17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще ги гони? С рогата напред?

не ме интересува Ленчето. Аз, като типичен дупедавец, възпитан в евроатлантическите ценности, се интересувам от временният председател на народното ни събрание, или по нашенски - сборището на дупелизци и дупедавци, довели до сегашното състояние на нашата Майка България.

Искрен Вратовръзката с каква полова принадлежност е? Или въпроса е от омраза, към сексуална ориентация или защото е от ПП?

Рогоносец или не, ама е с Ленчето, а вие - НЕ!

Тоя ебахх мамууу какви рога има!

Това какво е, език на любовта? Сополив рогоносец, нямаш място в тази зала!

От де го изровиха този екземпляр...някакъф кастинг за ръпони ли имат?

явно не могат да намерят още шест политически прос.титутки и са измислили нова тактика - да изгонят депутатите от опозицията, за да не могат да гласуват на вота. Уж простокиро не го е страх от избори, а са се вкопчили във властта като пиявици. Пълен Провал е това правителство! Тотални неграмотници и некадърници.

правилно, гони 8 души от опозицията и правителството остава

МОМЕНТАЛНО ОСТАВКА И НИКОГА ПОВЕЧЕ, ПП, ДУ,БСП,ИТН ! ДУ*- ДА УКРАЙНА

Като го гледам сигурно и дълбоко гърло прави.

ТОЯ КОГА Е ДОШЪЛ НА РАБОТА? НЕ ПОЧИВА ЛИ,СЛЕД:ГЕЙ-ПАРАДА?

Ай гони бе келеш. Току що ококореният педал каза от трибуната: "Да го духат - бедните!"

У тоя парламент много шуроБАДЖАНАЦИ нещо...

С ТИЯ ЛИ ПРОЦЕДУРНИ ХВАТКИ ЩЕ ПРЕОДОЛЕЕШ ВОТА, НЕЩАСТНИК? УТРЕ ТЕБЕ ЩЕ ТЕ ГОНЯТ ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ!

Баджанак , как е? Да се чудиш на курвето ГугоЛена, как се е хванала с тоя сополанко.

Тоя комплексиран рогоносец много, ама много ме дразни.

По-леко с рогите бе, Рудолф!!!

За подобен екземпляр има хубаво определение "пухльо"- съчетание от путьо и мухльо.Цялата страна видя как годеницата му и бъркат в детеродния орган , само той не вижда.Дали като я целува усеща вкуса на бялото сладко на Просто Киро? Или си мълчи , за да не си загуби топлото местенце.Това е представител на най долната порода псевдомъже-сводници на собствените си жени.Изключително жалко създание.

За по-младите - думата за сводник на жена си е "пезевенк".

Благодаря, че ми я напомни. Бях я забравил.

Тъй, за езика на омразата, от фацебока ли го научи бе келеш?

КОЙ ГИ ПРАВИ ДЕПУТАТИ ТИЯ БЕЗМОЗЪЧНИ...ГРИЗАЧИ

Рогоносеца щял да гони от залата. Божкей...

ПишУемето още "Р" и "Л" не се е научило да казва, а ги бърка и вика "УЪ", па тУЪгнаУо да се Уепчи!

Агресията може да бъде бъде изразена по много начини, дори без да се използва така наречения ''език на омразата''. Когато говориш лъжи, използваш внушения и заблуди, това е вид релационна агресия, много по-долна,подла и брутална от така наречения ''език на омразата''.

Големи ли са рогата, тежат ли

Ейййййй пич, вялно ли Киро спи с годеницата ти?

Явно е верно, щом Кировица се развеждала... Не бе, той не си е върнал канадския паспорт, те (канадците) сами са му го взели, поради липса на заслуги!

Интересно ми е ако Ицо Хазарта каже някаква обида дали ще бъде изгонен? Само питам...

Че то от Продажни Предатели(ПП) са с най изявения език на омразата!

Гледам ги тия келеши и разбирам, че съм остарял...

Език на омразата?;))))) Рашков не трябва да припарва в парламента - може да си изнася стендъпите на паветата и после да го прибират за 6 месеца в гардероба:)))). Изгони и половината ПП, те говорят за мафия, престъпления, кражби без нито едно доказателство, вече две години:))) Слушам Киро - ама ние сме били цъфнали и вързали бе;)))) Ма то растеж, мато благоденствие:)))) Само дето бензиностанците са празни и няма хора, ама то така е по-екологично:))) И магазините са празни, хората се учат да живеят без да ядат - така е по здравословно:))) Изобщо, само за година и нещо, попаднахме в рая:))))

Пълнолетен ли е новия шеф на парламента...защото един мин.-председател ни лъжеше, че не е канадски гражданин.

