Дъжд, сняг и виелици през уикенда

Дъжд, сняг и виелици се очакват в края на седмицата. Температурите ще се понижат значително.

Обратно в новината

Коментари - Дъжд, сняг и виелици през уикенда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали пак ще ни изненада зимата!!!

Платена информация, прескъпите ски курити умреха от глад. Това няма да помогне

Време за греяна ракия и кисело зеле.....

И винце, и винце....Прекрасна идея...Добре , че тате пресече нашето зеле, че иначе...язък ..

Пак ще вадим жиповете от гаражите.

Уф,да вземе наистина да завали,че вода и трябва на тази земя! Пък и вирусите да се спрат,че сума народ се изпоразболя :( То какво е това-пролетни температури в края на януари...Вярно,не обичам поледиците и неизчистените пътища,ама Фандъкова обеща,че няма грижи,щяло да е много добре почистено.

Софиянци не ви мисля, Фандъкова ще улови снежинките преди да са паднали.Лошото ще е в провинцията.

Минчо Празников каза,че всичко това са глупости.

ама го каза от медия на пеевското прасе, така че може и да не са глупости :)

Мая Манолова каза, че зимата е само в София, в провинцията е лято!

тя и зимата се уплаши от това управление на страната и взе че емигрира в Щатите

Съпруг казва на жена си замислено: - Скъпа, ти забелязваш ли, че в последните години зимата в България не е толкова тежка? - Не забелязах, скъпи, ние вече пета година сме в Испания.

Аз пък си мислех ,че Хамериканците ни връщат освем всичко и зимата която ни откраднаха.

ти, вещастнико, явно си привърженик на ссср-то, но него го нема и немо да го има!! ХА-ХА-ХА! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО АМЕРИКАНЦИТЕ-ТЕ НИЩО НЕ СА ТИ ОТКРАДНАЛИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ СЪВЕТСКИТЕ БРАТЯ-ТЕ И СЕГА НИ КРАДЪТ-ЗАТОВА СА ТАКИВА СМЕТКИТЕ ЗА ПАРНОТО-КРАДАТ ОТ НАС И ПЪЛНЯТ ГУШИ ПУТЬО И БАНДАТА МУ ОТ ЦЕНИТЕ НА НЕФТА И ГАЗА-ЗАСЛЕПЕН ГЛУПАКО!!

Има една дата 10 януари 1944г. на която твоите любими американци бомбандираха градове в България, избиха много народ и хвърляха играчки-бомби от самолетите с които бяха избити и не малко деца. Нещо нямам спомен руснаците да са ни бомбандирали бе ГЛУПАК НЕЩАСТЕН

пак ли пропусна хапчетата?

Те тия ако можеха поне за един ден да познаят да им вервахме.

1-2 дена студ и сняг, после пак топло.

Ако прочете човек 10 дневната прогноза, ще види,че няма нищо страшно. Така че-споко!

Скиорите да ходят в Сърбия и Австрия да карат на естествен сняг ,там е и по-евтино от нашите измислени курорти ,колкото до засушаването не е проблем ,напролет ще ни удави от дъждове ,сигурно пак ще има и наводнения ,така ,че сняг киша и кал въобще не ни трябва ,дано времето задържи така и февруари.

'Айде да не пишем глупости. Ти ходил ли си в австрия на ски да видиш колко е еФтино ?

Абе, що не годиш ти у Гана...няма сняг, няма киша...А, и не ни мисли ние къде ще ходим на ски ..

Поради липса на Сняг,Фъндъкова не може да си вземе комисионната от фирмите които почистват снега,и затова са пуснали мангалите да мият улиците във София.Смях:)

да но за сметка на това ще гепи всичките пари

а стига бе, топлата зима беше отчетена като основен успех на правителството

Бойко е виновен. Платил е на виелицата да помрачи безоблачното небе на (може би) най-успешното правителство на прехода!

Генерала нареди да се ловят снежинките във въздуха. Герберите да се стягат за през уикенда...муахахахаха

Ниее ниее, твърду ниее. Нещу с шамана Виниту съ сготвели.

Шофьори: 10 km/h по-бавно и една дължина по-далече.... -Че вече изпълнихме плана за първото тримесечие,при това на хубаво време и сравнително сухи пътища!

Очаквах го през Коледните празници, та да не може селяните да се върнат обратно в София. И "бежанците" да бяха замръзнали та се изнесат към чужбина на по-топло.

Батеееее, умирам от кеф да чета гащници от 'Враждебна', 'Обеля' и 'Бенковски' като почнат да се репчат, че са софиянци и не искали други селяни край тях.

като видях, че има коментари под статията, си казах "какво пък да коментираш на статия с прогноза за времето". останах изненадан да видя, че дори и на тази тема, сте успели да се хванете за гушите с изрази като "тъпото ми козле". на времето какво да му коментираме - то е ясно, че за аномалиите в него пак ние хората сме виновни. всеки, който оспори този факт, би проявил крайно невежество по темата. така че скиорчетата да не се вайкат за изкуствения сняг - това е бял кахър пред това, което може да ни сполети (има достатъчно примери за опустошителни природни бедствия по всета само в рамките на последните 2 месеца).

А ти какво пусна - коментар, че не харесваш коментарите...

джепето

Нямаше нищо по-нормално от моята реакция! Или искаш да кажеш, че трябва да се примиря и да започна да приемам за нормално това двама души да се плюят без реално да имат основателна причина за това?! Няма как да стане! Просто някой трябва да светне лампичката и да ги опомни малко .. само така може да си дадат сметка, че може да са сбъркали! Та, една заслепяваща сигнална лампа и в твоите очи, защото коментара ти беше напълно излишен!

А не може ли просто да има цикличност на времето?

именно, ние наблюдаваме активно времето за има няма 100-200 години назад, а си нямаме и представа какво е било десетки милиони години преди това...даже ледниковата епоха не знаем от какво точно е причинена...само теории и догадки за далеч по-сериозни климатични промени, а последните години за 1-2 градуса се вдигна шум до небесата...не, че човечеството се е втурнало да опазва природата или нещо подобно, но все си мисля, че колкото и да и вреди в крайна сметка ресурсите му са крайни и далеч недостатъчни за някакви сериозни катаклизми...по-скоро трябва да се мисли как и от какво ще се хранят 10 милиарда маймуни след някоя друга година и кака ще се задоволяват енергийните им нужди при липсата на петрол и други земни благини, които са на изчерпване

Нека да вали, нека да натрупа повечко в планините....Тази зима все на изкуствен сняг караме. Работят по две писти и картите все така безобразно скъпи.

Боли ме шмайзера за твоите ски писти...мене дървата ми свършват и студ и сняг не ми трябва!Кат си такъв баровец отивай на Алпите...сняг колкото искаш! относно реколтата- в Гърция и Кипър като не пада грам сняг да не са умрели гладни.....и добра да е и лоша реколтата-хляба не поевтинява!

Милото ми тъпо козле.Толкова си заблудено,че няма на къде повече. Като цяло,страната се нуждае от дъжд и сняг.Водоемите са празни,очертава се суша.Тогава вече става лошо , не само за житото , но нама да има и какво да пасеш.

тъп козел, всичко в гърция и кипър се напоява, обикновено капково - до всяко маслинено дръвче.

Какви дърва бе...навън е 20 градуса! И не ни занимавай с битовизми!

за скиорите не ми пука , но от това че няма сняг и дъжд ще страдат всички цяло лято от безводие и режими на водата ,с изключение на населените места , които се снабдяват от язовири, тези от речни и подземни , ще въшлясат това лято

Казват ,че във Враца режимът вече е въведен/макар и не за целия град/. :-(

като няма сняг, ще караш колело по пистата. Bсе тая как ще си строшиш чутурата.

Аз мога и колело да карам, да плувам, да карам ски и да качвам върхове ;) А ти ще си останеш едно заядливо лоесто подобие на нищо!

Успокой се народе, това ще бъде само в планините, а и нека за да има вода. Нали казват, студеното време е здраво време. Да убие вирусите.

И сега съм сигурен, че ще ни изненада зимата в края на Януари. :D

човекът каза че на пистата има метър сняг :D

Нееееееее, искам да е топло до Март плс време плс :')

А дано, че ми писна това ненормално топло време.

После ще мърмориш, че ти е студено и снего-кишаво.

Хайде сега да се успокоите с вашите виелици и поледици! Цяла зима не е паднала една снежинка, няма нужда да се паникьосвате чак толкова много!