Есента донесе студ, силен вятър, дъжд и сняг

Есента донесе студ, силен вятър, дъжд и... сняг - 3 см натрупа около 11 часа на прохода Петрохан. Бурен вятър повали десетки дървета в Свиленград.

Обратно в новината

Коментари - Есента донесе студ, силен вятър, дъжд и сняг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази година пчелите здраво уплътняват кошерите с прополис.Това значи или дълга зима, или много студена.Заредете се с червено вино.

И двете иване,животинките знаят по-добре от нас какво ще се случи. Ти зареди кошерите с пити мед,магазините са заредени с бяло и червено:))) Мамка му,тази година прежалих гроздобера но другата година няма да има и толкова.Пръчките няма да узреят и ще се реже до здраво:(

Дано да е избило нелегалните мюсулмани влизащи всеки ден от там!!!

Само като прочете човек коментарите под такава новина и му стига да си каже: Боже, България заслужава съдбата си!

Пентагона в САЩ разполага с над 700 големи бази по света.4 са в България-Граф игнатиево,Безмер,Ново село-има американски военни самолети, в Айтос са складове.В интернет се появиха заглавия:"Защо ни пръскат от небето?":"Скакво ни пръскат от небето-Vbox7";"Аерозолни престъпления/Aerosol Crimks/-You Tube-от Клифърд Корником:'"Пръскат ни като комари ,медиите мълчат.Балканите под удара на CHEMITRAILS" и др .Целите-едната е модификация на климата,,контрол на почвите-може да се разпръскват и вируси,да се отравят пчелите,което е предпоставка да се купуват храни с ГМО и др.търговски интереси.

Колко милиона хора работят професионално във въздуха и колко десетки хиляди ЕДНОВРЕМЕННО летят над Европа? Мислиш ли, че ако имаше нещо вярно в това можеш да запушиш устата на толкова народ? Хайде престанете да се занимавате с глупости.

Толкова години работа на Зона 51, колко изтичане на информация има от там? Проекта Манхатън - до пущането на А-бомбите над Хирошима и Нагазаки - колко хора са знаели за него? При убийството на Кенеди, което е най-вътрешната работа до 11.09 - за точно 2 години всички свидетели умират и то при много съмнителни обстоятелства. Секретната раота, вкл. и това пръскане не ти е работа в някакъв офис-клюкарница или пейката пред блока, дето всяка баба "знае" всичко за всеки. Който влиза там се подписва и отвори ли си устата отива я в затвора, я в гроба. Не са един и двама, дето при такива прояви си заминаха в отвъдното - учени, астронавти, журналисти. Имаме една приказка: докато умния се наумува лудия се налудува. Т.е. докато се питате дали въобще такова безобразие е възможно и игнорирате снимките, на които небето прилича на шахматна дъска от облитанията, тия, дето организират това си вършат нещата и не им пука. Щом някой веднъж предаде доверието ви веднъж, то не го ли санкционирате (друг въпрос е дали можете) той/тя/то формира навик да го прави и в бъдеще. Т.нар. власти са доказали на дело, че не може да им се вярва и че работят народа, вместо да работят за него.

kikuno

Цяло лято модните мацки се разхождаха дори в най-голямата жега с ботуши и най-после им дойде времето само ,че съвсем скоро и гумените май няма да са достатъчни.Май и сезона на синия език премина ...

Кофти работа,преди час пламнах камината....радиаторите стоплиха и въздуха стана друг:) Миналата година запалих на 30.09.....сега...ще вземем хурката.

Минусче,аз съм свободен човек.Паля си камината когато поискам и не чакам на ТоплоНАсрация.Ама иска работа а за теб тази дума е непозната:)) Живей си в кочината.

много добре. дано ски сезона да е по-добър тази година.

Ейииии, хора, за нашите партнери и кръвни братя Хамериканците няма невъзможни неща бе- вижте, колко са всемогъщи - и сняг през септември направиха !!!!

Брато това е следствие от "глобалното затопляне" срещу което протестираха 300 000 Хамериканци в Ню Йорк! Иначе се вижда дългата ръка на Путин! Всъщност Господ си знае работата, гласувахте за БСП, ДПС и Батака и ей ви резултата свише! Бри Бат Бойко немаше такива работи! Топло лято, топла есен, топла зима! Гласувайте пак за БСП и Фикуса и ще видите кон боб яде ли!

и още как, днешния топъл ден е пак подарък от ББ, честито!!!

еее, ако не бяхте изхвърлили банкянския крадец, до сега щеше да е изловил снежинките и ... няма новина :D

Що да ги лови? При банкянския крадец май нямаше снежинки през септември! Гласувахте за БСП, ето ви и Божието наказание! На 5-ти пак гласувайте за БСП и ще видите ква зима ще ви споходи!

