Коментари - Вучич: Протестите не ме интересуват, да се разхождат колкото си искат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Вучич разчита на това, че християндемократите на Германия на одобряват великоалбански идеи, ще има да взима. Германците искат, ало може да разцепят всичко на Балканите до молекули, защото разделени и противопоставени сме слаби и зависими. Германците искат да видят всеки народ разделен, освен германците, но не защото толкова се обичат едни други, а защото така най- добре могат да наложат интерсите на алчния си и ненаситен елит.

Уауауауауаууу, айдее, почна новата опорна точка. Атака срещу Германия, заради неподчинение и непокорство към САЩ. Троловете имат вече спуснати инструкции. Ама тоя трол много се въодушевил нещо. Само дето трябва да сменим в коментара: "Германците" с "американците". И вече ще отговаря съвършено точно на реалността. САЩ прави всички бъркочи на Балканите

Не ги разбираш ти германците, те са подмолни и коварни. Какви интереси имат САЩ на Балканите, можеш ли да ми резюмираш в няколко изречения? Какъв е стокообменът на балканските държави със САЩ и след като САЩ са толкова заинтересовани от държавите на Балканския полуостров, защо нашият валутен борд е вързан за Марката/Еврото, а не за долара? САЩ водят в момента икономическа война с ЕС, в който уж те ни вкараха, от какъв зор ни вкараха там, а? А чии самолети конкретно бомбандираха Сърбия, чии армии вилнееха в Босна, Херцеговина, Сърбия? Имам чичо в Сърбия който е анастезист и беше мобилизиран през времето на югославските войни. Той разказваше за войници холандци и германци и за гаврите, които вършат, а после разправяха, какви изроди били сърбите. Не, те са изродите! Ти знаеш ли, че първата активна военна мисия в чужбина на бундесвера след ВСВ е в Югославия? Специално заради войната там германците променят политиката си на пасивност в конфликти извън Германия. И то с гласовете на социалдемократите и зелените, не е ли абсурдно?

Това да си тъп и нагъл май не е само качество на българските политици. Глупоста не познава граници. Тоя какво чака - да го обесят като Чаушеску ли?

До 5 години ще ви трява виза, ако искате да посетите някоя от древните столици на България Плиска или Преслав! И хич няма да ги влачат нещата!

ГЬОН-СУРАТЛУКА НА БОЦИ МАЙМУНАТА Е ЗАРАЗИТЕЛЕН ...

Политическа наглост, явно заимствана от големия "православен брат".

Против статуквото, винаги протестират или заблудени идеалисти, или пъпчиви мързеливци или закоравели престъпници ...

Това и за протестиращите през 1989 г. ли е валидно.

А нашите либералини ПРАСЕТА ни продадоха на ционистите и унищожават БЪЛГАРИТЕ,бавно но сигурно! НО НИЕ НЯМА ДА ИМ СЕ ДАДЕМ ТАКА ЛЕСНО!!! Помнете ционисти и прислугите им ....БЪЛГАРИЯ ще възкръсне както птицата ФЕНИКС от пепелта,както РУСИЯ възкръсна след 2000-та година! Ционизмът е най страшния фашиЗЪМ! Той разпали всички войни през последните 120 години и държи човечеството все още в робовладелския строй,НО с лозунга за ДЕМОкрация...

Перфектен марксистко-ленинско-путински анализ на ситуацията. Най-ми хареса това за ционизма - евреите подло организираха своето избиване в нацистка Германия и преследването си в СССР.

До пет години ще има референдум за присъединяване на Косово към Албания. Така, в 21 век, се откъсва територия от една държава и се подарява на друга. И това става с подкрепата на нашето правителство!

Що не ревеш за Крим, където за една седмица станаха нещата. а тука се влачат 20 години.

Вихри се цензура тук и дори не може човек да ти отговори, че коментара изчезва. Свободата на словото е само показност, а реалната я няма.

паляк

Тези дето са наизлезли май не са били по мостовете на Белград когато ''хуманитарното'' нато разрушаваше и убиваше там...Къде бяхте като откъснаха Косово от вас същите тия дето сега ви ръчкат да ''протестирате''???? Погледнете какво става при великите ''демокрации'' и си направете сметка клъде искате да се наврете играейки по гайдата на манипулатори.

Увие, няма да му простят, че е приятел с Русия. Гледам плакатите - чиста измишльотина. Велика Албания ще дойде и до нашата врата, като отхапе половин Македония. Тук ще ври и кипи и границите ще се режат на месо. Турските ресторанти няма да ни спасят, както и дюнерите. Ако се надяваме на НАТО и ЕС, както в онзи стар виц за ядрената война е най-добре да се увием с чаршафи и да потеглим бавно към гробищата. Цаката му е в православен Балкански съюз или поне християнски, заедно със Западните Балкани, иначе до 2050 всички тук са с чалми.

Ние сме в ЕС. Никой няма да отхапе каквото и да е парче земя от ЕС. Македония затова бърза да влезне в ЕС. Балкански съюз не решава раждаемостта.

„Православен съюз“ си правете в Съветския съюз. Плитък руски номер е този „Балкански православен съюз“. На нас идеите за „обединение“ на религиозна основа не ни минават. 21 век е, турете си религията отзад, в багажника на колата.

Не православен а славянски съюз! не сме в средновековието, за да се организираме на религиозна основа! Или пък ако искаш, кирилски съюз, съюз на народите на Балканите, които ползват кирилицата. И изобщо имаме достатъчно допирни точки със съседните ни народи, с които можем да се обединим в съюз.

От споменатото, бишият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън ми е известен, само заради информацията, че единият му син работи като директор в газонефтена компания в Украйна. Показателно за интересите. Някаква открита сега Burisma Holdings. А интересно за каква "Западна Сърбия" говорят? Коя ще е източна? Иначе Косове бил завладян с раждания тип цигани. Тук не се взимат никакви мерки за ограничавене на раждаемостта на такива групи. Например хора без средно образование да нямат право на деца. И при нарушение принудителна кастрация. Само че политиците ни ги е страх. А последиците може да са много много лоши.

абе нали Байдън вържеше газопреносната мрежа на Украйна? Сега се оказа че е Юридически съветник на напълно ЧАСТНА фирма съществуваща от 2002 г., и занимаваща се с добив на газ. Май там е болката на путлерастията, че скоро Украйна ще си добива сама нужният газ.

Дори имаха договор с Роял Дъч Шел май за 10 милиарда долара, да пробиват за шистов газ основно и в Донбас. Но договора пропадна. Тази причина да са недоволни от Донбас обаче бе премълчана. Имало иначе в началото на Майдана дори хора от Донбас, но после се бил извратил. Дори след преврата министър на Украйна май на тяхното МВР, каза че Майдана се е пръвърнал в сборище на престъпност. Не помня точните думи.

Този кавал е с много голямо самочувствие, присъщо на тия от западната ни граница, само че той чувал ли е за бумеранга И че който иска да цока от две крави, че и от три в техния случай получава от трите най дългото

спукана гайда.

също като жълтите жилетки

но че реакцията не е също като на Макрон - това е сигурно.

не е същата, щото тия протестиращи не мародерстват, за разлика от жълтожилетните ако се размародерстват- ще видиш същата реакция, като на Макрон, че и в пъти повече

рашките му спретват майдан, да не дърпа много към НАТО и ЕС. В тая посока е и потока, койтозведнъж се пресетиха пак да го върнат през българия - иначе как ще изнудват сдърбия?

а на единия плакат (останалите не се метат) пише: майки на отнетите бебета. демек протест на майките (може би срещу социалните тип скандинавска детска градина), нямам представа. ако сложат снимка с четливи други плакати, ще се види какво пише.

Е това са ни политиците,хората искат едно,тях не ги интересува! А народа ги избира за да го слушат,уви,те докопват властта със съвсем други цели и после заявяват,че не им пука,какво искат хората,докато преди изборите е говорил обратното...

Вучич е перфектен в случая.

Кои хора? Соросите не са хора. Човека спечели изборите и те излязоха на протести веднага,от тогава се точат. Не могат едни избори честно да спечлят където и да е по света,тръгнали да правят гей паради,и да ги наричат протести от името на народа.

политик да ме изкефи отвсякъде. а оплюващите да не се жалват, свободни са, ясно им е казано: Да се разхождат където си искат. културно - и някои много ги е заболяло :)))

да се разхождат КОЛКОТО си искат.