Коментари - Вучич каза, че Сърбия може да въведе санкции срещу Русия. Последва реакция от Москва | Днес.dir.bg

Вучич каза, че Сърбия може да въведе санкции срещу Русия. Последва реакция от Москва

Имам коректни отношения с президента Владимир Путин, не трябва да си играем с него и да игнорираме потенциалните заплахи, идващи от Запад, каза сръбският държавен глава

Обратно в новината

Коментари - Вучич каза, че Сърбия може да въведе санкции срещу Русия. Последва реакция от Москва | Днес.dir.bg

Коментари

Към прединия ми коментар, в който цитирах Укипедията:"резолюция на международната организация Комунистическо информационно бюро от 28 юни 1948 г., довела до скъсването на отношенията между комунистическите ръководители на Югославия – Тито и на Съветския съюз – Сталин." Напрвих си труда да потърся руската версия Укипедията. Такав, се оказа, че няма! За Русия такъв исторически факт няма! Това обяснава, защо и в бългаските медии на се говори. Има обаче стаия на сръбски. Може да се преведе с Гугъл преводача. Колкото повече занем, толков по трудно ще ни промиват мозъците. Особено важно е да знаем, това, което Русия не иска да се знае!

Изказваниятя във форума показват до каква степен са ни промити мозъците. Русия прави мили очи на Сърбия, защото сърбите се прочуха с това, за по-малко от една седмица избиха всички руски агенти, които можаха да докопат. В България имапе два вида комунистически имигранти - от Гърция и от Югославия. Причината за избиването на руските агенти е " резолюция на международната организация Комунистическо информационно бюро от 28 юни 1948 г., довела до скъсването на отношенията между комунистическите ръководители на Югославия – Тито и на Съветския съюз – Сталин." . Факта, че проблема с руските агенти се решава като ги избиеш се пазеше в тайна в България. Тито прави нещо от рода на "Ноща на дългите ножове" . Оцеляват само тези, които биват предопредени да не есе прирбират в къщи, а да хващат влака за София. След 1990г. скелетите на останалите ги вадеха от кладенци, руднични шахти и още къде ли не още. Сърбите и албанците блокираха прекия път на Русия перз България към Адриатика. За разлика от Сирия, Югославия, не допуснше руски военноморски бази накраибрежието си. Руснаците трябва да правят мили очи, ако не искат да видят дебелия. Но и това не е гаранция. Няма да пожертават националните си интереси, и ако е изгодно, ще зарежат Русия. Същото важи и за Китай. И там приятелството с Русия е на принципа - няма полаз няма Русия. Тако чудо като България няма!

Сърби Я - единствената страна в която псуват Бога.

И този се осъзна,усети откъде духа вятъра.

Ако имаш за братя Сърбия и Русия - враг не ти трябва

За разлика от нас Сърбия имат достойно отношение към историята и към Русия, а нашите политици са просто едни плужеци,които нямат грам мозък.

Я с России! Всё это время мы видели, как Сербы были за нас! Не молчали, поддерживали! Даже если и присоединят я к санкциям, мы их поймём. Смелый народ! А Болгары - братушки, забыв, что русские спасли их от уничтожения Турками, сначала пришли нам с Гитлером, и теперь поддерживают НАТО, и этих нациков-убийц украинскую власть. Слабый народ, трусливый! Я буду учить своих детей, чтоб никогда не имел друзей болгар.

Аз съм на 100% сигурен,че живееш в България и ядеш български хляб.

сме с вас,но политиците не са.

Иди на х.., бляд! Никто к вами с Гитлером не приходил! Ето ви нам воину обявили. Историу надо учит!

Гледах изявлението, Вучич не каза това. . Съвсем други му бяха думите. Сега разбирам защо спират руски и сръбски телевизии - за да вървят лъжите по-лесно.

А какво каза Другарко Дърева???

Тия па още не могат да се определят-педерасти ли са или хомосексуалисти!

