 диктатор които от 1994 г упрвлява в англия, холандия, дания, швеция и япония? - това са кралства, но кралете имат силнио ограничени правомощия, няма нищо общо с диктатурата на лукашенко !!!

Да почиват в мир загиналите, а този който го е предизвикал е психопат и ако някой го оневинява по каквито и да е причини значи не го слуша главата! В България хората имат 100 пъти повече причини да взривят метрото отколкото хората в Беларус но не го правят, изключваме лудия от банката в Сливен!

МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БРАТСКИЯ БЕЛОРУСКИ НАРОД! А НА ДЕМОКРИТИЧЕСКИТЕ СЕДЕРАСТИ И ГЕРБЕРОИДИ, ВКЛЮЧАЯ ТЕХНИТЕ ПУДЕЛИ ОТ АТАКА ЩЕ КАЖА, НЕ СЕ РАДВАЙТЕ НА НЕЩАСТИЕТО НА БЛИЖНИЯ, ЗАЩОТО НЕДАЙ СИ БОЖЕ ДА НИ СПОЛЕТИ СЪЩОТО!

Много ги набърка, не знам кой се радва освен Теди и някакъв си пан Жечьпосполитов...

Ого,кратуно куха, санитарите кво дремат и не те слагат да си лягяш!

Хаха, не бях аз, ама сме доста хора, та това е някой, който мисли нормално и има същите разбирания.

Да се забранят всички религии, които поддържат тероризма.

...ми то няма да остане религия, освен кришнарството ;))

клипчета от Експлозията в метрото в Минск link link

Вчера се върнах от Минск. Много красив и чист град. Жалко за взрива, терористите навсякъде са за клане. Същото може да стане чрез протести.

Врешь, сукин сын!

Да не псуваме, а?

така си е. не им обрущаи внимание. наистина е много яко в беларус.

Това е терористичен акт. И си проси беларуските органи на реда да разпердушинят гнездата на терористите. Опозиция! Вижте я на какво е способна за власт! Беларуската опозиция гази през трупове! И дали терористите не идват и отвън Беларус? ЦРУ вече разсипа законната власт в арабските страни. Дали не изнася терористи и към Беларус? Бъдещето ще покаже. Всяка "цветна", "нежна" и прочее грабителска революция ще бъде свидетелство за намеса на ЦРУ. Понеже няма друг световен жандарм.

Виж първия коментар!

Tedi мии си чиниите в BURGER KING и не си напрягаи кратуната със сложни за твоето мозъче разсъждения

хахаха, в бургер кинг няма чинии!!!

Да мие кенефите тогава :)))

А не е ли случайно , че днес има помен за полския президент ???

Жалко - някой е решил да демократизира и Беларус. Не им харесва, че не дават да приватизират на безценица и да пускат заеми.

"Експлозия е избухнала в метрото..." Ами ако експлозията не беше избухнала, намаше да пишат, май?

дивашка федерация с оскотяло деградирало население и воинолюбиви грандомански кгб началници-докато продължват с изстъпленията си и геноцида си си в непринадлежащи им територии, ще им се случват такива неща на руснаците и белоруснаците.......защото лукашенко е просто една кремълска марионетка, точно като вашия боико .......бои по тъпите комунистически кратуни, това ги оправя.........за съжаление...дано не е прекалено късно за българия с тази ориентация към русия......нищо, нищо хубаво не ви очаква с тези комунета на чело на властта и въобще защо още спите?

Това са приказки на човек който никога не е бил в Белорус ,София сравнена с Минск е гадна мръсна дупка , Заплатите в Беларус са по големи от българските а цените по ниски страната е на 59 място по развитие с БВП 13 869 долара на човес а България е на 65 място с 12 066 на човек Най важното е че Беларус има такива соцялни придобивки за които ние даже и не можем да мечтаем , тай например няма хора без жилище , държавата им дава

за цените и заплатите обаче не си прав. иначе за чистотата си е така.

Това е проблемът, не може да има такива държави, дават лош пример на останалите. Такава е ситуацията и с Либия, къде дават тока да ти е без пари например.

