Втори съд потвърди 9-годишната присъда на Кристиан Николов за смъртта на Милен Цветков

Ако решението на Софийския апелативен съд бъде обжалвано или протестирано, финалното решение ще е на Върховния касационен съд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя много му дадоха. На оня дето пребил уличния помияр - 6 години. На тоя дето уби човек 9 години. Та то човешкия живот да не е по-ценен от живота на един уличен помияр. Направо само "условна" и стига толкова!

Ако съм син на Милен ще дам адекватно правосъдие на този копелдак.

Близките на Милен трябва да отмъстят по адекватен начин този копелдак да замине там, където той изпрати Милен

Платено е на корумпираните съдии да издадат минимална присъда и тя да бъде намалена с престоя у дома, което е кощунство с паметта на Милен и българското правосъдие. Долно е да осъждаш някого “по непредпазливост” като съзнателно се е надрусал с наркотици и е управлявал средство за убийство. Съдебната система у нас е най корумпираната институция, защото е независима и никой не може да я контролира.

Майка му "цака" яко кинти през адвоката които директно отиват при съдиите по делото.Не е нещо ново или сензационно,при всички по тежки криминални дела се процедира по този начин за да смекчава вината.Действа се на етапи обикновено

как така ще се приспадат... като те съдят 9 години = излежана присъда ли ае стига.. 9 години плътно зад решетки в панделата...

И къде изчезна обвинението в предумишлено убиисто и то с утежняващи обстятелства, акохол и наркотици?

Няма такава.... парите поправят нещата, но не връщат живот

А за похитителя на кучетата на лейди Гага ... 21 години о уау

Осъден на 9 години, ще приспаднат от присъдата му времето от почти 3 години, през които УЖ е бил под домашен арест и остават 6 години присъда. Адвокатите на родителите му милионери ще обжалват, ще мине още 1 година, после ще се окаже че е болен от нещо и още 1-2 години домашно лечение и после нещо друго и накрая ще се окаже, че е излежал присъдата си вкъщи и по разни курорти без дори да влезе в затвора. И отново ще се надруса до козирката и ще кара с 150 из града със скъпата си кола, купена от мама и тати по случай изтичане на присъдата на синчето.

Приемам поръчки.Ако съда се е подиграл с ваш някой близък. Заповядайте. Не вземам скъпо.

Малко са му. Дано му дойде акъла в затвора.

Да ви пи-кая на правосъдието!!! Иванчева за "поискан" уж подкуп 6 години, за убийство от сериен наркоман-нарушител 9! Да им се връща на семействата на правораздаващите в кенефа!

Докато роднините на пострадалите не започнат да убиват такива,все така ще е .Пред оловото и ножа всички са равни,няма връзки и пари.:)

Като ви казвам че сте евтин народ ми се сърдите. Иначе давате за стотинки.

В България е така. А преди години звездата на леда Максим Сталийски изобщо не помириса затвор. Така са звездите и децата на богати родители.

Я да сметнем.... присъда от 9 години. От нея ще приспаднат 2-3 години изтърпяни в предварителния арест, за добро поведение ще му опростят 4-3-4 години и като го сложат в затворническо общежитие скоро ще го видим тоя урод по улиците! Да не говорим, че президента-комунист Румен Радев може тайничко да го амнистира.... До колкото наложеното наказание от 10 години без шофьорска книжка - на тоя му пука за книжката - той кара дрогиран и пиян, а дали няма да кара и без книжка?! Как мислите!

E, нема такава държава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е подигравка с живота на хората. В България животът не е ценен!

Отново се доказва, че у нас съд, прокуратура и адвокати са за обслужване на престъпниците... Това копеле още веднага след убийството на Милен трябваше по бързата процедура да е поне за 20 години в кауша. Така е в съседна Турция и Гърция, за десетина дни делото приключва и си в затвора... Между другото, какво става с другия наглец, който уби две момичета и бе пазен от една милиционерка в къщи? И него ли ще съдят 3 години?

От тези 9 ще лежи 5, 2 вече му се приспадат. Реално ще бъде 3 години и то предполагам на общежитие. Та живота на един човек в Б-я е с такава цена.

9 години...до сега минаха 2,5 и с обжалване ще станат 3 под домашен арест които ще се приспаднат и стават 6 ...пти добро пожедение след 3 години го пускат и ето цената на един живот в БГ.

"Много шум за нищо" се оказа ,че пак си извъртяха нещата както са си решили от съда.

Силна е ръкията на Майка му и за това малко са му дали ! Може и Лъчо мозъка да е дал едно рамо за Кристиян ? Който е на власт , негова е истината и правдата !

Ама пак ли вкъщи ще си я лежи. Защото е ортак на синчето на Лъчо Мозъка и Гешев ги закриля.

Девет години, а представяте ли си колко щеше да получи, ако не беше журналист ,известна личност….условно,може и по малко.

Вие подигравате ли се с понятието правосъдие?!?

Такова животно в България, няма!!!

Да го развъдим! Нещо против ли имаш?!?

Давай, успех. Никакъв шанс нямаш :)

Горкото момче, каква несправедливост, цели девет години …за един човешки живот, струва ми се, че е много. Намалете малко, той трябва догодина да учи… Иска ми се да мразя тези, които казват, че не сме за Шенген. Законите ги имаме, но за наши хора ,не важат. Как да сме убедени, че няма корупция. За всяко провинение това недоразумение трябва да получи до живот. Да убиеш невинен на пътя….да,може да се случи някоя грешка, но когато има алкохол наркотици и пари ,забравяме за законите и обвиняваме Шенген. Щом ние обикновените хора виждаме какво става с много пари….съдба .Жалко за загубените хора, така ще бъде и при оня с татуировките.