Русия е отвлечена страна от съветските хора... Горките хора там. Русия не е Путин и Путин не е Русия. Никой не воюва с руснаците, водят се битки с там няколко хиляди КГБеца..Да се приключва възможно всичко най-бързо и да идват нови хора там. Сигурно ще има разпад, но това ще направи Русия по-силна. Голяма страна с толкова изкопаеми, а да е толкова бедна.

Такива глупаци като западните поклонници ни вкараха в двете св.воини на погрешната страна, а болният бисексуален немец Фердинанд пропиля, всичките ни териториални придобивки. Продължавайте да ни вкарвате в гроба. Слепи сте да видите, ча оста Русия-Китай вече управлява света и тази тенденция ще се засилва

Сърбия е най-изостаналата голяма страна на балканите, с най-ограниченото и просто население (не броим Македония, ЧГ и др. джуджета). Абсолютно облъчени и промити мозъци обичащи Русия без и те да знаят защо. Заради малоумното им образование и пълпата връв от Кремъл, от която обаче се облагодетелстват само корумпираните олигарси. Ако мислите, че ние сме изостанали значи не сте били в Сърбия. Тук членството ни в ЕС поне отвори очите на част от хората, които пътуват и правят бизнес, за ония още е '99та. Фенове на Лепа Брена и плескавиците да не спорят. Тираджииските ви мозъци не са достатъчно образовани отвъд вашата камбанария да давате акъл

Иди и виж колко е изостанала. Ако не знае човек, ще помисли че България е бомбардирана, не Сърбия.

Да живееш в Европа,да ходиш на почивка в Европа, всичко да ти е западно....И да защитаваш тук,азиатското дръпнато Хазарче!?!!Русофилистията е тежко състояние!

Какво се пенят с това западно оръжие!? Руското го превъзхожда в пъти видя се вече реално и в Сирия и в Украйна. Американските танкове не могат да вървят нито в кал, ното в поледица. А артилерията на Запада е слабо място, малко и смешна по съдържание.

Той и Москвича е по-добър от Поршето!!! :))) Абе к'во станА тръгна ли китайския Москвич? ... а Митрофанова закри ли посолството? ... щото "плашеше" ... :))

Нищо руско,не е по-добро!!!!И НИКОГА няма да бъде!!!!

ЕС се тресе от страх.Скоро ще видим резултата.!!!

Хахахаха,то Украйна не ги е страх,камо ли Европа!?!Абе русофилистиците, какви хапчета взимате???

130000 крепостне селянчета дадоха фира 300000 са ранени

Ти си бекяр и крепостен селянин на Запада-дурак!

Русофилистиците са селяните! Да си виждал истински софиянец русофил или комунист? :))) Само потомците на селянията дето се изсипа тук след 9-ти септември ... :)))

Г.упчо, използването на русизми много отдавна (още от соц. време) е проява на лош вкус. :))

Печели време копелето. Трябва много да внимаваме със сърбите. И не знам бг русофилите дават ли си сметка в каква геополитическа кал ще попадне България, ако русите вземат че победят. На сърби и турци ще им пораснат мераците моментално. А пък за отродените българи в Скопие да не говорим. Пази боже.

Не само за България, а целият Европейски съюз и охолният ни начин на живот ще са под сериозна заплаха!!! Но русофилчетата явно си обичат мизерията и репресиите и искат да живеят както в комунизма.

и тамошния кюрд ги е натиснал и тия са поддали. Малко уран са сипали

Сърбите винаги са били по-хлъзгавия, двуличен и несигурен, но предпочитан от Москва приятел. Дори след осъшествяването на великосръбската идея с източна помош, Тито забива нож в ърба на Сталин, а Сърбия 50 години се изживяваше 50% запад и 50% изток.

Шило

Тито не е сърбин, а хърватин

сърбите си живяха добре и при соца и при демокрацията.Отстояват си своята независимост сами да решават какво да правят.Не са марионетки.

И останаха с 88 хиляди км2.

77 хил.кв км са!

да се репчиш. Видя накъде задуха вятърът с танковете и системите, и айде сега и ти барабар Петко с мъжете, а? Той и др. Орбан ще вземе да ревизира рязко подкрепата си и ролята си на Троянското конче в ЕС, ама да видим...То само с мазен гулаш пък не става, само се запушват артериите.

