Вулкан изригна на остров в Кабо Верде

В островната държава Кабо Верде изригна вулканът Пику ду Фогу, намиращ се на остров Фогу.

Обратно в новината

Коментари - Вулкан изригна на остров в Кабо Верде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е Капо Верде къде е Мексико. Ама според статията си мешат щатите и вулканичните пепели.

Еми играят си разни тъпаци да се правят на богове... Дано не се взриви планетата преди..........

напоследък зачестиха заради затоплянето на климата -ако така продължава може съвсем да започнат за заизригват и да покрият с пепел атмосферата както се е случвало и преди милиони години -под слънцето нищо ново

А може би е просто заради новолунието и еднопосочното действие на слънчевата и лунната гравитация.

Затоплянето ще да е започнало преди 450 години, защото тази проклетия е изригвала повече от 40 пъти, видно от статията! А защо преди 450 години - ами защото тогава са донесли фасула от америките и като е започнало едно пърдене - ей ти метан, ей ти диоксиди, ей ти затопляне...

така като гледам снимките ми прилича на нашенско сметище с дейното участие на Асан, който гори гуми, за да вземе теловете. това е всичко друго, но не и вулкан от представите на българина.

забравих да спомена, че много се изкефих като прочетох копираното от Уйкепедията. добре се справяте с географията. да бяхте поне копирали и населението, езика, президента и прочие.

Да позная ли, че и този вулкан не е бил засечен от нашите миндили в БАН? Нещо ситуацията ми е много позната, не знам на вас. Много си мисля, че ние просто нямаме ама грам наука! Защо?Ами защото всичкото кадърно избяга отдавна там където му е мястото - на запад!

много си зле. В света няма технология, която да засича земетресенията кога ще започнат. На Запад и на Изток, за никого няма гаранции.

Напротив, има най-различни методи за прогнозиране в краткосрочен план - на леки сеизмични вълни преди основното земетресение (форшокове), измервания в промени на магнитното поле, на температурата на минералните извори и др., но ти явно не си и чувал! Питам се в случая, кой е тролът? А за това, че в БАН не са останали читави учени, е съвсем отделен въпрос - относително малко са там хората, които отбират добре от нови технологии, езици, участват в проекти и конференции със силен импакт факор, и прилагат най-новите научни методи в работата си, но добре е че имаме и това!

Защо българинът трябва винаги да псува и обижда?! Ние като едни нормални европейци и интелигентни граждани на света трябва да се интересуваме от всичко и навсякъде. Убеждавам се, че само тук коментарите могат да бъдат зли и просташки. Докато това не се изкорени и държавата ще е зле!

Напротив, да поясня: точно защото всеки се интересува от всичко и се пъха там, където не му е работата, нещата у нас са доведени до това положение. Бай Ганьо, "преуспелият" далавераджия, започва да придобива самочувствие и си мисли, че разбира от всичко и арогантно и агресивно си дава мнението навсякъде и за всичко! А интелигентният човек, въпреки че може разумно и аргументирано да си представи мнението, не му се дава трибуна, именно поради това, че той е културен, а не арогантен нагъл! Оттам и голямата помия, просташки и тролски изказвания.

Ганьо , Ганьоооооооо Бухай по косматите гърди и вЕрвай че ИСКАРО Е НАЙ ДЛИБОК !!!

Интересно ще е като изригне Витоша!

....уя де изригнал този вулкан...даже тези острови не ги зная...а бе простаци пишете за теми които ще взривят райският кът....България....кво ще се загрижили за путкимумайнински некакви острови....мислете за БЪЛГАРИЯ БЕ СМОТАНЯЦИ!!!

Толкова много знаци и предупреждения, а орките на Земята само едно си знаят - долари, печалба, фючърси...

Какви предупреждения бе, кретен, вулканите изригват на планетата от милиони години!