Каква мижитурка трябва да си, за да слизаш от последната врата на автобуса и да отиваш да пляскаш на Киро, който слиза от първата врата? Какво мекотело трябва да си, за да не реагираш когато Киро ти такова годеницата?? А какава трябва да си, за да спиш с Киро и после последния да те урежда в ББР на заплата от 14 000 лева и 140 евро на час извънреден труд??? Но това е Промяната, всичко им е простено каквото и да направят! А Киро лъже, маже и националните медии му правят чадър и създават паралена реалност на хората, че всико е наред с държавата и как Киро има голяма подкрепа!

Тролите много ги е яд :)

Да ти кажа яд ме е, че последната година обеднях с 20% и зареждам колата си на 3.50 лева всеки ден :(. Много ме е яд и скоро ще взема и аз сопата и отивам на площада със семейството ми!

Без езици на омразата,моля... Само лекичко,по френски на езика на любовта...

Това са отрочетата на оня грозния, плешив, клепоух Каунь - синергетикът от Триморието и неговия още по-грозен ромски авер, дето изръси тъпнята, че НАТОто било България, а пък България била НАТОто! Майка им пък е онази кикимора с безумния поглед от ул. "Козяк".

колко строго! Я се погледни, че те направиха за смях и после се заканвай!

ги остави,бе?!

А запазете малко приличие, а довечера се псувайте, като пияндета в кръчма,че нямало евтини кебапчета за мезе.

Щял да гони за език на омразата?!? Съди явно по себе си, щото навярно си знае, че неговия език е много нежен и "работлив", впредвид, че друг му "оре градинката" ;) Тя "градинката" иска и език, не само "рало"!

Късно се сетихте за езика на омразата. Такава омраза, която докарахте с Радев никога не е била последните 30 години. Не може да събираш тълпата и да я насъскваш да бие и сплашва депутати на опозиционите партии, които не искат да се продадат. Не може да наричаш над милион избирателя на опозицията, български граждани мафия, задкулисие при условие, че не може да се справиш с нито една криза и ситуацията в държавата става все по-зле и по-зле. Тези хора, които обедняват всеки ден заради неадкватното ви, некадърно, безхаберно и васално управление трябва да стоят и да си мълчат ли? Една вихрушка в София забогатява с всеки изминал ден, вози се на скъпи лимузини, а хората по провинцията обедяват всеки ден и плащат сметката!

Тоа на снимката кой му дилъра?

същия, като на кире. Или пък Кире сам си е производител и дълър!

още няма какво да обръсне... надали знае и как.. но макар и вреемнно председателсва народно събрание... ти да видш...

после ще му го пише в CV-то. Ще го даряват с по-високи възнаграждения. Друго си е...

Тази заигравка с "езика на омразата" е много опасня ! Кой точно ще каже какво е език на омразата ?

Правилните хора.

Това са либерални простотии, с които приближават краха, за да има контролирано срутване, а не да ги изненада елитите като им падне таванът на главите. Същата работа като престъпленията от омраза - интересно ми е кои са престъпленията от любов.

Гледам го от същия сой е кат Минчев, значи и той ще да е толкоз адекватен и запознат с правилата. Та скоро май май и негова милост ще го гласуват за отвод.

Дойде му силата - клецнаха жена му, бутна го баджанака на пост, издрапа най-горе и вика - Който еб@л еб@л, вече само съвест и морал.

Момченцето прилича на възпитаник на ТВУ. Не е език на омразата, а факт. Нищо лично. Излъчването му е такова.

Егати джумбиша!

Това е парламента с най много баджанаци.

чудя се първо как този лопатар е влязал през вратата...явно мозакът ме се е разсеял към рогата - П. Маринкин

е тоя келеш ?!!?? верно не искаме 90 годишни деменции... ама някви вчерашни пикльовци... тоя още има мляко по устат бе (ако е мляко).... бил председтаел - мале мале... от мумии на зелени като краставици...

Не е мляко

Ех да беше и в живота толкова "мъж", Лена общата нямаше да обикаля като цветарка всякакви квартири