нищо няма да направи,тва е прах в очите на западняците,него мисли за толкова глупав да предаде народа си.Тва да не са наште дупетати.

Абе защо всички руски подлоги са изживяват като говорители на всички народи по света? След като дори не смеете да се покажете на живо в подкрепа на вашия путин?

Вятърът духа в обратната посока. Идеа мир, платен с територия и парад на победата на червения площад. А дружето, росто проси пари. Тежки финансови времена идват.

Още от когато путин нападна украйна. Както дълги години слушах как ей сега още утре ще се разпадне западния империализъм и ще се възцари световен комунизъм.

гей парад на червения площад с главна мажоретка путьо

Ооооо Да. Българите обожават руснаците и винаги ще е така. Затова изпратихме сумати оръжие и муниции на ....... Украинците. Представете си що ватници от 150 000 загинали са от Българска ръка макар и индиректно. От тогава спя спокойно.

тва е изказване за да успокои ФАЩ и ЕС,Вучич е велик политик и няма да го направи,Путин също го знае,сръбските интереси са защитени и всичко е о.к.

Вие, сърбия и русия сте два края на едно и също комунистическо говно

руский копабль пошол на хуи

Представяте ли си Вучич на Червения площад до Путин,който е стъпил на една малка табуретка .

Путин е по-висок от сърбина.. ти не си гледал руските новини.

няма изненада, сърбите винаги са били интерсчии, баш интересчии. Да не забравим че падат под турско робство и после с турците нападат България. А руснаците винаги ги държат под крилото си, още от балканските/междусъюзнически войни заедно със севермаците, тяхна била азбуката и прочие та загубиха нас, нека сега са си дружки с тях и РСМ-то, ако бяха помогнали да си решим споровете с тях за фалшификациите и отнетите ни земи и геноцида над българите, щяхме да сме завинаги с Русия и никой нямаше да ни откъсне от нея, ама те заложиха на куция кон и сега си сърбат попарата.

До кога ще го чекаме тоа ЗАПАД, да изгние и пукляса? Мъка ми е вече, искам да му видя краят ...

накрая Вучич ще отиде в Прищина и ще целуне кОра на Хашим Тачи! Помнете това;

Що е србин се е лайно

Даже и Вучич разбра, че трябва да бяга от потъващия титаник на путин. Само нашите русороби още стоят на корабчето за някоя копейка.

Ще обещае, ще се мота колкото може по-дълго и като свърши войната - ако остане живот - я камилата, я камиларят. Само нашите тупани бързат като пуле пред майка си,.

По-скоро бяа от потъващя Титаник на колекивния Запад. Ако не беше така, щеше до сега да е обявил санкции. Но не е! Западът го мачка, но понеже вижда, че е потъващ, няма как да се остави изцяло на него! За това разчита на Русия. Западът потъва вече 10-15 години и сега е във фазата на фашизма - лъжата е единственият начин да не пропадне веднага, защото положението на САЩ е ужасно, наистина ужасно - и ико номичски, и политически, а САЩ държат и руля, и двиателя на Запада. Ако пропаднат веднага, ще се срути целият Запад. Ако продължи агонията, става все по-мъчително за целия свят, но неизбежно падението. Най-добре е САЩ да си пропаднат сами и след това да се възстановят, но те са така устроени, че ще съсипят първо Европа и след това ще започнат да се влошават официално, така да се каже. Но сами няма да минат през дъното, защото ако о напавят, нямат оправдание пред народа си и върхушката ще бъде изметена. За това е цялата демаогогия, която прие фашистки измерения. От няаколко години истините в ефир са под 10%, което е иснтитуционализация на лъжата. Който успее да се дръпне настрани от падащия гниещ труп на САЩ, ще е късметлия. За съжаление САЩ са прихванали почти всички лидери на ЕС и плащат, и заплащват - за да се осъществяват технит еинтереси. Това е вече основна тема по микрофона в Бундестага!! Унгария отдавна се е откъснала от тази гнус, но е в риск от агресия от страна на предателите лидери от ЕС. Сърбия също влиза в списъка на изнудените. България клекна първа, защото лекето КП снижи летвата до земята...

