Коментари - За "кратка почивка": Вучич и Стефанович играят шах в блокираното президентство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Альоо комунягитее , дигайте си чукалата и пътувайте къмто Сиберия ! Там ще ви чакат ваште братушки с разтворени обятия . А вие си пригответе бузките за цилювка !

Яко ще ядат хурката братята срби ако продължат така

"Сръбски телеграф": Вук Йеремич ще търси помощ от Хилари Клинтън за сваляне на Вучич от власт 26.02.2019 09.27 Лидерът на Народната партия и председателстващ Съюза за Сърбия Вук Йеремич замина за САЩ, където ще търси помощ за сваляне от власт на президента Александър Вучич от бившия държавен секретар Хилари Клинтън, пише проправителственият "Сръбски телеграф". Йеремич съобщи, че заминава за САЩ, за да отклони опасността Вашингтон да попречи на смяната на властта в Сърбия, но както пише вестникът, е скрил с кого ще се срещне там, предаде БТА. Източник на вестника посочва, че Йеремич е бил свързан с Клинтън от известния лобист Джон Подеста, който беше шеф на предизборния щаб на Хилари Клинтън през 2016 г...

Ихааа.... сега майданче ли се прави в Сърбия? Смели опозиционери-демократи срещу избраните ръководители на страната (които не искат да правят каквото им наредят от САЩ и ЕС и затова са престъпници и корумпати). Допкога ли ще гледаме повторението на този тъп филм!

вучич - и да падна и да бия БЪЛГАРИТЕ СЕ ГЛАДНИ ЩЕ ОДАТ

Ако Боко и Цецо бяха на тяхно място сигурно щяха да играят на прескочи кобила или на гъзенка.

ССа пред изпъждане и осъждане.Поредната загубена битка на руските олигарси мечтаещи да възстановят СССР

за Вук (вълк) Йеремич и ми излезе това: "Вук Йеремич ще търси помощ от Хилари Клинтън за сваляне на Вучич от власт", нещата ми се поизясниха. Апропо, хайде напишете повече за предизборната кампания на Порошенко, там се случват интереснии неща - хвърлят прасета-играчки по полицията (асоциация със свинарчук и корупционната сделка).

Този вече е готов да се самопровъзгласи неразбирайки че освен менторите му да го наблюдават какви ги върши друг едва ли се вълнува от него.. Целия свят гледа тъпотията и измекярството на такива като тоя защото едва ли нормален достоен човек може а се натиска да лиже зад,и на убийците на деца и жни, на отровителя с бомбите на ного сърби, на разрушителя на сръбските сгради..