Втора жертва на катастрофата, причинена от 19-годишен край Лозен: Издъхна 15-годишният Алекс

Момчето, возило се в колата на своя приятел, беше в критично състояние в продължение на две седмици

Обратно в новината

Коментари - Втора жертва на катастрофата, причинена от 19-годишен край Лозен: Издъхна 15-годишният Алекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

райският газ е по- медицински причини разрешен, нали?

А говедото предизвикало катастрофата е живо? Нямам думи!

Не е лесно да доживееш до пенсия. А и тогава трябва да внимаваш. Особено на пешеходна пътека. Бог да ги прости децата.

18 нарушения за 1г откакто е имал книжка! Що за полиция имаме? Тоя наистина е за затвора!За съжаление инциденти се случват, но този инцидент си е направо умишлен. Ето, че забраната за райски газ, не пречи да се снабдяват с него, както и с наркотиците. Защо ли?

Купена диплома за степен на образование,купено СУМПС,законодателни пропуски,намеса на НПО- та,все трагини предпоставки за фатални ПТП-Т та.

Пенсионерска история, нали?

Кой ги ражда и възпитава тези човекоподобни?

Други човекоподобни.

Уроди някви, ходещи по територията....

Бог да прости! Децата ни умират от дрога и се избиват по пътищата! Веднага да се премахнат делегираните бюджети и 12.клас. Да се въведе оценка " поведение" още от първи клас. Пълнолетна възраст - на 21 години, като в Америка!

В Америка се взимат книжка на 16.. май по-добре да не го правим като в Америка, възпитание липсва по-скоро

Говоря за пълнолетие! Взимат книжка и карат с възрастен придружител! И яки закони! И няма милост за убийците на пътя! И няма политически чадъри, пари и власт, дела на трупчета!

Добър ден , топлата вода открита ....отдавна ....тук няма държава не го ли разбрахте....!?

"откакто има шофьорска книжка, той е направил 18 нарушения на Закона за движение по пътищата. " - ако на 3-тото провинение му беше конфискувана колата с която го е направил нямаше да има още 18 + последното смъртоносно!!!

Няма вариант да му конфискуват колата, защото сме правова държава, все-още. И законът не предвижда такава мярка. Теб какво те смущава? Кола ли нямаш? Пролетариат?

Мирослав

Точно затова законът трябва да се промени и в него да се предвиди такава мярка.

Sofiaone

Напротив, спешно трябва да се приеме отнемане на оръдието на престъплението като задължително в такива случаи с употреба на алкохол и наркотици. Ако не знаеш, тази мярка я има и сега, но не се прилага. Пролетариатът са некадърниците и мързеливците, драпащи да ограбят можещите и работещите. Тук става въпрос за санкция, която единствено маже да спре част от простата сган по пътищата.

Отнемането на книжката изобщо не е наказание. Защото и без книжка, пак ще яхне колата. То ако му пукаше, за една година нямаше да е с 18 официални наказания. След третото, затваряш го! Няма човек, няма проблем! Щом си безразсъден, щом не можеш сам да си сложиш границите, щом не знаеш, че освен права, има и ПРАВИЛА, просто излизаш от обществото! Много бързо ще се превъзпитаме тогава. И всяко наказание да е неизбежно!

Мен по ме смущава, че от съдържанието на статията излиза, че жертвите са 3. Обаче пишат за 2. По ме смущава журналистът изобщо има ли някакви морални задръжки, като брои умрели хора?

А родителите и учителите/училището? Вдигнаха им заплатите, пак ще вдигнат, но това как оправя недостига на персонал? Как оправя системата? Никъде не пише, че е имал книжка в момента на катастрофата. Нито, че е карал личен автомобил.

Куките спят в патрулките, пък учителите виновни... Затова сме на този ред.

Ги срещаш като станеш на 18, ако на 7 не знаеш какво е респект пред закона, куката може само да ти щракне белезниците, не да ти налее акъл

Стига с тия пикливи заплати, бе! Стани учител, търпи, откачай с хаймани и гадни родители за чиста заплата -1500 лв! Пфу, че си гнусен!

Напълно вярно.Пред подените гаменчета и индобългарите учителя няма никакви права.

Трябва някой да припомни учителите какво им е призванието. Иначе ще си останат гнусни като докторите и адвокатите. Кърлежи. Безполезни.

18 нарушения за 1 година!!!!!! Къде е полицията бе мамка ви мръсна корумпирана???? Във всяка нормална държава след максимум 3 нарушения ще му забранят да кара за дълго и застраховката ще е непосилно висока! Да ви е честита демокрацията и педалската промяна!

Проблема ще се реши ако възрастта за излизане на шофьорски курсове да се повиши на 22 години и строги шофьорски курсове така да стане, че на 100 кандидата 1 да вземе успешно изпита

Без коментар, трагедия за всички потърпевши и семействата им. Обикновено всички търсят вината, в случай у младежа, да виновен на 100%, но само той ли? Къде е полицията, и ако не може да го санкционира, защо парламентарната сбир...щина не коригира законите, защо пътищата са ужасни, защо няма положена маркировка, защо има дупки които пукат гуми, защо не се събират глобите, как се раздават книжки на хора, които не могат да се престроят без да напряват задръстване, къде гледат родителите, защо спи държавата..... Това последното е ясно, като се вижда кой и как ни управляват за благото на евроатлантическите ценности.......

Защо трябва да търсим причина извън нас самите? Липсата на беззаконие, липсата на маркировка, липсата на каквото и да било НЕ може да ме накара МЕН лично, да се държа безотговорно на пътя.... Каквито и мерки да се вземат, ако нямат самосъзнание, нищо няма да се промени....

Какво означава “липсата на беззаконие”? Май е обратното на това, което се напъваш да кажеш?!

Донякъде сте прав/ а ,но много малко хора имат самосъзнание ,за останалите трябва "вилата да е на врата".

Този вид хора, нямат твоето или моето самосъзнание и светоусещане. Мисълта ми е, че те ще бъдат агресори и не само на пътя, дори и да има адекватни реакции. Обществото ни е болно, това е проблемът. Това трябва да се лекува, всичко друго ще се оправи в допълнение.

19г с Аудиии..аууу компрексапщина яка..амма и тате да купят на момченцето

Защо, тези с голфчетата по-адекватно ли карат?...

На само 19 години,с 18 нарушения за една година,а вече и убиец на пътя.Без коментар. Голяма трагедия за семействата на жертвите.Отново,млади хора са си отишли по нечия вина,съвсем без време. След такъв случай,освен задълго в затвора,този книжка не бива да помирисва и от 100 метра.Завинаги.

При това, тези 18 са само официално регистрираните

Не е хубаво да се говори така, но за 1 година 18 нарушение... това е най-обикновено боклуче. Провала на родителите си.

Напротив, хубаво е. Ако го срещна някъде, ще му се извикам в лицето пред всички: "Ти си боклук, който не заслужава да живее".