Хахаха, браво разсмяхте ме. После ще кажат 3 години и то ще излезе накрая, че той си ги е изкарал домашен арест и е свободен... Помнете ми думата. Това лайненце, което е свързано с престъпната шайка герб, няма как да лежи в затвора. Това е сигурно.

с такъв главпрокурор - толкова. То не бяха ,,20 години доживот умишлено убийство ще искаме'' и ся кор

Как така това нещо е под домашен арест? Кога и кой го е пуснал?

До тук са минали 2,5 години от задържането му. Най-вероятно след няколко месеца ще се произнесе и касационния съд. Т.е. ще станат 3 години от задържането. Ако присъдата се потвърди, заради чистото съдебно ще лежи 1/2 от присъдата си. Т.е. около 4.5 години, от които ще бъдат приспаднати тези около 3 години. Т.е. ще бъде в затвора реално около 1,5 години

Но това поне е ефективна присъда. Синът на апелативния прокурор, който преди няколко години, докато се състезаваше по бул. "България", уби двама младежи чакащи на автобусна спирка, не лежа. Него го пуснаха условно.

Обвинение, доказателства, осъждане - чудно! Исканите 15 години дори са малко. Пък за 9 не е истина. С оглед на протакането в които 3 години ще е под домашен арест. После 2 за една уж работещ. После за добро поведение следва УПО, защото "уж" е минала половината присъда и излиза. Поне 9 години в затвора ефективно + конфискация на превозно средство и пожизнена забрана за шофиране - с висящ доживотен е най-малкото, което е необходимо в случая.

че си е признал вината, плюс чистото съебно минало и се намалява с 1/3 ли 1/2 ли цялата присъда, така , че може да лежи я година , я не

Няма Съд ! Малко му дали ! Доживотен трябва !

да излежи 3-4 години туй добро момче на демокрацията!

виждам с колко добро поведение е и колко се е поправил!

Толкова в Булгаристан ,за убийство я лежиш 3-4 год я не ,всеки ден слушаме за такива лумпени ,после за кво хората бягали на Запад ,щото тука е Дивия Запад

9 години, ще излезе на 32 свеж, млад, готов за нови убийства, с пълна банкова сметка

тоя затри Милен преди 2 години, които му ги приспадат, тоест остават 7, 4 за добро поведение - на 25 вече ще е сред нас и дано този път успее да продължи учението си, така трагично прекъснато от Кока Колата с амфетки А Дир-а, няма ли да проучите какво става с 2мата му съучастници?

Съдиите от ВКС пак ще направят пара :)

Как е вьзможно наркоман убиец да си е в кьщи след присьда за 9 години? Утре като зачезне кьде Южна Африка пак ще има - ама как така полицията не е осигурила охрана. Още след престьплението, тоя до ден днешен трябваше да си там при Бая Ви Ставри и оттам да му се зачита излежаното.

Той няма за кво да бяга с тая умряла присъда ще му приспаднат ареста и домашния престои ,ще побачка малко в затвора и ще излезе

Втората присъда е излишна, защото копелето така или иначе ще си кара и без книжка, като излезе след 1-2 години.

Ако туй е правосъдие, здраве му кажи ! ПЪЛНА ПАРЛАПАНИЯ И ПАЛАНГОЗИЯ !!!! Под домашен арест и му тече присъдата !!! Ебати !!!

Майката на Кристиан Николов е шеф на Карнобатска гроздова, има пари.

А той в момента под домашен арест ли е? Шото ако е така, той може да си обжалва още три-четири години, още една две да протака делата поради болест на адвокати, поради тва онова, и накрая да си излежи присъдата под домашен арест, ако въобще се стигне до ефектива осъдътелна присъда на последната инстанция.

Той е признал - 1/3 по-малко, бил е 2.5 години в домашен арест (вадят се), остават 3.5 години и половина ефективно. На половината им подава молба, има брилянтно поведение и лежи 1.75 години. Излиза през 2024г около септември, чист като сълза.

Като ти прочетат осъдителна присъда, не те ли вкарват в панделата и да си стоиш в панделата, пък ти си обжалвай , но от панделата?

не, седиш си у вас, докато не е окончателно, ама ти върви домашен арест.

тоя не е ли невинен? Милен не умря веднага! Сигурно е умрял по друга причина... тея адвокати за нищо не стават значиии! Може ли да не оставите момчето на мира, а? Все пак всеки ден поздравява бабките пред блока!

А за кучето на Лейди Гага 21 години... Тоя щеше да стане ВИП звезда в БГ, ако беше прегазил някого, вместо да рита кучета...

Леко пропускаш факта, че не са застреляли кучето, а асистента, който разхождал кучетата вместо нея.

Няма такава държава.....

Кармата ще ги застигне.....да видят какво е страдание..... Хау

9 години ефективно не е чак толкова много, но е достатъчно.

Искаш ли като утрепят детето ти да дойдеш пак да коментираш?

А като приспаднат ареста и намалят половината за поведение колко ще останат?

Този не може да смята изобщо! Тотал-щета

"Ефективно" под домашен арест - тати носи, мама меси? Сериозен ли си?: