Втори ден преговори около кръглата маса, агенции съобщават за видеото на българския премиер

Евролидерите не могат да се разберат по политическите, географските и половите фактори на кандидатите

Обратно в новината

Коментари - Втори ден преговори около кръглата маса, агенции съобщават за видеото на българския премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашият обикаля като цветарката Анюта да се снима с всички кандидати, дано уцели верния, а никой него взема на сериозно....

Незнам да се смея ли или да плача,щом западните агенции хвалят нашият Министър председател???

На тия хрантутници в ЕС кой им плаща заплатите, бе??? И във всичките там комисийки??? А ???????? Май баламурници като нас ?

E, те сега бате Бойко ще ги оправи най-накрая! Хак да им е!!!

Втори ден откакто светът се тресе и чуди от къде се пръкна този генетично увреден папуас!!!

не могат да се разберат по .... "половите фактори на кандидатите". Леле-мале :)

Видеото на Бойко! Боже,Боже....нямам думи!

2019-07-01 10:58:27 balak (нерегистриран) Никой не обича демокрацията и отказва откритостта! .. --- Вярно е и затова и у нас и по света броят на НЕгласуващите нараства (ВЕЧЕ 70%), защото това са тези, които ..."надушват" от далеч ЛЪЖАТА !

Чета по другите форуми , че Тимерманс би бил кошмарът на #КОЙ у нас ! Вярно ли е?

Не се майтапете със сериозни нещо! Изборът на шефа на ЕК е кръвожадно главно и спекулативно комулативно явление със сериозни последици и за по низшите буболечки. Във ЕС е фрашкано със огромна, яко платена и нищо правеща администрация.Ако, бъде съгласуван Тимерманс и той удари джакпота, ще последват главоломни и радикални промени в щата и сегашните треперят за местата си.Дори и тези на по високо ниво- Габриела ще трябва да остане само евродепутат , промените вървят и надоле- промяна не само за Лилето,но и за други по малки бръмчилки.Това е причината дори Макрон и тетката, да не говорим за останалите да се дърпат за гащите.Там се разпределят огромни пари.......

Тиквата защо си мисли ,че е свършил прекрасна работа за Шенген? Не е ли чувал, че на Румъния се чака 2 часа, а на гръцките граници не ти мърдат 5-6 часа. В Шенген карат на 5 предавка през границите.

Абсолютно безполезни пазарлъци от страна на Тиквуний , как да внедрим Кристлина Георгиева която ще е троянски кон на САЩ и ще я изтеглят когато я напляскат в Европа. Другата тъпня която никога няма да стане е Шенген и €зоната.

може да се внедри КристИН Лагард обаче...а Тиквун че лапа мухи

Бай Ганьо!

УЖАС!!! ама този преводач знае английско колкото и бойко ! но така или иначе това видео е толкова скалъпено, толкова фалшиво... че от преводача нямаше и нужда мъка мъкааАААААА

добер че Тимерманс знае руски та нещо е поразбрал на нашия "международжник"

Това видео ме развесели за пореден път! Колкото и да се старае да заприлича на политик, на Бойко му липсва дипломатична култура! Отново накланя към "шмент и капели" и завършва с "пунта мара". За борба с корупцията в партия Герб- нито дума!

Рутинираният интригант ББ опитва семплите си номера и в ЕС, но там е бъкано с опитни политици и едва ли те биха могли да хванат дикиш.

Холандия ни прави на маймуни и не иска да ни пусне в Шенген, а сега дошли да искат от нас да подкрепим холандец за шеф на Еврокомисията. Я марш ...

Сега е моментът да се поиска нещо в замяна. Но не лично, а за държавата.

Бойко последен ще разбере кой за какво е избран. За по истински новини питайте преводачката!

ББ е сивия кардинал, той ги реди, но се прави че нищо не е разбрал за да не го разконспирират

Все ми е тая кой какъв пост ще заеме. За мен е много по-важно в България да управляват компетентни и национално отговорни хора, които да ни измъкнат от последните места в ЕС. Но като виждам големия апетит на герб за власт и неумението им да повишат реално жизнения стандарт, поне близкото бъдеще не ми дава надежда.

Когато да взимат пари се пазарят здраво , но когато да направят нещо на обикновеният европеец дори не се пазарят - направо казват НЕ ! Въобще не им пука , че харчат пари които обикнвеният човек изкарва с пот на челото ! Лапачи дебелогъзи , завършени наркомани и алкохолици !

Бойко Борисов е избран за Глава на ЕС - увеличават помощите за отопление с 1 кубик дърва за Зимата в Германия .

Никой не обича демокрацията и отказва откритостта! ... ЕС= СССР=САЩ - СХЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ПЛЕБСА, ИДЕЯТА Е ХОРАТА ДА СТАНАТ ПОСЛУШНИ КАТО В ..... КИТАЙ!!!!

