Второ обвинение срещу сина на Каплата - нарязал 4 гуми на колата на изчезналия Янек

Никола е привлечен като обвиняем за престъпление, което е наказуемо с наказание "лишаване от свобода" до 5 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме Каскетът да позира и да дава интервюта пред нарязаните гуми . Стига се е снимал само пред селски плетове.

Този не ми вдъхва доверие...дори ми е неприятен,защото гледа нагло! Един кубинка между очите ше му оправи гледането мисля...

Последовател на Ламброзо!!?? А ква ли ти е мутрата на тебе, да те видим дали не влизаш в кюпа и ти.

Ами с 2 пръста чело е така....реже гуми детето. Все пак покойният Янек е нафарфорил мама...а да ти таковат мамата е обидно.

Щот Мама , нема дупка....пардон за израза. Янек или не нали все ша я е....е някой

Продукт на слабата и корумпирана държава.

Какъвто е народа такава е и държавата. От 90% галоши това може да се направи.

Както и онзиденшният инцидент с колелото за 5000 лв. , така и този , така и утрешният - Това е единственото постижение на "демокрацията " - КАПЛИ се търкалят навсякъде из Булгаристан , а "спасителят " си кара джипката и пет пари не дава - На него грижата му е само да устиска до изборите !! Все пак като вещ в материята на каплите , Бойко имаше предостатъчно време ( ЦЕЛИ 10г. ) да ги обере от улицата - ДА ама НЕ , както казваше един велик журналист , който със сигурност , щеше да каже много истини , които сегашните МИСИРКИ на Бойко му спестяват !!!

най нелогичното нещо дето прави Бойко е именно че не сдаде власта... това дето ни чака тая зима - ще нанесе необратими щети на който и да е на власт. по правилно за него бе да сдаде властта и после да сочи тия кво направиха! единсвената причина за коят ми хрумва за това му поведение е, че ако бе сдал властта - после щеше да му се наложи отново да кърпи онова, дето ще му завещаят служебните... - предишния път видяхме какво могат...

За всички стана ясно, че каплата е убил убития.

бе писах ви да му начупите спиците, дорде е малка капла, ма вие...

Т.е. синът на Каплата надупчил гумите и онзи карал само по капли?

надупчил му гумите що ония преди това е дупчил майка му!

Тя щот много се е дърпала майка му.

Гуми се вулканизират ама майка му не.

Тая капла я печат на тихо. Първо него, сега сина му, остава и третия член от семейството да вкарат и така лека- по лека ще изкочи зайчето.

Какъвто бащата такъв и сина. Маймуна може да отгледа само маймунче.

Каскетатурата едно изречение не може да свърже, вие обвинение чакате...

Съдиите са големия проблем в системата.Не прокурорите.

Аз аз заплаша някого публично с убийство и той се качи в коата ми и изчезне... предполагам, че нищо няма да ми се случи. Полицията няма да ме разследва, докато от весниците не почнат да пишат за случая, и няма да имам проблем със съда, той е знаем на КОЙ Няма смисъл да се правим, че сме държава.

Прокуратурата и Полицията бавно напредват . Моето мнение е че този син на Каплата е заклал Янек и баща му го прикрива - явно бащата иска да предпази сина и за това не говори .Мисля че е въпрос на време да се разкрие Престъплението - елеменарно е ако Сина се пречупи и да си признае Убийството , да каже къде са го заровили и да поеме Отговорност .

бате мамаделе харесва това изражение на малка капла