я отиди и си удари устата в радиатора да не идвам аз, американоеврейска подлога!!! не ти трябва акъл да ръсиш глупости а да знаеш кога да спреш, пфффууу, и грам нямаш!!!

Теди,не федерацията е дивашка,а твоят коментар! Не бях срещал наскоро толкова злобно същество като тебе! Ако персоната под ника Калитко е единица за злоба,ти вго съсипа с цели 2 единици!

Теди, наистина не беше нужно и тук да се изказвате... Живеем в свободна страна, но мнението Ви е напълно неуместно. Малко човещина трябва, другото е суета и низки страсти.

Така наричащата се Теди, която много лъже, пак подриска форума...

Аве, п.ко заспала, ходи си пиши по мериканските си сайтове, след като си измиеш камарата чинии! М.ла с м.ла недоклецана, к.ха лейка! След този коментар не може да се считаш за човешко същество! И нямаш право да пишеш по българските сайтове майкопродажничка умирисана!

Това е убийство на хора и е ужасен акт ! Не се опитвай да вкарваш политическите си сплетни тук,защото в интернет невъзможни неща няма и някой някога ще се засегне сериозно,и ще те намери ! Да не се окаже,че не си Теди от САЩ а травестит от Люлин....

Абсолютно точно:)))) На такъв прилича:)))

Тошке дръж се прилично! Едва ли си ходила или живяла в Беларус за да се изказваш от последна инстанция. Подозирам че се изрусяваш. Мисля че заслужаваш някой изгладнял афроамериканец да те обере и пребие като куче за да ти дойде акъла :)

Виж сега. Ти явно си тъп/а по рождение, а изрусяването си идва от само себе си.

всяка дуржава си гледа интереса. това е, което ние трябва да научим от беларус. нито америка, нито русия са ни братя. братя сме си само ние българите.

Ха ха ха, Педи пак се е изпеденцала:))))))) Ти намери ли си мъж или още имаш мокри сънища с Кадафи? :)))))))) Аман от недоклатени! :)))

Ще ме извиняваш Теди, но си ужасно куха лейка!

"ИНТЕРВЬЮ ЛУКАШЕНКО ДЛЯ "ВАШИНГТОН ПОСТ" 28 февраля 2011" в ютубе...

Коментари - Взрив в метрото в Минск, десетки убити и ранени | Днес.dir.bg

Взрив в метрото в Минск, десетки убити и ранени

Бомбен атентат беше извършен в метрото на беларуската столица Минск. Има десетки ранени. Няколко часа по-късно президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи, че са загинали 11 души.

Обратно в новината

Коментари - Взрив в метрото в Минск, десетки убити и ранени | Днес.dir.bg

Коментари

Лека им пръст на загиналите и Бог да ги прости! Минск е прекрасен град, а чистотата му, зеленината и широките булеварди никога няма да достигнем и направим. Съболезнования на близките и много, много кураж!

Исламист порец за свобода. Исламист хитър, не воюва с войска, а слага помби, няма броблема- това тактика. Исламист герой.

ислямист слуга на държавен департмен на Хъмерикатъ. Гътнахте им кулите по тяхна си поръчка, сега пак изпълнява хъмириканска заповед. Ама вас хване и обеси като Садам.

Имах гадже опозиционерка от Беларус . Отделно познавам двама българи били там последните месеци . Лукашенко е диктатор , но и Минск и Беларус изглеждали много по подредени и чисти от бг и сф . За терористите убили обикновенни хора , смърт !

Брей, Лукашенко диктатор, а вие и гаджето ти - борци за свобода, а? Ай сиктир!

Диктатор е защото не играе по свирката на САЩ, но да не забравяме че избирателите му са доста повече от шепата "опозиционери" на площада. В Беларус не мина нито един "революционен сценарии" на нашите "приятели" от запад и Америка, които бяха разиграни у нас и Украйна например. И аз познавам хора от Беларус, но не от така наречената "опозиция" там, и точно това им е довода да избират Лукашенко, пази националните интереси на страната и има ред и спокойствие, а това не се харесва, не може да има такива държави, те не са "демократични", не може да имат под 9 милиарда долара външен дълг!:)))

Ужасна новина! Работила съм в Беларус, хората са прекрасни, поне в Минск, а Лукашенко е диктатор и маша в ръцете на други сили с огромни апетити. Но това не е извинение за толкова години диктатура и малоумничество, от което интелигентните хора напускат странат - както у нас, нито е оправдание за подобни зверства! Много страшно, да не дава Господ!

Най-жалкото е, че от всички тия атентати винаги страдат все най-бедните и отрудени хорица, които най-малко заслужават да ги застигне. И терористите какво печелят - тонове омраза. Да им имам идеологията тъпа. А хората, които истински са си заслужили бомбите, се возят в бронираните си лимузини и хич не им пука. По-скоро им продават после следващите бомби. Жалко за жертвите.

Може да е дело и на самите управляващи, които да го използват като повод да се разправят с неудобните. Историята познава подобни случаи и то именно в тоталитарни общества...

Как ли пък не! Ти сам не си вярваш на тия глупости.

9/11 ?

САЩ трябва да престанат да се месят в живота на другите държави !Подло е да създаваш тероризъм и да казваш че това са други !

САЩ унищожиха и живота на Марс, ако не знаеш. Спретнаха им на марсианците "Червена" революция. Така, де!

Абсолютно! Докато тази държава съществува, в света няма да има мир и спокойствие. На власт в момента в ЕС и САЩ са посредствени комплексари и войнстващи малоумници!

youtu . be / hRQMJCNoepg

махнете интервалите от линка, за да го отворите

съболезнования за пострадалите и наследниците на починалите! това обаче е норманлно в страна в която 1 диктатор управлява самолично от десетки години ( както беше в тунис, египет, либия и т.н.)

... Англия, Холандия, Дания, Швеция, Япония, Йордания, С. Арабия и много, много други.

не бих спорила с вас, но къде видяхте 1 диктатор които от 1994 г упрвлява в англия, холандия, дания, швеция и япония? - това са кралства, но кралете имат силнио ограничени правомощия, няма нищо общо с диктатурата на лукашенко !!!

Да почиват в мир загиналите, а този който го е предизвикал е психопат и ако някой го оневинява по каквито и да е причини значи не го слуша главата! В България хората имат 100 пъти повече причини да взривят метрото отколкото хората в Беларус но не го правят, изключваме лудия от банката в Сливен!

МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БРАТСКИЯ БЕЛОРУСКИ НАРОД! А НА ДЕМОКРИТИЧЕСКИТЕ СЕДЕРАСТИ И ГЕРБЕРОИДИ, ВКЛЮЧАЯ ТЕХНИТЕ ПУДЕЛИ ОТ АТАКА ЩЕ КАЖА, НЕ СЕ РАДВАЙТЕ НА НЕЩАСТИЕТО НА БЛИЖНИЯ, ЗАЩОТО НЕДАЙ СИ БОЖЕ ДА НИ СПОЛЕТИ СЪЩОТО!

Много ги набърка, не знам кой се радва освен Теди и някакъв си пан Жечьпосполитов...

Ого,кратуно куха, санитарите кво дремат и не те слагат да си лягяш!

Хаха, не бях аз, ама сме доста хора, та това е някой, който мисли нормално и има същите разбирания.

Да се забранят всички религии, които поддържат тероризма.

...ми то няма да остане религия, освен кришнарството ;))

клипчета от Експлозията в метрото в Минск link link

Вчера се върнах от Минск. Много красив и чист град. Жалко за взрива, терористите навсякъде са за клане. Същото може да стане чрез протести.

Врешь, сукин сын!

Да не псуваме, а?

така си е. не им обрущаи внимание. наистина е много яко в беларус.

Това е терористичен акт. И си проси беларуските органи на реда да разпердушинят гнездата на терористите. Опозиция! Вижте я на какво е способна за власт! Беларуската опозиция гази през трупове! И дали терористите не идват и отвън Беларус? ЦРУ вече разсипа законната власт в арабските страни. Дали не изнася терористи и към Беларус? Бъдещето ще покаже. Всяка "цветна", "нежна" и прочее грабителска революция ще бъде свидетелство за намеса на ЦРУ. Понеже няма друг световен жандарм.