от дИте чакам тоз ЗАПАД да пукне, да умре( така ни бе обяснявано), що мантри и заклинания отнесе... И макя му и трън, повече от 100 години не пуклясва!

Путин, ти ли си? Не се напъвай никой не те слуша.

По принуда може и да се престорят, че налагат санкции. Сърбите обичат Русия. Българите - също. Колкото до прослойката на управниците не- те си обичат джоба.

Може и да обичам сърбите и руснаците,но не и политиката и политиците им,както ти споменаваш за нашите.И все пак,политиката си е политика.Без нея не може.

Beklemek..

Дори и Сърбия словесно да се обяви за санкции срещу Русия, то Сърбия във всеки един момент може да се откаже. Като цяло Сърбия от десетилетия лавира между изтока и запада умело.

Жужако си въобразява, че всички ша го цункат отзад- да ама не става. Някои го шибат приятелски.

Фурнаджийски лопати, каквито винаги са били. Извъртат се и хоп на печеливша та страна.

Ние пък всеки път като сме се извъртяли - сме хващали грешната сърана... Сещаш ли ср за подходящият епитет и за разликата..?!

Аз пък като го гледам този Вучич, наистина мисля че се държи като Държавник. Освен че е 2 метра има и големи топки. За него е важна Сърбия а не Русия. Трудно е да си независим президент на малка държава но той успява да лавира между великите сили. Или поне се опитва. Ако беше някой луд досега да подпали Косово. Много сдържан и отговорен държавник. Сърбите имат късмет.

Ама тва го разбра понеже той ти каза ли?

Политиката на седене на два стола им се получава засега.

Всички укросвине в крематорск!

Що не ходиш на майка си в гъза, Дельо!

В тези храсти тролят долни укропедерасти ;)

Що бе? да не би докато сра в храстите да ти го набучиха отзад?

Когато косово, Сърбия, РСМ, влязат в ЕС ще сме едно цяло... Една валута Само Молеца от Мордор има интерес от кавги

Слава на руските войни!

Манията за слава не е ли болестното състояние, което катализира всичките процеси и беди?

Сърбите ако имаха атомно оръжие, ФАЩ нямаше да ги има!

В Сърбия, не пият кока кока и не щат долари :л

Така е!

Ходил ли си в Сърбия?

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Всички укросвине в крематорск!

777, няма нужда от американски вирус, защото на теб отдавна чавка ти е испила мозъка! Затова се возиш в софийското метро в руски влакове, а не в американски!

Не САЩ нямаше да ги има, а нас нямаше да ни има.

Дано му издържат гащЯта:)))

Всички укросвине в крематорск!

Никой не иска нов СССР, никой не иска руска окупация, никой не иска руска зависимост, никой не иска комунизъм.И сърбите се усетиха.

Никой не иска усраина :)

Правилно си се замислил Вучич, Путин ти е само от вреда.

Всички укросвине в крематорск!

Братя Сърбия в момента сте 7 милиона и не гладувате елате при нас в ЕС и ще заприличате на българия една мангалска държава в която и полицаите ще ви продават дрога Русия не я мислете ще мине и без вас а горивата ще ви станат 4 лева да живее европедеризма

Какви братя са ни сърбите, най-големия ни враг на балканите.

Да го набием на Русия в гъза и в устата!

Всички укросвине в крематорск!

На Сърбия и Русия у нас симпатизират само клетите путиноидни русофилистици. Лека им пръст!

На погребението ти ще си само ти и попа децата даже са се отказали от тебе

Руснаците ... Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде. Сърби , бягайте от тях.

Всички укросвине в крематорск!

Това да си руснак днес е най-големия срам.

А да си укросвиня е диагноза!

Русия няма шанс, света е против нея, даже и Китай и Турция.

Вече всеки я подритва като мръсен парцал и й се празни на лицето, като дърта сифилитична курва!

Русия всеки взе да я рита, никой не иска да чуе за нея.

