”Евростар” сваля цената на билетите

Френската железопътна компания SNCF обяви, че ще предложи отстъпка в цената на 80 000 билета за влаковете “Евростар“ между Париж и Лондон тази седмица.

Обратно в новината

Коментари - ”Евростар” сваля цената на билетите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз за 180 евро от Париж до София стигм с автобус,а тези за толкова малко разтояние толкова пари-мизерници.Ей това е Европа.Ама било за 2 часа,аре холан,за къде бързаме,днеска си на 30 утре на 40...........

Така е във франция-социализъм,както казва един българин, който от гадини си живее на гърба на французите.Затова учете френски и стягайте куфарите!

А тука някой лаком "мастит" бизнесмен щеше да ги вдигне двойно и тройно,примери за щавене на хората в безизходица колкото щеш,кеф ти лекарствата,кеф ти тока и парното,кеф ти всичко за децата...

Абе точно по цени на транспорта не можем да им завиждаме на западноевропейците :) Наистина всичко е направено и е много удобно, както местните линии, така и евростара, но цените са наистина изключително високи, особено в Англия.

...а цената ба билета ще.....

с този влак се стига от париж до лондон за 2 часа, а не 10 часа на фери

Вярно е.Аз за 250-300 паунда се пребирам с бусчето си до БГ.Плащам винетки,ферибот и минавам цяла европа а тези за някакви 600 км - 250 паунда.

Ей това, в китната ни родина никога не може да се случи. Нито превозвач да свали цените нито държавата да впрегне собствени ресурси за да помогне на гражданите си зад граница да се приберат у дома. Ние за нищо не ставаме. Нито държавата ни припознава като нейни деца, нито ние я припознаваме като наша майка. А пък за манталитета на търговци, бизнесмени и прочее сволач, с много редки изключения - няма нужда да се говори.

"свалят цените" бъркаш с 'махат част от процеса по одиране на кожата заедно с месото". при нас превозвачите често работят на "кост". забеляза ли колко струва само за франсетата? 2 пъти под 'намалената' цена. А тука не ни дават да сложим една цена за българи и друга - за англичани-побойници.

Ееех, Европа, Европа.

Е така се прави бизнес - при 100% натоварване могат да си позволят и по-ниска цена. А с цената от 100 евра си гарантират 100% натоварване.

Мдааа а у нас в вдигат цените със светнали от алчност очи :D