Виж първия коментар!

Tedi мии си чиниите в BURGER KING и не си напрягаи кратуната със сложни за твоето мозъче разсъждения

хахаха, в бургер кинг няма чинии!!!

Да мие кенефите тогава :)))

А не е ли случайно , че днес има помен за полския президент ???

Жалко - някой е решил да демократизира и Беларус. Не им харесва, че не дават да приватизират на безценица и да пускат заеми.

"Експлозия е избухнала в метрото..." Ами ако експлозията не беше избухнала, намаше да пишат, май?

дивашка федерация с оскотяло деградирало население и воинолюбиви грандомански кгб началници-докато продължват с изстъпленията си и геноцида си си в непринадлежащи им територии, ще им се случват такива неща на руснаците и белоруснаците.......защото лукашенко е просто една кремълска марионетка, точно като вашия боико .......бои по тъпите комунистически кратуни, това ги оправя.........за съжаление...дано не е прекалено късно за българия с тази ориентация към русия......нищо, нищо хубаво не ви очаква с тези комунета на чело на властта и въобще защо още спите?

Това са приказки на човек който никога не е бил в Белорус ,София сравнена с Минск е гадна мръсна дупка , Заплатите в Беларус са по големи от българските а цените по ниски страната е на 59 място по развитие с БВП 13 869 долара на човес а България е на 65 място с 12 066 на човек Най важното е че Беларус има такива соцялни придобивки за които ние даже и не можем да мечтаем , тай например няма хора без жилище , държавата им дава

за цените и заплатите обаче не си прав. иначе за чистотата си е така.

Това е проблемът, не може да има такива държави, дават лош пример на останалите. Такава е ситуацията и с Либия, къде дават тока да ти е без пари например.

я отиди и си удари устата в радиатора да не идвам аз, американоеврейска подлога!!! не ти трябва акъл да ръсиш глупости а да знаеш кога да спреш, пфффууу, и грам нямаш!!!

Теди,не федерацията е дивашка,а твоят коментар! Не бях срещал наскоро толкова злобно същество като тебе! Ако персоната под ника Калитко е единица за злоба,ти вго съсипа с цели 2 единици!

Теди, наистина не беше нужно и тук да се изказвате... Живеем в свободна страна, но мнението Ви е напълно неуместно. Малко човещина трябва, другото е суета и низки страсти.

Така наричащата се Теди, която много лъже, пак подриска форума...

Аве, п.ко заспала, ходи си пиши по мериканските си сайтове, след като си измиеш камарата чинии! М.ла с м.ла недоклецана, к.ха лейка! След този коментар не може да се считаш за човешко същество! И нямаш право да пишеш по българските сайтове майкопродажничка умирисана!

Това е убийство на хора и е ужасен акт ! Не се опитвай да вкарваш политическите си сплетни тук,защото в интернет невъзможни неща няма и някой някога ще се засегне сериозно,и ще те намери ! Да не се окаже,че не си Теди от САЩ а травестит от Люлин....

Абсолютно точно:)))) На такъв прилича:)))

Тошке дръж се прилично! Едва ли си ходила или живяла в Беларус за да се изказваш от последна инстанция. Подозирам че се изрусяваш. Мисля че заслужаваш някой изгладнял афроамериканец да те обере и пребие като куче за да ти дойде акъла :)

Виж сега. Ти явно си тъп/а по рождение, а изрусяването си идва от само себе си.

всяка дуржава си гледа интереса. това е, което ние трябва да научим от беларус. нито америка, нито русия са ни братя. братя сме си само ние българите.

Ха ха ха, Педи пак се е изпеденцала:))))))) Ти намери ли си мъж или още имаш мокри сънища с Кадафи? :)))))))) Аман от недоклатени! :)))

Ще ме извиняваш Теди, но си ужасно куха лейка!

"ИНТЕРВЬЮ ЛУКАШЕНКО ДЛЯ "ВАШИНГТОН ПОСТ" 28 февраля 2011" в ютубе...