ББ(българския Бог) ще спечели, защо ще наказва с люта зима избирателите си. Впрочем те ще се справят, има достатъчно автомобилни гуми за горене, гори за сечене, природно устойчиви са. Кой ще го отнесе тогава? - въпрос за интелигентни, красиви, умни, ранобудни и въздържатели. избиратели на Бога

Няма вече селяния в центъра, няма цигания, няма похотливи майки с малки деца, киснещи по кафетата по цял ден и шарещи с очи, търсейки поредната бройка...Няма пияни алкохолици, които да реват и повръщат нощем в парковете, няма дрогирани наркомани , спящи по пейките... Тишина, спокойствие, няма цигания , селяния и олигофрения! Ето това е зимата- тишина и спокойствие- студът разкара изродените претенциозни пияни и дрогирани, пушещи роботи с таблети в ръка и тикащи колички с отровни храни в хипермаркетите. Нация с мозъци, тотално промити от реклами, Сървайвъри, Пей с мен, танцувай с мен, от онзи простак и малоумник Дик-офф, от голата тиква Слави Трифонов, с мозици, замътени от индийски и турски сериали...

кой знае и ти какъв си псевдопуритан кон с капаци, сигурно лъскаш бастуна пред снимките на чалга дивите

баща ти ти е купил компютър и е платил нета , ползвай го за разумни неща

снощи някакъв синоптик прогнозира, че тази зима сме щели да видим зор - до минус 40 щяло да стигне.. който си няма печка на дърва, или пък няма комин .. не знам какво ще прави.

Аз имам топла хралупа! Малко е широка, ама върши работа!

Защо ми изтрихте репликата бе смотаняци,не ви ли омръзна да ви псувам и на сън. Казах че на Мечо му трябва и Мецана:))) Вашта кожа мръсна.

Като няма сняг през февруари... има през септември. :)

Щом от първия ден на есента си обух ботушлетата, добре се започва. Не знам защо, но покрай дъждовната пролет и лято, имам усещането, че ще сме със студена и люта зима. Дупе да ни е яко.

Отиде си лятото, иде Есента..., само дето не го видяхме - лятото, нито усетихме..., а днес времето е ужасно и ми е много рано да се настройвам отсега за Зимата:(

По-добре намери романтиката и на това временце. Хубаво е да ти харесват снежец, дъждец. ветрец - повече ще си на далавера. 8-9 месеца са такива и само 3 най мн 4 от другия модел :)

Всеки се запасява от рано,че едни казват лоша зима,един урод Путин щял да врътне кранчетата,нашите политици не могат да се справят както винаги и всеки както може.Невероятна държава.

Другарки и другари - да ни е Честита Новата 2015!

Змей,много от рано си я подкарал:))))

Вчера беше лято - днес сняг... иначе глобално се затопляме, споко, няма промяна в плана. Внимавайте всички да не прегреете от жега и суша докато зъзнете , газейки локвите, причинени от проливния дъжд.

Чул-недоразбрал какви са ефектите от променения климат в резултат на замърсения въздух и бичи ли бичи ГЛУПОСТИ...

Що, да не би да ти стиска да проведеш с мен дискусия по тази тема и да видиш какво стъм чул-разбрал, или недоразбрал? Много ти се иска да съм дебилен неграмотник като тебе, но за съжаление удари на камък. И много хлъзгаво се опитваш да минеш метър, променяйки "затоплянето" с "промяна на климата", спокойно те вече масово пробутват това вместо онова. А "парниковия ефект" отиде в канала окончателно.

Вчера пътувах през Петрохан, беше много красиво, а днес сняг. Свърши хубавото време.

Комунистите са виновни, как да не:)

Преди време косих двора,намерих под тревата 20-30 ореха складирани от катеричка,спрях да си почина и започнах да си чупя орехи и да ям. Жена ми като и казах ми се скара жестоко,че съм ял от зимнината на каретичката. Взех си поука и тази година се заредих с няколко тона въглища и солидно количество дърва. Знам,ама със сигурност,че Путин ще врътне кранчето и народа ще виде голям зор с отоплението,особенно където няма комини и са само на парно,а те са стотици хиляди семейства,някой дори с бебета и малки деца. Съжалявам,дано моята прогноза се окаже грешна,но както вървят нещата,надали! Нашите политици са путьовци,един няма свястен,камо ли ББ,той е бедата на Б_я,но нашия народ е прост,прост и още много,много прост. БСП са същите изроди.Всички са от едно котило,мразят БГ народа си и гледат само за себеси. Затова няма да гласувам,ако ще не турците,ами византийците да възкръснат и дойдат на власт в България,сигурно ще са по добри от сегашните човекомразци,иззедници български!

Ти си един глупак, около и над 60-те, тъгуващ по отминалата младост,за когото не ни пука дали ще гласуваш! На простия -толкова- извръщаш глава и подминаваш с презрение.

Да не би да не са "човекомразци и изедници български"? А че тази зима ще видим зор, ще видим. гарантирано от ... който се докопа до кормилото.

Тази година ни върви като по вода.Искаме тази година да има много сняг.

А колко лопати-снегоринки си подготвихте? :-)

И сега да не се окаже, че трябва да пуснем парното по-рано от очакваното ?

Преди 18 години на днешния ден с решение на Управителния съвет на БНБ девет банки с ликвидни проблеми са поставени под особен надзор . Това са ТС Банк, Балканбанк, Стопанска банка, Бизнес банка, Елит Банка, ТБ "Славяни", ТБ "Моллов", Ямболска и Добруджанска банка, няколко месеца по-късно те фалират и в тях потъват няколко милиарда лв. спестявания на милиони българи. В съзнанието на хората този критичен период ще остане като фалита на държавата при управлението на БСП и Жан Виденов.

След 18 години не сто, а само една банка беше фалирана, и резултатът ще бъде още по катастрофален. "В съзнанието на хората този критичен период ще остане като фалита на държавата при управлението на БСП и Жан Виденов." А сега при чие управление стана още по-лошото? А има ли значение при чии управления ще ни дойдат нещастията вече? Ами ние умрем да живеем в ситуация на фалирана държава.

Костов не знам дали тогава не е бил някакъв шеф в БНБ. Хвалеше се тогава, че спасил 3 банки. Просто управляващите често са неподготвени за подобни събития. А при Виденов бе бум на спекулата, което водеше до инфлация.

big_uncle@dir.bg

"Просто управляващите често са неподготвени"? Хм-м-м...а изобщо подготвени ли са за нещо? Каквото и да се случи у нас, все ни "изненадва"!?

Winter is coming.. :))))

и по високи сметки за отопление,при същите доходи,а статистиката отчитала...дефлация.

Статистиката отчита каквото и подадат. И после естествено е УВЕРЕНА В РЕЗУЛТАТИТЕ СИ!!!

радвам се на лошото време, защото се провали на черноморци целия бизнес, те си го изпросиха, навремето се уядоха, негостоприемни, кожудери, ха сега да ви видим, какво ще ги правите тези хотелчета, семейни къщи за гости и тем подобни простотии, гадни, некъдърни, лакоми "търговци"дето и данъците не си плащате, жалка държавичка

Не ма мисли, догодина па че ми кацнеш да те щавим.

догодина ще ми видиш само пъртенките как отиват в гърция и Турция хехехе, а ти ще си останеш пак на сухо

Да ти кажа право- той Господ си ги нарежда тия работи! Тая година и мене тия лакомници ми вдигната колата с измислените далавераджийски паяци в Приморско, и те се направиха на голям град с голям трафик, а пък искат да им ходят туристи! Няма как да стане, аз съм ги проклел и от мен, семйеството им, приятелите ми и те пари да не видят, само за справяне с природни бествия да им трябват! И банскалии са същите- каквото повикало- такова намерило!

Няма значение каква е темата. Важното е всеки да си каже болката. ... Хейтърите са като лудите - има ги по всяко време на годината....

Само студ за Вас , мор за гоя :)

Дреме ми, че идва зимата. Подготвил съм са, нема да ма изненада. Имам 2 тона кюмур, 8 кубика дъбици, 1 тон компир, 58 бургана лютеница, 120 компоти разни, 78 бурганчита апетитки разни, ракия 2 бурета по 50 кила, вино от ланското цела бочва 300 кила, сега че сложим още вино да има нова реколта, чака ма шопарче 150 кила у котеро да му теглим ножо ама да застудее още малко, така че дреме ми, мене зимата не мож ма изненада.

и аз така, дръвца има и да няма ток имам си една газова бутилчица, с две думи тия с тока да го д-----ат

съжалявам те! по-добре недоволен човек , отколкото доволна свиня!

завиждаш му,не го съж аляваш

Еха,СУПЕР! Егати хубавото време! Лятото да ходи на майната си, и да не се връща от там! Но мор съмър!

ак пък силен вятър и студ. На +20С студ ли му казвате? За журналистите сутрин рано, рано, ако не е имало автокатастрофа с най-малко 3-ма загинали-денят не е започнал. И затова тази сутрин трябва да ни сплашат със студ, вятър и задаваща се сибирска зима.

Не ми дреме на барута , сварил съм 300 литра ракия .нека идва зимаската

То рИкия,рИкия, ама требе и месце.....

А за зимата съм ви предписа л два метра сняг . Да има за човеци и да си охладите главите.

Дано тази зима да е една истинска зима с много сняг, а не както последните : (

Вoда има не се абете..........

но не донесе акъл на булгаристанците и те отново ще си изберат целия спектър от червено-пребоядисани мафиоти, които ще ги цицат с голям кеф

Ей амбриаж кой да избереме според тебе, давай с конкретиката, стига общи мъгляви приказки,. Бюлетина ?????

Искай пряка демокрация и съд за виновните, които докараха България до това отчаяно положение! Ама не щеш, нали?! Щото ти е по-лесно после да се оплакваш. На протести отиват няколко човека няколко дена и до там, а останалите мечтаяз за времето на правешкия циганин или въздишат по "демокрацията", осигурена им от издънките на червените бандити!

искам да е лято

Лято следващите 6 месеца само с пари Бали мали и т.н.