Коментари - Вучич каза, че Сърбия може да въведе санкции срещу Русия. Последва реакция от Москва | Днес.dir.bg

Вучич каза, че Сърбия може да въведе санкции срещу Русия. Последва реакция от Москва

Имам коректни отношения с президента Владимир Путин, не трябва да си играем с него и да игнорираме потенциалните заплахи, идващи от Запад, каза сръбският държавен глава

Обратно в новината

Коментари - Вучич каза, че Сърбия може да въведе санкции срещу Русия. Последва реакция от Москва | Днес.dir.bg

Коментари

Към прединия ми коментар, в който цитирах Укипедията:"резолюция на международната организация Комунистическо информационно бюро от 28 юни 1948 г., довела до скъсването на отношенията между комунистическите ръководители на Югославия – Тито и на Съветския съюз – Сталин." Напрвих си труда да потърся руската версия Укипедията. Такав, се оказа, че няма! За Русия такъв исторически факт няма! Това обяснава, защо и в бългаските медии на се говори. Има обаче стаия на сръбски. Може да се преведе с Гугъл преводача. Колкото повече занем, толков по трудно ще ни промиват мозъците. Особено важно е да знаем, това, което Русия не иска да се знае!

Изказваниятя във форума показват до каква степен са ни промити мозъците. Русия прави мили очи на Сърбия, защото сърбите се прочуха с това, за по-малко от една седмица избиха всички руски агенти, които можаха да докопат. В България имапе два вида комунистически имигранти - от Гърция и от Югославия. Причината за избиването на руските агенти е " резолюция на международната организация Комунистическо информационно бюро от 28 юни 1948 г., довела до скъсването на отношенията между комунистическите ръководители на Югославия – Тито и на Съветския съюз – Сталин." . Факта, че проблема с руските агенти се решава като ги избиеш се пазеше в тайна в България. Тито прави нещо от рода на "Ноща на дългите ножове" . Оцеляват само тези, които биват предопредени да не есе прирбират в къщи, а да хващат влака за София. След 1990г. скелетите на останалите ги вадеха от кладенци, руднични шахти и още къде ли не още. Сърбите и албанците блокираха прекия път на Русия перз България към Адриатика. За разлика от Сирия, Югославия, не допуснше руски военноморски бази накраибрежието си. Руснаците трябва да правят мили очи, ако не искат да видят дебелия. Но и това не е гаранция. Няма да пожертават националните си интереси, и ако е изгодно, ще зарежат Русия. Същото важи и за Китай. И там приятелството с Русия е на принципа - няма полаз няма Русия. Тако чудо като България няма!

Сърби Я - единствената страна в която псуват Бога.

И този се осъзна,усети откъде духа вятъра.

Ако имаш за братя Сърбия и Русия - враг не ти трябва

За разлика от нас Сърбия имат достойно отношение към историята и към Русия, а нашите политици са просто едни плужеци,които нямат грам мозък.

Я с России! Всё это время мы видели, как Сербы были за нас! Не молчали, поддерживали! Даже если и присоединят я к санкциям, мы их поймём. Смелый народ! А Болгары - братушки, забыв, что русские спасли их от уничтожения Турками, сначала пришли нам с Гитлером, и теперь поддерживают НАТО, и этих нациков-убийц украинскую власть. Слабый народ, трусливый! Я буду учить своих детей, чтоб никогда не имел друзей болгар.

Аз съм на 100% сигурен,че живееш в България и ядеш български хляб.

сме с вас,но политиците не са.

Иди на х.., бляд! Никто к вами с Гитлером не приходил! Ето ви нам воину обявили. Историу надо учит!

Гледах изявлението, Вучич не каза това. . Съвсем други му бяха думите. Сега разбирам защо спират руски и сръбски телевизии - за да вървят лъжите по-лесно.

А какво каза Другарко Дърева???

Тия па още не могат да се определят-педерасти ли са или хомосексуалисти!

