Времето ще се затопля, но малко

Времето от утре ще се затопля, но ще остане по-студено от обичайното за края на зимата. Минималните температури ще са между минус 10 и минус 17 градуса, а на места е възможно да превали и слаб сняг.

Обратно в новината

Коментари - Времето ще се затопля, но малко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жална и маика на гората следвастат зима...гнусните селяни колко декара сте изсекат за да се "греят"....

Леле колко малко градуси му трябват на българина за да е щастлив.

Зимата дойде и ще си замине като по учебник по география от първата половина на 20 век. И то във възможно най-мразовития си вид. След като температурите варират от-до е нормално да имаме по-топли или по-студени зими в съответните граници и със съответната цикличност, на по-малки и по-дълги периоди. Друг е въпроса ,че развитието на науката ще позволи умишлена човешка намеса в климата. Дано не е скоро! Лично на мен ми се ще - атомни централки изведени в орбита на безопасно разстояние :))))) . Но да не се отплесвме хептен от темата.

Ти май за HAARP не си чувал, а?

много ми е интересно как точно е повлиял на студената зима в европа, то земята да не е колкото от тука до вашто село, само си мислете колко се печели от конспиративни книжки и балъци дето им верват и ще се чатнете, къде е истината.

Как може такова нещо,да пускат най после хубавото време то бива ,бива, ама вече се нетрае ,тия синоптици се заяждат и нарочно ни тормозят.... леле да зависеше от тях....

Глупости на търкалета, аз прекрасно зная, че идва ново много силно застудяване, както вчера беше написано в любимия ми сайт, на който вярвам във всичко!

а недей така бе човек ,умрех от студ бе батко ми ! кафа сикме от тези студове. А искам да кажа още нещо -стига са насипвали тази долна сол по пътищата ,изгниха колите и отровиха природата.Улиците са заприличали на боза и кисело мляко.Това всичко ще го вдишаме.Можел да со толкова долни тези хора

Ами сол ще насипват- ти да не искаш мед и масло...

на мен продължава да ми е скучно. мдааа става по- топло,колко странно ?