Вучич в ООН: Искаме оттегляне на резолюцията за Сребреница, защото ще дестабилизира региона

Тя няма да излекува раните от миналото, а само ще ги задълбочи, заяви сръбският президент на прием за посланиците в световната организация в Ню Йорк

Обратно в новината

Коментари - Вучич в ООН: Искаме оттегляне на резолюцията за Сребреница, защото ще дестабилизира региона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иди се лекувай

Руската свиня е против резолюцията! Защо ли? Буча, Ирпен, Мариупол.....аааа....леден вятър! Мислите си, че ще им се размине? О, не! Ще има още рзолюции и гастрольори ще бъдат кремълските убийци. Нюрнберг 2 се задава.

ако бяха избили всички нямаше да има кой да пуска резолюции и т.н. сега да си носят последствията, че не са били достатъчно лоши!

Абе тоя руснак питал ли е Рамзан Кадиров дали подкрепя декларацията или не? Айде да вземе да го попита.

Да печем питки с хляб и сол и така да посрещаме руските братя

И тея бяха """братя""" с всички народи в югославия, после трепаха наред всички свои """братя""", дори деца и старци. Едни други също бяха """братя""" с украинците, после те се оказаха бандеровци, укри и т.н. Обаче сърбите не могат да се мерят с рус назите - не казаха, че е постановка и измислица. Още има какво да научат!

БАААААААА колко си проз

Шилo

Да бе, да си мълчим, че да не припомняме на роднините на жертвите как в 21 век сръбския шовинизъм провеждаше етническо прочистване и геноцид. Вучич, що ли си мисля, че ще свършиш мноооого зле....

365 дни в годината ще трябва да отбелязваме нечий геноцид. Я белгийския над Конго, я френския в Нигер, я германския в Намибия, я американския в Ирак и т.н.

Хасане ти ли си?