Русия е отвлечена страна от съветските хора... Горките хора там. Русия не е Путин и Путин не е Русия. Никой не воюва с руснаците, водят се битки с там няколко хиляди КГБеца..Да се приключва възможно всичко най-бързо и да идват нови хора там. Сигурно ще има разпад, но това ще направи Русия по-силна. Голяма страна с толкова изкопаеми, а да е толкова бедна.

Такива глупаци като западните поклонници ни вкараха в двете св.воини на погрешната страна, а болният бисексуален немец Фердинанд пропиля, всичките ни териториални придобивки. Продължавайте да ни вкарвате в гроба. Слепи сте да видите, ча оста Русия-Китай вече управлява света и тази тенденция ще се засилва

Сърбия е най-изостаналата голяма страна на балканите, с най-ограниченото и просто население (не броим Македония, ЧГ и др. джуджета). Абсолютно облъчени и промити мозъци обичащи Русия без и те да знаят защо. Заради малоумното им образование и пълпата връв от Кремъл, от която обаче се облагодетелстват само корумпираните олигарси. Ако мислите, че ние сме изостанали значи не сте били в Сърбия. Тук членството ни в ЕС поне отвори очите на част от хората, които пътуват и правят бизнес, за ония още е '99та. Фенове на Лепа Брена и плескавиците да не спорят. Тираджииските ви мозъци не са достатъчно образовани отвъд вашата камбанария да давате акъл

Иди и виж колко е изостанала. Ако не знае човек, ще помисли че България е бомбардирана, не Сърбия.

Да живееш в Европа,да ходиш на почивка в Европа, всичко да ти е западно....И да защитаваш тук,азиатското дръпнато Хазарче!?!!Русофилистията е тежко състояние!

Какво се пенят с това западно оръжие!? Руското го превъзхожда в пъти видя се вече реално и в Сирия и в Украйна. Американските танкове не могат да вървят нито в кал, ното в поледица. А артилерията на Запада е слабо място, малко и смешна по съдържание.

Той и Москвича е по-добър от Поршето!!! :))) Абе к'во станА тръгна ли китайския Москвич? ... а Митрофанова закри ли посолството? ... щото "плашеше" ... :))

Нищо руско,не е по-добро!!!!И НИКОГА няма да бъде!!!!

ЕС се тресе от страх.Скоро ще видим резултата.!!!

Хахахаха,то Украйна не ги е страх,камо ли Европа!?!Абе русофилистиците, какви хапчета взимате???

130000 крепостне селянчета дадоха фира 300000 са ранени

Ти си бекяр и крепостен селянин на Запада-дурак!

Русофилистиците са селяните! Да си виждал истински софиянец русофил или комунист? :))) Само потомците на селянията дето се изсипа тук след 9-ти септември ... :)))

Г.упчо, използването на русизми много отдавна (още от соц. време) е проява на лош вкус. :))

Печели време копелето. Трябва много да внимаваме със сърбите. И не знам бг русофилите дават ли си сметка в каква геополитическа кал ще попадне България, ако русите вземат че победят. На сърби и турци ще им пораснат мераците моментално. А пък за отродените българи в Скопие да не говорим. Пази боже.

Не само за България, а целият Европейски съюз и охолният ни начин на живот ще са под сериозна заплаха!!! Но русофилчетата явно си обичат мизерията и репресиите и искат да живеят както в комунизма.

и тамошния кюрд ги е натиснал и тия са поддали. Малко уран са сипали

Сърбите винаги са били по-хлъзгавия, двуличен и несигурен, но предпочитан от Москва приятел. Дори след осъшествяването на великосръбската идея с източна помош, Тито забива нож в ърба на Сталин, а Сърбия 50 години се изживяваше 50% запад и 50% изток.

Шило

Тито не е сърбин, а хърватин

сърбите си живяха добре и при соца и при демокрацията.Отстояват си своята независимост сами да решават какво да правят.Не са марионетки.

И останаха с 88 хиляди км2.

77 хил.кв км са!

да се репчиш. Видя накъде задуха вятърът с танковете и системите, и айде сега и ти барабар Петко с мъжете, а? Той и др. Орбан ще вземе да ревизира рязко подкрепата си и ролята си на Троянското конче в ЕС, ама да видим...То само с мазен гулаш пък не става, само се запушват артериите.

