Всеки втори българин иска нов кмет

Според проучването на "Алфа Рисърч" заявената партия на Слави Трифонов настига по рейтинг ДПС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам въпрос в анкетата "Искате ли стария кмет да влезе в затвора", тъй като това са основните коментари сред хората по места.

Какви са тези манипулации на данните. Борисов- повече от 50 процента недоверия и изведннъж... ако гласувате сега? - Най-много за ГЕРБ. Готвят поредна манипулация и фалшификация на изборните резултати.

kalinvt

Ами партията на мразещите има най голям процент.

Да ама фандъка вика ''искат ме искат ме'':)))))))))и 20% софиянци от администрацията гербава отивт и я ''искат'' за да се хвали че я ''избрали'''...

Много спранни резултати! Мен никога никой не ме е интервюирал с въпроси за рейтинга на политиците, затова винаги се чудя що за хора участват в тези проучвания? Как може Президентът, който винаги казва истината, колкото и да не се харесва на управляващите, да намалява одобрението, а Т. Дончев, който с нищо не е отбелязал участието си като вицепремиер, даже напротив - зад похарчените много пари за административни реформи няма никакъв резултат, да има най-висок рейтинг? С какво министърът на образованието може да бъде отбелязан изобщо? Какви успехи има международната политика? Пълен абсурд!

Абе то всеки втори мъж иска нова жена, ма не винаги се получава!

Имаше един кмет в един град навремето. За да присвои общински имоти караше полицията да пребива жестоко възрастни хора, да им изхвърля стоката в реката. Местен феодал. Още тогава му се заканих, той си знае кой е. Иде Видов ден.

ЦАРЕТЕ НА ЛЪЖИТЕ И ПРОПАГАНДАТА !

В третата възраст съм, живях през различни управления, повече лъжи и самохвалство от сега никога не е имало. Имам усещането, че с управляващите не живеем в една и съща държава.

Продължава да е мистерия как ги измислят тия неща. Ако е всеки втори... то трябва някой да ме е питал. Никой не ме е питал. 27% от запитаните нямали да гласуват - и това ми се струва неточно.

Което означава, че всеки втори българин Не иска нов кмет :)

И на ми се краде-искам да съм кмет.Втори трети няма значение.?Прост съм,краде ми се ,нагъл съм ,лъжа сръчно, бившо ч--е съм, членувал във всички партии досега.Към коя ли партия да се насоча? Профила ми подхожда да управлявам

За славчо е късно.Няма вече такава ниша. Сезонът тиквите свърши. Той няма капацитет.

300 000 последователи във фейсбук за 2 години - 8% 200 000 последователи във фейсбук за 10 години - 22% ХА-ХА-ХА Наистина НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА и няма такива платени "социологически проучвания"...

А всеки първи ново правителство.

Много ти се ще дрОгарю,ама немааааа.

Истината е, че ни дреме на всички- все същия х-й

баба Ванга преди 30 години го е предсказала а тия серсеми чак сега ни го казват

Всеки втори че на много места и всеки първи и той го иска

Не всеки втори, а всички българе и селяне искат нови и всеки път, все нови кметчета

Е, па друго си е ,,нов у..,,! И баба е съгласна.

всеки втори иска ама накрая всички за гъби

Най-обикновени онлайн внушения са това, при това за първолаци (според мен) - всеки втори българин искал нов кмет - тинтири-минтири, по скоро се интересува от личния си бюджет и собственото си оцеляване, а не от такива онлайн пързалки и близалки. Тинтири-минтири.

За някои има пряка връзка между управлението и бюджета и оцеляването, за други косвена, но винаги има връзка.

Фъргай я тая държава... щом и един втори не познавам..... па как се първи уцелвам.... гад'деам....

И Доналд Тръмп харесва и подкрепя Гешев за ГП )

Аз сложих пред моето кученце две снимки.Едната на Саманта Фокс, другата на Гешеф.Викам - Шаро, кого одобряваш?Сложи си лапичката на снимката на Гешеф!И то разбира хайванчето!

А не, объркал съм.И на двете снимки бил Гешеф.То било състезание с един участник.Гридъ!

после Нинова пак ще играе обидена

....Неведоми са пътищата господни!?

Няма за катастрофиралите в колата на НСО семейство, да не би да се прикрива смъртен случай ? Дир, може ли да попита какво става , мерси :)

Как за толкова години никой не ме попита за "нагласата" ми! И като лъснаха манипулациите на Алфа Рисърч!!!

