Времето виновно за паднал бетон върху кола на ”Хемус”

Януарският сняг и лошото време са виновни за падането на бетонно парче върху кола на магистрала „Хемус”, а не институциите, които поддържат съоръжението.

Обратно в новината

Коментари - Времето виновно за паднал бетон върху кола на ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

link попармения.ком

Ами плащаме им заплатите за да ни пробутват такива смешни обяснения. Въпроси които всеки може да си зададе: 1. Съгласен ли си да плащаш заплатата на някого който си позволява да те прави на маймуна. 2. Ако те принуждават по някакъв начин да му плащаш заплатата това изнудване ли е или нещо друго.

оплачи се от времето на дядо Боже. Колко нагло даже за нашия съд.

Напишете в Гугъл: Bulgaria bitcoins . Какво стана с тези биткоинти? Правителството хем ги е конфискувало, хем не знае къде са. Щеше да бъде изплатен част от външният дълг. Хората по света също питат.

братле.. съди ги поне за 10 милиона. майка им и държавата нещастна. всичко е ташак.. са и биткойните чакам да кажат как всъщност не са биткойни, ами лайткойни и не са 250к ами 2500... шибани крадливи боклуци всичките до един са за въжето

Що не си е стоял в Щатите будалата? Тук всичко може да ти направят, да те пребият, да те ограбят, отвлекат, да паднеш с кола в дупка и т.н.

И каквото и да ти се случи - едно е сигурно - че виновни няма да има

Пореден абсурд на БГ правосъдна система.

Аз си мислих, че шофьорите са карали с несъобразена скорост. Ако бяха карали със съобразена - нямаше точно в този момент да минат под падащото бетоново парче.

Да бе, верно, как не са им натресли "несъобразяване с пътните условия" и да ги глобят!

Само да попитам... Парите за винетките на дъжда и лошото време ли да ги даваме? Тоест, на вятъра. Не, че не си го знаехме де.

Божееее, Боже. Срам. Такова въшливо обяснение. От тук нататъка предвиждам как всеки инцидент ще се оправдава с природата. Даже няма нужда и да се режат гнилите вървета...природа, кво да ги правиш. И снегът няма нужда да се чисти....природа

начин дебелите бюрократи си осигуряват 14 и 15 заплата - с угодни на властта решения.

"Ветеро дуе""

На Боко все Орешарски му беше виновен, а сега почна да включва и времето към виновните. Скоро ще включи към виновниците и Космоса, че на кривата ракета все нещо трябва да и пречи.

Има един много хубав филм "Божие дело", щом е виновно времето почвайте да съдите църквата като представител на Господ на земята

човекоподобно създание Павлова, трябваше да бъде осъдена

Де да беше пострадал някои съдия или прокурор

В тази снимка има нещо много еротично и някак си естествено ти идва желанието да онодиш някого!

На времето да се ударят 100 тояги на голо. И от заплатата му да се удържат парите за ремонта на колата и лечението на човека. А ако времето по някакъв начин успее да се отърве от санкциите (примерно като подкупи съдиите), се сърдете единствено на себе си, че търпите политици, които ви осигуряват такава съдебна система.

Животът, макар и в кочина, е по-сложен. Описаната случка е чудесен пример за това, че прокуратурата е в случая пристрастна и подкупна, а съдът все-още не се е изявил И показва, защо е важно разделението на властите. Човекът сега има надежда само в съда, от прокуратурата са заели страната на виновните - макар безстопанственото им поведение да е обществено опасно - тъй като плочата и времето не подбират на коя кола да паднат.

В държавата на СИК е така-никога държавата-ламя мутра никога не е винова"Тя права е ,дори когато съгреши"-сеш се нале.Ако случайно превишиш скорост-си джигит, ако минеш през дупка и строшиш кола си невнимателен, ако се завъртиш на заледен път си несъобразителен-и следва винаги щавене.Време е да се осъзнаем и извикаме-Царв Боко е гол(мутра) от онова котило, дето е право ,дори когато съгреши.

Пак времето нексдарници

Големия проблем на правораздаването е, че в този случай трябва да осъди държавно дружество и с това да ощети собственика си. Ако магистралата беше частна, съдебното решение за изплащане на претенцията + огромна глоба по няколко параграфа от 10 закона щеше да излезе много бързо - и то само за да събере държавата пари по наказателното постановление. Което за съжаление показва, че съда и прокуратурата не са независими.

Господа управляващи!!! Вие сте дебилите а не Българите.... затворете ги тия тунели след като сте толкова некъдърни.... поне не заплашвайте живота на хората...

Закривай!

тая Държава на 80-те %!

Духането на вятъра, пеенето на птичките, въртенето на земята, цикълът на жената.... също са виновни за падналият бетон! Кви сте вие бе нещастия????? Окрадохте света!!!!

То, времето е виновно за всичко. То руши пътищата, прави дупките. Джигитите пък, са виновни за катастрофите. Държавните институции са винаги изцяло невинни. Тяхната работа е да усвояват пари, през братски фирми и да водят статистики, колко сме добре.

Щом времето е виновно, да съдят синоптиците, те са отговорни за него, а не пътната агенция!

Междувременно Софийската градска прокуратура прекратява разследването със заключение, че става дума за случайно събитие, свързано и с лошо време. ........................................ Птокурора е за прокурор !!!

Абсолютни профани!

