Втора експертиза не успя да докаже, че Семерджиев е шофирал след употреба на дрога

Търсят кравната му проба, за да я изследват пак, а двете мистериозни свидетелки отново не се появиха в съда

Обратно в новината

Коментари - Втора експертиза не успя да докаже, че Семерджиев е шофирал след употреба на дрога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жертвите, тия млади момичета ... Толкова ли нямат бащи, братя, чичовци, вуйчовци ... Или цялата им рода пикае клекнала ... Не са много кинтите и не е проблем никакъв мръсното дрогаво подживотно отдааавна да е осмърдело трънките, похарчено от пазвантите, дето не са много по-горе от него ...

За кокошка - няма прошка, а за убийство на две жени, след употреба на наркотици и превишена скорост - няма никакво накавзание?! Това е правосъдието у нас!

Смешници Човешкият живот е нищо пред парите на тази Мърша . Отново замитане на случая и възползване от слабостите на закона. Какво ще кажете на семействата на загиналите момичета господа магистрати ? Гневна съм и се срамувам заради вас. Бог да ни пази!

Ей, аман от тая функционална неграмотност. Въобще не става дума за пропуск в закона. Има пропуск в разследването. Просто Ушев толкова си може.

Ето, на практика "независимия честен" български съд, прокуратура, адвокатура и въобще правото... Така ще имаме още Семерджиев-ци, а оялите се родни юристи ще и ни се надсмиват на протестите,..

Да се смееш ли, да плачеш ли …

Путин е виновен..

Случаят "Семерджиев" е подигравка с българското правосъдие. Накрая ще "докажат", че убиецът на пътя Семерджиев, е бил в църква и се е молил на колене, в момента на катастрофата, или е чел в Народната библиотека.

Четвъртата експертиза няма да успее да докаже, че Семерджиев въобще е шофирал.

Караш с фалшива книжка, пиян, надрусан и накрая “нямало как да се докаже защото не били взети правилните проби” Че Семерджиев е долен боклук това е ясно, но по долни боклуци от Българските полицаи няма. Продажни, гнусни подлоги, работещи само и единствено за интересите на тези които плащат най добре. А дано всяко ченге да пукне в мизерия и да погребе най любимите си хора.

в Булгаристан, може би и други соц старни... наличието на милиционер на близо те прави тревожен и буди безпокойство и страх....

Нали знаете, че у нас един обвинен в убийство след 5 години под гаранция на процеса извади една видеокасета и каза "ама аз тогава съм бил на мач". И вещото лице каза "мда, той е". И го оправдаха.

Да му отрежат езика краката и ръцете

Другия път да убие детето на тоя дето го пусне.

Този ненормалник го подготвят за оневиняване !

Ееееее,сериозно ли е това или фейк!!!!???? То бива подигравка с жертвите,но това вече е гавра. Всички долнопробни съдии и адвокати са една гнойни рана в нашето общество. Ама как господ ,да ме прощава,все пази техните семейства от подобни трагедии. Най-много те заслужават,но не би.

Мършата е в София бре

Че Иванчева я осъдиха набързо на 20 години за подкуп.

Тоя е за трепанье барабар със съдии прокурори адвокати и всякакви такива пе дали

С какво се занимавате, адвокатската паплач! Къде ще са двете момичета след 20г? Също толкова мъртви...... а какъв ще е живота на родителите им.... също толкова черен! 100 години трябва дс го затворят този БОКЛУК! Кой не знае какъв е и с какво се занимава?! Убиец! Няма книжка,защото няма образование. Прост е като тиква!

Адвокатска паплач... Хайде малко по спокойно,че ако ти се наложи един ден да те обвинят от МВР и мафиятурата за нещо,а ти си невинен,ще тичаш да я търсиш същата тая паплач...

Адвокатите са си чисти ку...ви за пари са готови на всичко

И само вода да е употребявал уби две млади момичета. Това се разплаща или със затвор или със саморазплата от семействата. Затворът е по-добрия път.

Всъщност Колата е шофирана от дрогиран изкуствен интелект!

А Семерджиев е бил в багажника!

Накрая ще се докаже, че момичетата са били дрогирани а нашия човек е объркан с друг човек.

В тая скапана територия, на държвата хранилка са трудоустроени повече паразити, отколкото хора работят в реалния сектор. За какво издържаме такава раздута "съдебна власт", като ефектът от нея е отрицателен?! Да се разпускат всякакви съдилища, прокуратури, следствия и прочее изроди и сигурно няма да стане по-добре от сега, но няма да стане и по-зле.

ама тези, които могат да ги разпуснат, са същата скрап. Българският вариянт на параграф 22. Изход няма. Не и с този народ.

Още като уби момичетата писах,че този боклук няма да получи адекватна присъда! Дядо му има инфо за кирливите ризи на целият съдебен елит! Да му дават орден Стара планина и да го пускат с почести за да може да убива други невинни!

