Взрив избухна пред редакцията на ”Галерия”

Силен взрив разтърси рано сутринта сградата на бул. "Цариградско шосе" 17 в столицата, където са офисите на в. "Галерия", в. "Ретро" и издателство "Милениум".

Обратно в новината

Коментари - Взрив избухна пред редакцията на ”Галерия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте нещо по-различно,това преди 10-15 години ни беше всекидневие.

В този меко казано сбъркан 20 годишен преход до сега не е имало такова взривяване на редакция. Явно в.Галерия говори истини, от които все повече хора ги е страх. Определено имат и ще изнесат и още информация.

логично, комунистите загубиха почва под краката си и минаха към крайни действия.

То и на ската им "спряха" излъчването преди години, когато трябваше да се създаде впечатление, че някой иска да им затвори устата.

че номера е стар, важното е да се въртят номера, винаги ще се намери някой наивник да им повярва. Давай бате Бойко, със сигурност не си идеален, но поне правиш опити да навреш комунета и ченгета по дупките им.

Кой, къде да навре?? Бойко - комуниста, ченгето, че и мутрата,... той ли? Ха-ха-ха-ха! Смехурко.

Комунягите пак се оакаха.....

Няма щети при взрива---само се скъсала, прашката на Патрашката!

вестничето им спря да се чете и те се гръмнаха..от яд

Много кеф и гот ми е от тая новина. Но щеше да ми още по-гот и още по-кеф ако Патрашкова и Дачков бяха вътре.

Браво, другарю! Само така! Който е срещу нас, трябва с кръв да плати.

Радвайте се че още можете да пишете каквото си искате по форумите, че имате интернет, и още нямате камери по домовете. Това което Гроб прави е да заглуши всичко което може да е срещу него. Да се отърве от опозицията и да манипулира общественото мнение, чрез контрол на медиите. Нещата в БГ са зле, но по ТВ дават само суперанкети, специални интервюта, ленти, ленти, приказки празни, а икономическите новини които са лоши, може би да ги покажат за 30 сек. Това е най-тоталитарния режим от времето на комунизма и народе ако не се усетите, ББ и ЦЦ няма да се махнат докато не фалира дъжавата и се угроби народа.

Така е.

твоите хора нали издоиха държавата и напълниха гушките..ограбиха каквото можаха и сега народът ви измете с голямата метла.Опитвате се да върнете историята пак назад,но няма да стане...това правителство поне се опитва да промени нещата..тези неща,за които са виновни предишните управници...комунисти-глави бетонни

простотия

а пък президента доцент доктор на науките алексей петров ще ти даде марсианска свобода, ще те направи великана на вселената и може би на всичките 7 милиона ганьовци ще раздаде по 1 милион евро за да са най-щастливите във вселената и да не плачкат. Далаверките и рекета ще са на пиедистал и всички ще бъдете със статута на лелеените мутри напълно законно. Всички ще бъдем тъпи, но богати лица с формата на разпльокани селски галоши. Чалгата, пиенето, мръвките, колите и к...вите ще бъдат свободно достъпни за всички ганьовци. Камери и срс-та при алексейчо няма да има и не е нужно щото най-после ще станем отново най-велика държава по конституцията на доцента, населена със 7 милиона, щастливи, "независими и свободни, най-вече от ЕС и омразната хамерика/, милионера и никой никога няма да го смени от чукундурската власт.

а, значи така ти решаваш за кого да гласуваш - не по свършена работа и изпълнени обещания, а ей така случайно според някоя и друга бомба без даже да си наясно кой я е сложил. Да, толкова е интелектуалния капацитет на електората на Герб - като на циганина с един срок от първи клас.Добре, де, не се ли притесняваш от тъпотата си или нямаш сили даже да се усетиш кога си се насрал.

и изпълнени обещания ще има. знам че ти пари под краката.