За първи път след 89-та ще гласувам за БСП

честита баня тогава

Даа, бе. Сефте...!

Може да не чувстваш нищо но ходи на доктор

Ние сме 7 човека на етажа, още никой не са питали, така де чудим се кой от нас е ВТОРИЯ!!!

Не е вярно. Повечето софиянци си искаме г-жа Фандъкова за кмет.

В ИЗБОРА НА КМЕТ НА БЕЛГРАД В НЕДЕЛЯ

А аз НЕ

И те си един софиянец.

Всеки втори българин има дядо турчин грък и румънец. За какво говорим

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

да го псувам както язе си знам казах одеве че язе съм от третите БЪЛГАРИ дето си сакат стария кмет понеже у ВРАЦА ТОЙ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ЛИЧЪТ ЗУЛУМИТЕ НА ПРЕДИШНИТЕ ЧЕРВЕНИ КМЕТОВЕ СТАНАЛИ ДЕПУТАТИ,И НЕКОЙ СЕ НАПРАВИ НА ВЕЛИК ЧЕРВЕН ПАРЦАЛ И МЕ ИЗТРИ ЩО ТАКА МА КАЛИНКЕ АЗ СИ КАЗВАМ МНЕНИЕТО ЗА ВРАЧАНСКИТЕ КМЕТОВЕ,ТЕБЕ КВО ТЕ БЪРКА ТОВА ЧЕ ПРЕДИШНИЯ БЕШЕ ОТ БСП И ОСТАВИ ВРАЦА КАКТО НЯКОГА КОГАТО БЕШЕ КМЕТ НА КРИВОДОЛ,ТОЕСТ ВСЕ ЕДНО БОМБИ СА НИ ГЪРБИЛИ

и сами си вЕрваме...

Ам' нова тиква не иска ли?

Проучването казва: всеки втори българин иска нов кмет. Резултатите от изборите обаче ще кажат друго, поради: - "незнайна причина 1" - ромовски вот; - "причина 2"- гъбари и прочее негласуващи, щот гласуването не е куул ще кажат, че досегашните кметове са супер и ще ги изберем за незнайно кой път поред. И така. Пожелавам следното: да има активност 75% или повече пък да става кмет който и да е. Тогава ще е ясно, че ние сме си ги избрали, а не някакви ромове.

да има активност, по-висока от 35%

с какво му мерят рейтинга,бе?Със сантиметър ли?!

С тиквометър

Може да иска, но всеки ще получи своя "Ценко Чоков". Така повелява партията.

на всеки втори ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА ни за кмет, ни за "избори" И последните геополинически форсирани събития, доказват тази напълно обективна и трезва преценка на българина - ВСИЧКИ СА партийци, ОТ КОТИЛОТО НА БКП! Очаквам минимум 65-70% НЕГЛАСУВАЛИ!

коя от двете овци да им е кмет,галевата или самоковската

Не, благодаря!

Славито набира сили. А герб и бсп ... почват да треперят. Давай, Станиславе.

Доган е най-добрия политик. Целувам му ръка. Кунева е моят кандидат за президент.

сме виждали,и после стават я кавали,я евродепутати

ХАХАХИХИ

може да се очаква от медията на БСП?

Статуквото обслужва Славчо, който се бори против статуквото.

50% от българите искат нов кмет. 100% от българите искат да изтъркат печелившо талонче Значи печелившото талонче е 100% по-важно от нов кмет. Егати социологията!

И аз искам ,но да не е БСП.

Президента нищо не прай - те рейтинг му мерят! Луда работа

Надежда всяка оставете! Никой нито ни пита, нито го интересува какво искаме....Всичко е уредено вече...голи приказки за залъгване по медиите...

Къде е е уредено и кой го уреди...глупости на търкалета

след кметските избори на позитано ще изревът че са пак"моралните побетители и са фанали байхуй"тия проучвания сме ги виждали,а па и учиндолския пумпал са включили дето днес е с галевата,а утре е със демократичните исклесяци на сосроидните плащачи,а бе проучване за идиоти

Борисов с 46% Неодобрение и 28% одобрение !? Правителството на ГЕРБ и патерици над 50% Неодобрение и 15% одобрение . Та това значи предсрочни избори. Значи народа мрази ГЕРБ !

Така е преди Рома,Рома Ромалеееее

Според нагласено поръчково, всички трябва да се фърляме за Мая

Яз пък вобще не искам кмет!Е..ал съм ви кметьовете!

Браво. Не Гласувайте ! На нас стигат служителите и подправените бюлетини за да спечелим . Ако всички останали не гласуват.