нищо няма да направи,тва е прах в очите на западняците,него мисли за толкова глупав да предаде народа си.Тва да не са наште дупетати.

Абе защо всички руски подлоги са изживяват като говорители на всички народи по света? След като дори не смеете да се покажете на живо в подкрепа на вашия путин?

Вятърът духа в обратната посока. Идеа мир, платен с територия и парад на победата на червения площад. А дружето, росто проси пари. Тежки финансови времена идват.

Още от когато путин нападна украйна. Както дълги години слушах как ей сега още утре ще се разпадне западния империализъм и ще се възцари световен комунизъм.

гей парад на червения площад с главна мажоретка путьо

Ооооо Да. Българите обожават руснаците и винаги ще е така. Затова изпратихме сумати оръжие и муниции на ....... Украинците. Представете си що ватници от 150 000 загинали са от Българска ръка макар и индиректно. От тогава спя спокойно.

тва е изказване за да успокои ФАЩ и ЕС,Вучич е велик политик и няма да го направи,Путин също го знае,сръбските интереси са защитени и всичко е о.к.

Вие, сърбия и русия сте два края на едно и също комунистическо говно

руский копабль пошол на хуи

Представяте ли си Вучич на Червения площад до Путин,който е стъпил на една малка табуретка .

Путин е по-висок от сърбина.. ти не си гледал руските новини.

няма изненада, сърбите винаги са били интерсчии, баш интересчии. Да не забравим че падат под турско робство и после с турците нападат България. А руснаците винаги ги държат под крилото си, още от балканските/междусъюзнически войни заедно със севермаците, тяхна била азбуката и прочие та загубиха нас, нека сега са си дружки с тях и РСМ-то, ако бяха помогнали да си решим споровете с тях за фалшификациите и отнетите ни земи и геноцида над българите, щяхме да сме завинаги с Русия и никой нямаше да ни откъсне от нея, ама те заложиха на куция кон и сега си сърбат попарата.

До кога ще го чекаме тоа ЗАПАД, да изгние и пукляса? Мъка ми е вече, искам да му видя краят ...

накрая Вучич ще отиде в Прищина и ще целуне кОра на Хашим Тачи! Помнете това;

Що е србин се е лайно

Даже и Вучич разбра, че трябва да бяга от потъващия титаник на путин. Само нашите русороби още стоят на корабчето за някоя копейка.

Ще обещае, ще се мота колкото може по-дълго и като свърши войната - ако остане живот - я камилата, я камиларят. Само нашите тупани бързат като пуле пред майка си,.

По-скоро бяа от потъващя Титаник на колекивния Запад. Ако не беше така, щеше до сега да е обявил санкции. Но не е! Западът го мачка, но понеже вижда, че е потъващ, няма как да се остави изцяло на него! За това разчита на Русия. Западът потъва вече 10-15 години и сега е във фазата на фашизма - лъжата е единственият начин да не пропадне веднага, защото положението на САЩ е ужасно, наистина ужасно - и ико номичски, и политически, а САЩ държат и руля, и двиателя на Запада. Ако пропаднат веднага, ще се срути целият Запад. Ако продължи агонията, става все по-мъчително за целия свят, но неизбежно падението. Най-добре е САЩ да си пропаднат сами и след това да се възстановят, но те са така устроени, че ще съсипят първо Европа и след това ще започнат да се влошават официално, така да се каже. Но сами няма да минат през дъното, защото ако о напавят, нямат оправдание пред народа си и върхушката ще бъде изметена. За това е цялата демаогогия, която прие фашистки измерения. От няаколко години истините в ефир са под 10%, което е иснтитуционализация на лъжата. Който успее да се дръпне настрани от падащия гниещ труп на САЩ, ще е късметлия. За съжаление САЩ са прихванали почти всички лидери на ЕС и плащат, и заплащват - за да се осъществяват технит еинтереси. Това е вече основна тема по микрофона в Бундестага!! Унгария отдавна се е откъснала от тази гнус, но е в риск от агресия от страна на предателите лидери от ЕС. Сърбия също влиза в списъка на изнудените. България клекна първа, защото лекето КП снижи летвата до земята...