Сигурен съм, че нито СССР познаваш, нито САЩ. Разликата колкото е между мравка и слон.

“…АЗ не съм способен на страдание. В това отношение съм голям егоист. В смисъл, такъв АЗ гледам така да подредя, че на МЕН да ми е угодно в живота. Така да подредя нещата, че да ми е добре на МЕН…” Та кат преводачката ми зовери, че Веберчо веч е спънат кон в кушията за мястото на Ишиаса... Бегом при Тимермансчо.. Да са лизна на килимчето..

Изглежда ми свестен човек бате Бойко.

ти май си по-прост и от него а

Нашия ши предаде четата

Триклетъчни драскачи

Ами сега !?!? Съде два коза ни останахха, кого ще надцакваме?

" Майтап, майтап, ама той винаги познава и затова световните лидери го цитират - хахахах.." Чамовата дъска не я цитират!! Подиграват и се!! Туй да си го видял нейде цитирано: 16 ЮЛИ 2014 - та... " Борисов сменя курса. Дали под напора на европейците, или сам видя, че седенето извън парламента не носи дивиденти, но заговори за помирение с ДПС и БСП. „Абе, вика, палестинци и израелци отиват и сядат да преговарят!" Оказва се обаче, че обратът има много просто обяснение: „Стигнах до този извод след като прочетох една фраза на генерал Дьо Гол - че няма нищо по-страшно в политиката от празния стол. Ако го бях прочел по-рано, може би щяхме да търсим начин да не напуснем парламента по начина, по който го направихме." Една сентенция само, при това разбрана абсолютно погрешно, се оказа способна да обърне цялата му политика. Ами ако беше прочел цялата биография на Дьо Гол? И биографията на Чърчил, мемоарите на Рейгън и Тачър, „Дипломацията” на Кисинджър… Лелей, чак не ми се мисли! Той с един ПАСАЖ от книга само ни скри шайбата, та…" 16 НОЕМВРИ 2017-та: "Тогава дойде Мартин Шулц (по това време председател на Европарламента и лидер на групата на европейските социалисти - б.р.) и ми каза: „Бойко, няма нищо по-лошо от политиката на празния стол. Ние, като социалисти, считаме, че е редно да се върнеш в парламента, защото сте прогнозируема, европейска партия, член на ЕНП и това не е правилно“. Това беше един петък и в сряда върнах партията в парламента", разкри кулоарна информация със задна дата Борисов. " Кое от тези му твърдения е истината? Че европейските социалисти могат да го привикват и да си го командват? Или, че е залагал досега на куц кон?

Фразата на генерал Дьо Гол - че няма нищо по-страшно в политиката от празния стол, би трябвало да прочете и уважаваната Корнелия. Но не. Тя не чете някакви си декадентски фрази на френски личности, чиста загуба на време.

затова докато беше той с тая политика пъпчивите рижави зад Ламанша така и не влязоха в ЕС!!!

Оказва се, че Баце е чел не само за Винету в роман на Майн Рид, а и фрази в изказвания на ген. Дьо Гол. Сега тези които го осмиват, да се разкаят и прекръстят.

Според мен истината е, че се брои всеки глас, който може да обърне посоката. В този смисъл всеки е ценен. Изпълнява указания, но за най-важните срещи все го забравят.

Мониторингът Няма да падне ! Нито ще те приемат в Шенген. Вчера в Холандия се разрази огромен международен скандал с фалшиви лекарства от България. За мнениеето им за прависъдната система и корупцията и трафика по-добре да не спомнавам. Хората на запад от Калотина не четат само Дор. бг а по всичките им медии се говори за пробитата граница и апартамент гейт . Който и да стане шеф на ЕК Бацката е бита карта ще му бият шута !

Всичко е димки и черен пушек откъмту Брюкселабад.. Кой ще е шеф на ЕС решават в Осака другарите Тръмп, Путен и Си.

Най-добре да е Габриел! Тя има и опит и познания по всичко.

Бате ви Боце си е довел ПР-ки да правят записи , да ги пускат у нас и да го представят като велик международник. В действителност той просто обикаля коридорите и се снима с този и онзи и после гласува за това , което му кажат "началниците".

Много празна тая кръгла маса? Без да се появят първо, две втори и три трети преговорите все ще са зациклили.

Водят преговорите на четири очи. Който знае езици - участва, който не знае си прави снимки.

Путин е виновен! Не му стига Скрипала, та сега и в европейските листи ........

Интересно на какъв език разговарят! Дали на езика на апачите или на шопско-български диалект?

Няма да е на педе(руски),а на някой от Европейските езици!Може и на Български

и Тимерманс изгоре.

Френският президент намекнал, че Манфред Вебер нямал политически и управленчески опит на такъв висш пост. Така, че Вебер може да бъде обмислен за лидер на Европейския парламент ??? Т.е. за лидера на Европейския парламент не е от голямо значение да има нкакъв опит, може да го придобива и пътьом, в крачка. Изборите и всичките предшестващи акции за тях обаче бяха за европейски парламент. Оказва се, че избирахме депутати за една не толкова важна институция? Куриозна развръзка.

Пак избърза да целува нечий задник.КОЙ ЛИ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ,ако и Тимерман отпадне?

Какви разговори ще продължават като нашия вече определи постовете - ти отиваш в ЕК, той отива в ЕП. Толкова.

Какво толкова се джанкат? Още вчера Борисов очерта принципите и схемата - ЕНП има превес, а има и традици. Точка! Много приказки - на пазара.Ясно им го каза на тях,несведущите. Ама те, задръстеняци, не разбират.

Да де. Ама това беше вчера. После се срещна с Тимерманс и обърна палачинката. Точно в етил ал Боко.

Ама тука се перчеше как ''предлагал'' Нинива да е шеф на парламента кога ''спечели'' последния път, защото боко си знае - политиката му с бизнес е зачената и с бизнес ще просперира стига да има кой да му се върже на простотиите....Ами като имат ''превес'' за какво се договарят а не направо евродепутатите да гласуват пък да им видим ''превеса''...

Какво значи ЕНП има превес, ако останалите гласуват против как ще изберат Вебер.

Те тия там от енп под превес покупко продажба на продажници, че политиката е ''бизнес'' и всичко си купуват и продават в името на собственото си благоденствие..

Като са толкова загрижени за европейците, що не излъчват дискусиите пряко от залата, където се провежда това европеско "Сделка или не"? Нали уж транспарентност, нали уж демокрация, нали уж все в наш интерес!? Ми покажете как ни защитавате интересите, бе! Да гиди дърти мошеници!

Да изберат наш Боко, да весели не само нас, но и цяла Европа.

И Тетка Цуца да изберат - ще ни пее "Цъфнал ЕС" с виетнамска шапка на главата и с автомат в ръката. :)

Отдавна съглашенствата, покупко продажбите и гешефтите тия ми ти еврогейски ''лидери'' са приели да се наричат ''преговори'' нищо че всеки виждащ и чуващ реалнбо вижда пазарлъци кой да лапне по голям пай от ''баницата''... Преговори??????като сие аз на тебе ти на мене баламурниците да си гледат работата че пара ни трябва да дават...

Нарича се политика. Всичко е преговори и пазарлъци. И няма как да бъде другояче, щом някой няма пълно мнозинство

То за това толкова се юркат хората да им подкрепят ''политиките'' че повечето евролидери са с по 20-30% одобрение от 50-60% гласували.....Няма и да имат пълно мнозинство никои ''политики'' защото реалното мнозинство вече не желае да го пазарят като стока ''политиците''...

Да взимат пример от родината ти Русия. Царят слънце реже баницата и раздава парчетата на слугите си а за крепостните остава да измият тавата и да разправят, каква вкусна баница са яли слугите и как са се облизвали сладко...

Социалистите губят изборите, но искат най-важният пост. Социалисти, Сър! По цял свят са еднакви наглеци

А пък от енп направо ги ''спечелиха'' нищо че най много евродепутати загубиха?????? До сега еврогейския се командоши бая години от енп ама както и у нас след многогдишно властване на подлогата им нищо реално, полезно, практично за реалните европейци не са направили...

Нищо, де! Социалистите ще ни оправят. Като у нас

Няма значение кой ще е шеф на ЕС. Ние гербери няма да пуснем нито в Шенген нито в еврозоната!

Втори ден на шоуто търг за разпродажба на постове в евроинституциите. Всъщност е все тая - която и карта да извадят от старото тесте карти, все ще белязана. ОПГ на ПЕС и ЕНП сега делят баницата. Надпреварват се за повече постове - кой повече да заграби, кой повече да допринесе за унищожаването ан ЕС и превръщането му в ЕСССР. Тоя цирк сме го гледали 45 години в Бълтария - "БКП и верният й съюзник БЗНС" се наричаше. А те си имаха и ОФ. Не знам само как ще се нарича официално ОФ-то на ЕС - сигурно ще го нарекат Голямата коалиция. Отврат.

И ФАЛШИВИТЕ МУ ЛАЙКОВЕ. СРАМ и ПОЗОР ЗА ВАС ,СЛУГИ НА ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА.

"Евролидерите не могат да се разберат по политическите, географските и половите фактори на кандидатите" - един тотално обречен избор. А фктори като интелект, подготовка, предишен опит явно не са от значение за бъдещите послушни хора. Това не са бъдещи лидери, а фигуранти.

Не съм съгласен, че са фигуранти. Те са активни грабители. Ца останалото си абсолютно прав.

Рекламирали са си един на друг видеообръщението на БОКо, като един от най-безсмислените и най-тъпи видеоклипове на Хераковския клоун...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Вероятно се нуждаят от разтуха, с тия "преговори". Тъ, тъй.

рептилити така по много време се пазарят....