Политическа разправа (и не само политическа) трябва да има. Но срещу БГ социалистите, който извършиха най-големите престъпления срещу народа в новата история на България. А пък не са понесли нито 1 наказание затова. И продължават да отричат и да не си признават нищо. Трябва да са аут от българия иначе никога няма да се оправим. Или те или народа трябва да си тръгне. Няма друг начин.

Като гониш бсп не забравяй и смешника от Мадрид и ахмед ага те вървят комплект и повярвай ми откраднаха МИЛИАРДИ !!!

Г. Първанов = капут БСП = капут Ал. Петров = капут Иначе няма демокрация. А за атентата вярвам че е фалшив. Постановка е на горепосочените субекти. Искам им се да продължат да бъдат главни действащи лица и след следващите избори. Но няма да стане.

да използваш думата презерватив, за да не те изтрият. иначе си прав.

е,тези тримата от спин няма да умрат

много жалко че Патрашкова и този другия не са били там... писна ми от тази Галирия и всичките глупости дето правят

ми и на мен ми писна от Буда-Боце и Цвъки ама това е положението...))))

19 месеца празнодумие и обяснения колко са грешни всички предишни-няма доказателства,няма осудени,ноо трябваше 19 мес. да им вярваме на простотиите и да стискаме.. Сега когато се събудихме се оказа,че сме назначили гладният вълк/Герб за пазач на стадото. Всички виждаме ,че провалят държавата,а те пак се обясняват ,че не било това което виждаме. Било конспирация!! Достатъчно с тренировките по управление на България. Герб не стават и любовта си отиде.

дрън-дрън ярина

Дотам ли ви стигат възможностите да пишете? С такава защита от такива запалянковци, Герб са обречени.

не се беше кръстил "политическа разправа" имаше малка вероятност да ти повярвам. около 0.000001 %

До 73%: Нарича се отчаяни опити на мафиото-социалисти да дискредитират дясна партия за да се върнат пак на власт. Дано тоя номер повече никога да не сработи у нас и мръсниците социалисти, заедно с престъпниците, които създадоха завинаги да бъдат погребани в историята.

ГЕРБ, крайно време е да "сдадете", не мислите ли? Писна ни да ви търпим простотиите, всеки ден и нощ... Умните, културни и възпитани българи не могат да ви издържат вече на тъпизмите, просто изчезнете!

това малоумие ме убива... стига сте говорили в множествено число "писна ни" или от името на народа. това което сте научили в школите едно време вече не върши работа, усъвършенствайте се малко.

За всички злини в държавата след 1944г. са виновни БСП и техните продукти - било политици, бизнесмени, мафиоти или пък журналисти. МРЪСНИЦИ!

Седя си тук и се питам ... това което наблюдаваме в последната година и нещо бездържавност ли се нарича или е катарзисът на онази част от "политическият елит", която стремглаво губи позициите си? Дали не е вездесъщата анархия или реакцията на звяр, който е приклещен в ъгъла? Ами ако е аз да си задавам безсмислени въпроси или пък да е изява на нарастващото ми отчаяние?

Да не забравяме кой стоеше зад поръчковите убийства в страната, докато беше ГЛАВЕН СЕКРЕТАР на МВР... Много бързо ви хваща амнезията или просто така ви е изгодно, българи!!! Зад атентата стои Боко-Тиквата, който страда от психическо заболяване - нарцисизъм.

глупости. да не забравяме, че комунистите са най-големите гадове появявали се на тази планета, фашистите са дечица от забавачницата в сравнение с тях.

не знам к'ви са комунистите, най-малкото защото аз НЕ СЪМ от тях, само знам че по-прости, тъпи и слабообразовани физкултурници и яйцеглави мутрафони от ГЕРБ-ерите НЯМА!!!

Партизанско-комунистическо-фашистки номера. Няма да им се хванем. Съвсем ни мислят за балъци. Ал. Петров и компания (БСП) да си платят за всичко.

Снощи горе-долу по времето, когато избухнала тая бомба един човек с голям шлифер и каскет дойде в кварталната редакция на махленския ни вестник и подхвърли една флашка, която съдържаше единствено следното писмо: Бреййййй - тоя Ал. Петров е по-голям мръсник и от мен бе. На път е да ме мине във всички видове престъпления и манипулации. Подпис: Сталин (от отвъдното)

Абе хора не им обръщайте толкова внимание на тези жалки смешници.Та това дори не е бомба.Това е просто голяма пиратка счупила 2 прозореца.Всяка вечер се случва в някой блок подобна случка причинена от непослушно дете.Сега просто е станало в котилото на психичноразстроените лумпени на Алексей и стана егати врявата..

Не сме вече главанаци и няма да се хванем на номерата на агента-президенто-милионера Г. Първанов и Сие. Долу цялата мафия, долу БСП, долу Първанов, Ал. Петров на разстрел и т.н... А мекеренцата от в-к "Галерия" да си живуркат. На тях още малко време и никой няма да им обръща повече внимание.

Много важно е за БСП да имат тема да плюят. Иначе оня мазник Кирил Добрев от младежкото БСП какво ще прави. Той акъл ням ада прави политика. Занимава се с политически онанизъм, като своите бат5ковци, ама и това омръзва. Особено като му изчезне образа на червените бабички. Членовте от неговата групичка и те такива - на всичките половият акт им идва отръки. И поради това са се ориентирали към ръкоблудство - физиологично и политическо. Ч е е по-лесно и изисква по-малко усилия. И по-малко акъл - а то зер в БСП-то откъде толкова акъл. Съжалявам ги тези мушмуроци от младежкото БСП - те завалийките разчитат на някаква кариера, ама като гледам, освен портиери на Позитано 20 май друго нищо не може да предложи БСП-то. И в бличките години няма да може да предложи. Не го гледайте Кирил Добрев - той се оправи с крадените джипове и луксозни коли. И сега си папка паричките, дето се нагуши. Та ако още вднаж трябв ада обясня на чугунените глави, че те са главните заподозряни, те и техния главатар агента Гоце, мисля че е умесно. още повече че БСП-БКП има сериозни традиции в терористичните действия. като се започне с атентата в църквата "Св. Неделя", та до наши дни, мутрите дето ги управляват. Те Божия храм гръмнаха с хиляди души вътре, та една лайняна редакция няма да гръмнат. Хич те да не са изпълнителите, във всички случаи те са сред поръчителите. А това е много по-важното. Другият заподозрян е Яне и неговият господар доц. д-р Тракторов. Преди време той самият се занимаваше с рекет и такива дейности - все се е обадил на някое приятелче да му свърши мръсната работа. Дали от октопода или не - следствието ще каже. Но днес се навършва точно една година от ареста му и повдигтането на обвинения по "октопода" . Какъв по-достоен начин да ознаменува годишнината. Ясно е кой има интерес от тази работа. Ясно е кой няма - ББ и екипа му. И като знаем противниците на ББ и режисьорите на кампанията срещу него там трябва да с етърсят терористите - агент Гоце и БСП

Трябва ли по този безобразен на4ин дда се случват такива неща. Ако беше пострадал някой какво щеше да е, дали тогава бат бойко шеще да дойде на мястото на инцидента, или да ходи да реже линти на някоя магистрала

колко закъсня с коментара... няма хонорар за тебе сънльо

ти взе всичките хонорари ли :))))))))))))))))))))))

малеееееееее е това му се жказва даржава. или п0о точно липса на такава. не може в бг да има такива неща нали сме в еу ишким. пален тероризам. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

плитко, другари, плитко... снишаване трябваше тука, а не фойерверки. напрежение не се нагнетява така... ама измряха старите печени комунисти, а младите са едни хаймани и малоумници, та нищо не могат да свършат като хората. просто израстнаха в лукс и се разглезиха.

"Поръчка" за "поръчка"

Иванееее, още си мислиш, че е 1998 и си недосегаем...БУМ ШАЛАКЛАК БУМ!!! ;D

сте много... запознати... ама те са малко... по-умни от вас.

БУМ ШАЛАКЛАК БУМ!!! ;D

МОЛЯ: Бягайте от тази държава. Ако можете - веднага. Ако не , правете си планове. Установяване Злоупотреба с власт за Тотю Младенов МЛАДЕНОВ-Министър МТСП при назначаване при Установен конфликт на интереси за Данчо Василев Кънев за ИД на ОД Инспекция по труда гр. Плевен. Установяване конфликт на интереси и...при освобождаването на Данчо Василев Кънев от длъжност ИД на ОД Инспекция по труда гр. Плевен по...взаимно съгласие от изпълнителния директор тогава на Изпълнителна Агенция Главна Инспекция по труда, МТСП - София Тотю Младенов след установен конфликт на интереси от контролния орган Инспектората към МТСП и НОХД1024/09г на СГС. Установяване конфликт на интереси при извършването на годишните атестации при отявлена САМОРАЗПРАВА с НЕУДОБНИТЕ им - от Данчо Василев Кънев в качеството му на Оценяващ и Директор на ОД Инспекция по труда гр. Плевен . Установяването на конфликт на интереси при освобождаването ми със заповед издадена от ИД- тогава на Изпълнителна Агенция Главна Инспекция по труда, МТСП - София Тотю Младенов, действие извършено при злоупотреба със служебна положение с цел наказание и отмъщение за подадения от мен сигнал за конфликт на интереси, който факт ме ме квалифицира, преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.

Ей затова сме на този хал! Без да има задълбочено мислене, всеки приказва, каквото му дошло на езика. Няма мисъл. На един му млякото горещо, на друг пък друго нещо. Тук ще си седим, в блатото и още повече ще затъваме. След като ББ и ЦЦ са герои и жертви. Някои от нас обаче няма да издържат и ще бягат да се спасяват навън. Аз май ще бъда между тях. Не ми се живее сред толкова озлобена, малограмотна сган.

Изпреварих те!

МОЛЯ: Установяване Злоупотреба с власт за Тотю Младенов МЛАДЕНОВ-Министър МТСП при назначаване при Установен конфликт на интереси за Данчо Василев Кънев за ИД на ОД Инспекция по труда гр. Плевен. Установяване конфликт на интереси и...при освобождаването на Данчо Василев Кънев от длъжност ИД на ОД Инспекция по труда гр. Плевен по...взаимно съгласие от изпълнителния директор тогава на Изпълнителна Агенция Главна Инспекция по труда, МТСП - София Тотю Младенов след установен конфликт на интереси от контролния орган Инспектората към МТСП и НОХД1024/09г на СГС. Установяване конфликт на интереси при извършването на годишните атестации при отявлена САМОРАЗПРАВА с НЕУДОБНИТЕ им - от Данчо Василев Кънев в качеството му на Оценяващ и Директор на ОД Инспекция по труда гр. Плевен . Установяването на конфликт на интереси при освобождаването ми със заповед издадена от ИД- тогава на Изпълнителна Агенция Главна Инспекция по труда, МТСП - София Тотю Младенов, действие извършено при злоупотреба със служебна положение с цел наказание и отмъщение за подадения от мен сигнал за конфликт на интереси, който факт ме ме квалифицира, преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.

Абе на кой се молиш.При управлението на ГЕРБ е най голямата корупция .При тях победителят в конкурс се знае още преди да е обявена датата за конкурса.

не знаех... веднага се записвам член на БСП.

Неслучайно онзи ден горя къщата на бившият шеф на ДАНС П.Сертов в Копривщица .Никой няма право да показва на корумпираните истории за Вучката за Леденика.Образът на Борисов пред тъпаците трябва да бъде чист и неопетнен.А между другото при неговото властване в МВР не се спря да се гърми и да се расчистват сметки

Имаш моята подкрепа!

Абе хора, не виждате ли че на Патрашкова й хареса да се шуми около смешното й вестниче, което ако не бяха "подхвърлените" флашки от контингента на криещите се в фрасталаци и паркове педофили, нямаше никой да е чувал за него!! Според мен версията за самовзривяване е най-логична. Все пак това е звезден миг за Патрашкова и Дачков, които освен оплуване на БигБрадърите за нищо друго не стават. Със флашките нищо не се получи, затова трябваше друг по-драстичен подход - БУМ!