"Случайно събитие, свързано с лошото време"...това от прокуратурата;) Преди един месец излезе подобна "експертиза" - от хидролози-експерти, във връзка със смъртта надве жени при потопа в Бургас през 2014-та - там пишеше, че "невиждани валежи, които се случват веднъж на 100, даже на 1000 г. - 176 л./кв.м." - цитирам дословно - са причина за смъртта им! Само дето невижданите валежи ПАК се случиха не след 100 или 1000 г., а "само" след 3 години и причиниха смъртта на други хора... И изобщо - за чий са ни институции и защо си харчим парите за чиновници и експерти в тях, след като всичко е единствено и само в ръцете на Дядо Боже?!

Три е новото хиляда, уважаема.

Времето ли?! Не бяха ли синоптиците? Ааа, чакай - тях ги обесихме заради пороищата през октомври! Значи времето било! Изтощената нация най- после си отдъхна с облекчение! Очакваме родната Темида в скоро време да призове и останалите виновни - гравитацията, земния магнетизъм, геологията, географията и астрофизиката! Също и Милко Калайджиев, затова че "камъните падат"!

Времето виновно, Батко и Братко - невинни. Парадокс!

Не знам защо но провя някаква аналогия със заключенията за катастрофата в Хитрино. Хванаха се че машиниста е карал с повишена скорост, но не казаха, че ограничението на скоростта е направено за да не се газят хора и животни защото линията минава през селото, а не поради опасност от дерайлиране.

Напротив - казаха точно, че ограничението е заради завой и че превишената скорост е причината за дерейлирането. Не знам, доколко това е вярно, но ти направо лъжеш, че не са го казали.

Ама разбира се, как иначе. Ами тя корозията е виновна за падналите лампи в тунела Ечемишка.:)

са кишата, Гришата, сушата но няма как да е виновна Лилянка.

Ми да взема тая винетка, за която се бъркам всяка година, да я плащам на времето в такъв случай?

Което ми припомня рязко, че това не е единственото провинение на тоя рецидивист времето! Тука в София Дъки се оправдава за свръхмръсния въздух зиме с "атмосферните условия". Предната зима пък времето беше виновно, че някой беше "забравил" ветробранния пояс до новичката магистрала и времето остави десетки шофьори затънали в преспи на въпросното съоръжение по абсолютно нагъл и престъпен начин. Бах това време, направо да го хващат и да го дават на проКУРатурата, че то май е враг номер едно на тутраканската селищна система и на държавата в частност!

Долу времето!

Значи да очакваме при по големи снегове и студове да падат мостове,табели и какво ли не,то защото си е от времето,не е от некачественото строителство...

Като изтече от флашка следния абзац касаеш отношенията Бочко Гл. прокурор. "Бойко ти си го избра" Няма да има правосъдие при зависима съдебна система.

Крайно време е да се движим с каски и да станат задължителни.

Ааааааа! Значи времето е виновно, че на бойко мостовете се рушат? Така ли?!

няма как в мафиотска държава провеждаща геноцид спрямо гражданите си прокуратурата да не е пълна с мафиоти! Същото се отнася и за съда! Нека дебилите гласуват още за червената мутро- милиционерска мафия! Пък после като ги рекетират и малтретират нека ходят се жалва на арменския поп!

а за кого да се гласува? защо трябва да се гласува? защо се търпи тази система която е законна , но не е справедлива? законите се пишат за да обслужват елита. Когато влезеш в магазин, избираш и купуваш това което искаш , нали? Ето това ни внушават, че имаме избор, а всъшност купуваш това което се предлага в този магазин, а не от това от което наистина имаш нужда. Изборите са същото. Предлагат ти се 30-40 кретена на конци, и ти казват ИЗБЕРИ СИ !!!!!

И в магазина, и на избори, като не ми харесва предлагането си излизам. Пък нека да са задължителни!

Ти си пълен соросоиден олигофрен с промит мозък! Все комунистите, времето, слънцето, Путин и т.н. са му криви! Само не тъпото Тиквун СКО управление!

Та ГЕРБ не са ли именно червената мутро- милиционерска мафия? Ти пак си се обуркал бе аланколу! Чети и осмисляй прочетеното преди да пишеш!

Нещастници съдии!

Боже, колко мъка има в България!

поредното глупаво дело инициирано от адвокатсака алчност. Лошото е накрая, че човека ще го отнесе и ще плати масрафа, а адвокатът ще каже "ама аз ти казах, че може и да загубиме"....

Няма да е зле виновните да платят сумата, за която ще осъдят АПИ и разноските по делоти от джоба си.

И синоптиците са виновни, тяхната метеорология мръсна!

Пожелавам на шефовете на АПИ и на СГП също да им се случат такива "случайни събития",и то по тъпите и безчувствени .лави!

loyola

Родната прокуратора си е направо за Гинес (или за в. Стършел)

Ние се опитваме да се шегуваме, а не да се е*аваме цинично.

Не е вярно. Милко Калайджиев е виновен. От кога ви пее, че камъните падат.

Преди 30 години за пръв път я пее ямболлията Андон Събев, сега 61 годишен!

НАГЪЛ и неприкрито ЦИНИЗЪМ бълват от това гениално прокурорско ПЛАТЕНО ЗАКЛЮЧЕНИЕ!!! А ДАНО НА ТЕЙНУТЕ ДЕЦА, ВНУЦИ И РОДНИНИ ДА СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО!!!,Тогава да са виним не мързеливите, д е то не си вършат работата, а времето, но зад.задължително да има трупове!! А глупците да се връщат в родината