Айде, променихме се

Булгаристанско правосъдие в целият си блясък! Близките на загиналите да помислят и за алтернативно правораздаване!

За 20-те години при тези две жертви и останалите подробности никакви допълнителни експертизи не са необходими.Ръгайте го вътре, там ще му се радват,че е много шарен.

ривем що няма шенген, що ни гледат надменно, що сме им 3та категория хора... риторичен е въпроса...

ше го пуснат. не се пенявете. изкарвайте децата дока са живи. за вас е късно.

Държава кинеф - и този боклук, и този път ще се "измъкне" от правосъдието! България не трябва да бъде приемане в никакви структури на цивилизования свят - ЕС, НАТО, Шенген и т.н. - с такова аборигенско поведение на държавата трябва да сме приобщени към някое африканско племе диваци!!!

В Русия, подобни, като ги арестуват им хвърлят як бой, та после на кадрите са със бушони, така да си знаят че няма да им се размине за престъплението. У територията сичко е диария, но с ценности, евроатлантически. Отрепки.

Нали все полюцаичета са го прикривали толкова време и са му носили стълба, да си влезе у тях....

Тази статия заедно със онази за двамата бандити от фирмата за бързи кредити дето са пребили онова момче много ясно показва ситуацията в БГ.

Дано Господ се намеси и да убие това изчадие с някоя тежка и болезнена болест. Ние българите не сме народ, а жалко пропаднало стадо и такива не ги наказваме.

Българската прокуратура и съд са трагедия. Както и цялото жалко подобие на държава. 70-80% от държавните служители са тотално корумпирани, а на останалите не им пука !

Анархия и птълен цирк!

ще съдят семейства на загиналите за материалните щети и стреса на тоя изстрадал човек ?!?!?!?

Те на времето така търсеха и дипломата на бай Тошо за висше образование! За такива тежки престъпления , веществените доказателства трябва да се пазят и съхраняват като зеницата на окото на прокурора! Ама в случая, май, нарочно всичко е покрито.

на тоа главандурник първо ще дойда с един ъглошлайф да изчистя облика на Апостола от празната му кратуна и след това го предавам на съда !

Парите на дядо ДС генерал влезнаха в употреба. Ще излезе чист като сълза, дори може жертвите да му платят обезщетение.

Кви експертизи ми прайте след месеци,протаквате мишоци...

Време е близките на жертвите да вземат правосъдието в свои ръце. Не съм фен на тъмно-зелените ама мешерето си казва думата...

Бъди сигурен, че ако го направят, бързичко ще ги тикнат в затвора. За разлика от престъпника. В съдебната ни практика има много такива случаи.

Абе пуснете го момчето, той няма да прави повече така.

Хахахах ебахти държавата. Дир.бг си търсят правописния речник съда търси кръвна проба година след взимането и ,а пък народа търси справедливост и никой нищо не намира

И пета да има също ще е отрицателна нали се сещате ако си отвори устата колко висши полицаи ще изгорят тъй че ще го осъдят по бързата процедура на пет години лек режим

смятам че го спасява ДС роднинството и кинти... ако имаха подозрения че ще проговори... досега да е претършял "инцидент" или самоубийство....

Нема такава държава, той ще се измъкне

Какво го мотат тоя убиец?! Само се измислят причини да не се стигне до присъда. Вече на всички е ясно, че над него има не чадър а шатра! Абсурд от висша степен!

Сащ не е страната не неограничените възможности. България е.

Разстрел на място !!! Както е в USA !!!

Какво значение има дали е бил дрогиран или не Трябва да го вкарат в затвора за убйййство на две жени. Другото е последствие.

Абсолютно!!! Взехте ми думите.

Има. Защото ако е употребил, това е утежняващо вината обстоятелство. Друг е въпроса, че в ДП има много пороци, явно са го прикривали и нарочно са протакали залавянето и вземането на необходимите проби. Оказва се, че урина изобщо няма. Неясно е и дал наличните проби са съхранявани правилно. Да споменавам ли, че водещата фигура в ДП е прокурорът. Полицаите и съдебните медици правят това, което им нареди прокурорът. Едва ли ще се отърве лесно, поради медийния интерес. Но, ако всичко беше наред, доживотния не му мърдаше!

при петата експертиза, ще се докаже, че той е бил на луната и някакъв мангал от ггорно-нафолнище е карал колата без да знае за това!!!

Ми той ще се окаже, че е паднал от Марс бе? Българска съдебна ПОРНОГРАФИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Почна се и още малко човека ще осъди и държавата за неправомерно задържане. Голяма корупция и лакомия на прокурорите и всички в системата. Ужас да си нямаш работа с тази държава

Добре бе тези момичта нямат ли бащи, братя. Да му отрежат краката на наркоманчето убиец и тогава нека го пуснат.

Няма нужда от рязане на крака. Само един нож във врата е достатъчен. Няма нужда от садизми с рязане на крака и оскатявания. С отвертка дори става. Боц у влатлето и толкова.