по-умните вече са го разбрали... а още по-умните призовават Яне да се пази от спецслужбите за да се опази жив и здрав, защото кукловодите му без да се замислят ще го гръмнат ако решат, че така ще дестабилизират държавата.

И Семов... резултата ще е същия ако гръмнат и него. въобще за всеобщо добро е двамата палячовци да се пазят много добре.

а бе ко ме интересуват Явор и сие,защо дьржите тия писания толкова много??? Направили са си реклама-о кей,пишете и за другите-нормалните хора нещо !

Е тези от Галерия съвсем ни взеха вече за канарчета.

ДА СЕ САМОБОМБАРДИРАШ, ЗА ДА ТИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ??? КОЛКО МРЪСНО СЪЩЕСТВО И БОЛЕН МОЗЪК ТРЯБВА ДА СИ?

Ами този пазач какво пази ??Поне е могъл да види кой поставя взрива,ако не да го предотврати..Или е спал...

Тези Петровци си мислят сега, че наложиха на Б.Б. ново правило в играта - а именно "ние можем да удряме под кръста с флашки, а Вие трябва да играете само по закон, защото всяко друго действие ще се тълкува като полицейски терор". Демек търсят физическа недосегаемост - никой да не ги сплашва и никой да не ги стреля. Само че ме съмнява да бъдат послушани и разбрани. Този, който играе без правила, а се опитва да диктува такива, обикновено отива в преизподнята с всичките си номерца и намерения.

Преди 3 седмици спечелих бас, че на янка ще и ''откраднат'' флашките.......Обаче ненормалниците надминават и най -смелите ми очаквания в жалките си сценарии да привлекат внимание....Та сега обявявам нов бас - янка ще бъде отвлечена от ''Наглите 2 '' - слагам 5 кинта. Желаещи ?

и пет лева не ми се губят. само да не го убият, на горкото слабоумно дори не му идва на ум, че кукловодите му могат и това да направят, за да взривят държавата. хубаво беше писал някой, че НСО трябва да го пази като зеницата на окото си.

Ех, д-р Любо, съвсем си загубил чувството си за хумор! Я виж по-горе колегата от КГБ какво творение, какво анализче е написал! Само го прочиташ и всичко си застава на мястото! След това, ако още държиш, и тримцата се грабваме при психиатър!

смени схемата на хапчетата.. и излес от роля.

излес, флес и после квадратните хапчета ( ония дето имат ъгли )

Ясно че когато правиш услуги на съмнителни кръгове ,ще те употребят и по-късно -както в случая

Общо взето цената на бомба с 5 кг тротилов еквивалент е някъде между 12 и 15 лева , а ако решиш да му сложиш и "стерео високоговорител" ще се вдигне с още 20 кинта (поне толкова вървят разните електронни джаджи ) ....... За сведение на любителите с 5 кг можеш да "качиш" Лада на 3-тия етаж .... Така че тия само са ги сплашили, ей така за припомняне на някои правила.

НАВРЕМЕТО РИМЛЯНИТЕ СА ДЪРЖАЛИ КРОТЪК НАРОДА КАТО СА ИМ ДАВАЛИ ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА , А ТОЯ Б.Б. (РАПОНА) НИ ДАВА САМО ЗРЕЛИЩА БЕЗ И ТРОХА ХЛЯБ И НИЕ СТОИМЕ ГЛАДНИ И КРОТКИ ВПЕРИЛИ ПОГЛЕД ВЪВ ЗРЕЛИЩАТА. ПРОСТ НАРОД

народа страда... и най-вече комуноидите.

МЕНЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАДА НЕСТРАДА НАРОДА И НАЙ-ВЕЧЕ АЗ ,СЕМЕЙСТВОТО И БЛИЗКИТЕ МИ ПЪК ТИ ЯВНО СИ ГЕРБЕРИСТЧЕ И ТО СИГУРНО УРЕДЕН НА НЯКОЕ ПОСТЧЕ АКО НЕСТРАДАШ

Когато се разследва престъпление, първото което се гледа е кой има мотив да го извърши. Нека да тръгнем по тази логика - все пак криминалистите са хора професионалисти. Нека,обаче малко видоизменим въпроса. Кой би понесъл максимални негативи от такъв взрив? Отговорът е ясен - парвителството, и в частност ЦЦ. Тогава възниква следващия въпрос. Случайно ли се случва това, точно в максимума на кампанията срещу ЦЦ. Отговорът меже и да е не, ама едва ли. От два месеца се води целенасочена кампания срещу правителството на ББ и по-специално срещу ЦЦ. По едни съвсем маловажни въпроси. Защото СРС-тата може и да са много важни, но въпросът с реформата в здарвеопазването ми се струва десетки пъти по-важен. отзоваването на доносниците на ДС и руските шпиони от нашите задгранични представителства - също. И ако има нещо наистина скандално в публикуваните СРС-та, то е как точно е изтекла информацията от служби като ДАНС и МВР. И дали БСП не е толкова проникнала в тези служби, че определени хора считат за свой дълг да нарушат закона само и само да угодят на агент Гоце и БСП. Отговореът като че ли е ДА. Кой би могъл да извърши бомбен атентат? По принцип всекисапьор, но ако се стесни кръга, нещата опират до хора със специална подготовка, и без скрупули. Това означава че може да са хора на групировките или хора от ДОТО, верни на БСП и агент Гоце, които искат да пр5овокират скандал. Има и една още по-вероятна версия - доц. д-р Тракторов е следствен и подсъдим за рекет и т.н. Той има тесни връзки с групировките, и е много вероятно той да е поръчал и органозирал цялата работа. дало Яне му е дал идеята, или от БСП няма никакво значение. Пък може това да си е съвместна операциа на Трактора, Яне, Явор дачков и Кр. Патрашкова. Нали вече няма флашки със СРС-та трябва с нещо да си запълват тиража. И от тук все по-трудно ще се намира инфо за СРС-та. Кой пострада най-мнофо от атентатите на Домодедово? Полицията и управниците в Русия. Да, този атентат нито е с такива размери, нито с такива тежки последствия. Но всеки терористичен акт е удар срещу правителството и службите. Сега полицията трявба да си свърши работата. И ДА ОТКРИЕ, КАКТО ИЗВЪРШИТЕЛА, ТАКА И ПОРЪЧИТЕЛЯ. Даже поръчителят е далеч по-важен - извършителят може да се окаже обикновен хулиган. Този случай е тест и за професионализма ан МВР в кризисна ситуация. И ако МВР го издържат ще покажат че наистина там се върши работа и приказките ан ЦЦ не са празни приказки. Иначе ще се окаже че МВР са си останали милиционери, и всичките демонстрации, пушене и пиене на вода, са инсинуации на некадърници, вдъхнповени и ръководени от БСП и ДС.

Защо да не приемем, че има борба за влияние м-у Бокето и Цвъки. Това може да е номер на първият, за да се подсили негативното отношение към втория следствие на което ЦЦ излита от МС и Бокето си връща пълния контрол в партийните структури :))))))

ama много ефтини филми гледаш човек?!?!? точно в деня когато има евро-посещение свързано с шенген--и взрив. толкова политическо слабоумие няма и в най-тъмния ъгъл в африка. тия съвсем за канарчета ни взеха. на мафията май взе да и става прекалено тясно,и взе да си изтърва нервите. самия акт е твърде наивен. алоо -галерия-праскате се за умни. къде ви е ума? в джоба ли?

Имаше един,където на времето си запали САМ райхстага за да дойде на власт.Някаква прилика да виждате тука.Като е толкова умен и се прави на мъж,нека алф петров да се яви на избори и да видим дали ще вкара и един човек в парламента?

си името на цирка. ама зрителите са го гледали и знаят.