от дИте чакам тоз ЗАПАД да пукне, да умре( така ни бе обяснявано), що мантри и заклинания отнесе... И макя му и трън, повече от 100 години не пуклясва!

Путин, ти ли си? Не се напъвай никой не те слуша.

По принуда може и да се престорят, че налагат санкции. Сърбите обичат Русия. Българите - също. Колкото до прослойката на управниците не- те си обичат джоба.

Може и да обичам сърбите и руснаците,но не и политиката и политиците им,както ти споменаваш за нашите.И все пак,политиката си е политика.Без нея не може.

Beklemek..

Дори и Сърбия словесно да се обяви за санкции срещу Русия, то Сърбия във всеки един момент може да се откаже. Като цяло Сърбия от десетилетия лавира между изтока и запада умело.

Жужако си въобразява, че всички ша го цункат отзад- да ама не става. Някои го шибат приятелски.

Фурнаджийски лопати, каквито винаги са били. Извъртат се и хоп на печеливша та страна.

Ние пък всеки път като сме се извъртяли - сме хващали грешната сърана... Сещаш ли ср за подходящият епитет и за разликата..?!

Аз пък като го гледам този Вучич, наистина мисля че се държи като Държавник. Освен че е 2 метра има и големи топки. За него е важна Сърбия а не Русия. Трудно е да си независим президент на малка държава но той успява да лавира между великите сили. Или поне се опитва. Ако беше някой луд досега да подпали Косово. Много сдържан и отговорен държавник. Сърбите имат късмет.

Ама тва го разбра понеже той ти каза ли?

Политиката на седене на два стола им се получава засега.

Всички укросвине в крематорск!

Що не ходиш на майка си в гъза, Дельо!

В тези храсти тролят долни укропедерасти ;)

Що бе? да не би докато сра в храстите да ти го набучиха отзад?

Когато косово, Сърбия, РСМ, влязат в ЕС ще сме едно цяло... Една валута Само Молеца от Мордор има интерес от кавги

Слава на руските войни!

Манията за слава не е ли болестното състояние, което катализира всичките процеси и беди?

Сърбите ако имаха атомно оръжие, ФАЩ нямаше да ги има!

В Сърбия, не пият кока кока и не щат долари :л

Така е!

Ходил ли си в Сърбия?

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Всички укросвине в крематорск!

777, няма нужда от американски вирус, защото на теб отдавна чавка ти е испила мозъка! Затова се возиш в софийското метро в руски влакове, а не в американски!

Не САЩ нямаше да ги има, а нас нямаше да ни има.

Дано му издържат гащЯта:)))

Всички укросвине в крематорск!

Никой не иска нов СССР, никой не иска руска окупация, никой не иска руска зависимост, никой не иска комунизъм.И сърбите се усетиха.

Никой не иска усраина :)

Правилно си се замислил Вучич, Путин ти е само от вреда.

Всички укросвине в крематорск!

Братя Сърбия в момента сте 7 милиона и не гладувате елате при нас в ЕС и ще заприличате на българия една мангалска държава в която и полицаите ще ви продават дрога Русия не я мислете ще мине и без вас а горивата ще ви станат 4 лева да живее европедеризма

Какви братя са ни сърбите, най-големия ни враг на балканите.

Да го набием на Русия в гъза и в устата!

Всички укросвине в крематорск!

На Сърбия и Русия у нас симпатизират само клетите путиноидни русофилистици. Лека им пръст!

На погребението ти ще си само ти и попа децата даже са се отказали от тебе

Руснаците ... Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде. Сърби , бягайте от тях.

Всички укросвине в крематорск!

Това да си руснак днес е най-големия срам.

А да си укросвиня е диагноза!

Русия няма шанс, света е против нея, даже и Китай и Турция.

Вече всеки я подритва като мръсен парцал и й се празни на лицето, като дърта сифилитична курва!

Русия всеки взе да я рита, никой не иска да чуе за нея.