Отложиха процедурата по избор на председател на ВКС

Висшият съдебен съвет (ВСС) взе решение да отложи процедурата за избор на председател на Върховния касационен съд (ВКС) до 17 декември.

Обратно в новината

Коментари - Отложиха процедурата по избор на председател на ВКС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това отлагане означава само, че те вече са си го избрали или са получили нареждане да си го изберат, а останалото е просто формалност. Няма друго обяснение. И тая паразитираща структура наречена ВСС трябва да бъде закрита, че освен развъдник за корупция и назначения на удобни хора на възлови места, аз друга работа не съм чул да свършат!!!

"Отложиха процедурата по избор на председател на ВКС". Защото в Сараите имат проблем. Системен проблем. Напоследък им се губят "кадрите", вероятно защото се "пействат" в сървъра на Боко. А там Цецо ги чака на "гюме". И ще си върне за това, че го използваха за "мюре".

И защо отлагат избора? Лозан Панов единствен кандидат ли е?

Е как така няма умисъл, като автомобилът/водачът е избягал и още не са го открили

танцувай рунтава кокошко с ритъма на песента, че наши с чужди хитлеристи, те газят Ботевска земя

Сгрешил си определението. Правилното е : "путинисти" !

Избора се отлага.Освен блъснатия, не се е явил и черничкия.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

"Случайно блъснатия на пешеходна пътека "Лозан Панов , съвсем "случайно изчезналия" бивш шеф на ДАНС Петко Сертов ............ Много случайности , много нещо а истината е , че когато криминални типове са в управлението на страната ни тези "случайности" са напълно резонни .

П-чки, за всички ви е време да се самообесите и да не цапате родината ни !