Студ, сняг и вятър блокираха Северна България

Пътната обстановка в Силистренска, Русенска и Плевенска области е усложнена, а редица пътища са затворени за движение заради снегонавявания, съобщи БНР. Четири минусови рекорда са регистрирани в страната тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Студ, сняг и вятър блокираха Северна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веят бури, веят хали. Май ще да затворят и централните-Ни Хали. - Пак ли ще седим лук немирисали, нито яли ?! ----------- -Доброволческа взаимопомощ ! -Контакти с под отчетната на кака-Ни Кристалина структура ! -Търсене Помощ и Съвет от водещи в Решаването на тази проблематика страни !

Каква стана тя?Уж глобално затопляне.....?Вярно лятото е по-горещо,но и зимата става като такава.Това "Кюриосити" дето отиде там на Марс,май нещо обърка програмата?Студовете около -20,по принцип саприсъщи за Малък и Голям Сечко.А то от сега ни запука.Да очакваме ли тогава да не са -20,ами -25?

Кюстендил -19? Ей, мойте хора в Жиленци, как сте? Бичи парното на макс.

Стига сте лъгали пак :) времето е много приятно сега след малко ще ходя на парка да се поразходя и поснимам ...

Ами зима е . Бре депутати , махнете понятието "самотна майка " и ще спре размножаването на цигани и турци в България . Никой от тях не сключва бракове и неприпознава децата си и държавата им ги гледа до 18 год.и ще има повече пари за отпуска по майчинство на работещити майки.

Дърво и камък се пука, гарван грачи зловещо, а Бойко мачка комундета по черен потник.

мачка ми бойко у....:)

МОЩНИ структури на Надежда Неински, и диверсонни групи на Иван Костов, са превзели крайпътни височини, и от там духат снега върху републиканската пътна мрежа. МВР мобилизира всички бивши и настощи фурашки, барети и каскети. Тази нощ, предвождани от генералисимус Калинко Малинков, те ще атакуват "Катюши" височините, където са се укрепили партизаните.Очаква се утре по обед оперативната обстановка да се подобри,а оцелелите да бъдат изправени пред "Страшния съд" на господин Каба-гайдов. За вас предаде, от Долни дръвник, Цоцка Цокова.

фураЖка

Виновно е глобалното затопляне причинено от пушачите в Плевенско

ама ич ми не дреме , я съм си до кюмбето по къси ръкави

Гъчи дървата! Ти ли изсече снегозащитните пояси бе мръсник. Виж по-долу.

Евала!

Евала за какво. Това България да не е собственост на Бурисов и мутрите му.

Ако улиците на София са в такова състояние каквито са в силистра дали как ще реагират СОФИЯНЦИ/????????????

Пътища няма, снегозащитни слоеве няма, нищо няма

И влакове със света, а дори и релси, НЯМА !

Ти някакъв доволен човек ли си или така ми се струва?

Имаше снегозащитни пояси, но ги изсякоха...и не са само циганите дето търчаха през нивите с брадва в ръка. Самите арендатори сякоха нагло и безнаказано за да усвоят всеки милиметър земя заради субсидиите.

E нали Лилето каза че всичко е чисто и наред щото тя ги е стреснала

Те по Плевен не чистят и това е традиция, още от времето на оня с особената ориентация Найден Зеленогорски. Пък и преди да го свалят е подписал 5 годишни договори - перфектни за изпълнителя и без санкции.

Къде е сега онзи джигит, дето щеше да лови снежинките още във въздуха ... онзи дето безсрамно спеше на първата редица в залата при връчването на Нобеловите награди, онзи дето се нарича премиер на България ?

Не е лошо първо да се замислим как вършим собствената си работа, а после да гледаме чуждата! Защото тук работят само българи и ако нещо не е свършено добре, то сами сме си виновни.

Ако Мунчо не си върши добре работата, нали пак оня не го е добре проконтролирал,, а? Или кой квото му скимне да работи - шум да се дига... Тоя за къв ч.п е гре тогава? Само да лапа ли?

Преспи над метър, заседнали автомобили обаче иначе няма бедстващи хора...журналистите поне като ви дават информация гледайте какви глупости публикувате...

Миренче! Не във всеки автомобил има хора. Дори и да е заседнал. Ще идат да си го приберат след седмица, като се стопли времето. Дотогава ще се возят на градски транспорт.

а къде е дебелата министърка-да каже защо пак сме изненадани

А дебела. Таман е за тоя студ , да те обхване и да те стопли. Като домашен мамут.

А е толкова просто и природосъобразно да се залеси на няколко метра навътре от републиканските пътища и да се реши проблемът със снегонавяванията през зимата. Е, от време на време някое дърво ще се "изпречи" на пътя на някой малоумен джигит, шофиращ с 200 при разрешени 90, но... това е естествен отбор.

Какво пречи снегозадържащите насаждения да бъдат от ниски храсти така ,че "джигитите" спокойно да си минават през тях без да мачкат ламарините? Освен това храстите биха задържали снега по-успешно от дърветата.

Нищо не пречи ,но дърветата са и материал ,който може да се използва (това го видях в Полша) а за джигитите проблема е техен.

И да се залези циганите ще изрежат всичко подпомагани от наще политици!

лиляна каза,че всичко е изчистено и на 6,даже я наградиха колко е отличничка,бог да я прости

Да, те и пътищата са проходими, ама не баш..

БКП-то още дава плодове, затова има награди. Някои така поколения наред вървят.

Е колко да е отличничка? Девет или десет е отличничка. Бахти лошия матрял. ДОбре че и в Столипоново има интернет!